Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rIder

#1176 Re: Serie A

Post by rIder »

Hasanagic S wrote: Koliko je svirano penala protiv Intera proslu sezonu a i ovu
Ne mogu da nadjem protiv ali evo ti penali u korist svih timova u sezoni 2008/09:

Milan 8
Genoa 6
Torino 6
Udinese 6
Reggina 6
Bologna 5
Juventus 4
Catania 4
Chievo 4
Siena 4
Lazio 4
Sampdoria 3
Napoli 3
Fiorentina 3
Palermo 2
Roma 2
Cagliari 2
Inter 2
Atalanta 1
Lecce 0

A ove sezone, penali za/protiv:

inter 5/5
milan 7/1
roma 5/1
napoli 3/6
palermo 3/2
juventus 1/3

a o iskljucenjima da ne pricam... inter ima skoro pa 1 crveni po mecu :roll: :-D
dario_džamoja

#1177 Re: Serie A

Post by dario_džamoja »

2407 wrote:
hz__semir wrote:@2407

Majstore, sudeci po slikama izgleda da smo u isto vrijeme bili u obilasku stadiona, ja mislim da te se i sjecam, ako si ti onaj iz Tuzle (ja mislim), sa onim beton aparatom :D :D

P.S.
Evo sad primjetih, da se čak i vidim na 15. slici hehehe
Hasanagic S

#1178 Re: Serie A

Post by Hasanagic S »

2407 wrote:
Hasanagic S wrote:Roma namlati Juve . Jel Ciro dao ostavku . Sampdorija pobijedi u gostima Udinese . Milan ocito pokraden . Prvi gol rukomet ( kao i prosle godine ) a drugi gol je smijurija od sudije . Umjesto da poznatom holivudskom glumcu Maiconu dadne zuti za glumu on svira faul za Inter . Traficno je koliko sudije natezu ( valjda moraju ) za Inter . Pa u prosloj sezoni su dali hjedno 6 golova brat bratu u zadnjim minutama ,kada se lomio rezultat , iz ofasajda . Da ne pricamo rukomet Adriana u vise utakmica i hejbet dosudjenih penala . Koliko je svirano penala protiv Intera proslu sezonu a i ovu
Smijesan si.
Roma namlati Juve iako je manje vise utakmica bila jednaka, ali Milan je pokraden iako igraci Milana nisu vidili sta je obukao Cesar i imal li ga uopste na golu do onog penala zato sto mu malte ne nisu ni prisli. Sudija pokrao Milan a Inter dobio dva crvena :lol:
Treba samo malo realnosti. Navijao sam za Milan i volio bih da su oni pobijedili ali Milan se nije sastavio kako treba s loptom. U odbrani je ljevalo, sredina konfuzna a napada nigdje. Milan je igrao 60-ak min. sa igracem vise i apsolutno nista nisu napravili.
Jadan je Milan pored takvih navijaca . Smijesaan si kad kazes da nije pokraden kad o tome cijela Italija bruji . Hoces da kazes da su oba gola i dogadjaji koji su prethodili regularni . Milan nije igrao dobro ali su imali sanse . Cezar je odbranio nogom sut Sidorfa ( mozda si to propustio :lol: ) sa pet metara . Ako to nije sansa onda sta jeste . Roma nije namlatila Juve rezultatski ali jeste igrom . Juve je za 90 minuta napravilo samo jedan pokusaj iz igre . Roma je vladala terenom i ako to nisi vidio onda predji na neki drugi sport jer ti izgleda fuzbal ne ide
internazionale

#1179 Re: Serie A

Post by internazionale »

Hasanagic S wrote:
2407 wrote:
Hasanagic S wrote:Roma namlati Juve . Jel Ciro dao ostavku . Sampdorija pobijedi u gostima Udinese . Milan ocito pokraden . Prvi gol rukomet ( kao i prosle godine ) a drugi gol je smijurija od sudije . Umjesto da poznatom holivudskom glumcu Maiconu dadne zuti za glumu on svira faul za Inter . Traficno je koliko sudije natezu ( valjda moraju ) za Inter . Pa u prosloj sezoni su dali hjedno 6 golova brat bratu u zadnjim minutama ,kada se lomio rezultat , iz ofasajda . Da ne pricamo rukomet Adriana u vise utakmica i hejbet dosudjenih penala . Koliko je svirano penala protiv Intera proslu sezonu a i ovu
Smijesan si.
Roma namlati Juve iako je manje vise utakmica bila jednaka, ali Milan je pokraden iako igraci Milana nisu vidili sta je obukao Cesar i imal li ga uopste na golu do onog penala zato sto mu malte ne nisu ni prisli. Sudija pokrao Milan a Inter dobio dva crvena :lol:
Treba samo malo realnosti. Navijao sam za Milan i volio bih da su oni pobijedili ali Milan se nije sastavio kako treba s loptom. U odbrani je ljevalo, sredina konfuzna a napada nigdje. Milan je igrao 60-ak min. sa igracem vise i apsolutno nista nisu napravili.
Jadan je Milan pored takvih navijaca . Smijesaan si kad kazes da nije pokraden kad o tome cijela Italija bruji . Hoces da kazes da su oba gola i dogadjaji koji su prethodili regularni . Milan nije igrao dobro ali su imali sanse . Cezar je odbranio nogom sut Sidorfa ( mozda si to propustio :lol: ) sa pet metara . Ako to nije sansa onda sta jeste . Roma nije namlatila Juve rezultatski ali jeste igrom . Juve je za 90 minuta napravilo samo jedan pokusaj iz igre . Roma je vladala terenom i ako to nisi vidio onda predji na neki drugi sport jer ti izgleda fuzbal ne ide
milan :dance:

