All about Milorad Dodik

Post Reply
mayab

#1176 Re: All about Milorad Dodik

Post by mayab »

joj da hoće krepat i nestat sa lica zemlje, pun mi ga je qrac , gledam po Fb , samo se pojavljuju strane "podrške" krmku i propagandne objave , vjerovatno sve plaćeno tuđim parama,
uz to , faca mu postala neka namrštena , (od muke i gnjeva) , pravi antikrist... a tzv."mediji" se ubiše da čim prije prenesu svaku bljuvotinu
Last edited by mayab on 17/05/2026 00:45, edited 1 time in total.
Danguba

#1177 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

Covjek se sprda sa svima drzavnim, entitetskim i predsjednickim parama samo da ga ne bi neko pitao za propale banke, propale koncesije, propale firme.
Sve sto je propalo on je imao koristi od toga.

Molim Boga da ga vise ne vidim na politickoj sceni.
20 god. nas zabavlja dok se bogati.
Nista nije povratio od onoga sto je ulozio u drzavu ali je dosta toga blokirao.
Sa ovakvim ustavom kakav mi imamo blokirati moze i baba iz Prnjavora.
banjaluka078

#1178 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Opozicija u totalnom rasulu, poklaće se do oktobra.

Mile najavio još jedno povećanje plata, penzija, jednokratnu pomoć penzionerima, "državnu" strategiju za povratak mladih u RS iz inostranstva...uzima izbore i da ne plati nijednu reklamu za glasanje.
RodrigoMendoza

#1179 Re: All about Milorad Dodik

Post by RodrigoMendoza »

Ne postoji tamo nikakva "opozicija". Blanuša, Crnadak, Trivić, Vukanović, Stanivuković... od zla oca i gore matere :lol:

Svima njima je omiljena pjesma od Dugmeta "Šta bi dao da si na mom mjestu" :mrgreen:
Danguba

#1180 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

Pasce laje.

"Oni su nama politički i egzistencijalni neprijatelji, mi njih na taj način treba da posmatramo, a ne kao na nekoga s kim ćemo pokušati da gradimo neki zajednički život. Nije moglo 70 godina u bivšoj Jugoslaviji, nije moglo 30 godina u ovakvoj BiH. Zašto bi onda neko naivno vjerovao da je to moguće u nekoj budućnosti", upitao je Dodik.

Neprijatelju, cekamo te.
Treba ici na ukidanje entiteta i tada ces biti izbjeglica iz Srbije.
Danguba

#1181 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... kom/966979

Nema vise sa kim da se sastane(pa daj sta das) jer je otisao da prekontrolise milione od Serdareva i da provjetri stanove.
Naravno, u delegaciji je samo Budimir koji je i ranije sa njim putovao u Rusiju.
skupljac_zeljeza

#1182 Re: All about Milorad Dodik

Post by skupljac_zeljeza »

Nazvao Bećirovića budalom. Šta će on sa Macronom? RS čuva Amerika i Rusija. Računa i na Janšu.

banjaluka078

#1183 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Svu normalnu djecu babe plašile ciganima, samo Milorada Turcima.

skrbavi-admin

#1184 Re: All about Milorad Dodik

Post by skrbavi-admin »

nazalost, dugo vec zelim da kazem, da su bosnjaci (onaj normalan dio ako ga uopste ima koji prezivljava iz dana u dan i samo gleda svoja posla) u totalno podredjenom polozaju....

davno je bilo vrijeme da se ovog krmka skloni i zabrani politicko djelovanje zbog nevjerovatnog broja govora mrznje psovanja vrijedjanja citavog naroda fasistickim govorima i sranjima koja mu slusamo 2 decenije skoro....

ja imam teoriju zasto je to tako..... ono sto je jos jezivije je sutnja i indolentnost MZ (sta god to bilo) koja na ovakve izlive nacifasizma uvrede i prijetnje ne cini apsolutno nista.... tako mu daju jos vise krila i osjecaj "ne moze mu niko nista"..... ukljucujuci i "prijatelje" USA UK i tako dalje....

