HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
plemba

#1176 Re: HS kablovska

Post by plemba »

ima li ko informaciju mogu li ja prikljucak kablovske da prenesem na drugu adresu?

selim se iz stana (koji nije imao kablovsku kad sam dosao pa sam na svoje ime uveo) u stan koji također nema kablovske, pa mi se cini da bi trebalo biti jeftinije
japo-

#1177 Re: HS kablovska

Post by japo- »

plemba wrote:ima li ko informaciju mogu li ja prikljucak kablovske da prenesem na drugu adresu?

selim se iz stana (koji nije imao kablovsku kad sam dosao pa sam na svoje ime uveo) u stan koji također nema kablovske, pa mi se cini da bi trebalo biti jeftinije
o plembos ja sam prebacio i kostalo me je 30 km, s tim da je već postojala instalacija od operatera tj HS :D
plemba

#1178 Re: HS kablovska

Post by plemba »

japo- wrote:
plemba wrote:ima li ko informaciju mogu li ja prikljucak kablovske da prenesem na drugu adresu?

o plembos ja sam prebacio i kostalo me je 30 km, s tim da je već postojala instalacija od operatera tj HS :D
bolje i to nego 80
manki

#1179 Re: HS kablovska

Post by manki »

Imam pitanje vezano za HS digitalne pakete

Image

Ne razumijem, jesu oni "kablovski" programi (tipa BHT1, Nova, itd) uključeni pored ovih što su u paketima, ili se mogu samo ovi kanali gledati? :?
respo

#1180 Re: HS kablovska

Post by respo »

imas cini mi se hayat obn hrt1,2 njemackih par kanala rai tve cnn al jeezera i jos onih nekih balkanika i tako te pored ovih sto pise
AfromMann

#1181 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

evo nestao sportklub pojavio sa pinkbh,ima li providna dana u HS zemlji kablova!
theprodigy

#1182 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

manki wrote:Imam pitanje vezano za HS digitalne pakete

Image

Ne razumijem, jesu oni "kablovski" programi (tipa BHT1, Nova, itd) uključeni pored ovih što su u paketima, ili se mogu samo ovi kanali gledati? :?
imas jos digitalizovana 24 kanala sa kablovske, nema bht, ftv i nova od domacih, a ostale imas..
manki

#1183 Re: HS kablovska

Post by manki »

@ theprodigy: Svašta, kakva im je to kombinacija?!

Ja mislio uzeti alfa paket xDSL interneta za 20 KM od Logosofta, i ovu digitalnu tv HS-a od 11 KM, ali mi se ne isplati ako neću imati tih "osnovnih" domaćih kanala, bolje mi onda za 40 KM uzeti Duo+ LOL-ov sa xDSLom i SuperTVom...
vicious

#1184 Re: HS kablovska

Post by vicious »

manki wrote:@ theprodigy: Svašta, kakva im je to kombinacija?!

Ja mislio uzeti alfa paket xDSL interneta za 20 KM od Logosofta, i ovu digitalnu tv HS-a od 11 KM, ali mi se ne isplati ako neću imati tih "osnovnih" domaćih kanala, bolje mi onda za 40 KM uzeti Duo+ LOL-ov sa xDSLom i SuperTVom...
HS ti se svakako ne isplati ako ne uzimas full paket.
Ako uzimas samo taj digitalni HS1 od 11 km, placas i prikljucnu taksu 40 km.
theprodigy

#1185 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

ja mislim da ove kanale pordi ovih digitalnih dobivas samo ako uzmes jedan od ovih full paketa..gdje imas ineternet kablovsku i digitalnu..
Dady

#1186 Re: HS kablovska

Post by Dady »

theprodigy wrote:ja mislim da ove kanale pordi ovih digitalnih dobivas samo ako uzmes jedan od ovih full paketa..gdje imas ineternet kablovsku i digitalnu..
Ovi kanali koji su izvan digitalnih paketa su free. Tako da ti je dovoljna samo pretplata od 11,5 za analognu kablovsku a ove kanale imas free.
leigh

#1187 Re: HS kablovska

Post by leigh »

Kakav je ovo novi arapski kanal gdje je bio top music?
manki

#1188 Re: HS kablovska

Post by manki »

vicious wrote:
manki wrote:@ theprodigy: Svašta, kakva im je to kombinacija?!

HS ti se svakako ne isplati ako ne uzimas full paket.
Ako uzimas samo taj digitalni HS1 od 11 km, placas i prikljucnu taksu 40 km.
Logosoft it is onda :D

Pogotovo nakon što pročitah da uvode ove nekakve arapske kanale umjesto muzičkih. :shock:
FedEx

#1189 Re: HS kablovska

Post by FedEx »

a to da se TOP MUSIC mijenja sa nekim arapskim kanalom to im se stalno desava i onda opet vrate TOP MUSIC. a jest vala TOP MUSIC neki " :mrgreen: :mrgreen: extra"kanal
DaysleepeR

#1190 Re: HS kablovska

Post by DaysleepeR »

raskoljknikov wrote:
manki wrote:@ Bourne: to je sigurno to..

ŠTA, NEMOJTE MI REĆI DA HS NEMA MTVadria?!?!?! :shock: :shock: :shock: :(
Jok

Mom afinitetu najbolje pase Vh 1 Classic (pogledam nekad prog. semu)
ja imam HS osnovni paket i imam MTV Adria...

