Željko Komšić - Komšo

Locked
radostan dan

#1176 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by radostan dan »

pemanapemani wrote:
radostan dan wrote:
pemanapemani wrote:Ogavan i odvratan potez kardinala.
Meni Komsic ide na kurac sto je lijena ubleha, ali ovo sto su danas uradili velikosrpski politicar Covic i kardinal, kojem je taj isti provelikosrpski politicar prije nekoliko godina poklonio zlatni stap, je izrazito bezobrazno i supacki na kvadrat.

Da se razumijemo, prezirem i velikohrvatske ideje, ali Covic njih ne zastupa.
Kakve su ovo vratolomije, ovo je neki novi nivo...
Nikakve vratolomije, ukratko:

Velikohrvatska politika - Hrvatska do Drine, BiH bez Srba, Bosnjaci kao hrvatsko cvijece.

Velikosrpska politika -sto vise Hrvatske i BiH bez Bosnjaka i Srba. Kako je totalno popusila u Hrvatskoj, sad je cilj sto vise teritorije BiH bez Bosnjaka, Hrvata, a posebno onih koji se primarno identificiraju sa BiH u cemu im svesrdno pomaze kriminalno interesna organizacija SDA.
odustajem...izvini što sam se javljao uopšte.
General War

#1177 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by General War »

:lol:
E jbg
radostan dan

#1178 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by radostan dan »

mayab wrote: Nije se petljao u politiku i bio neutralan u svojim izjavama, bavio se stvarima za sta je postavljen!
kardinal? vazda...samo ti se tad celofan u koji je motao priču sviđO.
MaksprotivMarksa

#1179 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by MaksprotivMarksa »

General War wrote:
MaksprotivMarksa wrote:
mayab wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kardina ... /181120130
Image
Ovog "popa" treba papa pod hitno da smjenjuje, lik je prevrnuo, jebes mu mater, doprije pola godine je bio sasvim OK, a onda izgleda dohaka mu Čović :izet:
Sto je do prije pola godine bio dobar ? Sto je sutio ? Sto sad ne valja ? Sto reaguje na pravno nasilje jednog naroda nad njegovim ?
:-) haj sto ne znas ustav, vec trpas u isti kos vjeskog poglavara sa nacionalnim predznakom...to hrvati samo katolici?
Ne spinuj, reci ono sto mislis i sto je kolega rekao, dobar je dok ne reaguje i dok je neutralan, naravno da nisu svi katolico Hrvati, niti su svi Hrvati katolici, ali na tvoju zalost Vinko jeste i jedno i drugo.
MaksprotivMarksa

#1180 Re: Željko Komšić - Komšo

radostan dan wrote:
mayab wrote: Nije se petljao u politiku i bio neutralan u svojim izjavama, bavio se stvarima za sta je postavljen!
kardinal? vazda...samo ti se tad celofan u koji je motao priču sviđO.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih:

Pa fino je covjek rekao, svidjala mi se njegova neutralnost. Ako je covjek bio neutralan, sta ga ja nagnalo da bas sad reaguje. Na hajr.
MaksprotivMarksa

#1181 Re: Željko Komšić - Komšo

Bloo wrote:
Iskreno, ja ne vidim bas neko pravno nasilje nadamnom, ja sam legalista, zakon je takav kakav je, i pravila igre su tu ,a da je hadeze htio da sta mijenja, to bi uradio na vrijeme jer je imao jako jako jako puno godina vremena dok je vladao svuda ( a i dalje će , po svemu sudeći), ali ne, od lopovluka i marifetluka se nije stiglo, a kad ih je realnost udarila u glavu, plač!
Da vidimo sada nešto konstruktivno, a ne ucjene , blokade i durenje kao uvrijeđena snaša !
Ljubneni kardinal nikad ne miruje...a nije bilo perioda kada nije komentarisao politiku..evo februar ove godine...

https://hamdocamo.wordpress.com/2018/02 ... sve-manje/
Ovo se ne moze do kraja uzeti kao reagovanje na politiku, kako god on je o ovome izvjestio svog predpostavljenog, a ne Merkelovu ili Erdogana. Ovo nije politicko djelovanje poput one ostre note IZBiH o posheti Sergeja Lavrova, ja ne opravdavam nijedan od ta dva klerikalna istupa, a isto mislim i o najopasnijoj vjerskoj organizaciji u BiH, barem kada je politicko djelovanje u pitanju, a to je SPC.
pemanapemani

#1182 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by pemanapemani »

@radostan dan

Zajebao se.
Velikosrpska politika - sto vise BiH bez Bosnjaka i Hrvata.

