...i dva golmana, iako se tog prvog ne sjecamHalleluhwah wrote:Šta fali Obući? Ništa ne fali Obući.![]()
Kad se sve sabere i oduzme, u Sarajevu je u povijesti igralo devetnaest igrača.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slucajan
#1176 Re: FK Sarajevo
- belafonte
#1177 Re: FK Sarajevo
Lagano se treba okrenut tekmi protiv Celika, istrest sve frustracije na njima, zabit im petardu, i zalijepit na celo DRUGA LIGA.
Dosta vise i Celika, jednog od parazita premier lige, svi su imali koristi od njih, samo protiv Zelje i Sarajeva su uvijek isli sa 200 % i u kost, treba ih popishat i sutnut u cvajtu

Jos Slobodu da posaljemo i mirna Bosna

Dosta vise i Celika, jednog od parazita premier lige, svi su imali koristi od njih, samo protiv Zelje i Sarajeva su uvijek isli sa 200 % i u kost, treba ih popishat i sutnut u cvajtu
Jos Slobodu da posaljemo i mirna Bosna
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1178 Re: FK Sarajevo
Ako Celik bude igrao grcevit bunker sa formacijom 6-4-0
,onda prizeljkujem bilo kakvu pobjedu,jer je Sarajevo pokazalo da bas nezna protiv bunkera igrati
Ako prihvate igru i otvore se..onda je druga prica ..tada sve ispod dva gola razlike je neuspijeh

Ako prihvate igru i otvore se..onda je druga prica ..tada sve ispod dva gola razlike je neuspijeh
- simonese
#1180 Re: FK Sarajevo
bit ce vama kao nama 
- Baltazar_khan
#1181 Re: FK Sarajevo
Lijepo je sanjati.simonese wrote:bit ce vama kao nama
Poslije ovog kola, prestižemo vas na tabeli
-
kijameta
#1182 Re: FK Sarajevo
Igrace Skoro,bar jedno poluvrijeme a sa Skorom je to potpuno drugi tim.Tako da koju god celik igrao formaciju ne gine im 5 komada.-LIBERO- wrote:Ako Celik bude igrao grcevit bunker sa formacijom 6-4-0,onda prizeljkujem bilo kakvu pobjedu,jer je Sarajevo pokazalo da bas nezna protiv bunkera igrati
![]()
Ako prihvate igru i otvore se..onda je druga prica ..tada sve ispod dva gola razlike je neuspijeh![]()
Hajmo,celik u drugu ligu,tamo im je uvijek i bilo mjesto.
- PriNc_ba
#1183 Re: FK Sarajevo
ev danas nam svinjskog izvukose ... hmmm
ovo mi lici na stimaljku da se rijese makar 2 od 4 pretendenta na kup da bi se nekome kasnije olaksalo. ne bi me cudilo da se pobjednici iz susreta sarajevskih i mostarskih klubova susretnu u sljedecem krugu al et.
vidjet cemo sta ce biti.
mislim da bez 2 razlike na kosevu ne mozemo razmisljati o prolazu. iako uvijek igramo dobro u mostaru mislim da bez 2-0 minimalno tesko ista mozemo. realno zrinjski podize formu tak da uz angazman maksimalni i normalniju neku taktiku mozemo dobar rezultat imati na kosevu
vidjet cemo sta ce biti.
mislim da bez 2 razlike na kosevu ne mozemo razmisljati o prolazu. iako uvijek igramo dobro u mostaru mislim da bez 2-0 minimalno tesko ista mozemo. realno zrinjski podize formu tak da uz angazman maksimalni i normalniju neku taktiku mozemo dobar rezultat imati na kosevu
- slucajan
#1184 Re: FK Sarajevo
Najtezi moguci protivnik, definitivno.
Ali idemo dalje, 3-1 i 1-1, dosta
Ali idemo dalje, 3-1 i 1-1, dosta
- rado_vidjen
#1185 Re: FK Sarajevo
"najtezi protivnik"
priceless
Siroki, Borac, Velez, Modrica...
priceless
Siroki, Borac, Velez, Modrica...