#1180 Re: Serie A

Post by profil »

Opet nema Sport Kluba. Sinoc sam konto da je do snijega pa imaju problema, ali ovo vec postaje sumnjvo. :x Koji ce mi k* ako mogu gledati samo tenis, hokej, i enbiej.

#1181 Re: Serie A

Post by profil »

najdrazi-vodja wrote:
profil wrote:Opet nema Sport Kluba. Sinoc sam konto da je do snijega pa imaju problema, ali ovo vec postaje sumnjvo. :x Koji ce mi k* ako mogu gledati samo tenis, hokej, i enbiej.
sportkluba nema vise od 24 sata znaci nikakvog sporta nema...
Danas oko 5 je bilo, mozda sam ja slucajno potrefio, doduse nisam se puno zadrzao, samo preletio.
Hasanagic S

#1182 Re: Serie A

Post by Hasanagic S »

Ne kontam ovog Feraru . Mjenja igraca u zadnjoj minuti kad gube 2:1 a imali su deset minuta prije kraja vodjstvo od 1:0 Juventus ocajan . Ko kaze da je Diego vrhunski igrac nema pojma kao i to da je ovaj Amauri dobar igrac . Pa taj Amauri se nadje u sansi u svakoj petoj utakmici sto bi i meni poslo za rukom . Dalje , igra mu Sisoko koji je izgubio jedno brat bratu 30 lopti na sredini terena a Salihamidzic ne igra :lol: Ovakvom igrom Juve nema sta traziti
rIder

#1183 Re: Serie A

Post by rIder »

Znaci i juventus tituli zero :-)
LSD

#1184 Re: Serie A

Post by LSD »

Juve preloš...Inter ih pobjedi za 10 minuta igre uz poluprofesionalan pristup utakmici :shock: ovo im dođe ko neki trening :shock: :shock:
2407

#1185 Re: Serie A

Post by 2407 »

Hasanagic S wrote: Jadan je Milan pored takvih navijaca . Smijesaan si kad kazes da nije pokraden kad o tome cijela Italija bruji . Hoces da kazes da su oba gola i dogadjaji koji su prethodili regularni . Milan nije igrao dobro ali su imali sanse . Cezar je odbranio nogom sut Sidorfa ( mozda si to propustio :lol: ) sa pet metara . Ako to nije sansa onda sta jeste . Roma nije namlatila Juve rezultatski ali jeste igrom . Juve je za 90 minuta napravilo samo jedan pokusaj iz igre . Roma je vladala terenom i ako to nisi vidio onda predji na neki drugi sport jer ti izgleda fuzbal ne ide
Ne znam kakav je Milan niti kakvi su mu navijaci, ja sam bianconero, malte ne od kad znam za sebe i dok znam za sebe tako ce i da ostane ;-) .
Sudija je bio ocajan i ostecena je i jedna i druga strana, ali Milan je izgubio zato sto je losiji a ne zato sto je ostecen. Ko je gledao utakmicu jasno mu je zasto je Milan izgubio.
Sto se tice utakmice Juventus - Roma, s obzirom na zalosnu formu jednih i fantasticnu formu drugih, ja sam ocekivao da ce Roma razvalit Juventus sa bar jedno 3-4 ako ne i vise komada. Prvo poluvrijeme Roma nije napravila niti jednu ozbiljnu priliku(osim mozda onog suta Vucinica sa strane u vanjski dio mreze), a Juventus je stvarao neke polu-prilike iz igre i iz prekida i kontrolirao igru. U drugom poluvremenu je Roma pocela da igra malo otvorenije ali do penala nije imala niti jednu dobru priliku(osima ako ti smatras dobrim sansama one ofsajde Vucinica). Penal je bio regularan. Kao i crveni za Buffona. Izmedju ta dva dogadjaja Juventus je imao mozda najbolju priliku utakmice kad Amauri iz odlicne pozicije glavom sutira direktno u Julia Sergio-a. I na kraju nakon greske na sredini Pizzaro kupi loptu i ubacuje je u 16 gdje se pojavljuje Riise i zabija.
Roma jest vladala terenom u drugom ali nije u prvom. Ne znam sta si ti gledao pa da kazes da su ih namlatili.
Hasanagic S wrote:Ne kontam ovog Feraru . Mjenja igraca u zadnjoj minuti kad gube 2:1 a imali su deset minuta prije kraja vodjstvo od 1:0 Juventus ocajan . Ko kaze da je Diego vrhunski igrac nema pojma kao i to da je ovaj Amauri dobar igrac . Pa taj Amauri se nadje u sansi u svakoj petoj utakmici sto bi i meni poslo za rukom . Dalje , igra mu Sisoko koji je izgubio jedno brat bratu 30 lopti na sredini terena a Salihamidzic ne igra :lol: Ovakvom igrom Juve nema sta traziti
Salihamidzic je povrijedjen kao i pa skoro ostatak ekipe Juventusa ;-) Ko prati fuzbal to zna :razz: :mrgreen:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1186 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Izmedju ta dva dogadjaja Juventus je imao mozda najbolju priliku utakmice kad Amauri iz odlicne pozicije glavom sutira direktno u Julia Sergio-a
Ofsajd 10000% bio, al naravno nije sviran. Juventus u prvom pol iz igre uopce nije prijetio, samo iz 2-3 prekida. Da je Toni ostao, popili bi vi 2-3 komada :-D
2407

