Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lolo_lolo wrote:svi mi zelimo da orasje ostane u ligi a velez ispadne,naprijed labudovi
ajd konacno da nadem nekoga tko me podrzava
tek sam se registrirao i vec me napadaju i zele vidjet Labudove sto dalje od premier lige
a sta je sa vasim navijacima, sirom svijeta poznatim red wariorsima?
mislim
posto ste veliki klub, sigurno je to i velika navijacka grupa, pa ako moze neka slicica korea sa domace ili neke gostujuce utajnuce
a sta da ti kazem kad neki od klubovaa ima skoro vise navijaca neko mi stanovnika u orasju....
ali boze moj mala sredina , mozda zato i treba ispast iz premier lige sta kazes?
Plavih_11 wrote:Besirevic je svojevremeno igrao i za reprezentaciju BiH ... Ko god prati reprezentaciju trebao bi ga znati tj. cuti za njega ..
naravno,jedno vrijeme glavni trener orasja,sad je menis e cini pomocni seneru,na jednoj je utakmici reprezentacije(meni se cini prijateljska sa hrvatskom),dobio priznanje kao reprezentativac bih,i one slike neke poklone sta ja znam
Fundamental wrote:Sto se tice gostovanja u Orasju mogu samo reci da je uvijek fer i korektno a ima i odlican restoran na putu ka Orašju
Domovina se zove... klopa beton
Al ipak nekako mi je Velez opet Velez a Orasje je samo Orasje, klub cine rezultati i navijaci a u tome je Velez ispred vas.
Pa nisam aj nista ni rekao za tradiciju i navijace .Mi smo rlativno mlad klub osnovan 1996 ali sad kad bi ispali vise se nebi vartili jer bi se raspali
u tome je stos
Borac ispadne pa upadne i sve atko ali B Luka velik grad sa puno stavnovnika a Orasje ?
mfilipov wrote:A joj kako nisko. Sto vam toliko smeta Orasje ne kontam stvarno. nema mi logika da ste toliko protiv Orasja , mozda vam je krivo sto smo "mali" ali popularniji od skoro svih ostalih , i veoma poznati
Malo tko u europi nije cuo za nas a vi nas se stidite...Sramota trebali bi biti ponosni sto nas imate
niste vi mali, vi ste veliki, najveci klub u bih i naravno najpoznatiji...
niko nije cuo za zelju, sarajevo, velez itd, samo za orasje...
stadion necu ni da spominjem...
iljina sramota sto je pare koje su dobijene od uefe ulozi u jedan stvarno lijep stadion al u mjestu "velike" fudbalske tradicije,
da je ovo normalan savez, te su pare trebale biti preusmjerene na izgradnju istocne treibine grbavice, ili velezovog stadiona, a ne na pravljenje vjecnog praznog stadiona nekom seljackom klubu
Fundamental wrote:Sto se tice gostovanja u Orasju mogu samo reci da je uvijek fer i korektno a ima i odlican restoran na putu ka Orašju
Domovina se zove... klopa beton
Al ipak nekako mi je Velez opet Velez a Orasje je samo Orasje, klub cine rezultati i navijaci a u tome je Velez ispred vas.
Pa nisam aj nista ni rekao za tradiciju i navijace .Mi smo rlativno mlad klub osnovan 1996 ali sad kad bi ispali vise se nebi vartili jer bi se raspali
u tome je stos
Borac ispadne pa upadne i sve atko ali B Luka velik grad sa puno stavnovnika a Orasje ?
Razumijem ja tebe da te hastra ako ispadne klub da ce se rasut ko kila rize ja ovdje samo iznosim svoje misljenje, a ti kao navijac Orasja naravno da ces stati na stranu svog kluba.
Ipak i ako ispadnete mislim da cete se vratiti jer ne stojite bas lose sa finansijama koliko sam ja upucen, nema nekih velikih dugovanja,Imate dobar stadion koji otprilike odgovara i broju stanovnika a i tribine su ok.
problema nisam nikada imao u Orasju kada sam dolazio na gostovanje tako da vam je i to pozitivna ocjena
Sve u svemu uz malo srece mozete ostati a ako ispadnete moguce je i da se vratite
Skonto sam ko je ovaj lik...Ovo je onaj pjesnik Mika Damjanovic sto je radio izvjestaje iz Orasja za BHT sport,koji bi u prilogu od 2 minute rijec labudovi spomenuo 20 puta.Legendarni prilog nakon utakmice sa Zrinjskim kada je sve bilo ok po njemu,a onda ljudi dali svoj snimak sa 25 koljackih startova.Poslije toga su ga i makli cini mi se...
LongDong wrote:A šta bi sa Hajduka iz Orašja, je li današnji klub nastao nad njegovim tekovinama ili taj još uvijek egzistira?
