Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

hux wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
pitt wrote:Sve sa NK je taraba :D
SARAJEVO--Leotar 3:1
Jedinstvo---Radnik 1:0
Zrinjski-----Siroki 0:1
Zepce-----Slavija 2:1
Sloboda---Modrica 0:0
Celik------Velez 1:3
Borac----Zeljeznicar 2:2
Orasje-----Posusje 2:0
Evo i moja prognoza. ;)
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Gargamel wrote:
hux wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote: SARAJEVO--Leotar 3:1
Jedinstvo---Radnik 1:0
Zrinjski-----Siroki 0:1
Zepce-----Slavija 2:1
Sloboda---Modrica 0:0
Celik------Velez 1:3
Borac----Zeljeznicar 2:2
Orasje-----Posusje 2:0
Evo i moja prognoza. ;)
`

nije mi smijesno....jel ti stvarno misli da ce velez pobijediti u zenici????
shadow

Post by shadow »

SARAJEVO--Leotar 2:0 - ne brani Alaim, mreza mirna :D
Jedinstvo---Radnik 3:0 - prestao strajk, sad valja pobjediti
Zrinjski-----Siroki 0:0 - nadam se remiju ili 2 sa dosta krvi
Zepce-----Slavija 0:0 - peglanje i podijela bodova
Sloboda---Modrica 1:0 - komunisti moraju zabiberiti uljarima
Celik------Velez 2:1 - teska i dosadna tekma, bice penala
Borac----Zeljeznicar 2:0 - ti mene u drugu ligu? evo ti sad :D
Orasje-----Posusje 2:0 - bratski ali bodovi ipak domacinu

jesenja titula- FK SARAJEVO 8)

Danas je odigrano pet susreta 14. kola nogometne Premijer lige BiH.
Rezultati susreta:

Jedinstvo - Radnik 3:2
Sloboda - Modriča 2:1
Čelik - Velež 3:2
Borac - Željezničar 2:1
Orašje - Posušje 4:1

U nedjelju igraju
Sarajevo - Leotar,
Zrinjski - Široki Brijeg,
Žepče - Slavija.

Tabela:

1. Sarajevo 13 9 2 2 18:10 29
2. Zrinjski 13 8 1 4 33:14 25
3. Orašje 14 7 2 5 22:14 23
4. Modriča 14 6 3 5 20:17 21
5. Velež 14 6 3 5 20:17 21
6. Borac 14 7 0 7 21:20 21
7. Široki Brijeg 13 6 2 5 14:12 20
8. Čelik 14 6 2 6 13:16 20
9. Jedinstvo 14 6 1 7 17:29 19
10. Slavija 13 6 0 7 18:17 18
11. Žepče 13 5 3 5 14:16 18
12. Posušje 14 5 2 7 16:21 17
13. Sloboda 14 5 2 7 17:25 17
14. Željeznicar 14 4 4 6 21:20 16
15. Leotar 13 5 1 7 13:20 16
16. Radnik 14 4 0 10 11:20 12

vazna pobjeda celika....
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jurisate na prvo mjesto a? :D

PITARKA_SA wrote:jurisate na prvo mjesto a? :D
nakon ove pobjede sve smo blizi prvom mjestu...puno smo posla danas napravili... :P
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

nakon ove pobjede sve smo blizi prvom mjestu...puno smo posla danas napravili... :P
de Salkane uozbilji se molim te :lol:

PITARKA_SA wrote:
de Salkane uozbilji se molim te :lol:
hanka, ozbiljan sam... :P
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

AjdinZE wrote:Sljedecu utakmicu bod iz Modrice to bi bilo isto kuca za nas jos protiv borca dadnu 1 gol :P
Nije sramota izgubiti u Modrici. I mnogo jaci od vas su gubili tamo.
mostarac

Post by mostarac »

