Evo i moja prognoza.hux wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:SARAJEVO--Leotar 3:1pitt wrote:Sve sa NK je taraba
Jedinstvo---Radnik 1:0
Zrinjski-----Siroki 0:1
Zepce-----Slavija 2:1
Sloboda---Modrica 0:0
Celik------Velez 1:3
Borac----Zeljeznicar 2:2
Orasje-----Posusje 2:0
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ahmed&nedzad
- Salko sto je u vodu skako
`Gargamel wrote:hux wrote:Evo i moja prognoza.Salko sto je u vodu skako wrote: SARAJEVO--Leotar 3:1
Jedinstvo---Radnik 1:0
Zrinjski-----Siroki 0:1
Zepce-----Slavija 2:1
Sloboda---Modrica 0:0
Celik------Velez 1:3
Borac----Zeljeznicar 2:2
Orasje-----Posusje 2:0
nije mi smijesno....jel ti stvarno misli da ce velez pobijediti u zenici????
-
shadow
SARAJEVO--Leotar 2:0 - ne brani Alaim, mreza mirna
Jedinstvo---Radnik 3:0 - prestao strajk, sad valja pobjediti
Zrinjski-----Siroki 0:0 - nadam se remiju ili 2 sa dosta krvi
Zepce-----Slavija 0:0 - peglanje i podijela bodova
Sloboda---Modrica 1:0 - komunisti moraju zabiberiti uljarima
Celik------Velez 2:1 - teska i dosadna tekma, bice penala
Borac----Zeljeznicar 2:0 - ti mene u drugu ligu? evo ti sad
Orasje-----Posusje 2:0 - bratski ali bodovi ipak domacinu
jesenja titula- FK SARAJEVO
Jedinstvo---Radnik 3:0 - prestao strajk, sad valja pobjediti
Zrinjski-----Siroki 0:0 - nadam se remiju ili 2 sa dosta krvi
Zepce-----Slavija 0:0 - peglanje i podijela bodova
Sloboda---Modrica 1:0 - komunisti moraju zabiberiti uljarima
Celik------Velez 2:1 - teska i dosadna tekma, bice penala
Borac----Zeljeznicar 2:0 - ti mene u drugu ligu? evo ti sad
Orasje-----Posusje 2:0 - bratski ali bodovi ipak domacinu
jesenja titula- FK SARAJEVO
Danas je odigrano pet susreta 14. kola nogometne Premijer lige BiH.
Rezultati susreta:
Jedinstvo - Radnik 3:2
Sloboda - Modriča 2:1
Čelik - Velež 3:2
Borac - Željezničar 2:1
Orašje - Posušje 4:1
U nedjelju igraju
Sarajevo - Leotar,
Zrinjski - Široki Brijeg,
Žepče - Slavija.
Tabela:
1. Sarajevo 13 9 2 2 18:10 29
2. Zrinjski 13 8 1 4 33:14 25
3. Orašje 14 7 2 5 22:14 23
4. Modriča 14 6 3 5 20:17 21
5. Velež 14 6 3 5 20:17 21
6. Borac 14 7 0 7 21:20 21
7. Široki Brijeg 13 6 2 5 14:12 20
8. Čelik 14 6 2 6 13:16 20
9. Jedinstvo 14 6 1 7 17:29 19
10. Slavija 13 6 0 7 18:17 18
11. Žepče 13 5 3 5 14:16 18
12. Posušje 14 5 2 7 16:21 17
13. Sloboda 14 5 2 7 17:25 17
14. Željeznicar 14 4 4 6 21:20 16
15. Leotar 13 5 1 7 13:20 16
16. Radnik 14 4 0 10 11:20 12
vazna pobjeda celika....
Rezultati susreta:
Jedinstvo - Radnik 3:2
Sloboda - Modriča 2:1
Čelik - Velež 3:2
Borac - Željezničar 2:1
Orašje - Posušje 4:1
U nedjelju igraju
Sarajevo - Leotar,
Zrinjski - Široki Brijeg,
Žepče - Slavija.
Tabela:
1. Sarajevo 13 9 2 2 18:10 29
2. Zrinjski 13 8 1 4 33:14 25
3. Orašje 14 7 2 5 22:14 23
4. Modriča 14 6 3 5 20:17 21
5. Velež 14 6 3 5 20:17 21
6. Borac 14 7 0 7 21:20 21
7. Široki Brijeg 13 6 2 5 14:12 20
8. Čelik 14 6 2 6 13:16 20
9. Jedinstvo 14 6 1 7 17:29 19
10. Slavija 13 6 0 7 18:17 18
11. Žepče 13 5 3 5 14:16 18
12. Posušje 14 5 2 7 16:21 17
13. Sloboda 14 5 2 7 17:25 17
14. Željeznicar 14 4 4 6 21:20 16
15. Leotar 13 5 1 7 13:20 16
16. Radnik 14 4 0 10 11:20 12
vazna pobjeda celika....
