N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Oi

#1176 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

ko kaze da navijaci nemaju smisla za ekonomiju!

nasi njima, njihovi nama prodali!
samo nek se lova vrti :D
sadmire

#1177 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

moraju ljudi nekako ubiti vrijeme do prve tekme! Kako bi samo volio da u ovoj sezoni Bilino polje bude puno, makar samo jednom kada Celik bude igrao!
Al izgleda da smo svi toliko utuceni da se tesko mozemo mobilizrati. Vidim i po kosarci, ranije je Bilimisce cesto bilo puno, cak i kada su postizali iste ili slabije rezultate, a sad se ne okupi ni pola od nekadasnjeg broja gledalaca!
A meni je atmosfera na tribinama kad gledam neku utakmicu, men se cini, vaznija od desavanja na terenu!
strong69

#1178 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by strong69 »

Oi wrote:ko kaze da navijaci nemaju smisla za ekonomiju!

nasi njima, njihovi nama prodali!
samo nek se lova vrti :D
Ovo fakat kupili transparent? Pa zna li se koliko su love dali za njega? Jesu nam Liga i navijaci cirkus pravi... :lol: :lol: :lol:
nuraH

#1179 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by nuraH »

jel ovo sad znaci da ne postoje ni RZ88 ni TM87 ???
Alkos

#1180 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Alkos »

Sto imam neki osjecaj da ce doci do transfera :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1181 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bordo gandalf »

nuraH wrote:jel ovo sad znaci da ne postoje ni RZ88 ni TM87 ???
Neki odavno ne bi trebali postojati ali jbg...
Gandalf

#1182 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ma vrlo važno što nedostaje par transparenata - volio da su ti transparenti najveći i jedini problem mog kluba i grupe
Mustang1

#1183 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Mozda malo skoknem sutra do kamberovica da vidim na sta to lici sto se tima tice ..nesto imam osjecaj da ce to bit maksimum od mene sto se tice ovog dijela sezone :D
sadmire

#1184 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Gandalf wrote:Ma vrlo važno što nedostaje par transparenata - volio da su ti transparenti najveći i jedini problem mog kluba i grupe
tako je, dzaba ti transparenti, kad nema ko da ih okaci ili drzi na stadionu! I kad oni 'igracima' nista ne znace!?
brazzo19

#1185 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by brazzo19 »

rashtiman wrote:
nuraH wrote:jel ovo sad znaci da ne postoje ni RZ88 ni TM87 ???
Neki odavno ne bi trebali postojati ali jbg...
:thumbup: :wink:
Samo HZ

#1186 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Samo HZ »

:-D
law2

#1187 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by law2 »

sadmire wrote:moraju ljudi nekako ubiti vrijeme do prve tekme! Kako bi samo volio da u ovoj sezoni Bilino polje bude puno, makar samo jednom kada Celik bude igrao!
Al izgleda da smo svi toliko utuceni da se tesko mozemo mobilizrati. Vidim i po kosarci, ranije je Bilimisce cesto bilo puno, cak i kada su postizali iste ili slabije rezultate, a sad se ne okupi ni pola od nekadasnjeg broja gledalaca!
A meni je atmosfera na tribinama kad gledam neku utakmicu, men se cini, vaznija od desavanja na terenu!
A kad si ono ti zadnji put otisao gledati KK Celik ?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1188 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by -LIBERO- »

Nesto ne bih da se petljam jer vjerujem da ima momaka iz Zenice koji mogu reci nesto vise o tome,ali se ne slazem sa tim da u Zenici vise nema ni trunke te navijacke price. Ne mislim na ovo sto je sada na njihovoj tribini,vec mislim na momke koji su zadnjih par kola odradili utakmicu na suprotnoj tribini tj. sjeveru u onom cosku,a cujem da su i na utakmicama kosarkaskog kluba.

Nukleus je tu,e sad' dal' ce se momci izboriti za dominaciju,to cemo vidjeti,licno vjerujem da hoce prije ili kasnije. Lako je kasnije izvrsiti omasovljenje bitno je da postoji dovoljno zdrava osnova.

Realno,radujem se utakmici u Zenici,nista nema bolje nego doci u grad gdje postoji organizovana grupa,dosta je vise raznih sela i gradova gdje nas gledaju k'o u cudo kada se pojavimo i eventualno ponekad zvizde ili pljescu rukama :D

Zenica dobro navijacko gostovanje,kamo srece da su sve utakmice takve :thumbup: :dance: :mrgreen:
samo_ti

#1189 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

-LIBERO- wrote:Nesto ne bih da se petljam jer vjerujem da ima momaka iz Zenice koji mogu reci nesto vise o tome,ali se ne slazem sa tim da u Zenici vise nema ni trunke te navijacke price. Ne mislim na ovo sto je sada na njihovoj tribini,vec mislim na momke koji su zadnjih par kola odradili utakmicu na suprotnoj tribini tj. sjeveru u onom cosku,a cujem da su i na utakmicama kosarkaskog kluba.

Nukleus je tu,e sad' dal' ce se momci izboriti za dominaciju,to cemo vidjeti,licno vjerujem da hoce prije ili kasnije. Lako je kasnije izvrsiti omasovljenje bitno je da postoji dovoljno zdrava osnova.