namjerno se ovo cini da neka komponenta bosnjackog naroda napravi belaj ala "srpski svat" gdje bi bosnjaci muslimani bili proglaseni teroristima i direktnim prekrsiocima dejtonskog sporazuma na sta bi HV i VS upali preko granice i "zastitili" srpski narod odnosno hrvatski..... mi bi bili pusikurac....

orkestrirana histerija za 3. entitet, novi IZ, prijetnje iz hrvatske i BIH okupiranih teritorija pod HVOom uopste ne nailazi na bilo kakvu reakciju iz cetnickog tabora (meni su svi cetalji) sto znaci da je to u apsolutnom dogovoru i apsolutno ono sto odgovara cetkarima.... na isti nacin se ceka takav potez bosnjaka koji bi bio katastrofalan vojni potez na nacin da bi HV pod izlikom zastite HR manjine i krsenja DMZa upala u BIH i 150% bila zasticena NATO paktom.... (ako se neko slucajno nasmije na ovu konstataciju samo nek se sjeti da EU konstantno suti kada su bosnjaci muslimani zlostavljani i onda i sad)....

orkestrirana histerija ustaske komponente HR vlasti ukljucujci Kitarku koja je spominjala neke teroristicke kampove, mudzahedine picke materine, histerija one Kreveljane Mojko, agresivno iskrivljavanje cinjenica rata i agresije kao i UZP presude.... takodjer dokazuje sve navedeno....

najveca tragedija u postojecoj situaciji za Bosnjake je polupismena korumpirana vlast koja svoje use nase podase za bilo koju cijenu nije mijenjala od kraja rata ni od pocetka istog.....

sta je ikog sprecavalo u tzv "probosanskim" tzv "blokovima" da kazu moze 1000 Dodika bit na vlasti mi necemo pregovarat vise ni o cemu dok ne dodje normalan covjek..... takodjer i sa HDZovom ustaskom klikom kojoj revni Bosnjo ode na osvestavanje Poste JPTH Telekom HB :lol:

ko god sumnja u gornje teorije, samo nek pogleda kolicinu naoruzanja opremanja sa obe strane svijeta i na kakva maltretiranja bosnjaci nailaze sa zastavama, obiljezjima, bilo kakvim nesto hrabrijim izjavama i tako dalje..... "mi" imamo oruzja koliko eventualno poslije rata......

nadam se samo da ima neko negdje neki stek da proda u slucaju pizdarije u 2, poluvremenu jer smo tanki sa 3/4 u svemu......
prije svega stek sa sjemenima baznih zitarica......
Last edited by skrbavi-admin on 27/06/2026 15:40, edited 2 times in total.
Danguba

#1185 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

banjaluka078 wrote: 27/06/2026 15:13 Svu normalnu djecu babe plašile ciganima, samo Milorada Turcima.

Ovo je dehumanizacija Bosnjaka kroz ruzne price o Turcima i muslimanima. Time se opravdavaju genocidi koji se dogodili i svi buduci koji su u njihovim glavama.
Milorade, dace Bog priliku da se suocis sa svim ovim s****ma koje izlaze iz tvojih usta
banjaluka078

#1186 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Vrlo rado i prisno se on ljubi s Erdoganom za nekog koga su kao malog plašili Turcima.
skrbavi-admin

#1187 Re: All about Milorad Dodik

Post by skrbavi-admin »

banjaluka078 wrote: 27/06/2026 15:41 Vrlo rado i prisno se on ljubi s Erdoganom za nekog koga su kao malog plašili Turcima.
iskreno za njega i njegove potrebe me ono bas boli......
ali ono sto on radi pravi histeriju po svaku cijenu namjerno ciljano .....
banjaluka078

