AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dingdong066

#1176 Re: AC Milan

Post by dingdong066 »

Djokej wrote:Ja se samo pitam jel onaj Balloteli fakat otvoreno navija za Milan a igra za Inter?? Ako bilo ko zna nek mi kaze pa da umrem s mirom :?
u pitanju je bila sala Balotelija, koju Berluskonijevci rijetko kad razumiju :D
Djokej

#1177 Re: AC Milan

Post by Djokej »

dingdong066 wrote:
Djokej wrote:Ja se samo pitam jel onaj Balloteli fakat otvoreno navija za Milan a igra za Inter?? Ako bilo ko zna nek mi kaze pa da umrem s mirom :?
u pitanju je bila sala Balotelija, koju Berluskonijevci rijetko kad razumiju :D
bas izaslo na transfermarketweb.com da je protiv novare bio na tekmi milana i da je otiso sa igračima pomenutog kluba, pa reko takav blesan ne postoji...
Neelix

#1178 Re: AC Milan

Post by Neelix »

naravno da je bio, i naravno da je navijao za milan

http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=52324

Inter forward Mario Balotelli has been seen attending AC Milan's Italian Cup last game against Third Division team Novara: after the match he had a quarrel with an AC Milan supporter, during which he reaffirmed his rooting for Rossoneri squad.

nesto mi se puno "sali" :) isto kao santon.
Djokej

#1179 Re: AC Milan

Post by Djokej »

Ja ne znam ima li primjera u novije vrijeme da je poniko u jednom od ta dva a da navija za rivala.... 8)
Neelix

#1180 Re: AC Milan

Post by Neelix »

ma vjerujem da ima, samo nisu budale da to javno govore :lol: maldini je, recimo, u djetinjstvu za juventus navijao :)
lerdi

#1181 Re: AC Milan

Post by lerdi »

Pa normalno da navija. Milan je ipak institucija za Inter kojeg godinama nije bilo nigdje, a i ovo što se u zadnjih par godina je kratkog daha. Momak kad je prelazio skontalo da će prije dobiti vrijeme za igru u Interu, a kad poraste i postane veliki igrač onda će preči u veliki klub kao što je Milan. Nešto kao Pirlo :D
Djokej

#1182 Re: AC Milan

Post by Djokej »

nidje veze, skreno s teme al Raul je bio navijač Atletika, nisu mu dali šansu tamo kad eto ti ga ikona kluba.. možda i Super Mario bude tako :lol:
dingdong066

#1183 Re: AC Milan

Post by dingdong066 »

Le Lis d'Or wrote:
dingdong066 wrote:24.januara je kraj price za AC Milan :D Milito jedan, Sneijder dva a ispratice Vas Pandev sa dva :lol: :thumbup:
i sta je bilo kad si se probudio
Kad sam se probudio ? :

:-) :lol: :lol: :D
rIder

#1184 Re: AC Milan

Post by rIder »

Neelix wrote:naravno da je bio, i naravno da je navijao za milan

http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=52324

Inter forward Mario Balotelli has been seen attending AC Milan's Italian Cup last game against Third Division team Novara: after the match he had a quarrel with an AC Milan supporter, during which he reaffirmed his rooting for Rossoneri squad.

nesto mi se puno "sali" :) isto kao santon.
:lol: :lol: o boze :lol: mora da je istina cim pise na internetu :lol: :lol: znaju cak i sta je rekao nekom navijacu :lol: a nigdje slike a ni kamera da ga uhvati, ovo se zove moc medija iliti intelektualna prostitucija putem istih, koju plasiraju zna se ciji mediji - inter 5 godina prvi i non stop neki problemi :-) a kod ostalih 5 godina med i mlijeko :-) :lol:

berlusconi je navijac intera, galiani juventusa!! haloooo pa kud ces dalje :D :lol: :arrow:

Image

sto vise ovakvih vijesti bolje za inter jer ne znaju za sta da se hvataju kad 5 godina gledaju interu u ledja :D
bio vani bilo dobro

#1185 Re: AC Milan

Post by bio vani bilo dobro »

Neelix

#1186 Re: AC Milan

Post by Neelix »

nigdje slike? kako mislis da neko uslika to sto balotelli kaze? :oops: nema snimka? snimas li ti sve sto ljudi govore u nadi da ce izgovoriti nesto socno? :-)

kad covjek vise puta ponovi jednu stvar, koja se tice njega i njegovih uvjerenja, zasto sumnjati u njega?