-
PITARKA_SA
jurisate na prvo mjesto a? 
nakon ove pobjede sve smo blizi prvom mjestu...puno smo posla danas napravili...PITARKA_SA wrote:jurisate na prvo mjesto a?
-
PITARKA_SA
de Salkane uozbilji se molim teSalko sto je u vodu skako wrote:nakon ove pobjede sve smo blizi prvom mjestu...puno smo posla danas napravili...PITARKA_SA wrote:jurisate na prvo mjesto a?
hanka, ozbiljan sam...PITARKA_SA wrote:de Salkane uozbilji se molim teSalko sto je u vodu skako wrote:nakon ove pobjede sve smo blizi prvom mjestu...puno smo posla danas napravili...PITARKA_SA wrote:jurisate na prvo mjesto a?
- GandalfSivi
Nije sramota izgubiti u Modrici. I mnogo jaci od vas su gubili tamo.AjdinZE wrote:Sljedecu utakmicu bod iz Modrice to bi bilo isto kuca za nas jos protiv borca dadnu 1 gol
-
mostarac
Bio danas u Zenici i veceg i zalosnijeg cirkusa nisam vidio, a prosao sam skoro svako selo u prvoj ligi federacije. Iskreno, samo sam na jednom mjestu vidio vecu, doduse malobrojniju stoku seljacku, a to je Gabela. Jebote pa mi Ultrase i oni nas ni blizu ne vrijedjamo onako, kao sto je Bilino Polje danas docekalo Velez. Jebote koja je to skupina debila za nepovjerovat. Da oni za 90 minuta nisu pet puca klicali celiku i bodrili ga, ali su zato redovno koristili medju navijacima davno prevazidjene fazone sa sponjinjanjem felatia, genitalija i ostalih smjesnih stvari kojima se vrijedjaju djeca u osnovnoj skoli. Ono danas u Zenici je bilo zalosno i Zenica je po ko zna koji put cijeloj zemlji dokazala, da nikad nije uspjela da se transformise iz sela pored Travnika, u jedan normalan grad. To je mjesto puno divljaka, raznih kategorija, koji imaju kompleks od grada, jer ih je uvijek gradova bilo strah. Valjda su zato i najvise popizdili kad smo ih na kraju pozdravili sa pjesmom: NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO-MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA. Na te rijeci su dozivili napad ludila i ja stvarno ne kontam kakvi filmovi pucaju tu stoku da se onako ponasa. Shvatam je navijace i vrijedjanja na utakmicama jer i sam hodam po utakmicama i svega sam se nagledao, od Drinovaca, Dogloda, pa do pravih stadiona, ali ovo sto sam danas vidio u Zenici, vidio sam jos samo u Gabeli i nigdje vise. Pa ja vecu skupinu degenerika na jednom mjestu nisam jos vidio. Zalosno za jedan od najvecih bosanskih "gradova" i za klub koji za sebe voli reci da je veliki, a ustvari su oduvijek ostali standardni drugolidas, i povremeni prvoligas, ostali su to u dusi i imaju od toga komplekse.
Sto se tice same utakmice, Celik je zasluzeno pobjedio i tu nema govora, mada mislim da onaj razbojnik od sudije treba da dobije u najmanju ruku suspenziju. Jebote covjek je ubica u sudijskom odijelu. Bez obzira i da je sudio posteno Velez bi tesko mogao da postigne nesto vise od boda, jer nije nama niko kriv sto nam ekipu sa klupe vodi jedan totalni fudbalski neznalica i diletant.
Zenico neka te bude sram i stid!!!
Sto se tice same utakmice, Celik je zasluzeno pobjedio i tu nema govora, mada mislim da onaj razbojnik od sudije treba da dobije u najmanju ruku suspenziju. Jebote covjek je ubica u sudijskom odijelu. Bez obzira i da je sudio posteno Velez bi tesko mogao da postigne nesto vise od boda, jer nije nama niko kriv sto nam ekipu sa klupe vodi jedan totalni fudbalski neznalica i diletant.
ma ljute se oni sto su izgubili....al smo ih dobro nabusili...AjdinZE wrote:Jeste prvi dignuli transp "A GDJE SU VAM NAVIJACI" sta ste ocekivali.Kazes nismo 5 puta uzviknuli za celik pa nakon svakog gola smo govorili celik celik celik celik........ to znaci vec 3 puta.Ono na kraju niko vam nije nista govorio poceli ste dobacivati ljudima koji su izlazili sa zapada i fol htjeli provalit![]()
![]()
jesam se tad nasmijo postenski.