#1188 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Naravno da je namjerno i ciljano. Ima toga da idu izbori, pa da valja ubrati glasove na tome, ali radi on sa svjetskom desnicom na targetiranju muslimana. Nisu džaba ni iznenadne vele-dobre veze s Izreaelom ni podilaženja ovoj USA administraciji.
banjaluka078

#1189 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Koliko se bahatimo što imamo aute, on jadničak jedva prođe pod rotacijama. Ovaj voditelj je dno.
Skijaš

#1190 Re: All about Milorad Dodik

Post by Skijaš »

skrbavi-admin wrote: 27/06/2026 15:33 davno je bilo vrijeme da se ovog krmka skloni i zabrani politicko djelovanje zbog nevjerovatnog broja govora mrznje psovanja vrijedjanja citavog naroda fasistickim govorima i sranjima koja mu slusamo 2 decenije skoro....

ja imam teoriju zasto je to tako.....
Pohlepa bosnjackih prvaka. Relaksacija odnosa koju je Tihic Sarajevu gurnuo nogom niz grlo je znacila uspostavu nove prakse, i od tad svi pomalo "relaksiraju" .... na smjene. Kupuje se stanove, oko vikendica postavlja kovane ograde, a naroda i drzave sve manje.
DonieBrasco

#1191 Re: All about Milorad Dodik

Post by DonieBrasco »

Ide Bakir u nove relaksacije sa Miltom i Draganom to je jasno samo da dođe na vlast, nadam da bosnjaci nisu u toj mjeri retardirani da im daju glas.
skrbavi-admin

#1192 Re: All about Milorad Dodik

Post by skrbavi-admin »

Skijaš wrote: 27/06/2026 16:30
skrbavi-admin wrote: 27/06/2026 15:33 davno je bilo vrijeme da se ovog krmka skloni i zabrani politicko djelovanje zbog nevjerovatnog broja govora mrznje psovanja vrijedjanja citavog naroda fasistickim govorima i sranjima koja mu slusamo 2 decenije skoro....

ja imam teoriju zasto je to tako.....
Pohlepa bosnjackih prvaka. Relaksacija odnosa koju je Tihic Sarajevu gurnuo nogom niz grlo je znacila uspostavu nove prakse, i od tad svi pomalo "relaksiraju" .... na smjene. Kupuje se stanove, oko vikendica postavlja kovane ograde, a naroda i drzave sve manje.
Svasta bi reko al si upravu, znam ja nas jebo ti nas... Izdaja i prodaja nasih "prvaka" tisina i profitabilna snishodljivost ce nas kostat jednog dana.....
skrbavi-admin

#1193 Re: All about Milorad Dodik

Post by skrbavi-admin »

DonieBrasco wrote: 27/06/2026 16:32 Ide Bakir u nove relaksacije sa Miltom i Draganom to je jasno samo da dođe na vlast, nadam da bosnjaci nisu u toj mjeri retardirani da im daju glas.
Jesmo i nazalost nema zdravih ponuda na politickoj sceni....stagod znacila "politicka scena" za prosjecnog bosnjaka

nemas coeka sa vise od 4 razreda srednje.... Bagzi ima dovoljan iz srednje skole druzio se sa mafijom Saje Gasija i ostalih i to mu je domet...ne zna slovca engleskog oce da bude predsjednik po 55 put isto ko slikar za neboderom iz Gusinja

a ovaj neotesani vepar bi trebo bit sklonjen po svim mogucim i nemogucim uzusima.... davno je prekoracio granice i pristojnosti i zakona i civiliziranosti.... mislim da ne znam puno javnih osoba na svijetu koje su ovako neotesano grmaljski vrijedjale kompletan jedan narod..... jos gore da mu niko ne zna odgovorit i poslat ga u picku maternu zauvijek....
problemnatravunu

#1194 Re: All about Milorad Dodik

Post by problemnatravunu »

banjaluka078 wrote: 27/06/2026 15:13 Svu normalnu djecu babe plašile ciganima, samo Milorada Turcima.