Bio danas u Zenici i veceg i zalosnijeg cirkusa nisam vidio, a prosao sam skoro svako selo u prvoj ligi federacije. Iskreno, samo sam na jednom mjestu vidio vecu, doduse malobrojniju stoku seljacku, a to je Gabela. Jebote pa mi Ultrase i oni nas ni blizu ne vrijedjamo onako, kao sto je Bilino Polje danas docekalo Velez. Jebote koja je to skupina debila za nepovjerovat. Da oni za 90 minuta nisu pet puca klicali celiku i bodrili ga, ali su zato redovno koristili medju navijacima davno prevazidjene fazone sa sponjinjanjem felatia, genitalija i ostalih smjesnih stvari kojima se vrijedjaju djeca u osnovnoj skoli. Ono danas u Zenici je bilo zalosno i Zenica je po ko zna koji put cijeloj zemlji dokazala, da nikad nije uspjela da se transformise iz sela pored Travnika, u jedan normalan grad. To je mjesto puno divljaka, raznih kategorija, koji imaju kompleks od grada, jer ih je uvijek gradova bilo strah. Valjda su zato i najvise popizdili kad smo ih na kraju pozdravili sa pjesmom: NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO-MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA. Na te rijeci su dozivili napad ludila i ja stvarno ne kontam kakvi filmovi pucaju tu stoku da se onako ponasa. Shvatam je navijace i vrijedjanja na utakmicama jer i sam hodam po utakmicama i svega sam se nagledao, od Drinovaca, Dogloda, pa do pravih stadiona, ali ovo sto sam danas vidio u Zenici, vidio sam jos samo u Gabeli i nigdje vise. Pa ja vecu skupinu degenerika na jednom mjestu nisam jos vidio. Zalosno za jedan od najvecih bosanskih "gradova" i za klub koji za sebe voli reci da je veliki, a ustvari su oduvijek ostali standardni drugolidas, i povremeni prvoligas, ostali su to u dusi i imaju od toga komplekse.
Sto se tice same utakmice, Celik je zasluzeno pobjedio i tu nema govora, mada mislim da onaj razbojnik od sudije treba da dobije u najmanju ruku suspenziju. Jebote covjek je ubica u sudijskom odijelu. Bez obzira i da je sudio posteno Velez bi tesko mogao da postigne nesto vise od boda, jer nije nama niko kriv sto nam ekipu sa klupe vodi jedan totalni fudbalski neznalica i diletant.
Zenico neka te bude sram i stid!!!

AjdinZE wrote:Jeste prvi dignuli transp "A GDJE SU VAM NAVIJACI" sta ste ocekivali.Kazes nismo 5 puta uzviknuli za celik pa nakon svakog gola smo govorili celik celik celik celik........ to znaci vec 3 puta.Ono na kraju niko vam nije nista govorio poceli ste dobacivati ljudima koji su izlazili sa zapada i fol htjeli provalit :D :D :D jesam se tad nasmijo postenski.
ma ljute se oni sto su izgubili....al smo ih dobro nabusili... :lol: :lol: :lol:

CELIK PRVAK!!!!
karanana

Post by karanana »

Bio sam i ja u Zenici danas i stvarno onaj primitivluk prelazi sve granice i nijedno selo u kojem sam bio dok smo bili u prvoj ligi federacije nije primitivnije i crnje. A sve sam konto da ovo sto se desava izmedju Zenice i Sarajeva sigurno nije krivica robijasa kao sto se prica i da je seljakluk i pogrdno i sramotno ponasanje odlika samo malog broja ljudi kao sto ih ima na svakom stadionu. Ovo ipak prevazilazi to i izgleda da je psiholoski um simpatizera Celika, barem onih koji su danas bili na Bilinom polju, otisao u neku stvar. Zasto mene neko kao navijaca Veleza naziva pitarom i manijakom i kaze mi da ga idem p....i sarajlijama nije mi bas jasno. Takodjer zasto moram slusati nekog seljacinu iz Nemile ili iz jos neke vece rupe da me provocira pitajuci me gdje mi je grad i govoreci da ga nemam usput pjevajuci Zrinjski sampion. Necu dalje ni da pisem. Fuj! Prvi put sam se nasao u Zenici i ne bih volio nikad vise tamo da idem.

