since1921 wrote:SVIM MANIJACIMA KATOLICKE VJEROISPOVJESTI SRETAN BOZIC
samo da se i ja pridružim cestitci.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
since1921 wrote:SVIM MANIJACIMA KATOLICKE VJEROISPOVJESTI SRETAN BOZIC
Jebem mu misa, pa zar moram crtatultrajvosa 1987 wrote:Ne moras ti kralju nista slati.. pitanje kakve veze ima Evropsko prvenstvo sa ligaskim prvenstvom??? Prvo je nokaut faza, drugo, prvenstvena kola zavisno od broja klubova... Samo jos jedan dokaz da NIJE isto, hoces mi ti odgovoriti sa kim ce Zrinjski igrati u finalu naseg prvenstva??? Ili ako je isto, zasto je potreban play off? Koliko znam pravo nastupa u play off-u imaju ekipe koje to zasluze kroz prvenstvo, znaci da je sasvim drug vid takmicenja ljudi dragi, kako mozete reci da je isto??? Znam da cete sad osuti paljbu, al kad je isto u kojem kolu naseg prvenstva je odigrana utakmica 5 juna 98'? Prvenstvo i nokaut faze, play off, evropsko, svjetsko nije isto.... Al stvarno ne vrijedi....Peppers wrote:Ultrajvosa, znaci ti eliminacionu fazu recimo Svjetskog ili Evropskog prvenstva u fudbalu ne nazivas prvenstvom, vec samo onu grupnu fazuPa sto nam ranije ne rece, ja citav zivot u zabludi zivim
![]()
De sad cu poslat mail i oficijelnoj NBA stranici da im objasnim da prilikom statistickog vodjenja medjusobnih duela recimo tog navedenog Chicaga i Indiane ne uzimaju u obzir play off utakmice jer to nije prvenstvo![]()
Kralj si majke mi![]()
Evo, nadam se da sam ti uslisio zeljuLSD wrote:Jest ova bakljada sa ove zadnje slike bila krvava i brutalna...gorilo je sve.
Dajte (ako ima neko od forumaša) još slika sa bakljade,da zvrkovi pare oci (ko somune kod Želje)...da vide ljude kako je kad gori sve.
Cuj imam li...LSD wrote:Jest ova bakljada sa ove zadnje slike bila krvava i brutalna...gorilo je sve.
Dajte (ako ima neko od forumaša) još slika sa bakljade,da zvrkovi pare oci (ko somune kod Želje)...da vide ljude kako je kad gori sve.

LSD wrote:E gledaj ovaj text @ultrajvosa
Nogometni klub Zeljeznicar osnovan je daleke 1921g na inicijativu radnika zeljeznicke radionice iz Sarajeva.
Fudbalski klub Sarajevo osnovan je 1946g na inicijativu najuglednijih predstavnika politickog i javnog zivota.
Za Zelju je navijao obican i skroman svijet, uglavnom radnici zaposleni u Vasi Miskinu Crnom, zeljeznici, Montaznom projektnom preduzecu, u iznosenim, starim odijelima konfekcije "Alija Hodzic"...
Od svog osnivanja(u danasnjem FIS-u) FK Sarajevo biva prihvacen od sportske javnosti kao omiljen klub, narocito kod GRADSKE omladine, navijaci Sarajeva okupljali bi se na Sestom aprilu(Skenderija)...
Toliko o tome ko je GRADSKA raja, i ko za koga navija.......
U PRVOM oficijelnom derbiju ekipa Sarajeva je savladala Zeljeznicar rezultatom 6:1
PRVA ekipa koja je donijela titulu tadasnje Jugoslavije u grad Sarajevo, jeste FKS sezone 1966\67
PRVA ekipa koja je donijela titulu BiH u grad Sarajevo, jeste FKS sezone 2006\07
U medjusobnim susretima skor je izjednacen, ali FKS ima bolju gol razliku, samim tim...
Najduzi period nepobjedivosti u prvenstvenim utakmicama je od 10. 12. 1989 - 10.10. 1999 u korist FKS
U poredjenju sa FKS uvijek ste drugi ili losiji.....
Ovo su CINJENICE iz knjiga o Sarajevskom derbiju
O NAVIJACIMA...
