a) nije mi se jednom desilo da kupim kolu godinu dana poslije nekog evropskog ili svijetskog prvenstva a na istoj ima ambalazaa od tog nekog prvenstvaseln wrote:Imas li ti neki problem ili cemu ovaj podsmijeh?fatality wrote:seln wrote: Ama, mozes je traziti ako hoces i da ti direktno sipaju u u sta...ne koristi.
Prvo, to nije kola, vac se on the face of the place mijesa prasak sa soda-vodom.
Drugo, rezultat je takav da se njime mozes samo oprati tush (mislim, ako neko to prakticira).![]()
nije kola jer se "on the place " mijesa prasak sa vodom , mislim naravno da je bolja ona kola koja se napravi negdje daleko , pa stoji nekoliko godina, pa se vozika do odredista ,ali eto cisto reda radi da pitam strucnjaka za "pravu" kolu , nemoj se samo previse umarati da ne pregoris , sta ti mislis od cega i kako se pravi ta "prava" kola
i kao jedna pomoc , to sto stoji godinama nije tajna u proizvodnji kole
Ako vec hoces diskutirato, objasni mi:
a) kako moze kola stojati nekoliko godina kad je na svakom pakovanju naveden datum punjenja.
b) ne znam od cega se pravi ta kola, recept je jos uvijek strogo cuvana tajna. Znas li ti?
c) aroganciju sacuvaj za po kuci.
Je li to bilo to ili se zavrsilo na ovom pokusaju duhovitosti?
b) ne znam sastojke prave kole , to i nije bitno , ali kada je popijes , mozes zakljucit da je soda sa nekim sirupom , hocu reci zdravom ljudskom razumu bi to trebalo manje vise bit jasno , ili si mislio da nam mali zeleni ljudi donose taj carobni napitak
c) necu vise nikad biti arogantan ciko , izvinjavam se
sad zasad sam zavrsio sa duhovitoscu ,ali sta cu kada me tvoji komentari inspirisu
@ karanana , i meni je kola u MCD takodjer dosta bolja od one flasirane , i to dosta bolja