Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#1176 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Nije taj koji trči na terenu prema tome ne može biti krivac, ALI mi nikad nismo dobili nijednu važnu utakmicu koju je Baho prenosio. Čovjek je jednostavno peh i ništa više.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1177 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Baho, trebal ti sta?
- Ricken
#1178 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja.
- amidzazeher
#1179 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Najgore je sto je u pitanju raspala Grcka i opet nas ubili! Ili smo najvise mi sami sebe, ali koja razlika u dvije utakmice i to u tri dana to ne mogu da skontam!!
-
last mohicans
#1180 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Sjeba Dzeko disk pločice koliko je kočio.
Mi smo komedija od nacije, drzave i svega ostalog.
- Better Man
#1181 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Sreća pa nisam gledao ovaj cirkus od naše reprezentacije. Bolje mi je bilo što sam gledao Davida Gilmoura - Live At Pompeii. Nema većih ublehaša od naših reprezentativaca i nogometnog saveza.
- Ricken
#1182 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
- amidzazeher
#1183 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Najgore je sto je u pitanju raspala Grcka i opet nas ubili! Ili smo najvise mi sami sebe, ali koja razlika u dvije utakmice i to u tri dana to ne mogu da skontam!!
- apsidejzi
#1184 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Mislis da bi bilo bolje sa njim veceras? Sta bi on to konkretno ucinio da je bio na terenu?last mohicans wrote:Sjeba Dzeko disk pločice koliko je kočio.Mi smo komedija od nacije, drzave i svega ostalog.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1185 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Pa nece ime igrat. Treba neko i potrcat, pa bome i gol dati i to po mogucnosti suparnickoj ekipi. Da ne bi Sehica, primili bi pet komada. Gdje je odbrana?Ricken wrote:Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
Treba sebi priznati da smo ispodprosjeca ekipa, a gledajuci mlade danas, kontam da ce agonija trajati i narednih 20 godina.
To sto ponekad nekog mlatnemo, samo daje lazni osjecaj neke kvalitete.
- MarlboroGold
#1186 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
To trenersko ime treba platiti, ali izdvojiti par miliona... a od toga nema ništa.Ricken wrote:Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
Kad su kandidati prošli put bili Osim ili Žuti sve je jasno... čak je i Žuti pristao na manju platu nego što su mu drugi nudili
Međutim naš najveći problem je limitirana ekipa, pa tek onda trener. Treba biti realan.
- SmoLe
#1187 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
najbezmudnija reprezentacija, mene sramota gdje zivim
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1188 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Kako objasniti pojedinim "analiticarima" da je Dzeko jedini sposoban u ovoj ekipi na svojim ledjima nosati dvojicu protivnickih igraca, izboriti se snagom za sansu, izboriti se za prekrsaj i postic gol na 101 nacin za razliku od mnogih igraca. Jedino sto ne moze kao Mesi uzeti loptu i sam pobjediti protivnika. Dalje ono sto zadnjih sezona radi su izvanredni pasovi prema svojim igracima i ono sto je najvaznije kad Edin igra protivnicka ekipa uvijek imaju dva igraca na njemu sto daje drugima puno prostora. Zato "analiticari" i sa 33 godine potpisuje ugovor sa 5 miliona eura po sezoni. valjda "analiticari" oni koji ga placaju znaju nesto vise od vas!
- Haris033
#1189 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Baho hakuje forum 
- Ricken
#1190 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Ubio ih pritisak. Morali. Kočnica. A majstor ih pripremio, našpanovo.amidzazeher wrote:Najgore je sto je u pitanju raspala Grcka i opet nas ubili! Ili smo najvise mi sami sebe, ali koja razlika u dvije utakmice i to u tri dana to ne mogu da skontam!!
- spree
#1191 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
I ovog čak staviše nabijem na tuki
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1192 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Kako objasniti pojedinim "analiticarima" da je Dzeko jedini sposoban u ovoj ekipi na svojim ledjima nosati dvojicu protivnickih igraca, izboriti se snagom za sansu, izboriti se za prekrsaj i postic gol na 101 nacin za razliku od mnogih igraca. Jedino sto ne moze kao Mesi uzeti loptu i sam pobjediti protivnika. Dalje ono sto zadnjih sezona radi su izvanredni pasovi prema svojim igracima i ono sto je najvaznije kad Edin igra protivnicka ekipa uvijek imaju dva igraca na njemu sto daje drugima puno prostora. Zato "analiticari" i sa 33 godine potpisuje ugovor sa 5 miliona eura po sezoni. valjda "analiticari" oni koji ga placaju znaju nesto vise od vas!