To je stajalo i u nastavku posta, ali ti zajebantskim pristupom pokusavas negirati cinjenicno stanje.
Last edited by pemanapemani on 20/11/2018 23:16, edited 1 time in total.
mayab

#1183 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mayab »

MaksprotivMarksa wrote:
Hvala na odgovoru. Slazem se da se kler mora distancirati od svjetovnih pitanja, ali kljuc stoji u tvojoj recenici da se nije petljao i da je bio neutralan, a kada je reagovao onda ne valja. To je citava poenta pogresne politike u Bosnjaka, a prije svega zelje Bosnjaka da u ovakvoj drzavi naprave nacionalnu drzavu Bosnjaka, pa su Vinko i ostali dobri samo ako ne reahuju na hegemonisticke teznje, a kad reaguju onda su govna i ne znamo sta im se desilo. Ko onda sa takvim odnosom Bosnjaka prema svemu moze pristati na drzavu po mjeri Bosnjaka.

Zakon jeste takav kakav je, ali on se ne moze promijeniti zbog volje Bosnjaka kojima takav zakon sluzi kao bic za udaranje malobrojnih sugradjana, kao sto HDZ koristi Dom naroda za bicevanje kompletne Federacije. I jedni i drugi rade losu stvar, ali istina je da kod Hrvaata to rade politicke elite, a iza bicevanja Hrvata u ovom slucaju stoji bosnjacki narod koji pravnim nasiljem bicuje malobrojne Hrvate, a rezultat svega je sitno malodusnicko zadovoljenje zbog kojeg trpi BiH, a Bosnjaci to rade iz kvazibosanskih razloga, istina je pak druga, u ovom trenutku su po Bosnu najopasnije bosnjaacke teznje ka drzavi u kojoj ce oni bicevati druge i malobrojnije narode, uzimajuci sebi za pravo za odredjivanje podobnih predstavnika drugih etnija.
Gledaj, ako ti to sta znači, na mojoj krštenici stoji potpis Vinka Puljića, tada je bio samo kapelan....poodavno je to bilo, i ne treba nikada da reaguje politički, zna se zašta je kler tu! Pogotovo mi se gadi kad vidim da se prikloni liku i ideologiji sa kvazifasističkim idejama posebno spram sopstvenih sunarodnika, ali koji nisu za tu vrstu politike i ne žive gdje živi i "veliki vođa"...
A ja i dalje smatram da je DČ , da je samo to uistinu htio, mogao sve to promijeniti, ali valjda je i on svjestan da njegove ideje nebi lako prošle ni u Juznoj Africi u vrijeme aparthejda ,a kamoli sada u Europi, tj. nije bila moguća promjena po njegovoj (nastranoj) želji, pa onda ništa, nego ćemo kumiti i moliti ( i blamirati se) diljem Evrope.
Naročito je ta blamaža bila izražena u vrijeme njegovog zadnjeg mandata, jebote on i njegovi iz stranke nema gdje nisu u strukturama vlasti uključujući njega na čelu države, a jade na sav glas o nekoj ugroženosti :lol: , ko će njega onda ozbiljno shvatiti, mislim ono wtf! o čemu ovaj priča....
Ne mogu više, izvini ako sam te povrijedio, nemam živaca za ova prepucavanja, ne znam šta mi bi da ovo ikako pišem, ja svoje znam i bez sveštenika i bez "lidera" 8-) , ne trebam nikoga da mi otvara oči!
Bloo
Globalna šefica

#1184 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Bloo »

MaksprotivMarksa wrote:
Bloo wrote:
Iskreno, ja ne vidim bas neko pravno nasilje nadamnom, ja sam legalista, zakon je takav kakav je, i pravila igre su tu ,a da je hadeze htio da sta mijenja, to bi uradio na vrijeme jer je imao jako jako jako puno godina vremena dok je vladao svuda ( a i dalje će , po svemu sudeći), ali ne, od lopovluka i marifetluka se nije stiglo, a kad ih je realnost udarila u glavu, plač!
Da vidimo sada nešto konstruktivno, a ne ucjene , blokade i durenje kao uvrijeđena snaša !
Ljubneni kardinal nikad ne miruje...a nije bilo perioda kada nije komentarisao politiku..evo februar ove godine...