CELIK PRVAK!!!!
- karanana
Bio sam i ja u Zenici danas i stvarno onaj primitivluk prelazi sve granice i nijedno selo u kojem sam bio dok smo bili u prvoj ligi federacije nije primitivnije i crnje. A sve sam konto da ovo sto se desava izmedju Zenice i Sarajeva sigurno nije krivica robijasa kao sto se prica i da je seljakluk i pogrdno i sramotno ponasanje odlika samo malog broja ljudi kao sto ih ima na svakom stadionu. Ovo ipak prevazilazi to i izgleda da je psiholoski um simpatizera Celika, barem onih koji su danas bili na Bilinom polju, otisao u neku stvar. Zasto mene neko kao navijaca Veleza naziva pitarom i manijakom i kaze mi da ga idem p....i sarajlijama nije mi bas jasno. Takodjer zasto moram slusati nekog seljacinu iz Nemile ili iz jos neke vece rupe da me provocira pitajuci me gdje mi je grad i govoreci da ga nemam usput pjevajuci Zrinjski sampion. Necu dalje ni da pisem. Fuj! Prvi put sam se nasao u Zenici i ne bih volio nikad vise tamo da idem.
ma ja mislim da celik realno govoreci mora pobjediti i modricu i borca....sad smo u zaletu...AjdinZE wrote:Sljedecu utakmicu bod iz Modrice to bi bilo isto kuca za nas jos protiv borca dadnu 1 gol
danas smo nadigrali one iz mostara...
-
mostarac
Ocekivao sam da navijate za Celik, a to bas i nisam vidio. Vidio sam samo da 90 minuta jebetem majku nama uz poneko rijetko sjecanje da ste na utakmici i da bi mozda trebali reci nesto i u tom fazonu, a transparent je bio cisto navijacki, i u tom fazonu, i nazvao je Robijase simpatizerima, a ne navijacima, a nije bilo nekakvog sad vrijedjanja. To sto je vas pogodilo da ste imali smjesnu parolu 18 GODINA ROBIJE, i sto vas je iznenadila parola iz Mostara nije nas problem. Ne pripadam toj subkulturi iako idem na utakmice redovno, ali parole ovog sadrzaja su uobicajena stvar u tom svijetu, a sad sto su robijasi daleko od tog svijeta nije nas problem.AjdinZE wrote:Samo kratko da napisem nisam htio vise o ovome ali evo hajd.Sta ste pisalo po autobusu Celika kada smo gostovali Zrinjskom.Pa sta ste ocekivali.Prvi ste poceli iz cista mira ko vam je trazio da radite to po autobusima.karanana wrote:Bio sam i ja u Zenici danas i stvarno onaj primitivluk prelazi sve granice i nijedno selo u kojem sam bio dok smo bili u prvoj ligi federacije nije primitivnije i crnje. A sve sam konto da ovo sto se desava izmedju Zenice i Sarajeva sigurno nije krivica robijasa kao sto se prica i da je seljakluk i pogrdno i sramotno ponasanje odlika samo malog broja ljudi kao sto ih ima na svakom stadionu. Ovo ipak prevazilazi to i izgleda da je psiholoski um simpatizera Celika, barem onih koji su danas bili na Bilinom polju, otisao u neku stvar. Zasto mene neko kao navijaca Veleza naziva pitarom i manijakom i kaze mi da ga idem p....i sarajlijama nije mi bas jasno. Takodjer zasto moram slusati nekog seljacinu iz Nemile ili iz jos neke vece rupe da me provocira pitajuci me gdje mi je grad i govoreci da ga nemam usput pjevajuci Zrinjski sampion. Necu dalje ni da pisem. Fuj! Prvi put sam se nasao u Zenici i ne bih volio nikad vise tamo da idem.
Pokazali su svu raskos svog primitivizma i seljakluka.