Navijaci Sarajeva "Horde zla" su osnovani PRIJE zeljinih navijaca "Manijaka"
"Horde zla" su, u anketi navijackog lista "cao Tifo" i sportskog lista "Tempo" zauzeli cetvrto mjesto, u konkurenciji svih navijackih grupacija u prethodnoj Jugoslaviji.
"Horde zla" imaju i zvanicno NAJVECU bakljadu na Balkanu
Obzirom da su "Horde zla" osnovane decembra 1987 i zvanicno, ne znam kako je tm1987, al eto nek' bude...
Takodjer CINJENICE...
P.S. Za one koji pocnu pricu "Josko Domorocki" (koja btw ne pije vode) imam jedno pitanje, a to je: kako to da silne, na koje se cesto pozivate UDBA,OZNA, KPJ itd ne ubise doticnog gospodina,ili ne ode na robiju??? Nego je nastavio sa fudbalom ups pardon nogometom, i poginuo u saobracajnoj nesreci (pokoj mu dusi) devedeset i neke u Splitu... Pa trebali bi se zapitati kako to da jedan kaze ne od 15-tak??? Fino, bili ste i tad, kao i sad MISEVI
...............................................................................................................
Ovo je tvoj text,ti si autor ovog sramnog texta...ovo je bruka i sramota šta si sve napisao...mene bi bilo stid ovako nešto napisati...toliko laži,obmana,samoobožavanja,samoisticanja i samoobmana u jednom textu-nevjerovatno...a pa nece moci ove noci decko...pa nije niko ovca da trpi ovakve textove...i normalno da ce ljudi reagovati na ovakav text.
I nek smo miševi,boli nas kost...nama dobro pravo,ha ja.

Hahahahaha, znao sam majke mi za sta ces se uhvatiti....Od TOLIKO kako ti rece, lazi,obmana,samoobozavanja,samoisticanja i samoobmana, ti nadje u mom prvom postu samo jednu " laz"LSD wrote:Nije tacno da je FCS osnovano na inicijativu najuglednijih predstavnika politickog i javnog zivota,vec je osnovano kradjom najboljih igraca Željezniicara (njih 7-8) i ostalih tadašnjih sarajevskih klubova...tacnije Sarajevo je osnovano DIREKTIVOM tadašnjih komunista a igracima koji su trebali da predju je bila prijetnja zatvorom u slucaju neposluha...da je direktiva bila dosljedna najbolje govori slucaj Domorocki koji je i zaglavio u zatvoru zbog neposluha.
Ici cemo na sud zbog onih laži i kleveta koje si iznio javno ovdje na racun Želje i zato što si zloupotrebljavao i tendenciozno iznosio citate iz knjige o sarajevskom derbiju (autora Dz.Kajana...a i on ce te tužiti zbog povrede autorskih prava)...naravno,izgubit ces parnicu ,a i sve sudske troškove ces ti na kraju platiti...biceš tužen i uredno procesuiran...i to ce ti biti lekcija da kad pišeš o Želji da dobro vodiš racuna šta ces pisati i gdje ces pisati.ultrajvosa 1987 wrote:A tu si, drago mi je da je tako, jeste po prvi put i samo pod ovim nikom, ti si mene nazvao lazovom, i kazes da ZNAS da sam prije bio ovdje. Sto znaci da ti bolje znas od mene samog??? Vidim ne odgovaras na ponudjeni prijedlog, sto znaci da si se malo usrao. Ponavljam samo reci nacin koji ti odgovara.... Sve je javno i transparentno, i ova stranica ima svoje hajmo reci "sjediste", pa jel problem da odemo zajedno do njih??? Jesi li spreman, hajd za sad hipoteticki, da se nadjemo, dogovorimo se interno, pismeno kako hoces, da ja tebe tuzim za klevetu, sud ima svoje instrumente kako da dodje do dokaza i ISTINE, onog trenutka kad dobijem parnicu(siguran sam milion%) ti bi meni tebao platiti kao odstetu, naravno da neces nidje veze, takodjer bi kao porazena strana trebao platiti sudske troskove, e neces ni to, nego cu JA DA PLATIM iste, od tebe samo trazim da ucestvujes. MOZE? Nemoj misliti da blefiram, samo molim te pristani...Ovo cita bruku raje, mislis da bi se zezao....LSD wrote:Nešto mi je šuhveli ovaj Ultrajvosa...odjednom se lik pojavi na ovom forum (po prvi put kako sam kaže) i pocinje forisrati price o ISTINAMA,a zaboravlja kakvi su mu prvi postovi (pod ovim nikom) bili baš na ovoj temi...u kojima je blatio Želju na svaki moguci nacin...o kakvoj, onda, mi ISTINI imamo pisati?? lik misli da može lupati nebuloze tipa (Škoro i Bukal su bili krampe,a Paja i Musemic su bili umjetnici
...ustvari Željo je uvijek bio krampaški klub dok je Sarajevo vazda bilo klub fudbalskih umjetnika
...a posebna je glupost mu je kako samo prava gradska raja navija za FCS...što naravno implicira da za Želju navijaju istinski ruralci,papci,šabani,čobani,primitivci u prevodu najgori ljudski šljam
) i onda ocekuje da ga neko ozbiljno shvata i respektuje njegove postove i da se fura neka ISTINA...ma svakako
Evidentno ne znas citati, kao ni "veljaca", to o igracima zelje, krampe,lopate, NISU moji postovi, znaci opet obmanjujes ostale clanove, ne iznosis CINJENICE..