Ovo se ne moze do kraja uzeti kao reagovanje na politiku, kako god on je o ovome izvjestio svog predpostavljenog, a ne Merkelovu ili Erdogana. Ovo nije politicko djelovanje poput one ostre note IZBiH o posheti Sergeja Lavrova, ja ne opravdavam nijedan od ta dva klerikalna istupa, a isto mislim i o najopasnijoj vjerskoj organizaciji u BiH, barem kada je politicko djelovanje u pitanju, a to je SPC.
Nije djelovanje, ali jeste reagovanje.
Kardinal, za razliku od predstavnika SPC-a, ipak malo ljigavije i uvijenije vrši promidžbu određenih HDZ politika.
Ja sam se više osvrnula na konstataciju da se nije petljao u politiku, te da je bio neutralan. Ako se pogleda njegovo djelovanje u kontinuitetu, isto uvijek koketira sa politikom manje-više otvoreno, dok navod o njegovoj neutralnosti je suvišan.
MaksprotivMarksa

#1185 Re: Željko Komšić - Komšo

mayab wrote:
MaksprotivMarksa wrote:
Hvala na odgovoru. Slazem se da se kler mora distancirati od svjetovnih pitanja, ali kljuc stoji u tvojoj recenici da se nije petljao i da je bio neutralan, a kada je reagovao onda ne valja. To je citava poenta pogresne politike u Bosnjaka, a prije svega zelje Bosnjaka da u ovakvoj drzavi naprave nacionalnu drzavu Bosnjaka, pa su Vinko i ostali dobri samo ako ne reahuju na hegemonisticke teznje, a kad reaguju onda su govna i ne znamo sta im se desilo. Ko onda sa takvim odnosom Bosnjaka prema svemu moze pristati na drzavu po mjeri Bosnjaka.

Zakon jeste takav kakav je, ali on se ne moze promijeniti zbog volje Bosnjaka kojima takav zakon sluzi kao bic za udaranje malobrojnih sugradjana, kao sto HDZ koristi Dom naroda za bicevanje kompletne Federacije. I jedni i drugi rade losu stvar, ali istina je da kod Hrvaata to rade politicke elite, a iza bicevanja Hrvata u ovom slucaju stoji bosnjacki narod koji pravnim nasiljem bicuje malobrojne Hrvate, a rezultat svega je sitno malodusnicko zadovoljenje zbog kojeg trpi BiH, a Bosnjaci to rade iz kvazibosanskih razloga, istina je pak druga, u ovom trenutku su po Bosnu najopasnije bosnjaacke teznje ka drzavi u kojoj ce oni bicevati druge i malobrojnije narode, uzimajuci sebi za pravo za odredjivanje podobnih predstavnika drugih etnija.
Gledaj, ako ti to sta znači, na mojoj krštenici stoji potpis Vinka Puljića, tada je bio samo kapelan....poodavno je to bilo, i ne treba nikada da reaguje politički, zna se zašta je kler tu! Pogotovo mi se gadi kad vidim da se prikloni liku i ideologiji sa kvazifasističkim idejama posebno spram sopstvenih sunarodnika, ali koji nisu za tu vrstu politike i ne žive gdje živi i "veliki vođa"...
A ja i dalje smatram da je DČ , da je samo to uistinu htio, mogao sve to promijeniti, ali valjda je i on svjestan da njegove ideje nebi lako prošle ni u Juznoj Africi u vrijeme aparthejda ,a kamoli sada u Europi, tj. nije bila moguća promjena po njegovoj (nastranoj) želji, pa onda ništa, nego ćemo kumiti i moliti ( i blamirati se) diljem Evrope.
Naročito je ta blamaža bila izražena u vrijeme njegovog zadnjeg mandata, jebote on i njegovi iz stranke nema gdje nisu u strukturama vlasti uključujući njega na čelu države, a jade na sav glas o nekoj ugroženosti :lol: , ko će njega onda ozbiljno shvatiti, mislim ono wtf! o čemu ovaj priča....
Ne mogu više, izvini ako sam te povrijedio, nemam živaca za ova prepucavanja, ne znam šta mi bi da ovo ikako pišem, ja svoje znam i bez sveštenika i bez "lidera" 8-) , ne trebam nikoga da mi otvara oči!
Ja ti nisam otvarao oci, ja sam Bosnjak, ja govorim o drugim stvarima, o kleru imamo isto misljenje. Sve najbolje !
mayab

#1186 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by mayab »

Nisam ni mislio na tebe da mi ti otvaras oci :thumbup: , nego sveštenik ili veliki vođa , daleko bilo
Point.

