mislim ipak da je rekao POTENCIONALNO...hahahahaha, jesam se ismijao....Neelix wrote:nevjerovatno je kako ubije u meni zelju za gledanjem trke. jutros kad sam cuo koliko muca dok izgovori rijec "potencijalno", i na kraju ju je 2 puta zaredom pogresno izgovorio (potencijanalno, cini mi se), hoce mi nesto bit. fakat ne pamtim goreg komentatora na ovim prostorima...mrtvijeg da, ali goreg se ne mogu sjetiti.Not For Sale wrote:Kaze: "Nema Đe ga...gdje ga nema!"Neelix wrote:onog komentatora ubit treba.![]()
![]()
![]()
Na lomacu!![]()
![]()
svaka čast ekipama koje su se znale snaći sa slobodnim tumačenjem pravila i svaka im čast na odličnim rezultatatima...Ferrari je podbacio svojom krivicom, mada tu ima dosta i do vožnje Raikkonena...sad malo hoću, sad malo neću, pa ću sad malo u zid...a Massi su također sjebali poziciju i sa lošom taktikom, mada bi ga problem sa bolidom sustigao i da je ostao na trećem mjestu...Vettel nije morao napraviti onaku glupu stvar, jer je treće mjesto za otvaranje sezone ogroman uspjeh...Hamilton je četvrto, ustvari sad treće mjesto, zaslužio samo čistom srećom, jer da je sve bilo ok i da nije bilo odustajanja ne bi mogao dalje od sedmog mjesta, ali svaka čast i na probijanju sa 18. mjesta...