hrrr plju
najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Moderator: _BataZiv_0809
-
sikstinajn
#1176 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
hrrr plju
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1177 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
nuki_cika wrote: ↑13/01/2024 22:49Dragana je prije svega inteligentna žena koja zna šta radi i svaki njen postupak je promišljen i nije željela da "okalja" ime i slavu u to vrijeme jeftinim natpisima i rečenicama ljudi koji su sijali mržnju.Ommadawn wrote: ↑25/06/2022 10:41Iako Draganu Mirković ne favoriziram niti slušam, jedno je sigurno: Žena definitivno nikada ništa nije izjavila po pitanju nacionalizma ili nacije.
Našla se u emisiji onog kretena Minimaksa, gdje su gosti bili Šešelj i onaj veliki kreten a mali glumac Tihomir Arsić. Dvojica pomenutih, uz pratnju Minimaksa, su bljuvali mržnju prema svakome i svemu što nije srpsko. Ima taj snimak na Youtube ili bar je bio. Ko malo bolje pogleda, može primjetiti da je Dragani neprijatno.
Ide to toliko daleko da Minimaks postavlja pitanje Dragani, šta ona misli o ubijanju “Hvvata zavđalom kašikom” gdje se ona odjednom nalazi u neobranom grožđu i pokušava izbjeći bilo kakav odgovor koji bi mogao doliti ulje na vatru.
Jer Dragana dobro zna ko su joj bile kolege na estradi, ko publika, gdje je najveću popularnost imala, kao što zna da će svaki rat proći i da je više publike među svim ljudima bivše SFRJ nego samo u Srbiji.
I ispostavilo se da je u pravu.
Jednom je nekakav novinarčić napisao kako je ista izjavila “da znam da me slušaju balije (ili Turci) prestala bih pjevati”, i Dragani je milion puta postavljeno pitanje da li je to ona izjavila, a ona milion i jedan put odgovorila da nije.
I tu nema nikakav dokaz.
Ja Draganinu muziku ne slušam, ne volim. Neka mi bilo ko kaže gdje je Dragana bilo šta i bilo kad nešto nacionalistički i šovinistički izjavila (ne priznajem tabloide, da se odmah razumijemo) i ja ću povući sve ovo što sam o dotičnoj napisao.
Uostalom, prva pjesma koju je kao dijete naučila bila je “Djevojka sokolu zulum učinila” a druga “prođoh Bosnom kroz gradove” jer je njen djed volio te pjesme.
Djed Srbin iz srca Srbije.
Uostalom, voljeli je ili ne voljeli, najveći je humanitarac na estradi što je sinoć i u Tuzli dokazala donirajući onom samohranom ocu devetero djece 10 hiljada maraka, a i sama je rekla da će cijelu koncertnu turneju 2024 (pošto obilježava 40 godina rada) posvetiti humanitarnim koncertima i da će na svakom koncertu darovati iznos koji je u tom trenutku nekome u tom mjestu najpotrebniji..
Znaš kad bi Dino Merlin to uradio..nikad..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1178 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Dodje u Pikolo Mondo i trazi pola pizzepici wrote: ↑01/01/2025 02:07nuki_cika wrote: ↑13/01/2024 22:49Dragana je prije svega inteligentna žena koja zna šta radi i svaki njen postupak je promišljen i nije željela da "okalja" ime i slavu u to vrijeme jeftinim natpisima i rečenicama ljudi koji su sijali mržnju.Ommadawn wrote: ↑25/06/2022 10:41
Iako Draganu Mirković ne favoriziram niti slušam, jedno je sigurno: Žena definitivno nikada ništa nije izjavila po pitanju nacionalizma ili nacije.
Našla se u emisiji onog kretena Minimaksa, gdje su gosti bili Šešelj i onaj veliki kreten a mali glumac Tihomir Arsić. Dvojica pomenutih, uz pratnju Minimaksa, su bljuvali mržnju prema svakome i svemu što nije srpsko. Ima taj snimak na Youtube ili bar je bio. Ko malo bolje pogleda, može primjetiti da je Dragani neprijatno.
Ide to toliko daleko da Minimaks postavlja pitanje Dragani, šta ona misli o ubijanju “Hvvata zavđalom kašikom” gdje se ona odjednom nalazi u neobranom grožđu i pokušava izbjeći bilo kakav odgovor koji bi mogao doliti ulje na vatru.
Jer Dragana dobro zna ko su joj bile kolege na estradi, ko publika, gdje je najveću popularnost imala, kao što zna da će svaki rat proći i da je više publike među svim ljudima bivše SFRJ nego samo u Srbiji.
Jednom je nekakav novinarčić napisao kako je ista izjavila “da znam da me slušaju balije (ili Turci) prestala bih pjevati”, i Dragani je milion puta postavljeno pitanje da li je to ona izjavila, a ona milion i jedan put odgovorila da nije.
I tu nema nikakav dokaz.
Ja Draganinu muziku ne slušam, ne volim. Neka mi bilo ko kaže gdje je Dragana bilo šta i bilo kad nešto nacionalistički i šovinistički izjavila (ne priznajem tabloide, da se odmah razumijemo) i ja ću povući sve ovo što sam o dotičnoj napisao.
