SA-X FANTASY NBA LIGA

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
madner

#1176 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by madner »

Tsk ludilo, 7-2 pobjeda a mogao sam bez problema popusit
Neelix

#1177 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

uh, jos sinoc je alfons vodio, ali igrala mu samo dva igraca a meni pet :)

hrušts, bring it on 8-)
statix

#1178 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by statix »

Pred pocetak sinocnjih utalmica gubio 2-7, jutros se probudim, kad pobijeda 5-4. :D J. Richardson 7 trica, 35 pts, sinoc.
spree

#1179 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by spree »

joj poraza :( . za 0,1% suta u obije kategorije i 2 TO vise. yao meni :( (se povrijedio :D )
Tomahawk11
Globalni moderator

#1180 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Tomahawk11 »

Minimalna (ali zasluzena :D ) pobjeda od 5-4. U sljedecem kolu sam zadovoljan ponovo sa istim rezultatom 8-)
Mada imam osjecaj da bi mogao biti zijan :roll: Nadam se da ce me Monta i drustvo demantovati :)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1181 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

dosao mi tim konacno malo sebi, sesalmir je nastradao 6-3

bazinga 3-0, a smijali mu se na draftu :-)
madner

#1182 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by madner »

spree wrote:joj poraza :( . za 0,1% suta u obije kategorije i 2 TO vise. yao meni :( (se povrijedio :D )
Kada ti kazem da me je izvukao T-koljeno, hoces li dobiti infarkt? :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1183 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Tomahawk11 »

Admir_1984 wrote:dosao mi tim konacno malo sebi, sesalmir je nastradao 6-3

bazinga 3-0, a smijali mu se na draftu :-)
Sta ces mu se smijati, covjek ocigledno poznaje NBA, nije fora (mada bi bilo :D ) imati u ekipi LBj, Kobea, Duranta, Wadea (mada ovog ima), Howarda... Covjeku ce tesko ko uzeti 5 kategorija (povrede ga mogu jedino sprijeciti), ako nista, TO su nam zagarantovani :P
spree

#1184 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by spree »

madner wrote:
spree wrote:joj poraza :( . za 0,1% suta u obije kategorije i 2 TO vise. yao meni :( (se povrijedio :D )
Kada ti kazem da me je izvukao T-koljeno, hoces li dobiti infarkt? :D
ma joj ja sam kriv. nisam trebao bynuma nikako stavljati. nije nista pozitivno uradio. samo kvario prosjek i gubio lopte. p.... jedna ne smije da se odrazi :x
lerdi

#1185 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by lerdi »

Neelix wrote:uh, jos sinoc je alfons vodio, ali igrala mu samo dva igraca a meni pet :)

hrušts, bring it on 8-)
:D

E ovo će da bude duel :D
LSD

#1186 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Neelix wrote::lol: ma ja sam vazda za trejd, al mi se tvoji prijedlozi nikad nisu svidjali :D kao neko ko zeli trejd, moras me malo motivirat, evo npr jednom slatkom ponudom za denga :D
Šta tražiš za Denga?? vidiš da ne mogu nista sa ovim igracima...vrlo bitni igraci: D.Lee i Troy Murphy i Mo Williams mi se ozljediše vec u prve dvije hefte...a to su igraci koje sam birao visokim pickovima i koje sam planirao da mi budu nosioci igre...konto sam da ce Williams biti glavni igrac Cavsa nakon odlaska Jamesa (svakao je i bio drugi igrac tima i dok je bio James tamo), a on se ozljedi odmah nakon 2 utakmice :( a za njim odmah i Lee i Murphy :( i šta covjek da radi sad :? hajd budi pametan u ovakvoj situaciji ...s cim cu ja igrati ligu kad nemam skoka apsolutno bez ove dvojice...fakat mi se i ne igra više, samo onako bezveze ažuriram roster unaprijed za sedmicu dana.
Ja sam trenutno ko sakat sa ovim ostatkom tima....totalna nemoc koja djeluje pomalo frustrirajuce...mogu samo gledati kako me ostali natežu ko kuju.
lerdi

#1187 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by lerdi »

Ima li ko da mu treba trica i asistencija? Mijenjam za skokere :D
Neelix

#1188 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

nazalost i ja sam u krizi, povrijedjen mi Kaman, a pokupio sam Okura kojeg nema nazad jos mjesec...sreca Gasol poludio, inace sam kriza pod kosem...Zaza Pachulia, Amir Johnson :lol: a i Butler mi se povrijedio, tako da nemrem Denga trejdat :-)

Lee ce nazad za neke dvije sedmice, a od Marfija ocekujem dobre partije kasnije jer igra za ugovor....tako da nemoj gubiti nadu :)
LSD