- rado_vidjen
#1186 Re: FK Sarajevo
jel se vi kolektivno zajebavate ili je rijec o konzumaciji halucinogenih supstanci?
danasnji zrisnjski bolji od borca i sirokog ?? ko to garantuje sirokom da ce izaci u evropu preko prvenstva u ovako ranoj fazi? aha, to je ona prica, da ako prodjete Zrinjskog to proglasite nadljudskim uspjehom jer ste prosli "najtezeg protivnika"
zahvalite bogu sto niste naletili na strasnu Modricu
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#1187 Re: FK Sarajevo
Kako možete govoriti da je najteži kada sigurno ne postoji statistika o prosječnoj težini svakog premijerligaškog kluba?
- slucajan
#1188 Re: FK Sarajevo
rado_vidjen wrote:![]()
jel se vi kolektivno zajebavate ili je rijec o konzumaciji halucinogenih supstanci?![]()
danasnji zrisnjski bolji od borca i sirokog ?? ko to garantuje sirokom da ce izaci u evropu preko prvenstva u ovako ranoj fazi? aha, to je ona prica, da ako prodjete Zrinjskog to proglasite nadljudskim uspjehom jer ste prosli "najtezeg protivnika"![]()
- rado_vidjen
#1189 Re: FK Sarajevo
drago mi je da si ti to prvi pomenuo, jer ja nisam zelio da ispane da se hvalisemćiro wrote:Mislim da je ipak nk/fk Željezničar bio najteži mogući protivnik![]()
![]()
ovdje bi vam zabili jedan, i tamo na nulu. ende
@slucajni
a bijeli misevi?
nemojte samo svirat po gradu ako prodjete "najtezeg protivnika"
- Halleluhwah
#1190 Re: FK Sarajevo
Zar nije bezveze što Famos ne igra Kup?rado_vidjen wrote:drago mi je da si ti to prvi pomenuo, jer ja nisam zelio da ispane da se hvalisemćiro wrote:Mislim da je ipak nk/fk Željezničar bio najteži mogući protivnik![]()
![]()
ovdje bi vam zabili jedan, i tamo na nulu. ende![]()
@slucajni
a bijeli misevi?vidjas li i to?
nemojte samo svirat po gradu ako prodjete "najtezeg protivnika"
- rado_vidjen
#1191 Re: FK Sarajevo
o kupu ima tema, ne bi da zacatavam ovdje
a Famos smo uspjesno apsolvirali, tj njihovu filjalu...Bosnu
a Famos smo uspjesno apsolvirali, tj njihovu filjalu...Bosnu
- do_tokija
#1192 Re: FK Sarajevo
mali klub!
- PriNc_ba
#1193 Re: FK Sarajevo
moramo ti od sad naplacivati pretplatu na ovoj temirado_vidjen wrote:![]()
jel se vi kolektivno zajebavate ili je rijec o konzumaciji halucinogenih supstanci?![]()
danasnji zrisnjski bolji od borca i sirokog ?? ko to garantuje sirokom da ce izaci u evropu preko prvenstva u ovako ranoj fazi? aha, to je ona prica, da ako prodjete Zrinjskog to proglasite nadljudskim uspjehom jer ste prosli "najtezeg protivnika"![]()
nego ak cemo o snazi
helem ak ne zabijemo svinjskom 2 razlike na kosevu tamo tesko da sta mozemo traziti al ima jos do tada pa cemo vidjeti
- Halleluhwah
#1194 Re: FK Sarajevo
Neupućen bi pomislio da u ovoj ligi igraju Seljo, Nanajevo, Svinjski, Lištica...
Koji je fazon?
