ma na 3g je bio cijelo vrijeme. izgleda da je bio problem u APN adresi. proradilo na gprs.eronet.ba. iako bih se zakleo da sam zadnja dva dana sto puta probao sve moguće kombinacije koje se navode na eronetovoj sčužbenoj stranici. sad odjednom prodailo. svašta.Doda37 wrote:Probao na 3G ?
ERONET
Moderator: Benq
-
rolacity
#1176 Re: ERONET
-
probook
#1177 Re: ERONET
...i od mtela.escobar__ wrote:^^ A i na prepaidu je Savršena bolja od bilo čega šta nudi BH Mobile na Ultri.
-
Oci_Boje_Lavande
#1178 Re: ERONET
Zna li netko koliko nakon potpisivanja ugovora na pretplatu se može uzet novi mobitel?
Radi se o tarifi Optima9 kad sam potpisivao ugovor rečeno mi je nakon pola godina da mogu uzeti mobitel sa priloženim ugovorom i svim plaćenim računima do tada?Jeli itko uzimao mobitel na ovoj tarifi?
Radi se o tarifi Optima9 kad sam potpisivao ugovor rečeno mi je nakon pola godina da mogu uzeti mobitel sa priloženim ugovorom i svim plaćenim računima do tada?Jeli itko uzimao mobitel na ovoj tarifi?
- escobar__
#1179 Re: ERONET
063 3800 je broj Službe za korisnike i najbolje ti je da ih pozoveš i direktno se raspitaš.
- dinooh
#1180 Re: ERONET
moj stari je dobio neki samsung prilikom potpisivanja tog ugovora za 1KM ja mislim.Oci_Boje_Lavande wrote:Zna li netko koliko nakon potpisivanja ugovora na pretplatu se može uzet novi mobitel?
-
Oci_Boje_Lavande
#1181 Re: ERONET
I ja sam isto dobio mobitel Nokiu 101 koja nova košta nekih 30-40 KM pa tako da to i nije neka pogodnost.
Ovu tarifu sam bio uzet što sam se zakasnio prijaviti sa Full tarifom,a sad bih mogao Savršenu koristit,ali moram sad odradit ugovor još nekih godinu i tri mjeseca i onda kako mi se čini moram platit nekih 12KM da mi opet vrate karticu na bon.
Ovu tarifu sam bio uzet što sam se zakasnio prijaviti sa Full tarifom,a sad bih mogao Savršenu koristit,ali moram sad odradit ugovor još nekih godinu i tri mjeseca i onda kako mi se čini moram platit nekih 12KM da mi opet vrate karticu na bon.
- avaks
-
febo_acm
#1183 Re: ERONET
Nadam se da će ih sada neko treći preteći i da će nastaviti da doniraju... Svaka čast!
-
sencobih
#1184 Re: ERONET
Bravo za ERONET
- ElRe
#1185 Re: ERONET
Zna li neko u kakom je stanju 3G i HSPA mreza Eroneta na podruciju Sarajeva?
Njihov paket Super tarifa 25 mi izgleda OK, pa bih se mozda i prebacio na njih u slucaju da im je 3G mreza na podruciju Sarajeva bar na nivou MTELa.
Njihov paket Super tarifa 25 mi izgleda OK, pa bih se mozda i prebacio na njih u slucaju da im je 3G mreza na podruciju Sarajeva bar na nivou MTELa.
- Qler
#1186 Re: ERONET
Bolje nego na bhtelecomu. Imam i eronet i telecom kartice i nekad ne mogu da vjerujem koliko je eronetov signal bolji. Npr. u vojnoj bolnici na pola mjesta nemam mreze na telecomu dok je eronet pun... a poslom idem tamo i po podrumima hodam, podstanicama, i na eronet dostupan, a telecom izgubi mrezi cim udjem na recepciju...
- ElRe
#1187 Re: ERONET
Alipasino, Stup, Ilidza?
U Konjicu, Jablanici, Mostaru znam da je odlican.
U Konjicu, Jablanici, Mostaru znam da je odlican.
-
febo_acm
#1188 Re: ERONET
Ja ti mogu reci da je na Stupu signal Eroneta odlican. Evo recimo moj standardni 062 broj u spavacoj ima samo crticu signala, dok 063 ima 3 od 4. Mislim da ne mogu da vjerujem da je to tako, ali jeste... Mada recimo isao sam na vikendicu u Bijeljinu, na granici sa Srbijom, i tada ubacim Mtel broj jer je 062 ocajan, a 063 nepostojeci 
-
mariobl
#1189 Re: ERONET
Ja sam izmjenjao sve tri mreze mtel, BHT i sad sam na Eronetu i mogu reci da je trenutno najpovoljniji. Savrsena tarifa je povoljnija od mtel i bht pretplate. Ranije su mi racuni dolazili oko 20KM sad za 10KM imam isto poziva vise sms i interneta. Usteda skoro 50%. Nema dileme da su sad najpovoljniji. Periodicno imaju uvijek neke akcije za dopunu od 5KM 2KM bonusa i sl. Svidja mi se sto kod njih sa svakom dopunom mozes besplatno promjeniti tarifu. Jedino sto mi smeta jeste ona glupa sekretarica kad mene neko zove pa nakon nekog vremena ako se ne javis kaze "korisnik ne odgovara na poziv". To sam pokusao iskljuciti da samo ostane ona usluga ko je zvao, ali ne moze izgleda vezana je uz uslugu govorne poste. Kod mene u BL signal Eroneta odlican cak na nekim mjestima jaci i od mtela i 3G i ovaj i sasvim solidno ide net.