#1189 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

lerdi wrote:Ima li ko da mu treba trica i asistencija? Mijenjam za skokere :D
Daj mi tog Udriha, a ti bujrum izaberi jednog od 4 navedena : RIP Hamilton, Maggette,Thornton, C.J. Miles...jel pošteno 8-) :mrgreen:
lerdi

#1190 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by lerdi »

LSD wrote:
Daj mi tog Udriha, a ti bujrum izaberi jednog od 4 navedena : RIP Hamilton, Maggette,Thornton, C.J. Miles...jel pošteno 8-) :mrgreen:
Jel to pošteno, pa ko koga? :D

Ma ne isplati mi se to nikako drug. Budimo realni, previše dajem a sa bilo kojim od ovih malo dobijam. Čak ne dobijam ono što mi treba a to su skokovi. Al ako skontam kakav prijedlog javim ti se ;)
LSD

#1191 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

lerdi wrote:
LSD wrote:

Ma ne isplati mi se to nikako drug. Budimo realni, previše dajem a sa bilo kojim od ovih malo dobijam. Čak ne dobijam ono što mi treba a to su skokovi. Al ako skontam kakav prijedlog javim ti se ;)
Zaboravih dodati na tu listu i Louis Williamsa iz Phile ,njihov 6 covjek (pogledaj statistike svih tih igraca, pa razmisli isplati li se)...treba mi asistent solidan, a sam si se ponudio sa asistencijama :-) ... ti meni ne daješ da ja biram između 5 tvojih igraca vec je obratno...ja samo jednog tražim,a ti biraš između 5...to bi trebao cijeniti...ne pricamo o Magic Johnsonu vec u fuckin' Beni Udrihu :mrgreen: namjerno ti nisam tražio Rose-a jer znam da ga nebi dao, što je sasvim logicno.
lerdi

#1192 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by lerdi »

LSD wrote:
lerdi wrote:
LSD wrote: Daj mi tog Udriha, a ti bujrum izaberi jednog od 4 navedena : RIP Hamilton, Maggette,Thornton, C.J. Miles...jel pošteno 8-) :mrgreen:

Zaboravih dodati na tu listu i Louis Williamsa iz Phile ,njihov 6 covjek (pogledaj statistike svih tih igraca, pa razmisli isplati li se)...treba mi asistent solidan, a sam si se ponudio sa asistencijama :-) ... ti meni ne daješ da ja biram između 5 tvojih igraca vec je obratno...ja samo jednog tražim,a ti biraš između 5...to bi trebao cijeniti...ne pricamo o Magic Johnsonu vec u fuckin' Beni Udrihu :mrgreen: namjerno ti nisam tražio Rose-a jer znam da ga nebi dao, što je sasvim logicno.
Ma fazon je što meni treba skokova i snage pod košem. S ovim što mi ti nudiš to ne dobijam. Eto uporedi Udrihove statistike i bilo kojeg od ponuđenih i vidjet ćeš da je bolji od svakog u skoro svim kategorijama. Od nekih možda ne u poenima (iako nije velika razlika, ali poeni mi nisu toliko bitni) i skokovima (ali tu nije velika razlika). Da imaš kakvog igrača koji je na nekih 8 poena i 8 skokova pa bi se i mogli dogovoriti. Ovako mi se ne isplati ;)
LSD

#1193 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Ma zezam se ba...nema veze, valjda ce se neko javiti za trejd.
spree

#1194 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by spree »

hoce li ko izgubljenih lopti? dajem za bilo sta :D prve utakmice i odmah 3 igraca 13 TO. pa nema smisla :(
Dead Man Walking

#1195 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Dead Man Walking »

4 povrijedjena, znaci pisaj ga... :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#1196 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Tomahawk11 »

J.R. :x
Neelix

#1197 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

odra me :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1198 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Tomahawk11 »

Neelix wrote:odra me :roll:
Uhvatio te na foru :D
Kont'o i ja ovog svog megdandziju, al me hebu neki izleti J.R. i sl. :roll:
lerdi

#1199 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by lerdi »

Neelix wrote:odra me :roll:
Ma bježi Nele ja sam očekivao veći otpor :D

Pa gdje te neću odrat, kad ti pola ekipe na štakama hoda. Nenadano dobro prođoh sad za sad. Vidjet čemo dalje kako će se situacija odvijati ;)

P.S. Gdje baš u ovoj sedmici Kobe da poludi. Ko će koga ako neće svoj svoga :D
lerdi

#1200 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by lerdi »

Treba li kome trica? :D
Post Reply