Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jazz_Junkie wrote:Svasta vidjeti u toj zemlji. Ne mogu da shvatim kako mogu posmatrati pad jednog nekada velikog kluba i sporta u tom gradu, u kojem je veslao kajak i moj rodjak Elvedin Salkanovic zvani Leka.
......Leka je bio legenda...neka mu je vjecni rahmet.
El Fatiha....
vecina tih stvari je tacna, ali je isto tako tacna za bilo koji drugi grad u bih
sa tim da brcko ima vece plate, uredjenije puteve, visi standard...
tako da je nidje veze na nivou bih brcko proglasiti losim gradom(po nekim generalnim osnovama)
spada u sami vrh
ah,pa skoro dva mjesec aniko nista nije napisao?! ok,prvo trebam "popljuvat" sebe,ali evo,popravljam se ) pozdrav narode,jeste svi zivi i zdravi? info, beg,Junkie,a i ostali kojima ne znam imena...Ima li Macce i Michuna? Dje ste cureeee???
new_jazzWa wrote:ah,pa skoro dva mjesec aniko nista nije napisao?! ok,prvo trebam "popljuvat" sebe,ali evo,popravljam se ) pozdrav narode,jeste svi zivi i zdravi? info, beg,Junkie,a i ostali kojima ne znam imena...Ima li Macce i Michuna? Dje ste cureeee???
new_jazzWa wrote:ah,pa skoro dva mjesec aniko nista nije napisao?! ok,prvo trebam "popljuvat" sebe,ali evo,popravljam se ) pozdrav narode,jeste svi zivi i zdravi? info, beg,Junkie,a i ostali kojima ne znam imena...Ima li Macce i Michuna? Dje ste cureeee???
Pozdrav i teb`...kad si vec tu de naruci kod " zeke" desetku,crko sam od gladi...
PS. tek sad vidjeh da mi je Jazz_Junkie "dijasporirani sugradjanin"...hehehehhe..
Pozz Junkie
kakav zeko zuka,ba... ima i bolje a ne mogu ti ja naruciti,predaleko sam za dostavu ... kako ide dzanki? ti ono u Becu? slejdeci vikend sam tamo, ako te sretnem necu te prepoznat ))
new_jazzWa wrote:kakav zeko zuka,ba... ima i bolje a ne mogu ti ja naruciti,predaleko sam za dostavu ... kako ide dzanki? ti ono u Becu? slejdeci vikend sam tamo, ako te sretnem necu te prepoznat ))
...garant ga neces prepoznat...skroz se promijenio hahahahah
ah,pa misha mu,ja sam istocnoevropska dijasporka i da ti jos placam kafu? gdje ti je dzenlmenstvo brcak,haa? a sto se brckog tice,svaki mjesec sam dole,ni jedna promjena mi ne promakne
Dragi moj Jazzi, ja sam svoje davno odhodala po kaficima... Ne idem dole da hodam nego da budem sa svojima, i to je uglavnom samo preko vikenda. Any other question?
new_jazzWa wrote:Dragi moj Jazzi, ja sam svoje davno odhodala po kaficima... Ne idem dole da hodam nego da budem sa svojima, i to je uglavnom samo preko vikenda. Any other question?
Ma pitanje nisam u tom smjeru ni postavljao nego zelio saznati da li slucajno znas o kakvom je lokalu rijec. Ne hodam ni ja po kaficima, pogotovo ne u Bosni u koju iovako rijetko dolazim.
Last edited by Jazz_Junkie on 24/11/2009 19:46, edited 1 time in total.
aha,onda je drugo...pa evo ,o kaficu znam samo dobre stvari,ali nije bas jazzerski striktno...nema takvo nesto "podlogu" u gradu u kojem kao i u svakom drugom diljem bivse nam drzave drmaju narodnjaci... jazz je ostao samo za "kucnu upotrebu"
Toga dana veliki broj ljudi iz bliže i šire okolice Brčkog,dolazi u Brčansko naselje Klanac,na nadaleko poznatu pijacu gdje se moglo kupiti,a i prodati svega i svačega.
Od skoro svih poljoprivrednih proizvoda,do razne robe široke potrošnje,nove i polovne.
Jedni prodaju,drugi kupuju,a veliki broj je i onih koji pijacu posjećuju onako iz navike,da bi se susreli sa prijateljima i poznanicima i uz pokoju ljutu podsjećali se na minula vremena...
new_jazzWa wrote:aha,onda je drugo...pa evo ,o kaficu znam samo dobre stvari,ali nije bas jazzerski striktno...nema takvo nesto "podlogu" u gradu u kojem kao i u svakom drugom diljem bivse nam drzave drmaju narodnjaci... jazz je ostao samo za "kucnu upotrebu"
To sam i ja primijetio. Falco je centar brcanske (ne)kulturne scene.
new_jazzWa wrote:aha,onda je drugo...pa evo ,o kaficu znam samo dobre stvari,ali nije bas jazzerski striktno...nema takvo nesto "podlogu" u gradu u kojem kao i u svakom drugom diljem bivse nam drzave drmaju narodnjaci... jazz je ostao samo za "kucnu upotrebu"
To sam i ja primijetio. Falco je centar brcanske (ne)kulturne scene.
falco nije vrijedan ni spomena...sto se muzike tice onda samo "donji" pub je ok...sve ostalo je diskutabilno