Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Nero Histrion

#1176 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

Bancho wrote:
Nero Histrion wrote:Je li tacno da je ova iz NS na neki nacin svojom diskusijom stitila uposlenika Hitne pomoci koji je na kameri uhvacen kako otudjuje novac? Ako je tacno, veoma sam razocaran.

https://www.faktor.ba/vijest/nasa-stran ... tici/20831
Gdje ces uzimati bilo sta ozbiljno sto Faktor (SDA glasilo) objavi...
Je li istina da je rekla kako joj je ovaj sa snimka prijatelj i da se nad njim vrsi mobing? Gledao sam prenos, nisam sve upratio pa da provjerim.

Stav, Saff, Faktor, SB, SDA glasila, kojim anije vjerovati, no ipak me zanima je li ovo tacno pa ako je neko gledao sve i upratio, javite. Ima li snimak gdje da pogledam,
walk_M-A-N

#1177 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by walk_M-A-N »

Maystor wrote: Tu sam preko 10 godina i svi znaju da SDA nikad nisam gotivio. Niti sam ikad glasao za njih. Al od sad ću svaki put. Ako je ovo alternativa - podržaću SDA.
Pričekajte još tri dana, onda party počinje :izet:
Slično, nisam glasao za Sda ni na jednom nivou.
Ali kad vidim šta rade ovi, žalim što nisam i čekam sljedeće izbore.

Odličan primjer gadure Nejre Dizdarević. Štiti nekog totalnog kretena i lopova i to je razlog da napada direktora.
Ne znam kakav je Zalihić, ja i prije njega nisam imao dobro iskustvo sa Hitnom, ali sve je to nebitno Dizdarević, i kakav je i šta radi firma i zaposleni.
Samo je bitno napasti direktora pa i tako da se brani lopov.
Nije joj to prvo put, pljuvanje je učila kod Pindže, prije nego će preći u NS. Takvi su ti poslanici koji nemaju ni karijere ni morala ni obraza.

Ovo je priča dana. Jedino što Faktor i SB objašnjavaju pozadinu NS pitanja a N1, ** No links **, Klix itd to preskaču.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... /190126083
https://faktor.ba/vijest/nasa-stranka-g ... tici/20831

Usput i nebitno, dok se Nejra, Dino, Bajrami ili kako već i drugi bore za lopove i da sve popljuju, imamo vrijeme pred raspad države. Jasne izjave Dodika i Deklaraciju HNS. Nebitno je to za kratkovide mrzitelje.
Dr. Kuca

#1178 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Dr. Kuca »

Sad ce dino da objasni kako nije krao vec joj stavlja pare u novcanik i kako je sve ovo montaza i faktorova podvala. NiP ce snazno podrzati zastupnicu i ubit ih djelima.
Digresija

#1179 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Maystor wrote:
Dr. Kuca wrote:Zalosno je to da je dino najpopularniji iz razloga jer pljuje po sda, a ne zbog posla kojeg obavi. Nemre niko sa balijom.
:thumbup: lijepo rečeno. klasični baliluk

Tamo nekad pred one izbore (2014) na jednoj temi (df možda) sam imao diskusiju s trojicom forumaša: JoseMujica, CortoMaltese i ne sjećam se ko je bio treći. Svu trojicu kad ih sastaviš, nemaju ništa, promašeni životi, ali krivac je uvijek neko drugi. Tada je to bio DF, sada je SDA, sutra će bit neko treći. Zajedničko za sve te ljude (a imaj ih puno) je da ne rade ništa, da kukaju na rat, SDA, državu, mrtvog Aliju, svi su krivi za njihov vlastiti neuspjeh. U njihovim glavama, svi koji su napravili nešto u životu su lopovi, ratni profiteri, SDAovci, DFovci, marsovci. Ja neću da krijem da imam, da mi je dobro, da uživam u životu, jer sam to stekao svojim radom. Nisam ukrao, nisam ni bio u politici, nikad. Ali za sve svoje promašaje u životu (a bilo ih je) nikada nisam krivio druge. Smiješno mi je gledati armiju teletabisa ovdje, koji nemaju ništa u životu, i sve svoje neuspjehe liječe mržnjom prema onima koji imaju. Pa dobro, samo nastavite. Ja ću svojim putem, a vi svojim.
Jednog forumaša sam po stilu pisanja pročitao, znamo se jako dobro. Poslije rata se učlanio u SDP, u jednoj sarajevskoj općini u kojoj je ta stranka vladala je dobio državni posao (ne konkretno u općini) preko stranke. Prije par godina se otisnuo u privatluk, sad mi ovdje morališe.
Nero Histrion