Image
sanchopansa1

#1195 Re: All about Milorad Dodik

Post by sanchopansa1 »

RodrigoMendoza wrote: 17/05/2026 07:44 Ne postoji tamo nikakva "opozicija". Blanuša, Crnadak, Trivić, Vukanović, Stanivuković... od zla oca i gore matere :lol:

Svima njima je omiljena pjesma od Dugmeta "Šta bi dao da si na mom mjestu" :mrgreen:
Uz to sve i jako opasna.

Dodiku je glavni motiv novac. Opoziciji je glavni motiv srpstvo, ideologija i naravno genocid. Njihove stranačke kolege su ga i počinile i cijeli bivši stranački vrh leži u zatvorima zbog genocida.

Za državu BIH puno gora opcija je trenutna opozicija na vlasti.
banjaluka078

#1196 Re: All about Milorad Dodik

Post by banjaluka078 »

Da. Opozicija gura nacionalizam iz ubjeđenja, ne koristi.
Za vrijeme Miloradovih, ovakvi skupovi nisu organizovani.

sanchopansa1

#1197 Re: All about Milorad Dodik

Post by sanchopansa1 »

banjaluka078 wrote: 28/06/2026 08:26 Da. Opozicija gura nacionalizam iz ubjeđenja, ne koristi.
Za vrijeme Miloradovih, ovakvi skupovi nisu organizovani.

E upravo to i potenciram.

Nije Milorad opasan po državu. Proći će i Trump, ostat ce opet sam pod sankcijama. On ne psuje državu iz ubjeđenja, već zbog para i kako bi što duže bio na vlasti.

Ovi drugi su mnogo opasniji. Oni bi uništavali državu kroz osmjeh i lažnu priču, a u laticama bi držali planove za novi genocid ako im se pruži prilika.

Isto je i sa opozicijom i tzv. omladinom i studentima u Srbiji. Ko fol bi da ruše Vučića, a na protestima skandiraju ratko mladić, kao oni maturanti nedavno.
Danguba

#1198 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

sanchopansa1 wrote: 28/06/2026 07:41
RodrigoMendoza wrote: 17/05/2026 07:44 Ne postoji tamo nikakva "opozicija". Blanuša, Crnadak, Trivić, Vukanović, Stanivuković... od zla oca i gore matere :lol:

Uz to sve i jako opasna.

Dodiku je glavni motiv novac. Opoziciji je glavni motiv srpstvo, ideologija i naravno genocid. Njihove stranačke kolege su ga i počinile i cijeli bivši stranački vrh leži u zatvorima zbog genocida.

Hahaa plasi nas opozicijom koja je toliko nesposobna da se kako treba organizuje a kamo li drzavu ugrozi
Dodik je najvece ZLO koje nas je zadesilo
sanchopansa1

#1199 Re: All about Milorad Dodik

Post by sanchopansa1 »

Danguba wrote: 28/06/2026 11:11
sanchopansa1 wrote: 28/06/2026 07:41

Uz to sve i jako opasna.

Hahaa plasi nas opozicijom koja je toliko nesposobna da se kako treba organizuje a kamo li drzavu ugrozi
Dodik je najvece ZLO koje nas je zadesilo
Samo idi u Potocare pa pogledaj koliko je ta ista opozicija “nesposobna”.
Danguba

#1200 Re: All about Milorad Dodik

Post by Danguba »

Nigdje veze.
Vise od pola SDS je i dalje pod Dodikovom kontrolom.
Sutra da mu se ukaze prilika ne bi se libio nicega pa ni da ponovi Srebrenicu koju svako malo negira.

20 godina hebe svoju mamu i drzi nas zakovane
20 savjetnika samo mu sluzi da smisljaju probleme da drzava ne profunkcionise
…i dva najbolja ministra iz SDSa Mektic i Sarovic

Ni SDS nije onaj stari ratni isto sto ni SDA nije

Dodik je najvece ZLO koje nas je zadesilo.

Kod nas su to Civic i Izetbegovic jr.
Post Reply