Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- Nisrin
#1176 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by Nisrin on 18/12/2017 15:43, edited 1 time in total.
- CaneBos
#1177 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ne znam sta da ti kazem, fin i ljubazan decko, vrlo pristupacan.Angel_of... wrote:CaneBos, kako je bilo kod Ensara? Kako si zadovoljna?
Sto se tice rada, nista posebno barem na meni. Sisanje je trajalo skoro pa 5 minuta
Moguce da ima dobrih ideja i da zna, meni licno nista van potpune klasike koju rade i svakom drugom salonu, kazem ti sisanje je trajalo ni 5 minuta. :/
- ilkbahar
#1178 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
frizerski za muskarce na čaršiji kod Magaze od Dine Merlina. Čovjek je stvarno ljubaza, šiša ok, bez naurčivanja a i cijene su mu pristupačne.van Basten wrote:gdje ima pristojan frizer za muške, da mogu otići kad mi je zgodno bez naručivanja i sl preseravanja?
Bila sam prisutna kada ga je jedan mladi sandzaklija maltretirao oko tri dlake, ali ovaj se nije dao iznervirati i polako i smireno mu je udovoljio svakoj njegovoj zelji....
- vjesticanametli
#1179 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
kako doci do vlasnikaNisrin wrote:vjesticanametli wrote:u KS frizerskom na dobrinji u sada vec ex merkatoru.....naime, vec 2x me mladi uposlenik u 20:15 h, radno vrijeme do 21 h, vraca s vrata recenicom aliiiii radimo do pola 9......veceras kazem pise vam da je radno vrijeme do 21 on me samo pogleda i opet onako bezlicno ali doooooo pola 9 a i sutra smo tu.......kako da se zalim vlasniku da mu uposleni vracaju musterije s vrata ili da zovem inspekciju.....
zaliti se vlasniku, jer covjek i ne zna kakve NEradnike ima, zbog njega ce mu opasti promet!
-
MrsJ
#1180 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja bih trazila direktno od njih broj vlasnika, a ako ne budu htjeli dati zaprijetiti im inspekcijom.
- otherside
#1181 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
i da mu nakon toga sjedne u stolicu a ovaj ima makaze u rukamaMrsJ wrote:Ja bih trazila direktno od njih broj vlasnika, a ako ne budu htjeli dati zaprijetiti im inspekcijom.
vjestice, spali radnju!
- drag_gost
- vjesticanametli
#1183 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
sin se kod njih sisa ali ja cu otici sutra s posla i traziti sefaotherside wrote:i da mu nakon toga sjedne u stolicu a ovaj ima makaze u rukamaMrsJ wrote:Ja bih trazila direktno od njih broj vlasnika, a ako ne budu htjeli dati zaprijetiti im inspekcijom.![]()
vjestice, spali radnju!
-
MrsJ
#1184 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ma nakon takvog odnosa svakako ne bih nikada vise ni usla u taj salon, ali eto iz principa im treba staviti do znanja da se ne mogu bahato ponasati. Pa kada ga jedan gazda otpusti ili udari po plati nece sigurno kod drugog biti takav.
- kala
#1185 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pa, dobro, jeste li vi normalni?! Koji vrag dolazite u frizerski salon 15 minuta prije kraja radnog vremena? Pa ne može ni kosu propisno oprati i isfenirati za 15 minuta. I sad ste spremni da se žalite vlasniku da to nesretno biće izgubi posao. Pa je li vas sramota? Nije vam palo na pamet da to nesretno biće vjerovatno nema ni 15 minuta dnevno da se odmori, vjerovatno da radi prekovremeno bez da mu to iko plati, vjerovatno ima svoju porodicu i svoj život mimo posla. Ali bahata aristokratkinja je ušla 15 minuta prije kraja radnog vremena i želi da je se tretira kao kraljicu po svaku cijenu. Pa gadite mi se! Sramite se svoje osionosti. A vjerujem da postoji karma i da se svakom vraća!vjesticanametli wrote:sin se kod njih sisa ali ja cu otici sutra s posla i traziti sefaotherside wrote:i da mu nakon toga sjedne u stolicu a ovaj ima makaze u rukamaMrsJ wrote:Ja bih trazila direktno od njih broj vlasnika, a ako ne budu htjeli dati zaprijetiti im inspekcijom.![]()
vjestice, spali radnju!kad je mogla pekara da nadrapa mogu i oni
![]()
- thekupus
#1186 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
od 20:15 do 21 je 45 minuta, levatino pametnjakovicka
- ja nisam ja
#1187 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Onaj u en studiju na Breci je fantazija frizer. Neki dan sam opet isla kod njega evo vec drugi put da mi svjetli kosu. Nije htio da primi jer je jos ostecena. To volim. Kaze ti covjek nemoze nije od onih da ti samo uzmu pare a sta. Ce sa kosom nije ih briga. Svaka cast za njega
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vjesticanametli
#1188 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
slusaj drskotino...........nije 15 vec 45 nije zensko sisanje vec sisanje djecaka.....3 hamse su ispred sjedile i cesale onu stvar i shvatite vec jednom da treba da RADITEEEEEEEEEEEEEEE ljenstine jedne i nema cesat dupe na poslu ...hoces pare radiiiiiiiiiiiiiiii stokoooooooooooo.......sad u skokovima od***kala wrote:otherside wrote:i da mu nakon toga sjedne u stolicu a ovaj ima makaze u rukamaMrsJ wrote:Ja bih trazila direktno od njih broj vlasnika, a ako ne budu htjeli dati zaprijetiti im inspekcijom.![]()
vjestice, spali radnju!