#1187 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

MaksprotivMarksa wrote:Bosnjaci uvijek nepogrijesivo oznace normalne primjerke medju njima nenormalnim, Kipar je samo jedna od zrtava bosnjackog malogradjanskog afiniteta ka fasizmu. I sam kao Bosnjak sam nebrojeno puta bio napadan sa iatom snagom argumenata kao kolega forumas Kipar, sve zbog odlucnosti da svoje stavove branima iskljucivo cinjenicama, a ne pukom emocijom. Na kraju kada Bosnjak izgubi sve niti, on pokrene pricu o glavi ili pak oni eto nek si ti najpametniji. Kipar mozda.nije najpametniji, ali barem nije simpatizer fasizma, barem.ne otvoreni kao doticni forumas, fan Lazia. Ne isplati se Kipre, sto prije shvatis da si okruzen fasistima, nista manjim nego njihovim kolegama u druga dva puka bit ce ti lakse. Puno srece zelim, a podrsku sam odlucio da ti pruzim cisto da se zna da neko jos vido zujanje musica.
Još jedan neshaćeni genije vidim, imaš li i ti 16 obrazaca, tj pitanja?

Toliko si gluposti navaljao u postu da mi je fakat mrsko odgovarati. Čuj ti neshaćenog genijalca, navijam za Lazio pa sam automatski fašista :lol:. Hajde, kad skontaš da neko navija za onih 11 igrača na terenu a ne za onih par stotina papaka na tribini, javi se pa možemo o tome. Do tad, tišina i nijedne više.
MaksprotivMarksa

#1188 Re: Željko Komšić - Komšo

Point. wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Bosnjaci uvijek nepogrijesivo oznace normalne primjerke medju njima nenormalnim, Kipar je samo jedna od zrtava bosnjackog malogradjanskog afiniteta ka fasizmu. I sam kao Bosnjak sam nebrojeno puta bio napadan sa iatom snagom argumenata kao kolega forumas Kipar, sve zbog odlucnosti da svoje stavove branima iskljucivo cinjenicama, a ne pukom emocijom. Na kraju kada Bosnjak izgubi sve niti, on pokrene pricu o glavi ili pak oni eto nek si ti najpametniji. Kipar mozda.nije najpametniji, ali barem nije simpatizer fasizma, barem.ne otvoreni kao doticni forumas, fan Lazia. Ne isplati se Kipre, sto prije shvatis da si okruzen fasistima, nista manjim nego njihovim kolegama u druga dva puka bit ce ti lakse. Puno srece zelim, a podrsku sam odlucio da ti pruzim cisto da se zna da neko jos vido zujanje musica.

Toliko si gluposti navaljao u postu da mi je fakat mrsko odgovarati. Čuj ti neshaćenog genijalca, navijam za Lazio pa sam automatski fašista :lol:. Hajde, kad skontaš da neko navija za onih 11 igrača na terenu a ne za onih par stotina papaka na tribini, javi se pa možemo o tome. Do tad, tišina i nijedne više.
Slobodno ti kreni, osvrni se genije pa mi otvori oci, rado cu procitati genijalnosti antifasiste navijaca Lazia :bih:
Point.

#1189 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

MaksprotivMarksa wrote:
Point. wrote:

Slobodno ti kreni, osvrni se genije pa mi otvori oci, rado cu procitati genijalnosti antifasiste navijaca Lazia :bih:
Stvarno misliš da je svako ko navija za Lazio fašista? Kako čovjek da te uzme za ozbiljno u tom slučaju?

