Bez autobusa, pjevaljki i tjeranja ljudi da moraju doci sasvim pristojno ljudi da svojom voljom dodju slusati dva sata nekog profesora kako vazi.pici wrote: dobrom je ima nas

Dosao i Beslagic da cuje nesto pametno.

Bez autobusa, pjevaljki i tjeranja ljudi da moraju doci sasvim pristojno ljudi da svojom voljom dodju slusati dva sata nekog profesora kako vazi.pici wrote: dobrom je ima nas

to je drugi put da vidim Besagica na Hadzikadicevim predavanjima.neon-x wrote:Bez autobusa, pjevaljki i tjeranja ljudi da moraju doci sasvim pristojno ljudi da svojom voljom dodju slusati dva sata nekog profesora kako vazi.pici wrote: dobrom je ima nas
Dosao i Beslagic da cuje nesto pametno.

mrjasmin wrote:

prejak nastup, steta sto je kratak, ali je nevjerovatan koji je to kapacitet od kandidata.mrjasmin wrote:
amin, ja rabbi.Smrcak15 wrote:ETO TOLIKO OD MENE.
Definitivno, ja sam isto pobornik (jedine istine) , a to je da se mora imati prije svega parlamentarna većina od poštenih , a ne lopovskih kleronaci stranaka koji nastupaju kao da su ili strani plaćenici ili "mrtvi"lopovi , i rade samo za svoje istomišljenike, a ako od toga sta bude dobro i za državu, jbga, dobro je, bitno da smo se mi i naši mentori namirili ! I onda kad je jos i predsjednistvo prodržavno raspoloženo, eto napretka!Billy The Pljuc wrote:Sve je ovo divno krasno sjajno bajno od strane Mirsada Hadzikadica i moj duboki naklon ako su mu namjere zaista iskrene. Ono sto je meni nejasno je fakt da gosp. Hadzikadic nije glup covjek ali je glupost udarati na sisu koja doji sve politicke kvarnjake u BiH a to je budzet. Sve i da gosp. Hadzikadic zavrsi u predsjednistvu njegov ucinak na polju stvari koje on istice da treba promjeniti i popraviti ce biti minimalan da ne napisem nikakav. Njemu mora biti jasno da za bilo kakve promjene on mora imati jos dva istomisljenika na drugoj strani i svi oni skupa vecinu u zakonodavnim i inim tijelima nase domovine. To se na zalost nikada nece desiti kod nas jer je kod nas misao vodilja svakog politickog djelovanja na bilo kojem nivou, jedino i samo, uhljebljenje i talovi. Kad se radi o parama prevazilazi se svaki vid neslaganja i sva mrznja prema onim drugima bila ona istinita ili fejkirana, svi politicki ciljevi se stavljaju u zapecak itd. itd.
Ja da sam ovdje u vrijeme izbora dao bih svoj glas gosp. Hadzikadicu cisto iz zelje za promjenom a i pored saznanja da moj glas nece nista promjeniti a i da omoguci istom ulazak u predsjednistvo bice to na zalost jos samo cetiri godine statiranja u kukuruzu kako njega tako i mene kao nijemog posmatraca.
Hajd recite mi da sam u krivu.
Bosanski covjek nazalost nije na tom nivou svjesti da razumije ovakve poruke. Hadzikadic je kapacitet za znatno naprednija drustva. Zalosno je sto nismo u stanju prepoznati ovakve kandidate i pokrenuti pozitivne procese u BiH. Izgubit cemo jos puno vremena i nagomilati ogroman dug dok sazrijemo kao drustvo.AmiĐa_Idriz wrote:Daj Bože. Samo, bojim se da ne razumiju ovo Bošnjaci.
Šta ćete uraditi ukoliko ne budete izabrani za člana Predsjedništva BiH? Ostajete li u Bosni i Hercegovini i ostajete li u politici?spreca wrote:100% ne...sta bi radio ovdje....ja nebih glasao za nekoga ko nema podrsku neke stranke iza sebe bez obzira sto je Kandidat dobar ,posten,pismen itd...drag_gost wrote:Par stvari ne znam, iako cu glasati za njega:
- Zasto mu ovo treba?
- Da li se sa porodicom vratio u BiH?
- Planira li nastaviti ziviti u BiH u slucaju neuspjeha?

Hadzikadic nosi sa sobom drzavnicku ideju. Ne zeli da bude predsjednik, zeli biti lider naroda, neko ko ce okupiti oko sebe pro-bosanske snage. Zato izlazi i izvan ingerencija clana predsjednistva jer nam treba zajednicki blok, neko vijece nacionalnog spasa. Jer je to o cemu je rijec danas. Spas zemlje, spas nacije.Smrcak15 wrote:Platforma za progres - Problemi i rješenja
Prof. Hadžikadić predstavio pravce djelovanja
U Tuzli, 7. septembra, prof. Hadžikadić je prestavio probleme i rješenje na kojima planira raditi kada bude izabran za člana Predsjedništva.
Početkom svoje predizborne kampanje, u Tuzli, prof. Hadžikadić je predstavio rješenja na neka od problema s kojim se Bosna i Hercegovina suočava. Kako je naveo, neki od problema nisu u nadležnosti predsjednika države, ali su i dalje nešto na čijim rješenjima će raditi sa ostalim predstavnicima vlasti na svim nivoima.
Ko to jos od stranaka ima ovakav program???
Niko, nadajmo se, jer su podaci netačni.Smrcak15 wrote:

List of countries by unemployment rate
2017
Bosnia and Herzegovina 20.5
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... yment_rate
Banksy wrote:Niko, nadajmo se, jer su podaci netačni.Smrcak15 wrote:
List of countries by unemployment rate
2017
Bosnia and Herzegovina 20.5
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... yment_rate