- rado_vidjen
#1195 Re: FK Sarajevo
ma ima svega; neki ljudi se rode sa govornom mahanom, neki su disleksicni i nepismeni, neki misle da je to "suk"...i tako
@majstore
nisam te nista pitao. neintersantan si mi za bilo kakva prepucavanja. ok?
nego...imal' sha na kladionci? vidim padas 10 listica dnevno lol
ono bi "dogovaralo" sa sirokom
...al' sve posteno
alal vera, alal vera
:molibogadameovajkrpeljnecitira:
@majstore
nisam te nista pitao. neintersantan si mi za bilo kakva prepucavanja. ok?
ono bi "dogovaralo" sa sirokom
alal vera, alal vera
:molibogadameovajkrpeljnecitira:
- Baltazar_khan
#1196 Re: FK Sarajevo
On se makar majstorski kladi i trudi da dobije lovu, dok se ti ofiraš, tako što si uložio cener na Spartak iz Trnaverado_vidjen wrote:
- rado_vidjen
#1197 Re: FK Sarajevo
ni ti nisi bas najbistriji u razredu, a?
"majstorski kladi"
zanimljiva sintagma
tako sto majstorski vraca svaku paru koju je zaradio u kladionici, padajuci dnevno na vise tiketa, a ima obraza drzat "predavanja" ostalim ljudima koji prognoziraju?
ja nedavno dobih na 5 KM oko 300 KM, a lik me krenu spopadat
spominjes izgubljeni cener od prije dva mijeseca?
na giljotinu sa mnom!
- Baltazar_khan
#1198 Re: FK Sarajevo
Dobio si.rado_vidjen wrote:![]()
ja nedavno dobih na 5 KM oko 300 KM, a lik me krenu spopadat![]()
![]()
spominjes izgubljeni cener od prije dva mijeseca?
na giljotinu sa mnom!
Po ušima
Taj izgubljeni cener se treba spominjat vazda, jer je nešto najofirnije što može da uradi jedan kladioničar. I sam si znao da je bordo tim favorit
Kakav potez.
Vrlog kladioničara
-
lolo_lolo
#1199 Re: FK Sarajevo
ja kao navijac Sarajeva,nikad ne odigram protiv zelje
kao sto to radi nas komsija rado vidjen
x je sigurica,makar igrali protiv radnika kuci
kao sto to radi nas komsija rado vidjen
x je sigurica,makar igrali protiv radnika kuci
- PriNc_ba
#1200 Re: FK Sarajevo
@majstor xD s tim "vracenim" parama kladionici i dalje u plusu od dobitaka tokom 10 dana prije pocetka ove crne serije nego sto si ti dobio taj 1 put
i necemo napuhivati xD cuj 10 listica
a spopadanje ? ne znam o cemu pricas
samo mi je bilo smijesno ono "pljackanje" koje si pokusao opravdati al ne na nacin da sam tebe ismijavao nego jednostavno mi nesh smijesno. al hajd necu crtati
ne pomaze 
a ne nastojim ti biti interesantan pogotovo ne za prepucavanje jer kad druga strana sta nema reci onda to i nije neko zanimljivo prepucavanje ? ili ? i ne trebam dobiti tvoju dozvolu da bih ti se obratio jer valjda ovo nije neki diktatorski forum
ili ipak mislis da bih trebao traziti dozvolu ? samo malo komentarisem tvoje "prisustvo" na temi koje je nepotrebno i to je to. imas temu o kupu pa mozes tamo svoju svakodnevnu zanimaciju da pominjes do mile volje
al eto... imas moj blagoslov ako ti je toliko stalo do ove teme.... tipkaj slobodno 
i sretno nam danas na kladionici
znam da si se kladio
iz pouzdanih izvora 
a spopadanje ? ne znam o cemu pricas
a ne nastojim ti biti interesantan pogotovo ne za prepucavanje jer kad druga strana sta nema reci onda to i nije neko zanimljivo prepucavanje ? ili ? i ne trebam dobiti tvoju dozvolu da bih ti se obratio jer valjda ovo nije neki diktatorski forum
i sretno nam danas na kladionici