Skoro...
Zamalo...
Moderator: anex
jeBate... kako prezivljavasBlixen wrote:kancelarisjki posao od 8-16, vikendi su free
sa svim dodatcima za djecu (Norveska) izadjem na 3850 eura neto
zaradim 160 ojradnevno ili 20 po satu (napominjem to je neto ili sto bi dobri Bosnjani na drugim temama rekli "naruke")
to je za Norvesku malo
Za ostale neznam, al ja se mogu samo toliko protegnut .... poslije tog promaha u džepovimaTomahawk11 wrote:Kako, plati ratu stambenog, potrošačkog, račune, gorivo, hoćeš da pojedeš, popiješ, obučeš se, nekud odeš....i ti bi još i da se drogirašbeni-bu-man wrote:jebo te imal ovdje iko normalan da ne stedi i brine se o starosti, nego da se normalno drogira, cemu i plata sluzi
To ono - moj je život reality show, 2 dana plata, 28 surviroredo_79 wrote:
Za ostale neznam, al ja se mogu samo toliko protegnut .... poslije tog promaha u džepovima
Tako nekako .... survivor je još dobar, moreš nafatat riba, baja, načupat travaTomahawk11 wrote:To ono - moj je život reality show, 2 dana plata, 28 surviroredo_79 wrote:
Za ostale neznam, al ja se mogu samo toliko protegnut .... poslije tog promaha u džepovima![]()
iz mog nekog iskustva i ugla gledanjamoonca wrote:Zasto povezujes kolicinu novca i forum?sumirprimus wrote:al ovo 10ak milja u bosni rijetkost jebga jos na forumu da trosi ovoliko vremena.crvic sumnje
Zdravstvo je i u Tuzli uzasno spram vakta, ali je haman bolje nego igdje drugo u drzavi na sto smo najponosniji vjerovatnoDino34 wrote:Odličan. Barem meni/nama tuzlacima. Mi nemamo seku i njene prethodnike.moonca wrote:opisi ga
Da ne idemo dalje u off.
Slazem se s ovim al haj ti nadji u drzavi siguran posao sa 2000Dino34 wrote:Zašto?moonca wrote:Mislim da nije.
U startu dobiješ troškove stana i krede za auto.
Hrana je dosta jeftinija, pogotovo ako uzimaš direktno od proizvođača.
Ako starci imaju kuću, možeš podići sprat i imati svoj ulaz. To nije skupo, max 30k
Samo ti fali jedna nulaDozer wrote:Vala bas... Ja skoro toliko imam ovdje
Skoro...
Zamalo...
Vala baš. Ja sam za to da se organizuje sergija za hudog i napaćenog bratapici wrote:kako prezivljavas
Ovo jednostavno nije tačno. Ko god je bio, kaže da je vrhunska usluga koja ne zaostaje za uslugom kakvu imaš na zapadu.tuzlak1212 wrote:Zdravstvo je i u Tuzli uzasno spram vakta
Mislio sam, tehnoloskim prilikama su nazadni spram vaktaDino34 wrote:Ovo jednostavno nije tačno. Ko god je bio, kaže da je vrhunska usluga koja ne zaostaje za uslugom kakvu imaš na zapadu.tuzlak1212 wrote:Zdravstvo je i u Tuzli uzasno spram vakta
Drugo, imamo stručnjake kakvih nema u bivšoj jugi.
Na zapadu nemaš priliku da te operise takav stručnjak osim ako imaš privatno osiguranje plus da doplatiš.
Stručnjaci kakvi su u tz dostupni svakome, u njemačkoj usluzuju elitu imaju privatne ordinacije i sl.
To je nažalost tačno. Baš prošle sedmice sam im slao neke specijalne madrace.tuzlak1212 wrote:Mislio sam, tehnoloskim prilikama su nazadni spram vakta
Odlični. Slažem se. Dobro je što oni lično školuju nove generacije.tuzlak1212 wrote:Zdravstvo i jest proslavljeno i jako zbog strucnjaka
Dozer wrote:Za razliku od UKCS gdje su rastjerani svi koji su mogli nesto nauciti nove... I sad, kad se ode gore, moli boga (koji se sigurno nece javiti i pomoci), da ti uspostave bar dijagnozu kako treba. Zadnjih mjeseci nisam jos cuo da su nekome uspostavili dijagnozu kako treba
Kako znas da su strucnjaci.Ovo jednostavno nije tačno. Ko god je bio, kaže da je vrhunska usluga koja ne zaostaje za uslugom kakvu imaš na zapadu.
Drugo, imamo stručnjake kakvih nema u bivšoj jugi.
Na zapadu nemaš priliku da te operise takav stručnjak osim ako imaš privatno osiguranje plus da doplatiš.
Stručnjaci kakvi su u tz dostupni svakome, u njemačkoj usluzuju elitu imaju privatne ordinacije i sl.
imam garazu na Kosevskom koju izdajem, pa nekako zaklopimo mjesecpici wrote:jeBate... kako prezivljavasBlixen wrote:kancelarisjki posao od 8-16, vikendi su free
zaradim 160 ojradnevno ili 20 po satu (napominjem to je neto ili sto bi dobri Bosnjani na drugim temama rekli "naruke")
to je za Norvesku malo
Ljudi lijece sakom i kapommoonca wrote: Kako znas da su strucnjaci.
Meni nije bas jasno da narod misli -ako ima privatnu ordinaciju da je i dobar strucnjak/dr- neeeeeeeeee. imao novaca da to sprovede..
I najbolji strucnjaci prave greske - nema pravila sto se tice operacija.
plemenita Sepka plave krvimirsek wrote:U bolnicama specijalisti imaju 3500-4000 KM, rekla Sebija.
Blixen wrote:imam garazu na Kosevskom koju izdajem, pa nekako zaklopimo mjesecpici wrote:jeBate... kako prezivljavasBlixen wrote:kancelarisjki posao od 8-16, vikendi su free
to je za Norvesku malo
imam garazu na Kosevskom koju izdajem, pa nekako zaklopimo mjesec