Ps. Zašto se pretvaraš i prodaješ maglu da si Bošnjak? Pa nisi ni prvi ni zadnji što dođe sa takvim vratolomijama. Hajde, molim te što bi rekao čika Komšo.
MaksprotivMarksa

#1190 Re: Željko Komšić - Komšo

Dupli
Last edited by MaksprotivMarksa on 20/11/2018 23:59, edited 1 time in total.
MaksprotivMarksa

#1191 Re: Željko Komšić - Komšo

Opet se nisi osvrnuo sta sam pogresno napisao, samo doveo u pitanje moje bosnjastvo, ako si iz Sarajeva rado cu sa tobom popiti caj, valjda smijem biti Bosnjak sa drugacijim misljenje od onog za koje ja smatram da je profasisticko, Lazio je fasisticki klub, a ja kao neko ko na fudbal gleda kao na nesto vise od same igre ne mogu da razumijem da neko navija za fasisricki klub, a nije fasista, naravno da je moguce da nije svaki navijac Lazia fasista, ali nije ni antifasista jer jednostavno ne bi mogao navijati za takav klub. Ja npr. navijam za Liverpool zbog punka, a za Sarajevo zbog pprodicnog naslijedja, jedan od predaka je ucestvovao u osnivanju. Za Sarajevo izmedju ostalog navijam i zbog bosanskog naslijedja jer mi je pradjed pricao da je on jedini iz JNA isao na utakmice i kako su ga nadredjeni maltretirali kada bi Sarajevo igralo na Kosevu da ne bi bio u mogucnosti da ide na utakmicu, koje nacipnalnosti su bili nadredjeni nema potrebe ni da govorim. Toliko. Sad cekam argumente, a ne raspravu o mom etnickom porijeklu.
Point.

#1192 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

MaksprotivMarksa wrote:Opet se nisi osvrnuo sta sam pogresno napisao, samo doveo u pitanje moje bosnjastvo, ako si iz Sarajeva rado cu sa tobom popiti caj, valjda smijem biti Bosnjak sa drugacijim misljenje od onog za koje ja smatram da je profasisticko, Lazio je fasisticki klub, a ja kao neko ko na fudbal gleda kao na nesto vise od same igre ne mogu da razumijem da neko navija za fasisricki klub, a nije fasista, naravno da je moguce da nije svaki navijac Lazia fasista, ali nije ni antifasista jer jednostavno ne bi mogao navijati za takav klub. Ja npr. navijam za Liverpool zbog punka, a za Sarajevo zbog pprodicnog naslijedja, jedan od predaka je ucestvovao u osnivanju. Za Sarajevo izmedju ostalog navijam i zbog bosanskog naslijedja jer mi je pradjed pricao da je on jedini iz JNA isao na utakmice i kako su ga nadredjeni maltretirali kada bi Sarajevo igralo na Kosevu da ne bi bio u mogucnosti da ide na utakmicu, koje nacipnalnosti su bili nadredjeni nema potrebe ni da govorim. Toliko. Sad cekam argumente, a ne raspravu o mom etnickom porijeklu.
Ti prvo trebaš da naučiš da odvojiš klub od navijača, da ne poistovjećuješ par stotina debilnih navijača sa klubom koji je star 118 godina. Klub u kojem je drugi čovjek već godinama Albanac, klub u kojem je igralo i igraju i Srbi, Hrvati, Bošnjaci, tamnoputi Brazilijanci Belgijanci, Holanđani, Angolci, Švabe, Englezi svakakvih boja, Albanaca svakakvih religija, vakih i nakih, te klub koji nije pristao na fašistički plan ujedinjenja svih rimskih klubova u jedan AS Roma back in the day, ne može nikako biti fašistički. Da počnemo odatle?

I da, navijači kluba za kog navijaš su u dobrim odnosima sa navijačima kluba o kojem imaš ozbiljne predrasude. I ja tebe zbog toga da nazovem fašistom kao ti mene? Šta veliš?
MaksprotivMarksa

#1193 Re: Željko Komšić - Komšo

Kazem ti kao deklarirani radikalni ljevicar da ja ne mogu to da pojmim, ukoliko su tvoji razlozi za navijanje odvojeni od politickog ja ti se izvinjavam, govorio sam iz svoje pozicije i mog poimanja biranja fudbalskih klubova, prihvatam da se ne mora posmatrati tako i izvinjavam ti se ako sam te krivo okarakterisao kao fasistu, a da tebi te ideje nisu bliske. Ja kao ljevicar ne bih mogao da navijam za Lazio, blizi mi je recimo Livorno, Besiktas, Aek, Marsej itd.
Maraschino

#1194 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Maraschino »

jos jedan...pa odakle samo iznicete
Point.

