Hvala ekipi
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- Soul_Sista
Svaka vam cast! 
-
St.Germain
svaka cast
nije shupljak, ali niti ja zaradujem dovoljno, niti moji imaju puno, pa zato nisam ucestvovao u svemu ovome. Slijedecom prilikom...A svima koji su u ovome ucestvovali skidam kapu na covjecstvu!
nije shupljak, ali niti ja zaradujem dovoljno, niti moji imaju puno, pa zato nisam ucestvovao u svemu ovome. Slijedecom prilikom...A svima koji su u ovome ucestvovali skidam kapu na covjecstvu!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nije kasno poslati ....u utorak cemo dodijeliti paketice za mjedenicu i do petka odraditi pazaric....amnesiac wrote:sto mu gromova...tek sad procitah...je li kasno da se jos sta posalje? ima jos do nove godine, ima jos djece...
-
mIRCerka
hvala na zeljama, ali nisam josmuha_sa wrote:nek je nama naša Mirci ozdravila-----pozdrav od deduke Muhe.
doktori mi samo tablete daju....bljak
Dragi moji,
evo da ne sicam mailove....
Kosevo odradjeno, Mjedenica ili ponedeljak ili utorak....
za Pazaric cu sutra tacno znati....
-
FortunaBela
Ne sekiraj se ti, niko nikom ne smije da zamjeri što nije u mogučnosti da pomogne...Nekada su dovoljne i lijepe riječi...St.Germain wrote:svaka cast
- bpsang
-
mIRCerka
ja imam jos para...dok dobijem info STA CEMO SVE DOBIT a sta trebamo kupit za pazaric (tu ce biti malo kupovine i ako ne nadjemo prevoz odna cemo rentat kombi) kupujemo jos svega za mjedenicu....
kod mene ima tacno jos 1240 KM....
- bpsang
Ja jesi ti BOGATAmIRCerka wrote:ja imam jos para...dok dobijem info STA CEMO SVE DOBIT a sta trebamo kupit za pazaric (tu ce biti malo kupovine i ako ne nadjemo prevoz odna cemo rentat kombi) kupujemo jos svega za mjedenicu....
-
mIRCerka
100_KA wrote:Ja jesi ti BOGATAmIRCerka wrote:ja imam jos para...dok dobijem info STA CEMO SVE DOBIT a sta trebamo kupit za pazaric (tu ce biti malo kupovine i ako ne nadjemo prevoz odna cemo rentat kombi) kupujemo jos svega za mjedenicu....
kod mene ima tacno jos 1240 KM....![]()
puna sam ko brod....
jedva cekam ad se ove pare potrose...nemas pojma kakav je grozan osjecaj...hodati i imati te pare kod sebe...sve kontam opeljesice me ko...
- bpsang
znas onu staru pjesmicu, to bi se trebali sjetiti ovi stariji forumasi a tekst ide ovako:mIRCerka wrote:100_KA wrote:Ja jesi ti BOGATAmIRCerka wrote:ja imam jos para...dok dobijem info STA CEMO SVE DOBIT a sta trebamo kupit za pazaric (tu ce biti malo kupovine i ako ne nadjemo prevoz odna cemo rentat kombi) kupujemo jos svega za mjedenicu....
kod mene ima tacno jos 1240 KM....![]()
$$$$$$$$$
![]()
puna sam ko brod....
jedva cekam ad se ove pare potrose...nemas pojma kakav je grozan osjecaj...hodati i imati te pare kod sebe...sve kontam opeljesice me ko...
kad nas brod tone tone tone a zvona zvone , na jarbolima stojimo mi...
Kad nas brod plovi plovi plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi..
sad ce reci neko od nas ovaj mene takaraka
ima jedan mornar medju nama,od mene lijevo kako god okrenes
-
denga
#1200 N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
Buduci da sam malo nestrpljiva i ne mogu cekati da mi mirci odgovori na PP, jel neko od vas akcijasa zna jesul nadjene prostorije za pakovanje paketica i prevoz za Pazaric?