Kazes moj prvi post blati zelju, procitaj ga 100 puta, i vidjeces da su to samo CINJENICE prepisane iz knjiga o sarajevskom derbiju,nigdje nisam naveo,papci, seljaci, ruralci itd, vec samo CINJENICU da za zelju navija obican svijet, radnici, ako su to za tebe predhodno navedeni, e to je tvoj problem.... Sto znaci da opet po ko zna koji put ne iznosis CINJENICE ili ISTINU
LSD wrote:Nije tacno da je FCS osnovano na inicijativu najuglednijih predstavnika politickog i javnog zivota,vec je osnovano kradjom najboljih igraca Željezniicara (njih 7-8) i ostalih tadašnjih sarajevskih klubova...tacnije Sarajevo je osnovano DIREKTIVOM tadašnjih komunista a igracima koji su trebali da predju je bila prijetnja zatvorom u slucaju neposluha...da je direktiva bila dosljedna najbolje govori slucaj Domorocki koji je i zaglavio u zatvoru zbog neposluha.
Da nam je pitanje postavila osoba koja ima vise od osnovne skole ili bar intelektualni kapacitet da stekne vece obrazovanje od onog iz osnovnog obrazovanja vjerovatno bi i dobio odgovordzipalo_junuz wrote:Ponovo ste mi izbjegli odgovoriti na ova dva pitanja pa da ponovim :
Je li cinjenica da vam je 80 % juga iz hadzica?
Imaju li vam vode na jugu vise od osnovne skole?
Makar na ovo? Haj majke ti...Peppers wrote:Da nam je pitanje postavila osoba koja ima vise od osnovne skole ili bar intelektualni kapacitet da stekne vece obrazovanje od onog iz osnovnog obrazovanja vjerovatno bi i dobio odgovordzipalo_junuz wrote:Ponovo ste mi izbjegli odgovoriti na ova dva pitanja pa da ponovim :
i ovaj seljovac argumentovano diskutujePeppers wrote:Da nam je pitanje postavila osoba koja ima vise od osnovne skole ili bar intelektualni kapacitet da stekne vece obrazovanje od onog iz osnovnog obrazovanja vjerovatno bi i dobio odgovordzipalo_junuz wrote:Ponovo ste mi izbjegli odgovoriti na ova dva pitanja pa da ponovim :
Samo da nam Mesa dodje, za dvije-tri godine ponovo trece pretkolo CL!odvijac wrote:ima dolina da jos vise dobije na fudbalskom sarmu
Sta ti je ba, na jug samo sa indexom mozes uciNeelix wrote:i ovaj seljovac argumentovano diskutujePeppers wrote:Da nam je pitanje postavila osoba koja ima vise od osnovne skole ili bar intelektualni kapacitet da stekne vece obrazovanje od onog iz osnovnog obrazovanja vjerovatno bi i dobio odgovordzipalo_junuz wrote:Ponovo ste mi izbjegli odgovoriti na ova dva pitanja pa da ponovim :
strasno, sta im rade na tom jugu
ultrajvosa 1987 wrote:A tu si, drago mi je da je tako, jeste po prvi put i samo pod ovim nikom, ti si mene nazvao lazovom, i kazes da ZNAS da sam prije bio ovdje. Sto znaci da ti bolje znas od mene samog??? Vidim ne odgovaras na ponudjeni prijedlog, sto znaci da si se malo usrao. Ponavljam samo reci nacin koji ti odgovara.... Sve je javno i transparentno, i ova stranica ima svoje hajmo reci "sjediste", pa jel problem da odemo zajedno do njih??? Jesi li spreman, hajd za sad hipoteticki, da se