Uostalom, prva pjesma koju je kao dijete naučila bila je “Djevojka sokolu zulum učinila” a druga “prođoh Bosnom kroz gradove” jer je njen djed volio te pjesme.
Uostalom, voljeli je ili ne voljeli, najveći je humanitarac na estradi što je sinoć i u Tuzli dokazala donirajući onom samohranom ocu devetero djece 10 hiljada maraka, a i sama je rekla da će cijelu koncertnu turneju 2024 (pošto obilježava 40 godina rada) posvetiti humanitarnim koncertima i da će na svakom koncertu darovati iznos koji je u tom trenutku nekome u tom mjestu najpotrebniji..
Znaš kad bi Dino Merlin to uradio..nikad..Najveca stipsa na dunjaluki. On dodje pred trafiku i cita novine nebi ih platio.
- stubrijez
#1179 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
dječak sa šibicama wrote: ↑30/08/2024 22:46 Cuj Dragana cetnikusa, zena sto posto regularna, nikada nijedne izjave nista, cijeli rat se gotivila sa Semsom.
Uostalom bivsi muz je Toni jbt, nije Jovan![]()
Meni je najmrzi od svih muzicara ne moze se tako ni nazvat onaj ublehator
RAMBO AMADEUS
-
DonieBrasco
#1180 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
https://www.klix.ba/magazin/muzika/eksk ... /250228113
Za moj ukus ovo sto on snima je smijurija, kakva je ovo muzika i sekcije, tektovi da ne pricamo.
A covjek ima sve uslove za top produkciji i tekstopisce.
Za moj ukus ovo sto on snima je smijurija, kakva je ovo muzika i sekcije, tektovi da ne pricamo.
- Point.
#1181 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Čuj smijurija a naš najjači muzički eksponat. Što produkcijom, što vizuelno.DonieBrasco wrote: ↑28/02/2025 15:33 https://www.klix.ba/magazin/muzika/eksk ... /250228113
-
BiBi911
#1182 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Ja sam ga zamrzio kada je dosao u firmu da snima neki spot i kao poslije klopaid njega. Ljudi se slomili cisteci radeci za dz on se ispalio. Valjda je to ta klasika b92 sda muslimani obecaj i zavali.DonieBrasco wrote: ↑28/02/2025 15:33 https://www.klix.ba/magazin/muzika/eksk ... /250228113
- MehmedPasaMoric
#1183 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Plati hljeb od 1.20 KM 1.50 KM i ceka 30 feninga kusura_BataZiv_0809 wrote: ↑01/01/2025 02:11Dodje u Pikolo Mondo i trazi pola pizzepici wrote: ↑01/01/2025 02:07nuki_cika wrote: ↑13/01/2024 22:49
Dragana je prije svega inteligentna žena koja zna šta radi i svaki njen postupak je promišljen i nije željela da "okalja" ime i slavu u to vrijeme jeftinim natpisima i rečenicama ljudi koji su sijali mržnju.
Znaš kad bi Dino Merlin to uradio..nikad..Najveca stipsa na dunjaluki. On dodje pred trafiku i cita novine nebi ih platio.
![]()
-
snijeg_led
#1184 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Dzaba što ima kad nije naučio. Još uvijek trosi isto kao onda kad nije imo nista.
-
Naslovnica
#1185 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Ljudi mu okreče kuću ne napravi im kafu, ne iznese ni čašu vode.MehmedPasaMoric wrote: ↑28/02/2025 21:05Plati hljeb od 1.20 KM 1.50 KM i ceka 30 feninga kusura
-
Nisamsdaali
#1186 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Massimo(pokoj mu duši) i Jelena Rozga - Zločini nad slušnim aparatom
Dženan Lončarević, Bijelo Dugme(Brega), Koke, Šerif Konjević, svi halal-pop izvođači, Brena - Definicije ljigavosti
Dženan Lončarević, Bijelo Dugme(Brega), Koke, Šerif Konjević, svi halal-pop izvođači, Brena - Definicije ljigavosti
- House
#1187 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
pici wrote: ↑01/01/2025 02:07nuki_cika wrote: ↑13/01/2024 22:49Dragana je prije svega inteligentna žena koja zna šta radi i svaki njen postupak je promišljen i nije željela da "okalja" ime i slavu u to vrijeme jeftinim natpisima i rečenicama ljudi koji su sijali mržnju.Ommadawn wrote: ↑25/06/2022 10:41
Iako Draganu Mirković ne favoriziram niti slušam, jedno je sigurno: Žena definitivno nikada ništa nije izjavila po pitanju nacionalizma ili nacije.
I tu nema nikakav dokaz.
- mayab
#1188 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
I još Merlin sad potpisao veliki višegodišnji ugovor sa Coca Colom, a vamo se priča kako Cola sponzorira ubijanje Palestinaca.
Šta će na to reći pošteni Bošnjani?
Šta će na to reći pošteni Bošnjani?