Doduse imam Sony Bravia TV pa ga je on nasao, sa starim TV-om nisam imao...
FedEx

#1191 Re: HS kablovska

Post by FedEx »

Sport Klub Srbija sutra pokreće nove kanale Sport Klub 3, 4 i 5

Srpska inačica popularne sportske televizije Sport Klub od sutra (25. rujna) pokreće čak tri nova kanala - Sport Klub 3, Sport Klub 4 i Sport Klub 5 koji će se pridružiti postojećim sportskim kanalima Sport Klub i Sport Klub+.

Sport Klub 3, 4 i 5 će biti dostupni isključivo u digitalnom obliku i to pretplatnicima SBB-ove kabelske televizije, točnije onima koji su pretplaćeni na digitalni "D3" paket.
Novi sportski kanali će biti dostupni gledateljima u Srbiji putem kabelske televizije SBB i u Bosni i Hercegovini putem kabelske televizije Telemach (digitalno), a neslužbene informacije govore da će biti dostupni i putem DTH platforme Total TV koja emitira posredstvom satelita koji se nalaze na orbitalnoj poziciji 16° istočno. Start ovih kanala u BiH očekuje se uskoro - preciznije u listopadu ove godine.

Na službenim web stranicama Sport Kluba Srbija navodi se informacija da će se novi sportski kanali po mnogočemu razlikovati od ostalih pošto će se na njima prikazivati isključivo izravni prijenosi atraktivnih sportskih događaja i to bez ikakvih prekida ili izlazaka. Naravno, napominje se i gore spomenuta informacija da će to biti digitalni kanali u ponudi SBB-ovog "D3 paketa".

Fokus Sport Kluba 3, 4 i 5 bit će na engleskoj Premier ligi u nogometu što će gledateljima koji imaju SBB-ov i Telemachov (BiH) digitalni paket omogućiti da kada se bude odigravalo više utakmica istovremeno, imaju potpunu slobodu izabrati koji će meč pratiti. Drugim riječima, glavobolje oko toga što prikazivati u izravnom prijenosu, a što u snimkama više neće biti jer će se prikazivati sve utakmice.

Osim Premier League, Sport Klub 3, 4 i 5 će prikazivati i utakmice košarkaške Eurolige, a po potrebi na "trojci", "četvorci" i "petici" će se prikazivati i ostale zanimljive lige i natjecanja koja je Sport Klub otkupio, a tu se prije svega misli na mnogobrojne teniske turnire.
KAKO MI NA HS-u OVO NECEMO DOBIT NIKAD NISTA VISE OD TENISA NA OBICNOM SPORTKLUBU... :( :( :( :( :(
FedEx

#1192 Re: HS kablovska

Post by FedEx »

a mi imamo glupu ARENU na kojoj nema nista od tenisa...jao ubicu se :x :x
2407

#1193 Re: HS kablovska

Post by 2407 »

FedEx wrote:a mi imamo glupu ARENU na kojoj nema nista od tenisa...jao ubicu se :x :x
Ti si jedan od deset hiljada(mozda i vise) koji zali za tenisom naspram fudbala.
Arena Sport je raj fudbalski(pogotovo uz ove kanale koje imamo).
FedEx

#1194 Re: HS kablovska

Post by FedEx »

pa na jedinici nema nista..ima malo.a ove ostale 2,3,4 ces placat dodatno + pretplatu za digitalnu za razliku od sportkluba 3,4,5 za koje ces placaz samo petplatu za digitalnu
smijesni_ste

#1195 Re: HS kablovska

Post by smijesni_ste »

Stvarno....jedinica je bezveze...evo večeras roma - inter je na dvici, a na jedinici negdje istovremeno je američka liga.... :roll:
2407

#1196 Re: HS kablovska

Post by 2407 »

FedEx wrote:pa na jedinici nema nista..ima malo.a ove ostale 2,3,4 ces placat dodatno + pretplatu za digitalnu za razliku od sportkluba 3,4,5 za koje ces placaz samo petplatu za digitalnu
Znam da ce se placati al 5-10 KM mjesecno za ta dodatna kanala i nije preskupo s obzirom da cu odgledati barem 10-ak utakmica sedmicno koje mi se svidjaju.
vicious

#1197 Re: HS kablovska

Post by vicious »

FedEx wrote:pa na jedinici nema nista..ima malo.a ove ostale 2,3,4 ces placat dodatno + pretplatu za digitalnu za razliku od sportkluba 3,4,5 za koje ces placaz samo petplatu za digitalnu
Pa neće ni ti sportklub kanali biti u osnovnom paketu, i oni će se posebno plaćati.
FedEx

#1198 Re: HS kablovska

Post by FedEx »

vicious wrote:
Pa neće ni ti sportklub kanali biti u osnovnom paketu, i oni će se posebno plaćati.
ali ces samo placat pretplatu za digitalu al haj never mind.... ja sam federerov fan ..ako vi niste :| :| :|
thepatriot

#1199 Re: HS kablovska

Post by thepatriot »

Evo ja bih da se sam prijavim: nakačio sam 4 televizora, a plaćam jednu pretplatu 8-)
Haesovci nemere temi ništa :razz:
cunga lunga

#1200 Re: HS kablovska

Post by cunga lunga »

Posto uvijek kudim HS da malo i pohvalim..

Uveli su Arenu, doduse br. 1 ali tu je...
Eurosport i Eurosport II je isto tu...
I sport Klub ostao iako su mnogi govorili da ce ga ukinuti kad uvedu Eurosport II i Arenu...
Locked