- Oi
Tuzi nas!mostarac wrote:Bio danas u Zenici i veceg i zalosnijeg cirkusa nisam vidio, a prosao sam skoro svako selo u prvoj ligi federacije. Iskreno, samo sam na jednom mjestu vidio vecu, doduse malobrojniju stoku seljacku, a to je Gabela. Jebote pa mi Ultrase i oni nas ni blizu ne vrijedjamo onako, kao sto je Bilino Polje danas docekalo Velez. Jebote koja je to skupina debila za nepovjerovat. Da oni za 90 minuta nisu pet puca klicali celiku i bodrili ga, ali su zato redovno koristili medju navijacima davno prevazidjene fazone sa sponjinjanjem felatia, genitalija i ostalih smjesnih stvari kojima se vrijedjaju djeca u osnovnoj skoli. Ono danas u Zenici je bilo zalosno i Zenica je po ko zna koji put cijeloj zemlji dokazala, da nikad nije uspjela da se transformise iz sela pored Travnika, u jedan normalan grad. To je mjesto puno divljaka, raznih kategorija, koji imaju kompleks od grada, jer ih je uvijek gradova bilo strah. Valjda su zato i najvise popizdili kad smo ih na kraju pozdravili sa pjesmom: NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO-MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA. Na te rijeci su dozivili napad ludila i ja stvarno ne kontam kakvi filmovi pucaju tu stoku da se onako ponasa. Shvatam je navijace i vrijedjanja na utakmicama jer i sam hodam po utakmicama i svega sam se nagledao, od Drinovaca, Dogloda, pa do pravih stadiona, ali ovo sto sam danas vidio u Zenici, vidio sam jos samo u Gabeli i nigdje vise. Pa ja vecu skupinu degenerika na jednom mjestu nisam jos vidio. Zalosno za jedan od najvecih bosanskih "gradova" i za klub koji za sebe voli reci da je veliki, a ustvari su oduvijek ostali standardni drugolidas, i povremeni prvoligas, ostali su to u dusi i imaju od toga komplekse.
Samo mi nesto nije jasno! CItam po drugim forumima, kako mostarci govore da smo pizde sto vas nismo napali, a ti sad pucas neku pacifisticku foru! U zenici ima kretena, ali ne onoliko koliko bi covjek pomislio citajuci tvoj post. i lazes majmune da je 90% posto pjesama bilo posveceno vama, fakat lazes, jer valjda smo bili na istoj tekmi. pjevali smo ono sto obicno pjevamo o celiku i tipicno navijacke stvari kad hodjes da provociras protivnicke navijace.
sta zelis da vas docekujemo sa cvijecem i picem?!
prelistavajuci forume koji govore o ovoj tekmi, fakat sam zakljucio da vi mostarci znate slagati!
inace tekma je bila ok! velez dobra ekipa, puno golova....
- GandalfSivi
Evo ga lagano legla i titula jesenjeg prvaka. Neka, lijepo, lijepo. Sve cestitke igracima i strucnom stabu.
- GandalfSivi
Evo vodi siroki, svega mi 
kolio jos ima da se igra????AjdinZE wrote:haha Siroki 2 0 vodi
-
PITARKA_SA
kao sto si i sam napisao,trebas VIDJETI,DOZIVJETI,CUTI da bi shvatio ko su i sta sukaranana wrote:Bio sam i ja u Zenici danas i stvarno onaj primitivluk prelazi sve granice i nijedno selo u kojem sam bio dok smo bili u prvoj ligi federacije nije primitivnije i crnje. A sve sam konto da ovo sto se desava izmedju Zenice i Sarajeva sigurno nije krivica robijasa kao sto se prica i da je seljakluk i pogrdno i sramotno ponasanje odlika samo malog broja ljudi kao sto ih ima na svakom stadionu. Ovo ipak prevazilazi to i izgleda da je psiholoski um simpatizera Celika, barem onih koji su danas bili na Bilinom polju, otisao u neku stvar. Zasto mene neko kao navijaca Veleza naziva pitarom i manijakom i kaze mi da ga idem p....i sarajlijama nije mi bas jasno. Takodjer zasto moram slusati nekog seljacinu iz Nemile ili iz jos neke vece rupe da me provocira pitajuci me gdje mi je grad i govoreci da ga nemam usput pjevajuci Zrinjski sampion. Necu dalje ni da pisem. Fuj! Prvi put sam se nasao u Zenici i ne bih volio nikad vise tamo da idem.
-
PITARKA_SA
Zrinjski-Siroki 1:3
nemam pojma kolk'o ima do kraja....
nemam pojma kolk'o ima do kraja....
- GandalfSivi
lindjo wrote:fakat su naivni oni koji misle da bi siroki mogao neso vise protiv zrinjskog...zna se kako ide to dole......probudite se...