#1180 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

walk_M-A-N wrote:
Maystor wrote: Tu sam preko 10 godina i svi znaju da SDA nikad nisam gotivio. Niti sam ikad glasao za njih. Al od sad ću svaki put. Ako je ovo alternativa - podržaću SDA.

Odličan primjer gadure Nejre Dizdarević. Štiti nekog totalnog kretena i lopova i to je razlog da napada direktora.
Ne znam kakav je Zalihić, ja i prije njega nisam imao dobro iskustvo sa Hitnom, ali sve je to nebitno Dizdarević, i kakav je i šta radi firma i zaposleni.
Nije joj to prvo put, pljuvanje je učila kod Pindže, prije nego će preći u NS. Takvi su ti poslanici koji nemaju ni karijere ni morala ni obraza.

Ovo je priča dana. Jedino što Faktor i SB objašnjavaju pozadinu NS pitanja a N1, ** No links **, Klix itd to preskaču.

Usput i nebitno, dok se Nejra, Dino, Bajrami ili kako već i drugi bore za lopove i da sve popljuju, imamo vrijeme pred raspad države. Jasne izjave Dodika i Deklaraciju HNS. Nebitno je to za kratkovide mrzitelje.

Gledam snimak od jucer, jos ne mogu da nadjem pitanje koje je postavila Nejra Dizdarevic, ili nije rekla ili je rekla, trece nema. Ako je rekla, razocaran sam.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1181 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Stav, Saff, Faktor, SB :lol: :lol: :lol: :lol: os samo fali poskok i nezavisne i tuto kompleto... selam :bih:
Maystor

#1182 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

walk_M-A-N wrote:

Forumašica Sabina1 (znate je sa teme Naša stranka?) nakon što više nije mogla izbjegavati odgovor je rekla da ona glasa samo za tu N.D. (promijenila sve stranke u prošlom sazivu skupštine) :lol:

Većina mojih prijatelja je glasala za NS, sada se kaju, kažu "bio si u pravu". Da su danas izbori, NS ne bi dobila ni pola glasova koje je imala u oktobru.
sahara1428

#1183 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Tačno šta je zastupnica Neira Dizdarević rekla 49:37

A i zastupničko pitanje koje je predala

Image
Last edited by sahara1428 on 26/01/2019 23:21, edited 1 time in total.
Maystor

#1184 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

pici wrote:Stav, Saff, Faktor, SB :lol: :lol: :lol: :lol: os samo fali poskok i nezavisne i tuto kompleto... selam :bih:
Šta kaže suljevicka?
pici

#1185 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Maystor wrote:
pici wrote:Stav, Saff, Faktor, SB :lol: :lol: :lol: :lol: os samo fali poskok i nezavisne i tuto kompleto... selam :bih:
Šta kaže suljevicka?
boli te qurac... selam :bih:
sahara1428

#1186 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Maystor wrote:
Šta kaže suljevicka?