Pa, dobro, jeste li vi normalni?! Koji vrag dolazite u frizerski salon 15 minuta prije kraja radnog vremena? Pa ne može ni kosu propisno oprati i isfenirati za 15 minuta. I sad ste spremni da se žalite vlasniku da to nesretno biće izgubi posao. Pa je li vas sramota? Nije vam palo na pamet da to nesretno biće vjerovatno nema ni 15 minuta dnevno da se odmori, vjerovatno da radi prekovremeno bez da mu to iko plati, vjerovatno ima svoju porodicu i svoj život mimo posla. Ali bahata aristokratkinja je ušla 15 minuta prije kraja radnog vremena i želi da je se tretira kao kraljicu po svaku cijenu. Pa gadite mi se! Sramite se svoje osionosti. A vjerujem da postoji karma i da se svakom vraća!
-
MrsJ
#1189 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Bravo @vjestice! Neka si joj odbrusila.
Svi bi da imaju posao i platu a da sjede i ispijaju kafice i puse. Za 45 minuta moze 3 musterije zavrsiti.
-
sha_ba
#1190 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
zakuhalo se i u frizeraju
na temu, moja frizerka je na Ildizi, u centru onom Merkator ili kako je sad vec i prezadovoljna sam
na temu, moja frizerka je na Ildizi, u centru onom Merkator ili kako je sad vec i prezadovoljna sam
- Michun
#1191 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Pranje, šišanjei feniranje kod moje frizerke 28 KM duga kosa.CaneBos wrote:Ne znam sta da ti kazem, fin i ljubazan decko, vrlo pristupacan.Angel_of... wrote:CaneBos, kako je bilo kod Ensara? Kako si zadovoljna?
Sto se tice rada, nista posebno barem na meni. Sisanje je trajalo skoro pa 5 minutaCista klasika, iako sam dala odrijesene ruke kako da se postigne efekat koji zelim. Pranje kose i feniranje, saldo: 55KM i krajnji rezultat bez ikakve promjene osim frisko fenirane malo krace kose.
Moguce da ima dobrih ideja i da zna, meni licno nista van potpune klasike koju rade i svakom drugom salonu, kazem ti sisanje je trajalo ni 5 minuta. :/
Sad imam kratku i mislim da je bilo 25 KM
- Nisrin
#1192 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
,
Last edited by Nisrin on 18/12/2017 15:45, edited 1 time in total.
- kala
#1193 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Radnik vam je rekao da rade do pola devet, to je 15 minuta. Vjerovatno da do kraja radnog vremena naznačenog na tabli moraju očistiti radnju i pripremiti je za sljedeći radni dan. Doista je lahko iskaliti se na nemoćnije (s pekarom vam je već upalilo) i njima govoriti kako su neradnici (vašim profinjenim jezikom stoka). Niko vas nije obavijestio da je robovlasništvo već odavno ukinuto.vjesticanametli wrote:
slusaj drskotino...........nije 15 vec 45 nije zensko sisanje vec sisanje djecaka.....3 hamse su ispred sjedile i cesale onu stvar i shvatite vec jednom da treba da RADITEEEEEEEEEEEEEEE ljenstine jedne i nema cesat dupe na poslu ...hoces pare radiiiiiiiiiiiiiiii stokoooooooooooo.......sad u skokovima od***
Ostavljam vas da letite na metli, lajuckate tamo gdje ne treba dok karavane prolaze.
-
requiem for a dream
#1194 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
slusaj drskotino...........nije 15 vec 45 nije zensko sisanje vec sisanje djecaka.....3 hamse su ispred sjedile i cesale onu stvar i shvatite vec jednom da treba da RADITEEEEEEEEEEEEEEE ljenstine jedne i nema cesat dupe na poslu ...hoces pare radiiiiiiiiiiiiiiii stokoooooooooooo.......sad u skokovima od***[/quote]
Ako se ti obracas ljudima na ovakav nacin, ne bi me uopste cudilo da ti zabrane pristup u salon. Jako mnogo frizera ostaje cak do 22.00, naravno sve po zasluzi. To sto je u pitanju frizerski salon, i sto uredno platis uslugu ti ne daje za pravo da ukazujes nepostovanje prema frizeru. Niko ne treba da trpi gledanje s visine i tretiranje kao nizu vrstu. Ti si se ocigledno namjerila na doticnog frizera i pokusavas da ga ocrnis na forumu. Do vlasnika salona je vrlo lako doci, ako ti nesto nije po volji, odmah , na licu mjesta zamolis radnika da ti ga licno nazove. Vjerovatno i sama znas da nisi upravu i da nemas argumente pa si samo izasla iz salona.