#1187 Re: Serie A

Post by 2407 »

Admir_1984 wrote:
Izmedju ta dva dogadjaja Juventus je imao mozda najbolju priliku utakmice kad Amauri iz odlicne pozicije glavom sutira direktno u Julia Sergio-a
Ofsajd 10000% bio, al naravno nije sviran. Juventus u prvom pol iz igre uopce nije prijetio, samo iz 2-3 prekida. Da je Toni ostao, popili bi vi 2-3 komada :-D
Ma kakv crni ofsajd. Evo pogledaj ovaj video od 2'33''.
http://www.youtube.com/watch?v=PewAt3H4mqs
Mada mozda ne pricamo o istoj stvari.
Ehh da Toni nije, da Juventus nije ove sezone pretrpio 44 povrde ne bi nam bilo ravnih u Europi :mrgreen:
2407

#1188 Re: Serie A

Post by 2407 »

CIRO OUT, ZAC IN
Po svemu sudeci Ciro ce danas biti razrijesen duznosti Juventusovog trenera a na njegovo mjesto stupa Alberto Zaccheroni. Za sada se ne zna na koji period Zac preuzima Juventus, ali se spekulira da ce mu mandat biti do kraja sezone, kada bi navodno Juventus trebao naci nekog top trenera(Benitez ili Hiddink). Danas u toku dana ce se odrzati zvanicna pressica na kojoj ce biti predstavljen Zac i gdje ce biti objavljeni svi detalji.
Hasanagic S

#1189 Re: Serie A

Post by Hasanagic S »

Salihamidzic je igro protiv Rome a nije ni zamjenjen pa nisam znao da je povrijedjen pocetkom sedmice . A ne pratim vijesti sa juventusovih stranica jer me ne interesuje :D pa me iznenadilo da je kako se reklo ovdje da je povrijedjen . Juventus moze dobaciti samo do kupa Uefe :D
11sumirp

#1190 Re: Serie A

Post by 11sumirp »

2407 wrote:CIRO OUT, ZAC IN
Po svemu sudeci Ciro ce danas biti razrijesen duznosti Juventusovog trenera a na njegovo mjesto stupa Alberto Zaccheroni. Za sada se ne zna na koji period Zac preuzima Juventus, ali se spekulira da ce mu mandat biti do kraja sezone, kada bi navodno Juventus trebao naci nekog top trenera(Benitez ili Hiddink). Danas u toku dana ce se odrzati zvanicna pressica na kojoj ce biti predstavljen Zac i gdje ce biti objavljeni svi detalji.
eto objavise,ciro papa
bio vani bilo dobro

#1191 Re: Serie A

Post by bio vani bilo dobro »

Znal neko vise oko slucaja Mutu. Ne mogu da vjerujem,kako ga skandali *ebu. Lik igracina evo ove 2,3 sezone koliko je vec u Fiorentini razvaljuje i onda doping :?
van Basten

#1192 Re: Serie A

Post by van Basten »

ne *ebu njega skandali, nego on sam sebe u glavu, a skandali dođu kao posljedica toga.
najobičniji drogeraš.
2407