nadjemo, dogovorimo se interno, pismeno kako hoces, da ja tebe tuzim za klevetu, sud ima svoje instrumente kako da dodje do dokaza i ISTINE, onog trenutka kad dobijem parnicu(siguran sam milion%) ti bi meni tebao platiti kao odstetu, naravno da neces nidje veze, takodjer bi kao porazena strana trebao platiti sudske troskove, e neces ni to, nego cu JA DA PLATIM iste, od tebe samo trazim da ucestvujes. MOZE? Nemoj misliti da blefiram, samo molim te pristani...Ovo cita bruku raje, mislis da bi se zezao....LSD wrote:Nešto mi je šuhveli ovaj Ultrajvosa...odjednom se lik pojavi na ovom forum (po prvi put kako sam kaže) i pocinje forisrati price o ISTINAMA,a zaboravlja kakvi su mu prvi postovi (pod ovim nikom) bili baš na ovoj temi...u kojima je blatio Želju na svaki moguci nacin...o kakvoj, onda, mi ISTINI imamo pisati?? lik misli da može lupati nebuloze tipa (Škoro i Bukal su bili krampe,a Paja i Musemic su bili umjetnici
...ustvari Željo je uvijek bio krampaški klub dok je Sarajevo vazda bilo klub fudbalskih umjetnika
...a posebna je glupost mu je kako samo prava gradska raja navija za FCS...što naravno implicira da za Želju navijaju istinski ruralci,papci,šabani,čobani,primitivci u prevodu najgori ljudski šljam
) i onda ocekuje da ga neko ozbiljno shvata i respektuje njegove postove i da se fura neka ISTINA...ma svakako
Evidentno ne znas citati, kao ni "veljaca", to o igracima zelje, krampe,lopate, NISU moji postovi, znaci opet obmanjujes ostale clanove, ne iznosis CINJENICE..
Kazes moj prvi post blati zelju, procitaj ga 100 puta, i vidjeces da su to samo CINJENICE prepisane iz knjiga o sarajevskom derbiju,nigdje nisam naveo,papci, seljaci, ruralci itd, vec samo CINJENICU da za zelju navija obican svijet, radnici, ako su to za tebe predhodno navedeni, e to je tvoj problem.... Sto znaci da opet po ko zna koji put ne iznosis CINJENICE ili ISTINU
Ma nema šanse,gledajući procentualno "Ultrajvosa" je nepobjediv sa 100%tnim učinkomdino84 wrote:Joj,slag me strefio kad sam ovo procitao...dzipalo_junuz wrote:Jedva docekali da skrenu sa teme![]()
![]()
![]()
Mislim,koliko sam ja skontao,neko na ovoj temi o Zelji ko navija za Zelju,skrece sa teme,ali tu je Junuz na ovoj temi,pa ce on...Joj,pogubio sam se...
![]()
![]()
![]()
Username: dzipalo_junuz
Total posts: 195
Most active forum: Fudbal/nogomet
(96 Posts / 49.23% of user’s posts)
Most active topic: FK Zeljeznicar
(50 Posts / 25.64% of user’s posts)
Bitka je ipak izgubljena,Junuz nezadrzivo jurisa ka tituli.Titula ipak nece ostati u gradu![]()
Ja sam ti kontao predloziti da bar malo posjetis neki drugi dio foruma,npr. ljubav&sex,ali tamo bi cunami napravio odmah,zato neka te ovdje kod nas ipak,sigurnije je![]()
Mislis navijali za zeljeznicar.Peppers wrote: cijela ekipa TLN i Zabranjenog pusenja naravno, Mladen Vojicic Tifa, Davorin Popovic, Zdravko Colic, Miljenko Jergovic, Aleksandar Hemon, Benjamin Filipovic...koji su to "vasi"?