Man Utd moze nesto u ligi sampiona ove sezone, ovo ostalo...
A kad bude sudar spanskih giganata...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ispalio je sinoc da se utakmica igra na La Romaredi (stadion Real Zaragoze) i to dva putaHalleluhwah wrote:Kenan Lipa je fenomen svake vrste.Plavih_11 wrote:U do sada najlosijoj igri Barsa je ipak uspjela da da dva gola i fuli jos 2-3 sopostotne sanse. Zlatan je unio preokret u igru i kao sto sam danas rekao nastavio da daje jedan go po utakmici.
Samo kakav je kreten onaj Kenan Lipa to majka jednom radja. U 75' spominje i dalje nekakvu dominaciju Malage a ljudi imali odnos udaraca 2:11 s tim sto ni ta dva Malage nisu bili udarci. Samo 5 minuta nakon tog spominjanja dominacije govori kako Valdez nije imao ni jednu intervenciju?! u 60' kaze kako je Messi raspolozen za igru (kad nije?), u 80 kaze kako se na Messiju osjeti umor da bi opet u 88' rekao kako je pu zelje. IDIOT samo takav ...
istinu zbori!cikular wrote:Ozbiljno ti kazem.Splinter wrote:dobar pokusaj...nextcikular wrote:Real je mnogo kvalitetnija momcad od Barce.
Naravno da isti nisu ni do koljena engleskim velikanima.![]()
da nisi napisao ovo "mnogo" pomislio bih da si ozb.
ovako jedno veliko njiiiiiiiiiiiii![]()
Doveli su igrace koji su stekli najbolje fudbalsko obrazovanje na zemaljskoj
kugli(Arbeloa, Alonso, Ronaldo), tj. englesko.
Naravno ove sezone ce biti dobri, a onda ce to umijece zaboraviti jer sa njima vise
ne rade veliki strucnjaci.
Sa druge strane u LP mogu pobjedivat dok ne nalete na velike engleske klubove, tu
je full stop.

šta ovo ovaj Džeku i Bilala kopira?adcor wrote:
a možda bio kod hodže jer mu je neko sihir bacio.respo wrote:ucio covjek od kanutea
Neduhovito, 9>3Plavih_11 wrote:
ma bra'o...Plavih_11 wrote:
nije valjda da se lozis na prahistorijske titule???ultima_palabra wrote:Neduhovito, 9>3
Baljezgas. Nije ti niko kriv sto imas 5 godina.adcor wrote:nije valjda da se lozis na prahistorijske titule???ultima_palabra wrote:Neduhovito, 9>3
dovoljno da vidim 2 barcine titule. real ko j**e...fixer wrote:Baljezgas. Nije ti niko kriv sto imas 5 godina.adcor wrote:nije valjda da se lozis na prahistorijske titule???ultima_palabra wrote:Neduhovito, 9>3
Dovoljno da sidjes sa tute, nedovoljno za objektivan komentaradcor wrote: dovoljno da vidim 2 barcine titule. real ko j**e...
Pa evo uzmimo samo Ligu prvaka otkad se zove tako, 3>2adcor wrote:nije valjda da se lozis na prahistorijske titule???ultima_palabra wrote:Neduhovito, 9>3
nisu izgubili..ljudi ih naguziliBušman wrote:Ma dobro to, ali gdje li je onaj hidrant da mu se sjetim Liverpoola i EPLa kad izgubise od Fiorentine![]()
zato si ti tu, pa ako budes dovoljno objektivan zaboravices one prehistorijske. mi sa tute cemo i dalje da mislimo da je barca bolja...fixer wrote:Dovoljno da sidjes sa tute, nedovoljno za objektivan komentaradcor wrote: dovoljno da vidim 2 barcine titule. real ko j**e...
Ja mogu sebe ubijediti da imam najvece sise na ovom forumu... I, da, pobijedili ste jednu tekmu 6-2 i odmah ste bolji gledajuci svu historiju.adcor wrote:zato si ti tu, pa ako budes dovoljno objektivan zaboravices one prehistorijske. mi sa tute cemo i dalje da mislimo da je barca bolja...fixer wrote:Dovoljno da sidjes sa tute, nedovoljno za objektivan komentaradcor wrote: dovoljno da vidim 2 barcine titule. real ko j**e...
2-6
Najzad je patuljasti Real počeo da kaska za Divom velikog koraka.MIME wrote:Večeras prvi poraz Reala,BARCA prva nadam se da će tako ostati do kraja sezone,bolji smo od Reala za klasu džaba sve one zvjezdice.Večeras je Sevilla dobila 2-1,a Casillas je spasio Real od potopa
Halleluhwah wrote:Najzad je patuljasti Real počeo da kaska za Divom velikog koraka.MIME wrote:Večeras prvi poraz Reala,BARCA prva nadam se da će tako ostati do kraja sezone,bolji smo od Reala za klasu džaba sve one zvjezdice.Večeras je Sevilla dobila 2-1,a Casillas je spasio Real od potopa