Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Crvena Tifoza

#1176 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Crvena Tifoza »

Nije taj koji trči na terenu prema tome ne može biti krivac, ALI mi nikad nismo dobili nijednu važnu utakmicu koju je Baho prenosio. Čovjek je jednostavno peh i ništa više.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1177 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by plain vanilla »

Baho, trebal ti sta?
Ricken

#1178 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Ricken »

Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja.
amidzazeher

#1179 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by amidzazeher »

Najgore je sto je u pitanju raspala Grcka i opet nas ubili! Ili smo najvise mi sami sebe, ali koja razlika u dvije utakmice i to u tri dana to ne mogu da skontam!!
last mohicans

#1180 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by last mohicans »

Sjeba Dzeko disk pločice koliko je kočio. :lol: Mi smo komedija od nacije, drzave i svega ostalog.
Better Man

#1181 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Better Man »

Sreća pa nisam gledao ovaj cirkus od naše reprezentacije. Bolje mi je bilo što sam gledao Davida Gilmoura - Live At Pompeii. Nema većih ublehaša od naših reprezentativaca i nogometnog saveza.
Ricken

#1182 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Ricken »

Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
amidzazeher

#1183 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by amidzazeher »

Najgore je sto je u pitanju raspala Grcka i opet nas ubili! Ili smo najvise mi sami sebe, ali koja razlika u dvije utakmice i to u tri dana to ne mogu da skontam!!
apsidejzi

#1184 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by apsidejzi »

last mohicans wrote:Sjeba Dzeko disk pločice koliko je kočio. :lol: Mi smo komedija od nacije, drzave i svega ostalog.
Mislis da bi bilo bolje sa njim veceras? Sta bi on to konkretno ucinio da je bio na terenu?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1185 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote:Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
Pa nece ime igrat. Treba neko i potrcat, pa bome i gol dati i to po mogucnosti suparnickoj ekipi. Da ne bi Sehica, primili bi pet komada. Gdje je odbrana?
Treba sebi priznati da smo ispodprosjeca ekipa, a gledajuci mlade danas, kontam da ce agonija trajati i narednih 20 godina.
To sto ponekad nekog mlatnemo, samo daje lazni osjecaj neke kvalitete.
MarlboroGold

#1186 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by MarlboroGold »

Ricken wrote:Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
To trenersko ime treba platiti, ali izdvojiti par miliona... a od toga nema ništa.
Kad su kandidati prošli put bili Osim ili Žuti sve je jasno... čak je i Žuti pristao na manju platu nego što su mu drugi nudili :-)
Međutim naš najveći problem je limitirana ekipa, pa tek onda trener. Treba biti realan.
SmoLe

#1187 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by SmoLe »

najbezmudnija reprezentacija, mene sramota gdje zivim
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1188 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by hrasno38 »

Kako objasniti pojedinim "analiticarima" da je Dzeko jedini sposoban u ovoj ekipi na svojim ledjima nosati dvojicu protivnickih igraca, izboriti se snagom za sansu, izboriti se za prekrsaj i postic gol na 101 nacin za razliku od mnogih igraca. Jedino sto ne moze kao Mesi uzeti loptu i sam pobjediti protivnika. Dalje ono sto zadnjih sezona radi su izvanredni pasovi prema svojim igracima i ono sto je najvaznije kad Edin igra protivnicka ekipa uvijek imaju dva igraca na njemu sto daje drugima puno prostora. Zato "analiticari" i sa 33 godine potpisuje ugovor sa 5 miliona eura po sezoni. valjda "analiticari" oni koji ga placaju znaju nesto vise od vas!
Haris033

#1189 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Haris033 »

Baho hakuje forum :lol:
Ricken

#1190 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Ricken »

amidzazeher wrote:Najgore je sto je u pitanju raspala Grcka i opet nas ubili! Ili smo najvise mi sami sebe, ali koja razlika u dvije utakmice i to u tri dana to ne mogu da skontam!!
Ubio ih pritisak. Morali. Kočnica. A majstor ih pripremio, našpanovo.
spree

#1191 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by spree »

I ovog čak staviše nabijem na tuki
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1192 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by hrasno38 »

