Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#1176 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ako ništa, igrači su sad pripremljeni za utakmicu protiv nekog engleskog tima :-D Osasuna igrala tvrdo i dugim loptama, mora se priznati da je Camacho složio dobru taktiku, iako je jedini način da zabiju bio iz prekida.
Što se tiče Madrida, igra prilično slaba, ali ono šansi što je bilo je trebalo biti dovoljno za 3 boda. Higuain je onu šansu morao zabiti ili dati Benzemi ili Ronaldu da oni zabiju.
Dvije loše izmjene, Raul nije mogao ništa napraviti u onakvoj utakmici, Marcelo je bio jedan od boljih, ne znam šta će mu Granero u finišu.
Pozitivno je što je odbrana izdržala one zračne napade bez nekog velikog stresa 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1177 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Baltazar_khan wrote:Osasuna 8-)
:?: Osasuna :!: Sta si htio reci?! :oops:
11sumirp

#1178 Re: Real Madrid C.F.

Post by 11sumirp »

Tomahawk11 wrote:
Paaaaa daj realu otkinula 2 boda :oops: :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1179 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

11sumirp wrote:
Tomahawk11 wrote:
Paaaaa daj realu otkinula 2 boda :oops: :skoljka:
I Barceloni je, pa sta :? :-)
11sumirp

#1180 Re: Real Madrid C.F.

Post by 11sumirp »

Nista ,za sve ljubitelje fudbala/nogometa ne moze bit zanmljivija utrka u nastavku sezone :)
Bolje kad je gutavo :)
kory

#1181 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ma bice ono gutavo do kraja..
al po meni postoje 2 opcije za prvaka
da odluci utakmica u madridu ili da barsa vec jednom padne u krizu,ufati ih losa forma jer realno je da se nemoze igrat na ovako visokom nivou 2-3 god...
Charuga
Globalni moderator

#1182 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

kory wrote:ma bice ono gutavo do kraja..
da odluci utakmica u madridu ili da barsa vec jednom padne u krizu,ufati ih losa forma jer realno je da se nemoze igrat na ovako visokom nivou 2-3 god...
Koliko pratim Barsu, a pratim je dovoljno dugo, mislim da je ovo sad neka mala kriza u igri. Utakmica protiv Villareala je jedna od gorih u posljednje 3 godine. To je samo moje skromno misljenje.
kory

#1183 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

Plavih_11 wrote:
Koliko pratim Barsu, a pratim je dovoljno dugo, mislim da je ovo sad neka mala kriza u igri. Utakmica protiv Villareala je jedna od gorih u posljednje 3 godine. To je samo moje skromno misljenje.
pa dobro mozda jesto to to al jbg ima jbg imali su neku mini pauzu praznici ovo ono mozda ima i to svoje al ja ocekujem uskoro pad njihove igre,jer oni su odigrali mnogo vise utakmica od pstalih i jbt nisu to roboti..
ultima_palabra

#1184 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
Pa trebalo bi i žutoj podmornici odati priznanje, rijetko koja ekipa ode onako odigrati na Nou Camp, većina ih unaprijed skine gaće :D
kory

#1185 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
Pa trebalo bi i žutoj podmornici odati priznanje, rijetko koja ekipa ode onako odigrati na Nou Camp, većina ih unaprijed skine gaće :D
jest vala ultima al oni evo vec niz godina na camp nou igraju dobro i odnose bodovee..svaka im cast
do_tokija

#1186 Re: Real Madrid C.F.

Post by do_tokija »

a ima i ona najrealnija opcija a to je da real lose odigra i ne osvoji titulu...
kory

#1187 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

do_tokija wrote:
a ima i ona najrealnija opcija a to je da real lose odigra i ne osvoji titulu...
to tebi najrealnija opcija hehehe svakim danom si sve bolji i bolji sve vise sam sebe nadmasujes......ti se haman uopste nerazumijes u fudbal....
Tomahawk11
Globalni moderator

#1188 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

do_tokija wrote:
Veoma interesantno razmisljanje... :mrgreen:
Evo, boldirao sam ti, da bolje vidis sta si napisao...
Kad je u pitanju Real Madrid, ti si veoma Realan i Objektivan :skoljka:
bio vani bilo dobro

#1189 Re: Real Madrid C.F.

Post by bio vani bilo dobro »

Real mi iz dana u dan postaje odvratniji i sve mrzi klub .. Pokupovali su sve sto se moze kupiti pa opet gledaju Barci u ledja ..
Da kupe jos 10 Ronalda nece biti u Primeri, a za ligu prvaka ako prodju Lyon na konju su :D
kory

#1190 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

bio vani bilo dobro wrote:Real mi iz dana u dan postaje odvratniji i sve mrzi klub .. Pokupovali su sve sto se moze kupiti pa opet gledaju Barci u ledja ..
Da kupe jos 10 Ronalda nece biti u Primeri, a za ligu prvaka ako prodju Lyon na konju su :D
joj brate cestitam ti imas veoma zrelo razmisljanje....msm svaka cast kralj si... :-D :-) :lol:
ultima_palabra

#1191 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

bio vani bilo dobro wrote:Da kupe jos 10 Ronalda nece biti u Primeri
Jah, vidiš, treba im još jedno 5-6 bodova da obezbjede opstanak :-D Pitanje je li to realno očekivati u zadnja 23 kola 8-)
Da te nije napuhalo negdje dok si bio vani? :-)
ultima_palabra