covjek zna sta valja, ko je vama kriv sto ne znate :)

btw ovo za B&G je stvar proslosti, logicno, ako je istina. Mi govorimo o trenutnoj situaciji :)
Le Lis d'Or

#1187 Re: AC Milan

Post by Le Lis d'Or »

dingdong066 wrote:
Le Lis d'Or wrote:
dingdong066 wrote:24.januara je kraj price za AC Milan :D Milito jedan, Sneijder dva a ispratice Vas Pandev sa dva :lol: :thumbup:
i sta je bilo kad si se probudio
Kad sam se probudio ? :

:-) :lol: :lol: :D
i corava koka ubode zrno ponekad

#1188 Re: AC Milan

Post by profil »

E sto se ova koka najede zadnjih godina, a corava.
bio vani bilo dobro

#1189 Re: AC Milan

Beckham: Ronaldinho je rođen da bude najbolji
U Milanu i dalje traje nogometna euforija. U posljednjem ispitu su kao domaćini pobijedili Sienu 4-0 u utakmici 20. kola, te sada zaostaju za vodećim Interom tek šest bodova.

Isto tako, Milan ima utakmicu manje iz prošle kalendarske godine (gostovanje kod Fiorentine), a u narednom kolu igraju veliki gradski derbi protiv vodećeg Intera, inače, aktualnog prvaka Serije A.

Protiv Siene je tri od ukupno četiri pogotka postigao Brazilac Ronaldinho, od čega je najljepši bio onaj posljednji kojeg je poslao s dvadesetak metara iskosa u suprotne rašlje.

"Ronaldinho je rođen da bude najbolji. Nitko ne bi trebao biti iznenađen načinom kako igra nogomet, jer smo odavno na takvo što naviknuti od njega" - rekao je David Beckham koji se prije dva tjedna vratio u Milano gdje će na posudbi provesti vrijeme do kraja aktualne sezone.

"Naredni derbi koji igramo s Interom je uvijek otvorena utakmica. Tamo nema favorita, makar, kako trenutačno igramo i izgledamo, logično je očekivati uspjeh. Nadam se da ću baš u toj utakmici postići premijerni pogodak po povratku u Milan" - rekao je engleski nogometaš.
bio vani bilo dobro

#1190 Re: AC Milan

Pato najbolji mladi nogometaš lige
Mladi nogometaš Milana Alexandre Pato dobitnik je nogometnog Oscara u kategoriji najboljeg mladog igrača lige.

20-godišnji Brazilac prokomentirao je osvajanje ove nagrade, ali potvrdio želju za što bržem oporavku od ozljede.

"Vrlo je lijepo primiti ovakvu nagradu, na kojoj moram zahvaliti svojim suigračima. Osjećam se bolje, ali nisam siguran da li ću biti spreman za derbi."

"Ovaj tjedan ću obaviti neke testove, pa ćemo zajedno odlučiti što je najbolje. Imam veliku želju za povratak u ekipu, koja igra sjajan nogomet."

Pato je nagradu osvojio ispred Interovog dvojca Maria Balotellija i Davidea Santona.
bio vani bilo dobro

#1191 Re: AC Milan

Image

Milan nudi Leonardu produljenje ugovora
Prema pisanju talijanskog dnevnika Le Repubblice, dopredsjednik talijanskog nogometnog giganta Milana Adriano Galliani spreman je ponuditi treneru Leonardu produljenje ugovora.

Sjajni rezultati Milana posljednjih mjeseci i tek jedan doživljeni poraz u posljednjih 18 odigranih utakmica u svim natjecanjima, te skok na drugo mjesto na ljestvici u Seriji A natjerali su Gallianija na razmišljanje o produljenju suradnje s neiskusnim brazilskim trenerom kojem aktualni ugovor istječe u lipnju 2011. godine.

Navodno nije Leonardo jedini kojem je uprava "rossonera" spremna produljiti ugovor, već će isto ponuditi i Ronaldinhu, koji ponovo podsjeća na svoja najbolja izdanja kada je nosio epitet najboljeg svjetskog nogometaša (2004. i 2005. u izboru FIFA-e).

