Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fishtrija wrote:Grazie Compos, vidim ja da ste se vi urotili protiv nas nekoliko, ali se nisam tome od tebe nadao... Dobro dobro raja...
ma nismooo
pa bavki necu halalit zadugo sto vas je skreno s puta...mislim sto vas je odveo od nas koji smo zeljeli da budemo s vama znajuci da i vi zelite da budete s nama
sljedeca tura je nasa ima da kroz sumicu hodamo drzeci se za ruke
valjal'?
fishtrija wrote:Grazie Compos, vidim ja da ste se vi urotili protiv nas nekoliko, ali se nisam tome od tebe nadao... Dobro dobro raja...
ma nismooo
pa bavki necu halalit zadugo sto vas je skreno s puta...mislim sto vas je odveo od nas koji smo zeljeli da budemo s vama znajuci da i vi zelite da budete s nama
sljedeca tura je nasa ima da kroz sumicu hodamo drzeci se za ruke
valjal'?
uh jbt kad je 'vaka na riječima šta li nam je stavila u kolače, trimi, bavka vi ste naviše jeli, reakcije, opišite
fishtrija wrote:Uh ložione... vadite se sad, naravno... Vodanje za ručice ili za pedalice, ja dok ne vidim, ne vjerujem u to. Al haj makar sam kiss hajrov'o...
pa gdje si fishtrija legendo, ma hajde bilo je super,eto vidis biće i vodanja i kiss si hajrovo
Ma ovi virtualni kissovi samo dezavuišu čovjeka... Nego Pax trebali bi jednu turu bacit na Trebević, šta misliš? Moramo i trećeg s bisagama kontaktirat
ko zeli...u nedjelju...idem na vrh trebevica(znaci do heliodroma),spustam se do prvog sumara pa nastavljam do jahorine.sa trebevica se odvajam na makadam nekih 8km do heliodroma,u spust sumskim putem,zemljani utabani put.sspustim se do prog sumara i onda sve asfalt do jahorine.30ak km uspona. Bujrum!
bavka wrote:ko zeli...u nedjelju...idem na vrh trebevica(znaci do heliodroma),spustam se do prvog sumara pa nastavljam do jahorine.sa trebevica se odvajam na makadam nekih 8km do heliodroma,u spust sumskim putem,zemljani utabani put.sspustim se do prog sumara i onda sve asfalt do jahorine.30ak km uspona. Bujrum!
bavka wrote:ko zeli...u nedjelju...idem na vrh trebevica(znaci do heliodroma),spustam se do prvog sumara pa nastavljam do jahorine.sa trebevica se odvajam na makadam nekih 8km do heliodroma,u spust sumskim putem,zemljani utabani put.sspustim se do prog sumara i onda sve asfalt do jahorine.30ak km uspona. Bujrum!
jenis ovo je za nas!!
nista bez cca 30km uspona
jašta radi biraj za koga se vežeš užetom da te vuče, meni je svejedno moj je nahebo
Mi nismo PRO i nema sanse da izduramo toliku dionicu. A ja i da jesam, ne bih tako duboko u chetnitet zalazio, pogotovo ostavljao pare anam njima za bilo sta... Cuj hotel Termag... eh u neznanju je spas... ili zaboravu.