Da je Alisa Mutap doživjela amneziju :D :D :D :D
Maystor

#1187 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Snimak monstruma kako pljačka pacijente u rtg sali

Dotični je prijatelj poslanice Neire Dizdarević, kojeg dotična i Naša stranka pokušavaju zaštititi zloupotrebom poslaničkog pitanja.
Maystor

#1188 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

pici wrote:
Maystor wrote:
Šta kaže suljevicka?
Mamu poselami :wink: :bih:
Prpa.ba

#1189 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

walk_M-A-N wrote:Usput i nebitno, dok se Nejra, Dino, Bajrami ili kako već i drugi bore za lopove i da sve popljuju, imamo vrijeme pred raspad države. Jasne izjave Dodika i Deklaraciju HNS. Nebitno je to za kratkovide mrzitelje.
Ako SDA kao pobjednicka i stozerna stranka ne preuzme uzde u KS od kriminalne sestorke koja stiti monstrume koji pljackaju pacijente, opstojnost same BiH dolazi u pitanje. jer imamo jasne izjave Dodika, kojih nije bilo proteklih 13 godina, i imamo Deklaraciju HNS kojih nije bilo proteklih 9 godina. Glupi Bosnjo, nikad nauciti. Novi genocid samo sto nije.
pici

#1190 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

Maystor wrote: Mamu poselami :wink: :bih:
sahara1428

#1191 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

a onda brat Adem Zalihić ono kao nije iz SDA iako izlazi iz njihove kancelarije u SKS malo to nabaci svojoj zastupnici pa onda ona prebaci sa više tehničara na jednog na snimku 17:33
predriblali ste se ima jos rtg tehničara, a jedna hitna nema rtg aparat a ovaj pokvareni su stavili na prodaju koji je inace donacija Opštine Novo Sarajevo

Naravno dok traje sjednica uvaženi direktor žvače žvaku,pa je malo drži van usta itd itd

Samo naprijed teletabisi :izet: :izet: :izet:

Digresija

#1192 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Prpa.ba wrote:
walk_M-A-N wrote:Usput i nebitno, dok se Nejra, Dino, Bajrami ili kako već i drugi bore za lopove i da sve popljuju, imamo vrijeme pred raspad države. Jasne izjave Dodika i Deklaraciju HNS. Nebitno je to za kratkovide mrzitelje.
Ako SDA kao pobjednicka i stozerna stranka ne preuzme uzde u KS od kriminalne sestorke koja stiti monstrume koji pljackaju pacijente, opstojnost same BiH dolazi u pitanje. jer imamo jasne izjave Dodika, kojih nije bilo proteklih 13 godina, i imamo Deklaraciju HNS kojih nije bilo proteklih 9 godina. Glupi Bosnjo, nikad nauciti. Novi genocid samo sto nije.
Tek će kasnije postati kriminalna šestorka, sad su još uvijek šestorka koja se bori protiv SDA prakse, a ide stopama SDA.
Maystor

#1193 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Maystor »

Prpa.ba wrote:
Nije Bošnjo toliko glup, koliko vama treba. Možeš ga jednom zajebat (Zlatko Lagumdžija je uspio čak dvaput). Nemaš pojma šta vas čeka. Još 1000 godina vlasti SDA, pa kmečite dok ne crknete.
sahara1428

#1194 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by sahara1428 »

Maystor wrote:Snimak monstruma kako pljačka pacijente u rtg sali

Dotični je prijatelj poslanice Neire Dizdarević, kojeg dotična i Naša stranka pokušavaju zaštititi zloupotrebom poslaničkog pitanja.
Dotični kradljivac uopšte nije prijatelj zastupnice Neire Dizdarević što će vrijeme i sud pokazati

a ko je napravio proceduralne greske pri otkazu neka uvaženi brat Adem Zalihić pita u stranci ako nije saznao kao direktor :)

"pozdravio te" Mahir Dević, teško mu padaju česta i duga zasjedanja :lol: :lol: :lol:

Image
Prpa.ba

#1195 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Prpa.ba »

