s obzirom da mi je blizak can familije obolio, dojka odstranjena, sasvim slucajno saznam za FENOMENALNE preparate, to je tianshi kineska medicina stara 5000 godina, koristili je samo kineski carevi, poslije komunisticki vrh, tek prije 18 godina izasla na trziste, nema ih kod nas, ima u HR, prodaju se putem narudzbi, nesto kao Avon i Oriflame, tako rade, mada ih bude kupiti i u nekim apotekama, ali tamo su prepreskupi. Ni ovako nisu bas jeftini... proizvodi ih kineska firma Tiens, propisana terapija je hitozan, kordiceps, spirulina, holikan, biocink, kalcij, ikan. mozete izguglati ove proizvode, mene je fascinirao kordiceps, doslovce objasnjeno kako ubija celije raka! to je vrsta gljive, raste samo na Tibetu, jednom budistickom svesteniku se pojavila pri meditaciji! uglavnom, osoba o kojoj govorim nakon operacije odbila hranu, nije htjela ustati iz kreveta, a svaki dan bivala sve jaca i bolja, samo je ovo pila... neki preparati ciste organizam, neki ga hrane, neki jacaju. skupa pšrave nevjerovatan rezultat, zeni koju znam, koja je bila otpisana, cak u invalidskim kolicima zavrsila zbog pogresne hemoterapije-tek tada pocela uzimati ovo i em ustala iz kolica, em se metastaze povukle! sve je 100% prirodno, npr. spirulina je alga, osusena, smrvljena u prah i upakovana u kapsulu od rize, tako i kordiceps (gljiva u prahu) i ostali preparati... osim toga, kada je krenula jesti - ishranu smo totalno promjenili - NI U LUDILU secer, bijelo brasno, bijela riza, margarin, slatko mlijeko. meso rijetko, a i tada smo stara koka ili govedo (nema hormon rasta koji utice na rast Zla), puno ribe, puuuuuuuuuuuuno TOPLE vode, tople limunade, zelenog caja (srecom imam pravi, direkt iz Kine!) , puno svjezeg voca i povrca, pije "zelene sokove" (zblendane blitve, spanaka, brokule), povrce koje ne moze svejze-samo malo na paru, nista prekuhano, raskuhano, nista przeno, od pecenog-samo hljeb... za dorucak uljno-proteinska dijeta laneno ulje+svjezi sir+jogurt+lanene sjemenke. sve mozete izguglati i vidjeti sta kako djeluje. naravski, svaki sat jede jezgru spica kajsija (vitamin B17) uz ananas. meni je trebalo neko vrijeme da dodjem do svih ovih info, ali evo kada vidim nju sada kako je super, moram ovo da podijelim sa svima, SRETNO SVIMA u borbi s ovim zlom!