Ne može, ima patentiran poklopac unutar cijevi, na početku, koji ima takve “žabice” da ih samo određen fi može deaktivirati da se otvori.
Tako da ni u dizela ne možeš nasut benzin, obrnuto svakako ne može prije toga.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ne može, ima patentiran poklopac unutar cijevi, na početku, koji ima takve “žabice” da ih samo određen fi može deaktivirati da se otvori.

Da nije brava od sjedista uhvatila pojas ili nesto slicno? Meni se to desilo, povukao prema nazad sjediste koliko god sam mogao i onda rucicu za preklapanje i brava je odvojilaslavemaster wrote: ↑02/03/2026 22:03 Pozdrav
Ford Kuga 2018 ne mogu da preklopim zadnje sjedište, desno jedno sjedište. Ručica se po mjeri do bloka gdje treba da klikne i preklopi i to je to. Dalje može samo da je slomim. Ima li ko kakvu ideju. Da probam izvadite sjedište da pogledam, il' da sajlu naručim odmah. Video upustvo isl. dobro došlo. Hvala unaprijed
Hvala pogledamThrottle wrote: ↑03/03/2026 10:07Da nije brava od sjedista uhvatila pojas ili nesto slicno? Meni se to desilo, povukao prema nazad sjediste koliko god sam mogao i onda rucicu za preklapanje i brava je odvojilaslavemaster wrote: ↑02/03/2026 22:03 Pozdrav
Ford Kuga 2018 ne mogu da preklopim zadnje sjedište, desno jedno sjedište. Ručica se po mjeri do bloka gdje treba da klikne i preklopi i to je to. Dalje može samo da je slomim. Ima li ko kakvu ideju. Da probam izvadite sjedište da pogledam, il' da sajlu naručim odmah. Video upustvo isl. dobro došlo. Hvala unaprijed