AjdinZE wrote:Sljedecu utakmicu bod iz Modrice to bi bilo isto kuca za nas jos protiv borca dadnu 1 gol :P
ma ja mislim da celik realno govoreci mora pobjediti i modricu i borca....sad smo u zaletu... 8-)
danas smo nadigrali one iz mostara...
lindjo

Post by lindjo »

fakat su naivni oni koji misle da bi siroki mogao neso vise protiv zrinjskog...zna se kako ide to dole......probudite se... :wink:
mostarac

Post by mostarac »

AjdinZE wrote:
karanana wrote:Bio sam i ja u Zenici danas i stvarno onaj primitivluk prelazi sve granice i nijedno selo u kojem sam bio dok smo bili u prvoj ligi federacije nije primitivnije i crnje. A sve sam konto da ovo sto se desava izmedju Zenice i Sarajeva sigurno nije krivica robijasa kao sto se prica i da je seljakluk i pogrdno i sramotno ponasanje odlika samo malog broja ljudi kao sto ih ima na svakom stadionu. Ovo ipak prevazilazi to i izgleda da je psiholoski um simpatizera Celika, barem onih koji su danas bili na Bilinom polju, otisao u neku stvar. Zasto mene neko kao navijaca Veleza naziva pitarom i manijakom i kaze mi da ga idem p....i sarajlijama nije mi bas jasno. Takodjer zasto moram slusati nekog seljacinu iz Nemile ili iz jos neke vece rupe da me provocira pitajuci me gdje mi je grad i govoreci da ga nemam usput pjevajuci Zrinjski sampion. Necu dalje ni da pisem. Fuj! Prvi put sam se nasao u Zenici i ne bih volio nikad vise tamo da idem.
Samo kratko da napisem nisam htio vise o ovome ali evo hajd.Sta ste pisalo po autobusu Celika kada smo gostovali Zrinjskom.Pa sta ste ocekivali.Prvi ste poceli iz cista mira ko vam je trazio da radite to po autobusima.
Ocekivao sam da navijate za Celik, a to bas i nisam vidio. Vidio sam samo da 90 minuta jebetem majku nama uz poneko rijetko sjecanje da ste na utakmici i da bi mozda trebali reci nesto i u tom fazonu, a transparent je bio cisto navijacki, i u tom fazonu, i nazvao je Robijase simpatizerima, a ne navijacima, a nije bilo nekakvog sad vrijedjanja. To sto je vas pogodilo da ste imali smjesnu parolu 18 GODINA ROBIJE, i sto vas je iznenadila parola iz Mostara nije nas problem. Ne pripadam toj subkulturi iako idem na utakmice redovno, ali parole ovog sadrzaja su uobicajena stvar u tom svijetu, a sad sto su robijasi daleko od tog svijeta nije nas problem.
Pokazali su svu raskos svog primitivizma i seljakluka.
Oi

Post by Oi »