Aktualni ugovor Ronaldinha za Milan veže do lipnja 2011. godine, kao i Leonarda.
bio vani bilo dobro

#1192 Re: AC Milan

Image

Huntelaar: "Volio bih otići negdje na posudbu"

Napadač Milana Klaas-Jan Huntelaar, koji je navodno na meti Arsenala, Manchester Uniteda i Tottenhama, kaže kako razmišlja o odlasku sa San Sira kako bi sebi osigurao redovnu minutažu i mjesto u reprezentaciji za nastup na svjetskom prvenstvu.

26-godišnji nogometaš je u Milan stigao iz Reala prošlog ljeta, nakon što se u Madridu nije uspio nametnuti. Međutim, njegov put u Milanu nije krenuo onako kako je želio, te je za Leonardovu momčad ove sezone postigao samo tri gola, od čega dva u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Catanie u studenom.

"Razmišljam o odlasku. Kada sam razgovarao sa klupskim čelnicima uvjeravali su me da imaju povjerenja u mene. Igrao sam tek nekoliko minuta i želim puno više. To je važno za mene jer naš izbornik uvijek govori kako moramo redovno igrati u klubovima kako bismo upali u njegovu momčad. To se meni ne događa. Ipak, volio bih ostati u jakoj ligi i pokazati da sam materijal za Milan. Volio bih otići na posudbu do kraja sezone i onda se vratiti ovdje." rekao je Huntelaar
bio vani bilo dobro

#1193 Re: AC Milan

Milan bez Pata i Neste u gradskom derbiju

Nogometaši Milana, u punom zamahu, dočekuju veliki derbi ovogodišnjeg prvenstva u Seriji A. U nedjelju, u 21. kolu, na San Siru igraju protiv Intera...

Trenutačno je Inter vodeći sa šest bodova više od Milana, no treba napomenuti kako Milan ima i utakmicu manje s kraja prosinca, a to je gostovanje kod Fiorentine.

Ipak, kod Milana ima i loših vijesti uoči velikog derbija. Naime, u utorak je potvrđeno da sigurno neće igrati Brazilac Pato, zbog ozljede bedrenog mišića, a upitan je i nastup obrambenog stupa Alessandra Neste.

Trenutačno se u Milanu bave i kako "pokrpati" neke druge igrače. Mathieu Flamini ima problema s ramenom, ali bi trebao biti spreman do nedjelje, dok se očekuje kako će se u srijedu punom treningu vratiti i Clarence Seedorf.
Neelix

#1194 Re: AC Milan

Post by Neelix »

:shock: bez pata i nekako, ali ako nesta ne bude igrao... :roll:
nikad_izvini

#1195 Re: AC Milan

Post by nikad_izvini »

Milan može uzeti bod Interu ako im sviraju penal :D Samo im je 6 penala svirano u ligi a čak jedan protiv njih(protiv Intera, gdje je Gatuzo trebao da dobije direktni crveni karton, koji naravno nije dobio) :D Milan je najpoštenija ekipa, njihove igrače 6 puta više udaraju u šesnaestercu nego što što Milan udara protivničke. Samo pošteno :D
bio vani bilo dobro

#1196 Re: AC Milan

gdje nadje tu sliku, zgadi mi zivot :-) :evil:

Prva utakmica Manchester 1 - Milan 3
Druga utakmica Milan 2 - Manchester 0

Samo sto vas ovaj put nece Kaka unistit, vec Ronaldinho i Pato :D
burek_in_space

#1197 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

@rado_vidjen, neshto slichno ako ponovish ce te trajno udaljiti sa foruma...
rado_vidjen

#1198 Re: AC Milan

Post by rado_vidjen »

Halooooo.... ono je plisana lutka, covjece

Sve sami puritanci, jebote
burek_in_space

#1199 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

rado_vidjen wrote:Halooooo.... ono je plisana lutka, covjece

Sve sami puritanci, jebote
Imao si josh jedan ili dva ovakva posta, koji su proshli samo brisanjem.
Ako to nije dovoljno kao opomena da ne radish ubuduce, onda ce ovako eksplicitno recheno biti, nadam se, dovoljno.

Za sve ostalo shto te zanima, mozhesh mi se javiti na pp.
bio vani bilo dobro

#1200 Re: AC Milan

Neelix wrote::shock: bez pata i nekako, ali ako nesta ne bude igrao... :roll:
Upravo to.Za Nestu nema neke alternative
A sto se tice Pata falit ce i on sigurno, al opet ima jos dosta napdaca.I prije 3 sedmice su rekli da ce biti spreman za Sienu pa nije, evo i za Inter nije :-)
Post Reply