- studeni76
#1193 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Jesil vidio, Šehić najgori na terenuCrvena Tifoza wrote:Nije taj koji trči na terenu prema tome ne može biti krivac, ALI mi nikad nismo dobili nijednu važnu utakmicu koju je Baho prenosio. Čovjek je jednostavno peh i ništa više.
- MarlboroGold
#1194 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
hrasno38 wrote:Kako objasniti pojedinim "analiticarima" da je Dzeko jedini sposoban u ovoj ekipi na svojim ledjima nosati dvojicu protivnickih igraca, izboriti se snagom za sansu, izboriti se za prekrsaj i postic gol na 101 nacin za razliku od mnogih igraca. Jedino sto ne moze kao Mesi uzeti loptu i sam pobjediti protivnika. Dalje ono sto zadnjih sezona radi su izvanredni pasovi prema svojim igracima i ono sto je najvaznije kad Edin igra protivnicka ekipa uvijek imaju dva igraca na njemu sto daje drugima puno prostora. Zato "analiticari" i sa 33 godine potpisuje ugovor sa 5 miliona eura po sezoni. valjda "analiticari" oni koji ga placaju znaju nesto vise od vas!
-
zrakomlat
#1195 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Znaš kako, dobiti ćemo Italiju, i nerijesiti s Lihtenštajnom. Vratiti će se Džeko a ovi hajvani će imati motiva za igru protiv Italije. A talijanima neće trebati svakako.last mohicans wrote:Kako sad da odradi zadnje dvije utakmice sa ovakvim rezultatima na strani? Bruka i sramota, a i igrači nek se stide. Pičke najvece, da ova govna dva puta ne mogu dobiti. Ja bih teren pojeo. Koja skupina bezmudana. Fuj
- Ricken
#1196 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
E, ako ti tako kažeš, nema druge.plain vanilla wrote:Pa nece ime igrat. Treba neko i potrcat, pa bome i gol dati i to po mogucnosti suparnickoj ekipi. Da ne bi Sehica, primili bi pet komada. Gdje je odbrana?Ricken wrote:Samo nam veliko trenersko ime napravi reprezentaciju, do jaja. Treba mu odmah dati mandat još osam godina, da se ne sekiram džaba.
Treba sebi priznati da smo ispodprosjeca ekipa, a gledajuci mlade danas, kontam da ce agonija trajati i narednih 20 godina.
To sto ponekad nekog mlatnemo, samo daje lazni osjecaj neke kvalitete.
-
Crvena Tifoza
#1197 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
studeni76 wrote:Jesil vidio, Šehić najgori na terenuCrvena Tifoza wrote:Nije taj koji trči na terenu prema tome ne može biti krivac, ALI mi nikad nismo dobili nijednu važnu utakmicu koju je Baho prenosio. Čovjek je jednostavno peh i ništa više.
Samo jedan clean sheet u ovim kvalifikacijama i to protiv Lihtenštajna. Pomalo amaterski.
- mO k3
#1198 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Jesu oni samo meni djelovali kao da su pili/lokali citavu noc ??? drugog objasnjenja nemam kadqa uporedim zadnje utakmicu i ovu danas -...
- mO k3
#1199 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Jesu oni samo meni djelovali kao da su pili/lokali citavu noc ??? drugog objasnjenja nemam kadqa uporedim zadnje utakmicu i ovu danas -...
- amidzazeher
#1200 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Finska , Grčka - BiH
Daj bolan prestani se vise provaljivati!! Eno @hrasno ti je sve rekao, a ja bih dodao da je Dzeko na tribinama bolji od pola ovih danas, i koji nikad nece dostici njegov nivo!apsidejzi wrote:Mislis da bi bilo bolje sa njim veceras? Sta bi on to konkretno ucinio da je bio na terenu?last mohicans wrote:Sjeba Dzeko disk pločice koliko je kočio.Mi smo komedija od nacije, drzave i svega ostalog.
Zavrsi vise sa tom pricom dosta te je vise!!