#1193 Re: Serie A

Post by 2407 »

van Basten wrote:ne *ebu njega skandali, nego on sam sebe u glavu, a skandali dođu kao posljedica toga.
najobičniji drogeraš.
Steta Fiorentine. Ako bude trajnije suspendovan zbog Sibutramina na koji je, cini mi se, tri puta bio pozitivan, onda se ovaj njegov potez moze slobodno uvrstiti u jednu od najvecih gluposti u fudbalu. Supstanca je navodno veoma efektivna kod mrsavljenja jer suzbija glad, ali ne povecava performanse.
Ali da ne bude sve tako crno za Fiorentinu pobrinuli su se ljudi koji vode taj klub, pa su brze bolje nasli zamjenu za tupadziju Mutua i po svoj prilici pozajmljuju Antonia Cassano-a od Sampdorie do kraja sezone. Ako se "deal" izrealizuje onda je to odlicno za Fiorentinu i u Serie A i u Ligi Prvaka, s obzirom da Cassano nije nastupao u ovom takmicenju pa tako da ce moci nastupati za Viole protiv Bayerna, a nadam se i dalje. Odlican potez :thumbup:
Hasanagic S

#1194 Re: Serie A

Post by Hasanagic S »

2407 wrote:
van Basten wrote:ne *ebu njega skandali, nego on sam sebe u glavu, a skandali dođu kao posljedica toga.
najobičniji drogeraš.
Steta Fiorentine. Ako bude trajnije suspendovan zbog Sibutramina na koji je, cini mi se, tri puta bio pozitivan, onda se ovaj njegov potez moze slobodno uvrstiti u jednu od najvecih gluposti u fudbalu. Supstanca je navodno veoma efektivna kod mrsavljenja jer suzbija glad, ali ne povecava performanse.
Ali da ne bude sve tako crno za Fiorentinu pobrinuli su se ljudi koji vode taj klub, pa su brze bolje nasli zamjenu za tupadziju Mutua i po svoj prilici pozajmljuju Antonia Cassano-a od Sampdorie do kraja sezone. Ako se "deal" izrealizuje onda je to odlicno za Fiorentinu i u Serie A i u Ligi Prvaka, s obzirom da Cassano nije nastupao u ovom takmicenju pa tako da ce moci nastupati za Viole protiv Bayerna, a nadam se i dalje. Odlican potez :thumbup:
Suskalo se da ga njegov prika u Romi nagovara nazad u Romu ( zna se ko ) . Casano je veliki igrac i tesko ce mu pasti da ostavi draganu i da ode malo juznije

#1195 Re: Serie A

Post by profil »

Roma za petama
krusty

#1196 Re: Serie A

Post by krusty »

OKAKA !!!!! :D

#1197 Re: Serie A

Post by profil »

Zima u Italiji. Najtoplije u Milanelu, -10, najvise zahvaljujuci blizini izvora toplote. Veceras je moguce blago zatopljenje za 1 do 3 stepena u Rimu, gdje je trenutno -11. U Torinu, gdje je -17, se razmislja o evakuaciji stanovnistva ukoliko se trend zahladnjenja nastavi.
sladomir

#1198 Re: Serie A

Post by sladomir »

Ćao!

Povratio sam na forum :-D :-)

Od ovog kola - glavna igra (na moj pogled) među Romom i Fiorentinom.

Danas već igrali Udinese i Napoli. Nije loš igra bila. Di Natalle je heroj igre :-D Ako netko hoće, ovdje je link prenosom SKY SPORT od mene

Link:

Code: Select all

http://narod.ru/disk/17683986000/udi-nap_01.avi.html 
http://narod.ru/disk/17684898000/udi-nap_02.avi.html

Image

Image

Image

:!: :!: :!: Pozor! Ako trebate neku igru Serije A - pišite ličnu poruku i pošalju vam igru (imam sve igre ovog sezona) :!: :!: :!: :arrow: :)

:bih:

#1199 Re: Serie A

Post by profil »

Добро пожаловать! Действительно профессионал. Неясность результатов в своих картинах :D , и даже Контрольная сумма MD5 для видео целостность файла. :thumbup:

Если бы не было ограничения пропускной способностью, вы были бы моим лучшим другом. 8-)
sladomir

#1200 Re: Serie A

Post by sladomir »

profil wrote:Добро пожаловать! Действительно профессионал. Неясность результатов в своих картинах :D , и даже Контрольная сумма MD5 для видео целостность файла. :thumbup:

Если бы не было ограничения пропускной способностью, вы были бы моим лучшим другом. 8-)

Спасибо, спасибо))) Hvala, hvala!
Post Reply