#1195 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Point. »

MaksprotivMarksa wrote:Kazem ti kao deklarirani radikalni ljevicar da ja ne mogu to da pojmim, ukoliko su tvoji razlozi za navijanje odvojeni od politickog ja ti se izvinjavam, govorio sam iz svoje pozicije i mog poimanja biranja fudbalskih klubova, prihvatam da se ne mora posmatrati tako i izvinjavam ti se ako sam te krivo okarakterisao kao fasistu, a da tebi te ideje nisu bliske. Ja kao ljevicar ne bih mogao da navijam za Lazio, blizi mi je recimo Livorno, Besiktas, Aek, Marsej itd.
Ja ti fino kažem da ne poistovjećuješ čitav klub sa nekom navijačkom falangom a ti upro pa upro. Politika i fudbal ne idu zajedno, navijam za klub zbog igrača, dresova šta ti ja znam boli me kita kakve političke stavove ima neki Giuseppe iz Rima, ne moramo ih nužno dijeliti. Većina ljudi zavoli neki klun dok su djeca i nisu politički svjesna. Lično ne svrstavam se ni u jednu političku opciju i jedni i drugi su agresivni na svoj način.
Trebo bih i ja sad reći da ne mogu da pojmim da neko navija za recimo Livorno,čiji navijači mašu zastavama CCCR, države koja je pobila preko 20 miliona svojih građana. Ali neću, jer klub je klub a navijači su navijači. Jebi ih.
seln

#1196 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by seln »

MaksprotivMarksa wrote:Bosnjaci uvijek nepogrijesivo oznace normalne primjerke medju njima nenormalnim, Kipar je samo jedna od zrtava bosnjackog malogradjanskog afiniteta ka fasizmu.
Kipar je Bosnjak koliko i Duka Dizel.
I sam kao Bosnjak sam nebrojeno puta bio napadan sa iatom snagom argumenata kao kolega forumas Kipar, sve zbog odlucnosti da svoje stavove branima iskljucivo cinjenicama, a ne pukom emocijom.

Namnozili se ovi Bosnjaci...
Na kraju kada Bosnjak izgubi sve niti, on pokrene pricu o glavi ili pak oni eto nek si ti najpametniji. Kipar mozda.nije najpametniji, ali barem nije simpatizer fasizma, barem.ne otvoreni kao doticni forumas, fan Lazia.
Kritizira bosnjacko lijepljenje fasizma neistomisljenicima, a onda to i sam cini... more bit da je ipak Bosnjak.
Ne isplati se Kipre, sto prije shvatis da si okruzen fasistima, nista manjim nego njihovim kolegama u druga dva puka bit ce ti lakse. Puno srece zelim, a podrsku sam odlucio da ti pruzim cisto da se zna da neko jos vido zujanje musica.
Kipre, glavu gore, vec ste dvojica... ide junak za junakom...
bunk

#1197 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by bunk »

Ovo je jos jedan fenomenalan dokaz o genijalnosti foruma opcenito na internetu i zasto je dobro da postoje.
Tema Zeljko Komsic.
Zustra rasprava o tome da li je Lazio fasisticki klub jer postoje grupe navijaca koje bastine to sranje uz digresiju kojom se podsjeca na stravicne zlocine u sovjetskom savezu od strane drzave o kojima navijaci Livorna izgleda nemaju pojma
:lol: :lol:
spreca

#1198 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Bloo wrote:

E pa gosopdine Puljicu nisam vam ja kriv za natalitet...treba se prcati vise a ne baviti glupostima :mrgreen:
seln

#1199 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by seln »

MaksprotivMarksa wrote:
mayab wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kardina ... /181120130
Image
Ovog "popa" treba papa pod hitno da smjenjuje, lik je prevrnuo, jebes mu mater, doprije pola godine je bio sasvim OK, a onda izgleda dohaka mu Čović :izet:
Sto je do prije pola godine bio dobar ? Sto je sutio ? Sto sad ne valja ? Sto reaguje na pravno nasilje jednog naroda nad njegovim ?
Selam alejc, Bosnjak :D
seln

#1200 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by seln »

MaksprotivMarksa wrote:

:D
Bosnjak, Bosnjak...

(predvidjam otkrivanje karata za dva-tri dana...)
Locked