Realno,radujem se utakmici u Zenici,nista nema bolje nego doci u grad gdje postoji organizovana grupa,dosta je vise raznih sela i gradova gdje nas gledaju k'o u cudo kada se pojavimo i eventualno ponekad zvizde ili pljescu rukama :D

Zenica dobro navijacko gostovanje,kamo srece da su sve utakmice takve :thumbup: :dance: :mrgreen:
Ima dosta momaka koji su za pomak , i koji ce izgurati tu pricu....zajebi ti ovdje neke huskatore kojim ja Mittal i Huso udario u glOvu , jebo ih on....pa svemu nalaze mane i sarkasticnim postovima sve ponizavaju....nisu upuceni ni u sta....otom potom.....sto se tice Robije , izgurat ce se 8-)
sadmire

#1190 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

law2 wrote:
sadmire wrote:moraju ljudi nekako ubiti vrijeme do prve tekme! Kako bi samo volio da u ovoj sezoni Bilino polje bude puno, makar samo jednom kada Celik bude igrao!
A kad si ono ti zadnji put otisao gledati KK Celik ?
Protiv Zrinjskog u kupu, ako te bas zanima!? Da si ne znam kakav fanatik, ipak i od ekipe moras dobiti nesto zauzvrat da bi imao volju da je i po kisi i po suncu i po zimi i kad lose igraju i kad gube ides gledati!
A kosarku rijetko kada propustam u zadnjih deset godina. Isao sam i na rukomet, ali sad su previse dominantni pa nije interesantno gledati, sljedece sezone cu opet, akobogda.
Gandalf

#1191 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Zahirović je potpisao za ruski Spartak Nalčik - zna li ko ima li kakvog obeštećenja?
samo_ti

#1192 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Gandalf wrote:Zahirović je potpisao za ruski Spartak Nalčik - zna li ko ima li kakvog obeštećenja?
Obestecenja ima , a koliko , pa pitas Sabu :D ...salu na stranu , govorili su oko 150 000 eura , sada tacno ne znam :)
Gandalf

#1193 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

dobra para - ako šaba otvori još koji teren za fudbal znaćemo i iz kojih sredstava :mrgreen:
Partijaner

#1194 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Partijaner »

Celik vodi 2:1 u Gorazdu, a oba gola je dao Adilovic. :lol:
Mustang1

#1195 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Joj Zaha djes tamo jbt led :D Tek sad smo raspad sistema :D Jos kad vidim da je Babala najbolji igrac na pripremama :D
Mustang1

#1196 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Babala pravi dar mar :D Dobar je on samo nisam siguran koliko ce izdrzat da igra ovako .. ponese njega svasta nesto svako malo :D
Distortion

#1197 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Prvo da iskoristim priliku i da spomenem takmicarskoj komisiji sve zensko zato sto nisu odgodili utakmice. Na onakvom terenu se nije mogla ni ocekivati neka utakmica tako da timovi nisu pruzili sve ono sto znaju. S obzirom na najave iz protivnicke ekipe ocekivao sam vise od njih, dali su taj gol i to je sve sto su napravili uz neke polusanse ako ih tako mozemo nazvat. Kad su vodili 0:1 par puta su se izlezavali i odugovlacili a njihov trener govori kako su se igrači Čelika izležavali :lol:

Čelik nije odigrao nista posebno, pogotovo na sredini terena a da ne govorim u napadu gdje smo morali prije onih 0:1 dati gol ili dva da su Adilovic i Dzafic bili preciznji, posebno ovaj prvi koji se u par navrata obrukao a cak je mogao sprijeciti da dadnemo prvi gol jer je s loptom uletio u gol, tacnije prvo on pa lopta :D

Sudija los, mnogo prekida, gresaka. Pomocni kod 1:1 svira ofsajd Adilovicu a nije vidjelo ofsajda...

Fina atmosfera na Bilinom, dobro navijanje s juga i sjevera. Ne znam koliko je doslo do "ujedinjenja" juga, ja ga nisam vidio...

Dobar gol Šišića, zabi ga dijete samo tako...
BARESI

#1198 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by BARESI »

Čestitke našim igračima na pobijedi ,al ostaje gorak okus :roll: tzv. ujedinjenje -žalosno opet plaćenici na jugu i zalutali indijanci.Jedino što daje kakvu takvu nadu je da postoji opozicija al na šta će to sve izać :(
sistematski pregled

#1199 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sistematski pregled »

Distortion wrote:Prvo da iskoristim priliku i da spomenem takmicarskoj komisiji sve zensko zato sto nisu odgodili utakmice. Na onakvom terenu se nije mogla ni ocekivati neka utakmica tako da timovi nisu pruzili sve ono sto znaju. S obzirom na najave iz protivnicke ekipe ocekivao sam vise od njih, dali su taj gol i to je sve sto su napravili uz neke polusanse ako ih tako mozemo nazvat. Kad su vodili 0:1 par puta su se izlezavali i odugovlacili a njihov trener govori kako su se igrači Čelika izležavali :lol:

Čelik nije odigrao nista posebno, pogotovo na sredini terena a da ne govorim u napadu gdje smo morali prije onih 0:1 dati gol ili dva da su Adilovic i Dzafic bili preciznji, posebno ovaj prvi koji se u par navrata obrukao a cak je mogao sprijeciti da dadnemo prvi gol jer je s loptom uletio u gol, tacnije prvo on pa lopta :D

Sudija los, mnogo prekida, gresaka. Pomocni kod 1:1 svira ofsajd Adilovicu a nije vidjelo ofsajda...

Fina atmosfera na Bilinom, dobro navijanje s juga i sjevera. Ne znam koliko je doslo do "ujedinjenja" juga, ja ga nisam vidio...

Dobar gol Šišića, zabi ga dijete samo tako...
Ma ne možemo se izvlačiti na izležavanje! Pusti Mirzu. Prvi gol Čelika? Je li bilo ofsajda slučajno? Ne mogu da vjerujem da se žališ na suđenje!
Ajatolah_

#1200 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Kad je žrijeb za Kup?
Post Reply