Kako objasniti pojedinim "analiticarima" da je Dzeko jedini sposoban u ovoj ekipi na svojim ledjima nosati dvojicu protivnickih igraca, izboriti se snagom za sansu, izboriti se za prekrsaj i postic gol na 101 nacin za razliku od mnogih igraca. Jedino sto ne moze kao Mesi uzeti loptu i sam pobjediti protivnika. Dalje ono sto zadnjih sezona radi su izvanredni pasovi prema svojim igracima i ono sto je najvaznije kad Edin igra protivnicka ekipa uvijek imaju dva igraca na njemu sto daje drugima puno prostora. Zato "analiticari" i sa 33 godine potpisuje ugovor sa 5 miliona eura po sezoni. valjda "analiticari" oni koji ga placaju znaju nesto vise od vas!
studeni76

#1193 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by studeni76 »

Crvena Tifoza wrote:Nije taj koji trči na terenu prema tome ne može biti krivac, ALI mi nikad nismo dobili nijednu važnu utakmicu koju je Baho prenosio. Čovjek je jednostavno peh i ništa više.
Jesil vidio, Šehić najgori na terenu
MarlboroGold

#1194 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by MarlboroGold »

hrasno38 wrote:Kako objasniti pojedinim "analiticarima" da je Dzeko jedini sposoban u ovoj ekipi na svojim ledjima nosati dvojicu protivnickih igraca, izboriti se snagom za sansu, izboriti se za prekrsaj i postic gol na 101 nacin za razliku od mnogih igraca. Jedino sto ne moze kao Mesi uzeti loptu i sam pobjediti protivnika. Dalje ono sto zadnjih sezona radi su izvanredni pasovi prema svojim igracima i ono sto je najvaznije kad Edin igra protivnicka ekipa uvijek imaju dva igraca na njemu sto daje drugima puno prostora. Zato "analiticari" i sa 33 godine potpisuje ugovor sa 5 miliona eura po sezoni. valjda "analiticari" oni koji ga placaju znaju nesto vise od vas!
:thumbup:
zrakomlat

#1195 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by zrakomlat »

last mohicans wrote:Kako sad da odradi zadnje dvije utakmice sa ovakvim rezultatima na strani? Bruka i sramota, a i igrači nek se stide. Pičke najvece, da ova govna dva puta ne mogu dobiti. Ja bih teren pojeo. Koja skupina bezmudana. Fuj
Znaš kako, dobiti ćemo Italiju, i nerijesiti s Lihtenštajnom. Vratiti će se Džeko a ovi hajvani će imati motiva za igru protiv Italije. A talijanima neće trebati svakako.
Ricken

#1196 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
Pa nece ime igrat. Treba neko i potrcat, pa bome i gol dati i to po mogucnosti suparnickoj ekipi. Da ne bi Sehica, primili bi pet komada. Gdje je odbrana?
Treba sebi priznati da smo ispodprosjeca ekipa, a gledajuci mlade danas, kontam da ce agonija trajati i narednih 20 godina.
To sto ponekad nekog mlatnemo, samo daje lazni osjecaj neke kvalitete.
E, ako ti tako kažeš, nema druge.
Crvena Tifoza

#1197 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by Crvena Tifoza »

studeni76 wrote:
Crvena Tifoza wrote:Nije taj koji trči na terenu prema tome ne može biti krivac, ALI mi nikad nismo dobili nijednu važnu utakmicu koju je Baho prenosio. Čovjek je jednostavno peh i ništa više.
Jesil vidio, Šehić najgori na terenu

Samo jedan clean sheet u ovim kvalifikacijama i to protiv Lihtenštajna. Pomalo amaterski. :thumbup:
mO k3

#1198 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by mO k3 »

Jesu oni samo meni djelovali kao da su pili/lokali citavu noc ??? drugog objasnjenja nemam kadqa uporedim zadnje utakmicu i ovu danas -...
mO k3

#1199 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by mO k3 »

Jesu oni samo meni djelovali kao da su pili/lokali citavu noc ??? drugog objasnjenja nemam kadqa uporedim zadnje utakmicu i ovu danas -...
amidzazeher

#1200 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH

Post by amidzazeher »

apsidejzi wrote:
last mohicans wrote:Sjeba Dzeko disk pločice koliko je kočio. :lol: Mi smo komedija od nacije, drzave i svega ostalog.
Mislis da bi bilo bolje sa njim veceras? Sta bi on to konkretno ucinio da je bio na terenu?
Daj bolan prestani se vise provaljivati!! Eno @hrasno ti je sve rekao, a ja bih dodao da je Dzeko na tribinama bolji od pola ovih danas, i koji nikad nece dostici njegov nivo!

Zavrsi vise sa tom pricom dosta te je vise!!
Locked