#1192 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Lista 18 igrača za utakmicu protiv Mallorce:
Porteros: Casillas y Dudek
Defensas: Albiol, Arbeloa, Garay, Metzelder, Marcelo
Centrocampistas: Xabi Alonso, Gago, Granero, Van der Vaart, Drenthe, Guti y Kaká
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema y Raúl.
Povrijeđeni su RVN i Pepe, Ramos i Lass imaju kartone, dok je Momo Diarra u Africi.
Utakmica je u nedjelju u 19, u Madridu se očekuje temperatura ispod nule :skoljka:
Ovo je dvoboj jedine dvije ekipe sa 100% učinkom kod kuće :-D Taj skor donosi Mallorci fantastično 4.mjesto na tabeli :shock:
Uglavnom Mallorca je uvijek bila ekipa koja je Madridu pravila probleme, još od Eto'ovih dana naovamo. Čak 5 igrača Mallorce je poniklo u juniorskom pogonu Madrida: Corrales, Borja Valero, Rubén, Óscar Díaz y Julio Álvarez. Najopasniji igrač je Aduriz sa 8 golova u Primeri ove sezone.
Da se podsjetimo legendarne utakmice protiv Mallorce u zadnjem kolu 2007. godine ;-)
kory

#1193 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

oj ultima CARE SVAKA CAST ZA OVAJ VIDEO. joj kad s esjeti ove utakmice jbt..aaaaa gubili 0-1 mene zovu na mob svi rugaju mi se .al na kraju ipak hvala bogu...meni je ova i ona utakmica ako se sjecas real-espanjol kad smo gubili 1-3 a na kraju dobili 4-3 dao iguain zadnji go to su mi medju najboljm utakmicama ono za pamcenje...
ultima_palabra

#1194 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory wrote:oj ultima CARE SVAKA CAST ZA OVAJ VIDEO. joj kad s esjeti ove utakmice jbt..aaaaa gubili 0-1 mene zovu na mob svi rugaju mi se .al na kraju ipak hvala bogu...meni je ova i ona utakmica ako se sjecas real-espanjol kad smo gubili 1-3 a na kraju dobili 4-3 dao iguain zadnji go to su mi medju najboljm utakmicama ono za pamcenje...
Ta sezona je bila za infarkt, a ova utakmica šlag na kraju. Uvijek se naježim kad vidim Ikera kako plače nakon Diarrinog gola :thumbup: Ja bio na moru taj vikend i vraćao se tu noć, kako se bližimo Sarajevu počinje tekma. Stižu polako poruke na mob, 0-1 za Mallorcu, 0-3 za Barcu, Ruud izišao zbog povrede... Ulazim u stan, u trenutku kad palim TV lopta dolazi do Reyesa i 1-1 :evil: Dalje je istorija.
Ma bilo ih je još, kad su Ruud i Tamudo simultano pogodili u 89. minuti u predzadnjem kolu, pa onda Carlos u sudijskom protiv Recreativa :D
fixer

#1195 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Nista ja ovo nisam mogao da gledam. Sve te tekme, ta sezona, pa to nije bilo normalno. Ja nisam mogao izdrzat. Ali slavlja i srece poslije... .(
kory

#1196 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

joj ja i ono kad su rud i tamuto dali golove to je bilo najjace,real je tad imo 18 utakmica zaredom bez poraza i cini m ise od toga 16 pobjeda il 17....
bice i ova neizvjesna al ono se vise ne ponavlja.....
kory

#1197 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

al dosta je bilo o istoriji idemo sad ovo veceras dobir,majorka je uvije bila tvr orah za real nikako nam ne leze...ove godine su 4. al to je vise zaslugom dobrih igrama na svom stadionu realu fali pepe i ramos u odbarni to ce biti najteze a nema ni lassa,al ipak jbg trebaju dobit,to im ne bi trebalo bit izgovor...nijedan tim nije uvijek sa svim igracima...hajd da vidimo koliko smo jaki...
kory

#1198 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory »

Top Scores - Real Madrid - 2009-2010
# Name Spanish League Copa del Rey Champions League Goals Total
1 Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro 7 0 6 13
2 Gonzalo Higuaín "Pipita" 10 0 2 12
3 Karim Benzema 5 0 1 6
4 Raúl González Blanco 3 0 2 5
5 Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaká" 3 0 1 4
6 Rafael Ferdinand van der Vaart 2 1 0 3
7 Jose María Gutiérrez Hernández 2 0 0 2
7 Marcelo Vieira da Silva Júnior 2 0 0 2
9 Lassana Diarra 1 0 0 1
9 Royston Ricky Drenthe 0 0 1 1
9 Képler Laveran Lima Ferreira “Pepe” 1 0 0 1
9 Ezequiel Marcelo Garay 1 0 0 1
9 Sergio Ramos García 1 0 0 1
9 Esteban Granero Molina 1 0 0 1
9 Rutgerus Johannes Martinius Ruud van Nistelrooy 1 0 0 1
9 Raúl Albiol Tortajada 0 0 1 1

evo malo statistike do sada...
ultima_palabra

#1199 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Haha nisam znao neka od ovih imena, ricky drenthe i ferdinand van der vaart :lol:
Vjerovatni sastav: Iker, Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo, Gago, Xabi, VDV, Cristiano, Kaka i Higuain.
bob7

#1200 Re: Real Madrid C.F.

Post by bob7 »

Nop, Kaka nije nikako u kombinaciji za veceras, jos se nije 100% oporavio, tako da umjesto njega ocekujem Raula, mada mozda i Benzema krene od pocetka. HALA MADRID
Post Reply