Ako se ti obracas ljudima na ovakav nacin, ne bi me uopste cudilo da ti zabrane pristup u salon. Jako mnogo frizera ostaje cak do 22.00, naravno sve po zasluzi. To sto je u pitanju frizerski salon, i sto uredno platis uslugu ti ne daje za pravo da ukazujes nepostovanje prema frizeru. Niko ne treba da trpi gledanje s visine i tretiranje kao nizu vrstu. Ti si se ocigledno namjerila na doticnog frizera i pokusavas da ga ocrnis na forumu. Do vlasnika salona je vrlo lako doci, ako ti nesto nije po volji, odmah , na licu mjesta zamolis radnika da ti ga licno nazove. Vjerovatno i sama znas da nisi upravu i da nemas argumente pa si samo izasla iz salona.
- vjesticanametli
#1195 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
do vlasnika idem danas i budite mi pozdravljeniiiiiiiiiiii

- Adriatic
#1196 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Šta reći za KS
Mislim da im je gazda još i gori, jer koga sve zapošljava .....
Nekakva balavurdija, koja jedva da ima 18 godina, rade preko volje, nimalo poštovanja prema mušterijama....
Tu prednjače KS-ovci u glavnom Merkatoru (Konzumu), Importaneu i BBI-u.
Nekakva balavurdija, koja jedva da ima 18 godina, rade preko volje, nimalo poštovanja prema mušterijama....
- badalpur
#1197 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
A ja isto mislila otici i reci mu da radi sta hoce, jer mi treba promjena, a nemam ideje. Znaci da ne idemCaneBos wrote:Ne znam sta da ti kazem, fin i ljubazan decko, vrlo pristupacan.Angel_of... wrote:CaneBos, kako je bilo kod Ensara? Kako si zadovoljna?
Sto se tice rada, nista posebno barem na meni. Sisanje je trajalo skoro pa 5 minutaCista klasika, iako sam dala odrijesene ruke kako da se postigne efekat koji zelim. Pranje kose i feniranje, saldo: 55KM i krajnji rezultat bez ikakve promjene osim frisko fenirane malo krace kose.
- Amazonka27
#1198 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ne znam koliko sam puta posla da udjem i zastanem pred portalom...posmatram i unervozim se na samu pomisao da me onako mrzovoljne pipkaju po glavi... Ali, ko zna kako su placene...Vise me ljuti "gazda" koji ima svoju tarifu i opet te zbrljavi.Adriatic wrote:Šta reći za KS![]()
- CaneBos
#1199 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ako moram na osnovu svog iskustva suditi pa ti reci, onda ja ne bih. Sorry :/badalpur wrote:A ja isto mislila otici i reci mu da radi sta hoce, jer mi treba promjena, a nemam ideje. Znaci da ne idemCaneBos wrote: Ne znam sta da ti kazem, fin i ljubazan decko, vrlo pristupacan.
- CaneBos
#1200 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Frizerski posao u prometnim salonima je jako naporan, valja stajati na nogama i stricati cijeli dan ili vuci cetke po glavama. Imate i malih pauza da spustite guzicu i ispusite cigaru, ali opet kazem ako je prometan to nije tako cesto.kala wrote:Radnik vam je rekao da rade do pola devet, to je 15 minuta. Vjerovatno da do kraja radnog vremena naznačenog na tabli moraju očistiti radnju i pripremiti je za sljedeći radni dan. Doista je lahko iskaliti se na nemoćnije (s pekarom vam je već upalilo) i njima govoriti kako su neradnici (vašim profinjenim jezikom stoka). Niko vas nije obavijestio da je robovlasništvo već odavno ukinuto.vjesticanametli wrote:
slusaj drskotino...........nije 15 vec 45 nije zensko sisanje vec sisanje djecaka.....3 hamse su ispred sjedile i cesale onu stvar i shvatite vec jednom da treba da RADITEEEEEEEEEEEEEEE ljenstine jedne i nema cesat dupe na poslu ...hoces pare radiiiiiiiiiiiiiiii stokoooooooooooo.......sad u skokovima od***
Ostavljam vas da letite na metli, lajuckate tamo gdje ne treba dok karavane prolaze.
U svakom slucaju, i usluzni radnik i musterija trebaju imati respekt jedno prema drugom. Musterija u smislu da ne dolazi radniku pred zatvaranje jer tada se cisti, rasklanja, svodi kasa itd.., a radnik opet da ako ima prostora i vremena da usluzi musteriju a da to ne znaci prekoracenje njegovor radnog vremena, da onda tu musteriju usluzi, sve drugo s obe strane je preseravanje.