-
Bolesni Doktor
#1190 Re: ERONET
Imam samsung galaxy s duos,ako moze pomoc kako da aktiviram 0.facebook ?
- avaks
#1191 Re: ERONET
Da vidite šta se kod susjeda nudi za 25KM mjesečno. Lijepa konkurencija a ljudi su svjetlosnu godinu ispred nas što se ponude tiče jbt:
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/ ... 28/#select
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/ ... 28/#select
- avaks
#1192 Re: ERONET
Na smartfonu ti neće raditi tj trošiće ti kredit uvijek. Jedino kada ti je 0 na računu preko gprs ideš na 0.facebook.com i možeš da pratiš tekstualnu verziju (nadam se da imaš postavke za internet na telefonu, ako ne onda zovi podršku da ti pošalju postavke ili preko stranice sam nađi).Bolesni Doktor wrote:Imam samsung galaxy s duos,ako moze pomoc kako da aktiviram 0.facebook ?
p0zz
-
mariobl
#1193 Re: ERONET
Eronet tarifna opcija za one koji nisu na savrsenoj tarifi za 1KM 300MB
- dinooh
#1194 Re: ERONET
a samo 1 dan. Da bar ponude mjesecno 500mb za 5KM ili 300mb. Ovako se ne isplatimariobl wrote:Eronet tarifna opcija za one koji nisu na savrsenoj tarifi za 1KM 300MB
-
mariobl
#1195 Re: ERONET
Bilo prije sad ima ovo a ko hoce mjesecni bonus tu je savrsena tarifa.
- Grof
#1196 Re: ERONET
Reče mi drug da sad imaju na prepaidu opciju za 20 KM 4 GB interneta. Ali samo na sim karticama za internet.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1197 Re: ERONET
pitanje: prijateljica je dobila poziv da pismeno odgovori na tužbu, a povod je ugovor koji je potpisan na prepad kada su obećavali mobitele, kule i gradove.
da ne ulazim sada u problematiku, žena je spremna platiti osnovni dug, i sudske troškove, naravno, ali kakvi su što se tiče zateznih kamata? one iznose 200% duga i jesu li se spremni odreći toga, ako se uplati glavni dug? može li se dogovoriti sa njima, ili da se ne nada ničemu?
da ne ulazim sada u problematiku, žena je spremna platiti osnovni dug, i sudske troškove, naravno, ali kakvi su što se tiče zateznih kamata? one iznose 200% duga i jesu li se spremni odreći toga, ako se uplati glavni dug? može li se dogovoriti sa njima, ili da se ne nada ničemu?
- dinooh
#1198 Re: ERONET
a tesko da ce se odreci toga. Da su se dogovorili vansudski ne bi bilo problema. Sada u inat hoce. Neka se proba dogovoriti, ali ne vjerujem da ce uspjeti, bas zbog toga sto je do suda doslo.Chmoljo wrote:pitanje: prijateljica je dobila poziv da pismeno odgovori na tužbu, a povod je ugovor koji je potpisan na prepad kada su obećavali mobitele, kule i gradove.
- fortaleza
#1199 Re: ERONET
Kad je potpisala ugovor? Inače mislim da takvi ugovori nisu pravovaljani i da postoji opcija da ih se samo ignorira, nešto na način da su ta rješenja koja dobija korisnik samo zastrašivanje pa ako prođe, prođe. Uglavnom, ako odgovori na rješenje ili im se javi znači da "priznaje krivicu" i onda će svakako morati platiti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1200 Re: ERONET
ne postoji opcija da se ignoriše
postoje presude zbog propuštanja, a to je kad odabereš opciju ignorisanja
sud, dakle presudi u korist tužitelja, ako u roku od 30 dana ne odgovoriš na tužbeni zahtjev koji si uredno primio.
ako nije pravovaljan, onda se javiš i navedeš: nija pravovaljan zbog tog i tog. ništav je zbog tog i tog. prigovor ulažem zbog tog i tog.
međutim, ja sam nešto drugo pitao, jer ugovor jeste potpisan, a nije dug plaćen na vrijeme zbog nemara. odricanje od kamata nije ništa strano za sporove, pa sam zato pitao izlazi li eronet u korist korisnicima, jer to hvatanje po ulici je bila dovoljna sramota za njih. valjda.
ako nije pravovaljan, onda se javiš i navedeš: nija pravovaljan zbog tog i tog. ništav je zbog tog i tog. prigovor ulažem zbog tog i tog.
međutim, ja sam nešto drugo pitao, jer ugovor jeste potpisan, a nije dug plaćen na vrijeme zbog nemara. odricanje od kamata nije ništa strano za sporove, pa sam zato pitao izlazi li eronet u korist korisnicima, jer to hvatanje po ulici je bila dovoljna sramota za njih. valjda.