Digresija wrote:Tek će kasnije postati kriminalna šestorka, sad su još uvijek šestorka koja se bori protiv SDA prakse, a ide stopama SDA.
Naravno da ide, ne radi SDA kako radi zato sto su vanzemaljci koji mrze svoj narod vec upravo suprotno, utjelovljuju prakse i obicaje samog naroda. Sto bi sestorka bila drugacija. Ekstaza je samo zbog toga sto je od rata do sad postojao samo interes SDAP-a, a sada se pojavio mali odmetnuti interes na relaciji NiP-NS, tj. kurtu je zamijenio murta mladji pa dodje kao osvjezenje.
Kikibombona

#1196 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Kikibombona »

Digresija wrote:Ne znam ko 20 godina cvili i po netu i na ulici. :mrgreen:

Pretplaćeni na poraze, vječni gubitnici, sad malo osjetili slast vlasti i odmah se osilii. Ovo isto kao kad 20 ljudi prebije jednog pa se hvale kako su mangupi.
Ja nisam vlast. U krugu rodbine i prijatelja nemam nikoga da je stranacki angazovan. I opet uzivam u kmecanju SDA zgadije.

Karaj Dino!
pici

#1197 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

sahara1428 wrote:
Dotični kradljivac uopšte nije prijatelj zastupnice Neire Dizdarević što će vrijeme i sud pokazati

a ko je napravio proceduralne greske pri otkazu neka uvaženi brat Adem Zalihić pita u stranci ako nije saznao kao direktor :)

"pozdravio te" Mahir Dević, teško mu padaju česta i duga zasjedanja :lol: :lol: :lol:

Image

jel to s rodjendana, preko vikenda... majke, djeca placu otese vikend i na kraju mjeseca tri milje u padje... selam :bih:
Nero Histrion

#1198 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

sahara1428 wrote:Tačno šta je zastupnica Neira Dizdarević rekla 40:37

A i zastupničko pitanje koje je predala

Image
Hvala za informaciju. Na videu se zastupnica Nejra Dizdarevic pojavljuje na 49:37 :), ne na 40: 37, samo da napomenem. Ovo sto Faktor pise: zastupnica Naše stranke, koja navodno sa njim ima bliske prijateljske odnose, interpretirala je kao "mobing", što joj je izgleda bilo bitnije od činjenice da je Hitna pomoć u 2017. godini pozitivno poslovala. dodje mu ga kao kao neka slobodna interpretacija, slobodno sastav na temu, jer se takvo nesto ne moze zakljuciti iz postavljenog pitanja. Dakle, rijec " mobing" nije upotrijebljena u dostavljenom pitanju, a nije ni izgovorena. Hmm. Faktor je to, ipak. Stav, Faktor, Saff, SB, vise puta provjeriti skrabotine. Ovako se sire lazne informacije i narod napucava iz dana u dan protiv NS i bloka. :twisted:
Digresija

#1199 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Digresija »

Prpa.ba wrote:
Digresija wrote:Tek će kasnije postati kriminalna šestorka, sad su još uvijek šestorka koja se bori protiv SDA prakse, a ide stopama SDA.
Naravno da ide, ne radi SDA kako radi zato sto su vanzemaljci koji mrze svoj narod vec upravo suprotno, utjelovljuju prakse i obicaje samog naroda. Sto bi sestorka bila drugacija. Ekstaza je samo zbog toga sto je od rata do sad postojao samo interes SDAP-a, a sada se pojavio mali odmetnuti interes na relaciji NiP-NS, tj. kurtu je zamijenio murta mladji pa dodje kao osvjezenje.
A NiP nije SDA ili sam nešto pogrešno pomiješao. NiP se otcijepila od CDU ili kako ono bješe?
Nero Histrion

#1200 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Nero Histrion »

Maystor wrote:Snimak monstruma kako pljačka pacijente u rtg sali

kako znas da su prijatelji, kaze Faktor?
Locked