Pa, napisao sam da je to bilo 2002. Svi bili puni optimizma da će skoro sve biti isto kao prije rata. Ko se nadao da će se izroditi, prvo u nadogradnju od strane FG sa nepokrivanjem skinutog krova za vrijeme ljetnjih pljuskova. Nismo jedini.Garden of illusion wrote:Moj @Pipi sami pali i sami se ubili...da niste tako lakovjerno i bez ikakve provjere (a svjesna sam da ste očekivali sve najbolje) potpisali sve što vam je donio vjerovatno danas ne bi razgovarali na ovu temu...ali nikad niko ne može znati šta nosi slijedeći dan,tako da na tvom mjestu ne bih odustajala, ustrajala bi na tome što radiš,pa za 10 godina onda za 10 godina...mora sve jednom doći na svojePipiDugaDevetka wrote: Pokucao na vrata krvin sin i donio neki papir zamolivši nas da popunimo i potpišemo. Žalosna nam majka i Njemačka, da smo samo znali šta potpisujemo i popunjavamo.
Sa računa zgrade se skinu sredstva za utuženje prilikom podizanja tužbe,sud.taksa se mora platiti, ali tuženi stanar prilikom plaćanja duga obavezan je platiti i sudsku taksu i troškove (bez toga se tužba ne može zatvoriti), pa se taj iznos ponovno vraća na račun stanara s kojeg je prvobitno i skinut.Sredstva koja su uzeli za utuženje tebe biće vraćena , no sikirikiPipiDugaDevetka wrote:Naravno, sa računa zgrade su naplatili pisanje tužbe protiv mene.
![]()
Ovo je bila masovna prevara u organizaciji Izetbegović Bakira.
Znam ja da će biti naplaćeno i pare vraćene. Čak sam voljan da se bez suđenja dogovorimo o uplati dugova mojih. Poslao pismo direktoru u tom smislu i NIŠTA!
Za sve su krivi prokleti prethodni ministar Silajdžić Samir - Tajo SBiH i Čedomir Lukić - Omladinac, SDA, član tzv. građevinske mafije sa KOMPLETNOM činovničkom administracijom Ministarstva!