Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
slucajan

#1176 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Halleluhwah wrote:Šta fali Obući? Ništa ne fali Obući. :mrgreen:
Kad se sve sabere i oduzme, u Sarajevu je u povijesti igralo devetnaest igrača.
...i dva golmana, iako se tog prvog ne sjecam :mrgreen:
belafonte

#1177 Re: FK Sarajevo

Post by belafonte »

Lagano se treba okrenut tekmi protiv Celika, istrest sve frustracije na njima, zabit im petardu, i zalijepit na celo DRUGA LIGA.
Dosta vise i Celika, jednog od parazita premier lige, svi su imali koristi od njih, samo protiv Zelje i Sarajeva su uvijek isli sa 200 % i u kost, treba ih popishat i sutnut u cvajtu :dance: :dance:

Jos Slobodu da posaljemo i mirna Bosna :mrgreen: :wink:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1178 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ako Celik bude igrao grcevit bunker sa formacijom 6-4-0 :D ,onda prizeljkujem bilo kakvu pobjedu,jer je Sarajevo pokazalo da bas nezna protiv bunkera igrati :roll:

Ako prihvate igru i otvore se..onda je druga prica ..tada sve ispod dva gola razlike je neuspijeh :dance: :thumbup:
PriNc_ba

#1179 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

protiv celika 3-1 :)
simonese

#1180 Re: FK Sarajevo

Post by simonese »

bit ce vama kao nama :D
Baltazar_khan

#1181 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

simonese wrote:bit ce vama kao nama :D
Lijepo je sanjati.
Poslije ovog kola, prestižemo vas na tabeli :oops:
kijameta

#1182 Re: FK Sarajevo

Post by kijameta »

-LIBERO- wrote:Ako Celik bude igrao grcevit bunker sa formacijom 6-4-0 :D ,onda prizeljkujem bilo kakvu pobjedu,jer je Sarajevo pokazalo da bas nezna protiv bunkera igrati :roll:

Ako prihvate igru i otvore se..onda je druga prica ..tada sve ispod dva gola razlike je neuspijeh :dance: :thumbup:
Igrace Skoro,bar jedno poluvrijeme a sa Skorom je to potpuno drugi tim.Tako da koju god celik igrao formaciju ne gine im 5 komada. :D :D :D
Hajmo,celik u drugu ligu,tamo im je uvijek i bilo mjesto.
PriNc_ba

#1183 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

ev danas nam svinjskog izvukose ... hmmm :) ovo mi lici na stimaljku da se rijese makar 2 od 4 pretendenta na kup da bi se nekome kasnije olaksalo. ne bi me cudilo da se pobjednici iz susreta sarajevskih i mostarskih klubova susretnu u sljedecem krugu al et.
vidjet cemo sta ce biti.
mislim da bez 2 razlike na kosevu ne mozemo razmisljati o prolazu. iako uvijek igramo dobro u mostaru mislim da bez 2-0 minimalno tesko ista mozemo. realno zrinjski podize formu tak da uz angazman maksimalni i normalniju neku taktiku mozemo dobar rezultat imati na kosevu ;)
slucajan

#1184 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Najtezi moguci protivnik, definitivno.

Ali idemo dalje, 3-1 i 1-1, dosta :thumbup:
rado_vidjen

#1185 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

"najtezi protivnik"

priceless :D

Siroki, Borac, Velez, Modrica...
rado_vidjen

#1186 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

:D

jel se vi kolektivno zajebavate ili je rijec o konzumaciji halucinogenih supstanci? :)

danasnji zrisnjski bolji od borca i sirokog ?? ko to garantuje sirokom da ce izaci u evropu preko prvenstva u ovako ranoj fazi? aha, to je ona prica, da ako prodjete Zrinjskog to proglasite nadljudskim uspjehom jer ste prosli "najtezeg protivnika" :lol:

zahvalite bogu sto niste naletili na strasnu Modricu :wink:
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#1187 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Kako možete govoriti da je najteži kada sigurno ne postoji statistika o prosječnoj težini svakog premijerligaškog kluba?
slucajan

#1188 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

rado_vidjen wrote::D

jel se vi kolektivno zajebavate ili je rijec o konzumaciji halucinogenih supstanci? :)

danasnji zrisnjski bolji od borca i sirokog ?? ko to garantuje sirokom da ce izaci u evropu preko prvenstva u ovako ranoj fazi? aha, to je ona prica, da ako prodjete Zrinjskog to proglasite nadljudskim uspjehom jer ste prosli "najtezeg protivnika" :lol:

rado_vidjen

#1189 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

ćiro wrote:Mislim da je ipak nk/fk Željezničar bio najteži mogući protivnik :lol: :lol: :lol:
drago mi je da si ti to prvi pomenuo, jer ja nisam zelio da ispane da se hvalisem

ovdje bi vam zabili jedan, i tamo na nulu. ende :wink:

@slucajni

a bijeli misevi? :oops: vidjas li i to?

nemojte samo svirat po gradu ako prodjete "najtezeg protivnika" :lol:
Halleluhwah

#1190 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

rado_vidjen wrote:
ćiro wrote:Mislim da je ipak nk/fk Željezničar bio najteži mogući protivnik :lol: :lol: :lol:
drago mi je da si ti to prvi pomenuo, jer ja nisam zelio da ispane da se hvalisem

ovdje bi vam zabili jedan, i tamo na nulu. ende :wink:

@slucajni

a bijeli misevi? :oops: vidjas li i to?

nemojte samo svirat po gradu ako prodjete "najtezeg protivnika" :lol:
Zar nije bezveze što Famos ne igra Kup? :mrgreen:
rado_vidjen

#1191 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

o kupu ima tema, ne bi da zacatavam ovdje

a Famos smo uspjesno apsolvirali, tj njihovu filjalu...Bosnu :D
do_tokija

#1192 Re: FK Sarajevo

Post by do_tokija »

mali klub!
PriNc_ba

#1193 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

rado_vidjen wrote::D

moramo ti od sad naplacivati pretplatu na ovoj temi :lol: vidim stavio si je na home page ;) vidim "cijenis" tudje "nadljudske" uspjehe pa onda mogu samo predpostaviti koliko patis za time sto nemas da cijenis nikakav ni "nadljudski" ni obicni uspjeh :D ili se ovo protiv srebrenicana juce racuna kao uspjeh ? :-)

nego ak cemo o snazi :) et recimo da je tvoj klub neko mjerilo :) kako zavrsise tekme na grbavici sa svinjskim a kako s listicom ? :) borac je po meni bez premca bar po igri najjaca ekipa ali gle cuda :D postoji ona mahalska standardna varijanta :) das im bodove na kosevu za prolaz u kupu ;) ako nista seljo zna kak se to radi najbolje :D tako da borca u kupu nikako ne smatram teskom preprekom ;)

helem ak ne zabijemo svinjskom 2 razlike na kosevu tamo tesko da sta mozemo traziti al ima jos do tada pa cemo vidjeti :)
Halleluhwah

#1194 Re: FK Sarajevo

Post by Halleluhwah »

Neupućen bi pomislio da u ovoj ligi igraju Seljo, Nanajevo, Svinjski, Lištica... :mrgreen: Koji je fazon?
rado_vidjen

#1195 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

ma ima svega; neki ljudi se rode sa govornom mahanom, neki su disleksicni i nepismeni, neki misle da je to "suk"...i tako :roll:

@majstore
nisam te nista pitao. neintersantan si mi za bilo kakva prepucavanja. ok? :)

nego...imal' sha na kladionci? vidim padas 10 listica dnevno lol

ono bi "dogovaralo" sa sirokom :-) ...al' sve posteno

alal vera, alal vera :wink:

:molibogadameovajkrpeljnecitira:
Baltazar_khan

#1196 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

rado_vidjen wrote:
nego...imal' sha na kladionci? vidim padas 10 listica dnevno lol
On se makar majstorski kladi i trudi da dobije lovu, dok se ti ofiraš, tako što si uložio cener na Spartak iz Trnave :lol:
rado_vidjen

#1197 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

:?

ni ti nisi bas najbistriji u razredu, a?

"majstorski kladi"

zanimljiva sintagma :D

tako sto majstorski vraca svaku paru koju je zaradio u kladionici, padajuci dnevno na vise tiketa, a ima obraza drzat "predavanja" ostalim ljudima koji prognoziraju?

ja nedavno dobih na 5 KM oko 300 KM, a lik me krenu spopadat :shock: :lol:

spominjes izgubljeni cener od prije dva mijeseca?

na giljotinu sa mnom! 8)
Baltazar_khan

#1198 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

rado_vidjen wrote::?
ja nedavno dobih na 5 KM oko 300 KM, a lik me krenu spopadat :shock: :lol:

spominjes izgubljeni cener od prije dva mijeseca?

na giljotinu sa mnom! 8)
Dobio si.

Po ušima :oops:

Taj izgubljeni cener se treba spominjat vazda, jer je nešto najofirnije što može da uradi jedan kladioničar. I sam si znao da je bordo tim favorit :D Ali ne, ti ulažeš cener na slovake.

Kakav potez.

Vrlog kladioničara :lol:
lolo_lolo

#1199 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

ja kao navijac Sarajeva,nikad ne odigram protiv zelje
kao sto to radi nas komsija rado vidjen

x je sigurica,makar igrali protiv radnika kuci
PriNc_ba

#1200 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

@majstor xD s tim "vracenim" parama kladionici i dalje u plusu od dobitaka tokom 10 dana prije pocetka ove crne serije nego sto si ti dobio taj 1 put :) ;) i necemo napuhivati xD cuj 10 listica :) :roll:
a spopadanje ? ne znam o cemu pricas :) samo mi je bilo smijesno ono "pljackanje" koje si pokusao opravdati al ne na nacin da sam tebe ismijavao nego jednostavno mi nesh smijesno. al hajd necu crtati :) ne pomaze :D

a ne nastojim ti biti interesantan pogotovo ne za prepucavanje jer kad druga strana sta nema reci onda to i nije neko zanimljivo prepucavanje ? ili ? i ne trebam dobiti tvoju dozvolu da bih ti se obratio jer valjda ovo nije neki diktatorski forum :P ili ipak mislis da bih trebao traziti dozvolu ? samo malo komentarisem tvoje "prisustvo" na temi koje je nepotrebno i to je to. imas temu o kupu pa mozes tamo svoju svakodnevnu zanimaciju da pominjes do mile volje :) al eto... imas moj blagoslov ako ti je toliko stalo do ove teme.... tipkaj slobodno ;)

i sretno nam danas na kladionici :D znam da si se kladio :P iz pouzdanih izvora :roll:
Locked