Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slobodni armirach wrote:sta se sa ovim Militom desava, ko da je posvadjan sa kompletnim timom, niko mu lopte nije dao.
Kako mu je dodati kad čovjek visi u ofsajdu, ovaj Milito nije ni sjena onog iz prošle sezone.Mislim da mu slijedi noga.
Večeras me je, izuzmemo li Dekijev go, najviše oduševio Nagatomo. Mislim da je Inter konačno dobio pravog lijevog beka za dugi niz godina...Koliko taj momak samo pretrči je nevjerovatno. Negdje sam pročitao da je jednom za Japan pretrčao preko 15 kilometara u jednoj utakmici...
Iako smo očitali lekciju Romi mislim da je ovoj ekipi pod hitno potrebna temeljna rekonstrukcija..
slobodni armirach wrote:sta se sa ovim Militom desava, ko da je posvadjan sa kompletnim timom, niko mu lopte nije dao.
Kako mu je dodati kad čovjek visi u ofsajdu, ovaj Milito nije ni sjena onog iz prošle sezone.Mislim da mu slijedi noga.
Večeras me je, izuzmemo li Dekijev go, najviše oduševio Nagatomo. Mislim da je Inter konačno dobio pravog lijevog beka za dugi niz godina...Koliko taj momak samo pretrči je nevjerovatno. Negdje sam pročitao da je jednom za Japan pretrčao preko 15 kilometara u jednoj utakmici...
Iako smo očitali lekciju Romi mislim da je ovoj ekipi pod hitno potrebna temeljna rekonstrukcija..
Nismo mi bili toliko dobri, koliko je Roma bila loša
Vrlo vazno sto je Nagatomo pretrcao 15 kilometara, da je pretrcao 115 bio bi sasvim nebitan podatak! To sto on zuji kao muha bez glave, ne znaci da je dobar igrac, niti da ce biti dobar. Bitan je tajming, pravovremeno ubacivanje u napad, pravi centarsut i distribucija lopte... to jos nisam vidio od njega. Sto se tice odbrane anticipacija mu nije jaca strana, kao da je jos pod utiskom igranja za veliki klub.
Ellinor wrote:naša najveća nada je da cemo klepit portovog trenera....
evo bas citam lippi nece vise da ima nista sa italijanskim nogometom...znal ko zasto?
Jebo Lipija, nadam se da taj prdonja više ni kao gledaoc neće prismrditi Giuseppe Meazi.
Moj favorit broj jedan, Vilas Boas.
nabavio sam par utakmica gdje je trener Porta ovaj Boas , i par onih sam ponovo pregledao gdje je bio uz Murinja, lik je pravi covjek za Inter kompletan trener u svakom profesionalnom pogledu
ratata wrote:
nabavio sam par utakmica gdje je trener Porta ovaj Boas , i par onih sam ponovo pregledao gdje je bio uz Murinja, lik je pravi covjek za Inter kompletan trener u svakom profesionalnom pogledu
Boasa hoce pola evrope i ko ga uzme, mislim da se obezbijedio dugo na trenerskoj poziciji Samo valjda ima zeznutu neku klauzulu u ugovoru da se mora platiti 10 milki Ojra da bi se doveo
Lucas Leiva wrote:Vrlo vazno sto je Nagatomo pretrcao 15 kilometara, da je pretrcao 115 bio bi sasvim nebitan podatak! To sto on zuji kao muha bez glave, ne znaci da je dobar igrac, niti da ce biti dobar. Bitan je tajming, pravovremeno ubacivanje u napad, pravi centarsut i distribucija lopte... to jos nisam vidio od njega. Sto se tice odbrane anticipacija mu nije jaca strana, kao da je jos pod utiskom igranja za veliki klub.
Očigledno je da nisi gledao utakmicu. Protiv Rome i Lazia mali Nagatomo je bio ponajbolji igrač na terenu.
Gledam večeras deranje guzova ovim netalentovanim švabama i ne mogu da vjerujem da nas je jedna takva ekipa izbacila i utrpala nam 7 komada. Pitam se šta bi nam tek Man Utd počinio