mostarac wrote:Bio danas u Zenici i veceg i zalosnijeg cirkusa nisam vidio, a prosao sam skoro svako selo u prvoj ligi federacije. Iskreno, samo sam na jednom mjestu vidio vecu, doduse malobrojniju stoku seljacku, a to je Gabela. Jebote pa mi Ultrase i oni nas ni blizu ne vrijedjamo onako, kao sto je Bilino Polje danas docekalo Velez. Jebote koja je to skupina debila za nepovjerovat. Da oni za 90 minuta nisu pet puca klicali celiku i bodrili ga, ali su zato redovno koristili medju navijacima davno prevazidjene fazone sa sponjinjanjem felatia, genitalija i ostalih smjesnih stvari kojima se vrijedjaju djeca u osnovnoj skoli. Ono danas u Zenici je bilo zalosno i Zenica je po ko zna koji put cijeloj zemlji dokazala, da nikad nije uspjela da se transformise iz sela pored Travnika, u jedan normalan grad. To je mjesto puno divljaka, raznih kategorija, koji imaju kompleks od grada, jer ih je uvijek gradova bilo strah. Valjda su zato i najvise popizdili kad smo ih na kraju pozdravili sa pjesmom: NEKA CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO-MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA. Na te rijeci su dozivili napad ludila i ja stvarno ne kontam kakvi filmovi pucaju tu stoku da se onako ponasa. Shvatam je navijace i vrijedjanja na utakmicama jer i sam hodam po utakmicama i svega sam se nagledao, od Drinovaca, Dogloda, pa do pravih stadiona, ali ovo sto sam danas vidio u Zenici, vidio sam jos samo u Gabeli i nigdje vise. Pa ja vecu skupinu degenerika na jednom mjestu nisam jos vidio. Zalosno za jedan od najvecih bosanskih "gradova" i za klub koji za sebe voli reci da je veliki, a ustvari su oduvijek ostali standardni drugolidas, i povremeni prvoligas, ostali su to u dusi i imaju od toga komplekse.
Sto se tice same utakmice, Celik je zasluzeno pobjedio i tu nema govora, mada mislim da onaj razbojnik od sudije treba da dobije u najmanju ruku suspenziju. Jebote covjek je ubica u sudijskom odijelu. Bez obzira i da je sudio posteno Velez bi tesko mogao da postigne nesto vise od boda, jer nije nama niko kriv sto nam ekipu sa klupe vodi jedan totalni fudbalski neznalica i diletant.
Zenico neka te bude sram i stid!!!
Tuzi nas!
Samo mi nesto nije jasno! CItam po drugim forumima, kako mostarci govore da smo pizde sto vas nismo napali, a ti sad pucas neku pacifisticku foru! U zenici ima kretena, ali ne onoliko koliko bi covjek pomislio citajuci tvoj post. i lazes majmune da je 90% posto pjesama bilo posveceno vama, fakat lazes, jer valjda smo bili na istoj tekmi. pjevali smo ono sto obicno pjevamo o celiku i tipicno navijacke stvari kad hodjes da provociras protivnicke navijace.
sta zelis da vas docekujemo sa cvijecem i picem?!

prelistavajuci forume koji govore o ovoj tekmi, fakat sam zakljucio da vi mostarci znate slagati!

inace tekma je bila ok! velez dobra ekipa, puno golova....
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Evo ga lagano legla i titula jesenjeg prvaka. Neka, lijepo, lijepo. Sve cestitke igracima i strucnom stabu.
shadow

Post by shadow »

Upravo zavrseno na Kosevu, Sarajevo-Leotar 1:0, dakle,

SARAJ'VO SAMPION OO OOOOO OOOOOO 8)
Santos

Post by Santos »

CESTITAM KOMSIJAMA OSVOJENU JESENJSKU TITULU.
BSn

Post by BSn »

Santos wrote:CESTITAM KOMSIJAMA OSVOJENU JESENJSKU TITULU.
Pridruzujem se cetitkama! :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Evo vodi siroki, svega mi :-D

AjdinZE wrote:haha Siroki 2 0 vodi :D
kolio jos ima da se igra????
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

karanana wrote:Bio sam i ja u Zenici danas i stvarno onaj primitivluk prelazi sve granice i nijedno selo u kojem sam bio dok smo bili u prvoj ligi federacije nije primitivnije i crnje. A sve sam konto da ovo sto se desava izmedju Zenice i Sarajeva sigurno nije krivica robijasa kao sto se prica i da je seljakluk i pogrdno i sramotno ponasanje odlika samo malog broja ljudi kao sto ih ima na svakom stadionu. Ovo ipak prevazilazi to i izgleda da je psiholoski um simpatizera Celika, barem onih koji su danas bili na Bilinom polju, otisao u neku stvar. Zasto mene neko kao navijaca Veleza naziva pitarom i manijakom i kaze mi da ga idem p....i sarajlijama nije mi bas jasno. Takodjer zasto moram slusati nekog seljacinu iz Nemile ili iz jos neke vece rupe da me provocira pitajuci me gdje mi je grad i govoreci da ga nemam usput pjevajuci Zrinjski sampion. Necu dalje ni da pisem. Fuj! Prvi put sam se nasao u Zenici i ne bih volio nikad vise tamo da idem.
kao sto si i sam napisao,trebas VIDJETI,DOZIVJETI,CUTI da bi shvatio ko su i sta su :oops:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Zrinjski-Siroki 1:3
nemam pojma kolk'o ima do kraja....
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

lindjo wrote:fakat su naivni oni koji misle da bi siroki mogao neso vise protiv zrinjskog...zna se kako ide to dole......probudite se... :wink:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Post Reply