jeli to ta crnka?

nema nikakvih drugih slika nego samo ovaj baner.
Moderator: anex

yes jes jes jes....to je takaranana wrote:eh veceras u 22:25 cu da drazim.
jeli to ta crnka?
nema nikakvih drugih slika nego samo ovaj baner.
čekaj brate da ga dovuku s tajlandakaranana wrote:sta je ovo? po listingu bi trebalo da ide sada a nidje ga. a jedva zam cekao taj laptop.

Njoj samoj i GudeljuBiH-x wrote:Mislim stvarno, kome je ovo lijepo?![]()
Jok, lozicu se na sve sto se zamota.-LIBERO- wrote:Preizvikana cura,faca joj k'o iz rata zvijezda oni neki narodi sa deformacijama lica.
Jedino sto se rahat skida i gologuza pred kamerama hoda.
Cvrsto stojim iza tvrdnje da sada u Ferhadiji u ovom momentu projde 10 boljih cura od ove Lane.
Nije mi jasno otkud pomama za njom..brukate muski rod...lozite se na sve sto se razgoliti.
![]()
De malo BA![]()
![]()
![]()
jarane, ne znam sta bi ti rekao....BiH-x wrote:Mislim stvarno, kome je ovo lijepo?![]()

Ridjobrki wrote:Jes vala. Zgodna jeste ali joj je faca k'o prednji kraj Spačeka.

pici wrote:Ridjobrki wrote:Jes vala. Zgodna jeste ali joj je faca k'o prednji kraj Spačeka.
ma BiTno je .Ba da je Limarija doBraaaa.....ostalo sigurno šljaka kad naliješ Čorbe![]()
pici wrote:ovo s KiTom od 32 cm je dobra ponuda mada i mojijeH 26 cm nije za odbacit......u ostalom limarija je bitna kako kod nove tako i kod rabljene robe....motor neg gura dok gura al brez lima moreš bitnut i Đženeral Motors ...djaba ti/vam
pici wrote:budi u trendu budi HIT......meni mojijeh 26 dosta....tebi tvoje izgleda premaloćim si se nafatao/la plastike,silkona i kiborga......fHetiš je Čudo
![]()