-
Naslovnica
#1189 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
https://dinomerlin.bhtelecom.ba/
Osjetite magiju prije svih – slušajte, gledajte, DOŽIVITE!
Dobro došli na najuzbudljiviju muzičku avanturu godine! Novi album Dine Merlina, kao nikada prije – samo
za vas, u ekskluzivnoj online premijeri dostupnoj za gledanje širom svijeta!
Otkrijte 10 novih pjesama i uživajte u spektakularnom audio-vizuelnom iskustvu koje će vas ostaviti bez daha - dostupno SAMO online, prije službenog izlaska albuma!
NE PROPUSTITE ovu jedinstvenu priliku koja je vremenski ograničena – osigurajte svoje mjesto sada i budite među prvima koji će osjetiti magiju!
Kupite odmah. Gledajte od 02.04.2025.
Poklon
Očekuje vas paket sadržaja!
Ekskluzivna premijera albuma + bonus sadržaji: dokumentarni film "Mi - Iza kulisa" + koncert (show) "Mir svim dobrim ljudima"
39,00 KM (19,90 EUR)
Pristup ekskluzivnoj premijeri albuma u tri koraka
1.
Registracija
Unesite tražene podatke: ime, prezime, e-mail adresa, a potom kliknite na "Kupite"
2.
Plaćanje
Unesite podatke neophodne za plaćanje, a potom kliknite na "Platite"
3.
Kod za pristup
Pristupni kod je stigao na e-mail koji ste upisali prilikom registracije! Unesite ga i kliknite na "Pokrenite video sadržaj"
4.
Uživajte
Gledajte ekskluzivnu premijeru i bonus sadržaj od 02. do 16. aprila 2025. godine.

Dobro došli na najuzbudljiviju muzičku avanturu godine! Novi album Dine Merlina, kao nikada prije – samo
Otkrijte 10 novih pjesama i uživajte u spektakularnom audio-vizuelnom iskustvu koje će vas ostaviti bez daha - dostupno SAMO online, prije službenog izlaska albuma!
NE PROPUSTITE ovu jedinstvenu priliku koja je vremenski ograničena – osigurajte svoje mjesto sada i budite među prvima koji će osjetiti magiju!
Poklon
Ekskluzivna premijera albuma + bonus sadržaji: dokumentarni film "Mi - Iza kulisa" + koncert (show) "Mir svim dobrim ljudima"
39,00 KM (19,90 EUR)
1.
Registracija
Unesite tražene podatke: ime, prezime, e-mail adresa, a potom kliknite na "Kupite"
2.
Plaćanje
3.
Kod za pristup
Pristupni kod je stigao na e-mail koji ste upisali prilikom registracije! Unesite ga i kliknite na "Pokrenite video sadržaj"
4.
Uživajte
Gledajte ekskluzivnu premijeru i bonus sadržaj od 02. do 16. aprila 2025. godine.
- dr_Evil
#1190 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Dok je ovaca nece falit vuneNaslovnica wrote: ↑05/03/2025 12:38 https://dinomerlin.bhtelecom.ba/
Poklon
39,00 KM (19,90 EUR)
1.
Registracija
2.
Plaćanje
3.
Kod za pristup
4.
Uživajte
![]()
![]()
![]()
![]()
- madesa
#1191 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
ubi pare Fočak
- P.Starck
#1192 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Priča se da je Gljivi bacio 100.000 eura na kafuNaslovnica wrote: ↑02/03/2025 16:04Ljudi mu okreče kuću ne napravi im kafu, ne iznese ni čašu vode.
-
broj dva
#1193 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Nije ni smjesno, covjek pravi smece vec decenijama...DonieBrasco wrote: ↑28/02/2025 15:33 https://www.klix.ba/magazin/muzika/eksk ... /250228113
- ultima_palabra
#1194 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Odes u Tursku i sjedis sedam dana po njihovim kaficima, cut ces jedno 10 Merlinovih pjesama na turskom…
-
snijeg_led
#1195 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Dobije zvaku umjesto kusura, haze hocu kusurMehmedPasaMoric wrote: ↑28/02/2025 21:05Plati hljeb od 1.20 KM 1.50 KM i ceka 30 feninga kusura
-
sikstinajn
#1196 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Kad je Dino radio u Pretisu,Vogošća, često je kasnio na pos'o jer je ujutro prejako stisnuo tubu paste za zube pa mu je trebalo dosta vremena da je vrati nazad.
- mayab
#1197 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Dakle , nije mi mrzak u smislu da i dalje volim čuti staro pušenje sa njime kao vokalom , ali ,
eto šta uradi lik od sebe .... skoro pa neobjašnjiva unutrašnja duhovna promjena kod dotičnoga...
eto šta uradi lik od sebe .... skoro pa neobjašnjiva unutrašnja duhovna promjena kod dotičnoga...
- SmokingMan
#1198 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Poniženja mogu doći u različitim oblicima.
-
HelaS
-
broj dva
#1200 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Sve od narodnjaka, turbo folka, halal popa. Sve što koristi modulatore i autotune. Sve što im neko drugi piše tekstove i pravi melodiju.