Svasta, ma pusti taj seljacki klub, da, jos uvijek se takmice u 2. Federalna liga - sjever
HNK Orasje nema apsoltna nikakve veze sa Hajdukom iz Orasja osims to su iz Orasja (ali az ove igraju amatrecici) toliko za tvoju informaciju
dino84 wrote:Skonto sam ko je ovaj lik...Ovo je onaj pjesnik Mika Damjanovic sto je radio izvjestaje iz Orasja za BHT sport,koji bi u prilogu od 2 minute rijec labudovi spomenuo 20 puta.Legendarni prilog nakon utakmice sa Zrinjskim kada je sve bilo ok po njemu,a onda ljudi dali svoj snimak sa 25 koljackih startova.Poslije toga su ga i makli cini mi se...
dino84 wrote:Skonto sam ko je ovaj lik...Ovo je onaj pjesnik Mika Damjanovic sto je radio izvjestaje iz Orasja za BHT sport,koji bi u prilogu od 2 minute rijec labudovi spomenuo 20 puta.Legendarni prilog nakon utakmice sa Zrinjskim kada je sve bilo ok po njemu,a onda ljudi dali svoj snimak sa 25 koljackih startova.Poslije toga su ga i makli cini mi se...
Ubijte me ako nije...
Mika Avdo svaka cast care sjedi 1
kako moze Baka izvest igrace s terena kakav je on pedagog i ucitelj...
Ubijte me ako nije...
a zaboarvio si rec da jednom nije slao izvjestaj zbog "losih klimatskih uvjeta" hehehehe sjecas se
Ubijte me ako nije...
a zaboarvio si rec da jednom nije slao izvjestaj zbog "losih klimatskih uvjeta" hehehehe sjecas se
i covjek je prikazao najvaznije trenutke na utakmici - golove zar ne
Skontaj sta zelis napisati bolan,pa sve sroci u jedan post,nemoj ovako majka mu stara recenicu po recenicu.Inace,neka te na forumu...Prava si savska meduza
Skontaj sta zelis napisati bolan,pa sve sroci u jedan post,nemoj ovako majka mu stara recenicu po recenicu.Inace,neka te na forumu...Prava si savska meduza
ocito nista ne kontas sta sam napisao ha idi malo na googl pa ces vidjet haha
ako mogu nesto reći. ako gledam klubove sa nekom historijom u SFRJ onda bi to bili slijedeći timovi: Sarajevo, Čelik, Velež, Sloboda, Borac BL, Željezničar a bili su u nižim ligama i manje poznati Leotar i Jedinstvo. dakle to je 7 timova trenutno od 16 u premier ligi. e sad logično da če se naći u ovih 9 timova neki "seljacki" klub jer nije ovo Njemacka da imamo 10 gradova po tri tima pa da popunimo premier ligu. a ljudi su valjda po nekim osnovama zasluzili da igraju ovu ligu. mislim ja sad nebranim Orasje ali kazem sta treba da igra 5 klubova iz Sa tri iz Mostara 2 iz tuzle, zenice i Banja Luke i po jedan iz Istocnog Sarajeva i recimo eto Leotar da nebi bila seljackih timova?
karanana wrote:
sve nabrojane znam, bili su tu i braca jurici, petranovic, jedvaj, mozda kajtaz....ali fakat ne znam za besirevica
Joooojj, karanana kako nisi čuo za Bakira (mislim Beširevića) gromovitu ljevicu, nosio dres sa brojem 10, dobar igrač, to je generacija taman pred rat, mislim da je u toj, prilično siromašnoj generaciji, bio jedan od boljih igrača Veleža.A igrao je i u reprezentaciji BiH, pobjeda protiv Danske na koševu 3:0 , Bakir igrao odbranu, mislim da je čak neke utakmice u reprezentaciji igrao kao lijevi bek.
A za stadion, Johnny je dao link, na kojem lijepo možeš vidjeti da stadion u Orašju i nije neka mućka.
El_comadante wrote:ako mogu nesto reći. ako gledam klubove sa nekom historijom u SFRJ onda bi to bili slijedeći timovi: Sarajevo, Čelik, Velež, Sloboda, Borac BL, Željezničar a bili su u nižim ligama i manje poznati Leotar i Jedinstvo. dakle to je 7 timova trenutno od 16 u premier ligi. e sad logično da če se naći u ovih 9 timova neki "seljacki" klub jer nije ovo Njemacka da imamo 10 gradova po tri tima pa da popunimo premier ligu. a ljudi su valjda po nekim osnovama zasluzili da igraju ovu ligu. mislim ja sad nebranim Orasje ali kazem sta treba da igra 5 klubova iz Sa tri iz Mostara 2 iz tuzle, zenice i Banja Luke i po jedan iz Istocnog Sarajeva i recimo eto Leotar da nebi bila seljackih timova?
Nijedan grad u Njemačkoj nema više od 1 tima u 1. Bundesligi.