Ne idem nigdje iz BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Altair_SA

#1176 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Altair_SA »

_BataZiv_0809 wrote:
Altair_SA wrote:
mirsek wrote:Eurostat, neto godisnje plate za 2015. godinu.Ima razradjeno i sa dodatcima za djecu, za parove, za samce. Sve pise u legendi.
Image
Sjo Bugarske, Rumunije, Litvanije, Hrvatske... :-?
A tek mi gdje smo... ako smo jos ispod Bugara, morali bi dno liste prosiriti, jer ne bi mogli stati na ovu :lol: tuga :cry:
Sakrij erekciju.
Batice bas si nevaljao :-D
Doduse nije lako ne primjetiti tu gromadu kod mene, priznajem :zoka:

Sad bez zajebancije, nije meni pasha drago sto smo kita od drzave. Volim je, ali ne znam zasto je tako strasno reci nesto sto je cinjenica?
Altair_SA

#1177 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Altair_SA »

Thorgerson wrote: Nisam jos. Ali idem u tom pravcu. Jer ovdje ne vidim buducnost. A imamo ok poslove, ali ne mogu vise ovo da gledam, ni slusam...jebaji ga istrpit cu nekako da ne jedem biftek i ne pijem kafu.
Jest ces i biftek i piti kafe, ne brini :wink:

Ako si navikao da ga jedes u Bosni, jest ces ga i vani. A vjeruj mi da i sa cijenom nije to tako strasno kao sto se predstavlja. Sretno kako god :thumbup:
ultima_palabra

#1178 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by ultima_palabra »

Ko god hoce da ostane ovdje makar i kratkorocno, bolje mu je da ogugla na ove situacije tipa doktor-sefica-hodza, ili da ih dozivljava kao zajebanciju. Inace se moze dobro na zivcima otici...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1179 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Velkoski »

eno nisi rob u Holandiji :lol: i možda tamo ima zdravstva, ali foruma očigledno ne :mrgreen:
Thorgerson

#1180 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Thorgerson »

Altair_SA wrote:
Thorgerson wrote: Nisam jos. Ali idem u tom pravcu. Jer ovdje ne vidim buducnost. A imamo ok poslove, ali ne mogu vise ovo da gledam, ni slusam...jebaji ga istrpit cu nekako da ne jedem biftek i ne pijem kafu.
Jest ces i biftek i piti kafe, ne brini :wink:

Ako si navikao da ga jedes u Bosni, jest ces ga i vani. A vjeruj mi da i sa cijenom nije to tako strasno kao sto se predstavlja. Sretno kako god :thumbup:
Ma znam druze, ali eto ovdje pojedini predstavise situaciju kao da vani ne smijes ni slucajno zakoracit u restoran, ne do bog oprat auto ili popraviti zub. Znam da je vani sve skuplje...bilo bi cudno da nije. Hvala u svakom slucaju.
kloniran

#1181 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by kloniran »

ultima_palabra wrote:Ko god hoce da ostane ovdje makar i kratkorocno, bolje mu je da ogugla na ove situacije tipa doktor-sefica-hodza, ili da ih dozivljava kao zajebanciju. Inace se moze dobro na zivcima otici...
:thumbup:
Seyfo

#1182 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Seyfo »

Jest zajebancija,dok si zdrav.
512MB

#1183 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by 512MB »

Dje nam je Jomu, odavno nije sta postavio sa fuka :izet:
kloniran

#1184 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by kloniran »

nema se za fuka ispucan mjesecni limit :mrgreen:
Altair_SA

#1185 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Altair_SA »

Radio Sarajevo wrote:

Ovo je socijalni stan za bijedu koja sebi ništa ne može priuštiti. Da bi ovo dobio, moraš nemati posao već godinama, i onda ćeš biti bačen u geto. Ali eto, valjda je to bošnjački san.
LoL eki to, stan za bijedu :lol: :-D

I nije uopste geto, normalan dio grada, daleko od Rosengorda koji je geto u Malmeu :-D
mali jomu

#1186 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by mali jomu »

Morningenzi , coffee, sokic limunic.....e! :)

Image
Fudo387

#1187 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

mali jomu wrote:Morningenzi , coffee, sokic limunic.....e! :)

Image

Samo ti slikaj, i cesce to.
TRANCE

#1188 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by TRANCE »

Seyfo wrote:Ako za sve lose u BiH ima isto ili skoro isto i na zapadu, BEAT THIS: a) doktor broj 1 u bolnici broj 1 ima seficu koja ga zlostavlja. Nema se kome obratiti nego hodzi broj 1 (tj.Reisu). Reis ga saslusa i dogovori kaHvu sa Prvim u Bosnjaka,tj.Predsjednikom. Ovaj ga saslusa i obeca da ce zamoliti hanumu da ga popusti. Predsjednik zavrsi sa stocem u glavu i tri samara i jos smatra da je dobro prosao, a doktor broj 1 bude jos vise nagazen,te biva prisiljen napustiti bolnicu broj 1 tj.promijeniti agregatno stanje. Mada putem medija napada seficu, ona se ne sekira jer zna ko dobija izbore. b) Psi mi napali i izgrizli starog,dok sam dosao , u hitnoj mu vec previli ranu i rekli da nema tetanusa i da ga nabavi sam;kazu ako nema u Sarajevu,valjda ima u Zenici. Ja sam krenuo redom po apotekama i nadjoh tetanus na Obali,gdje su mi sugerisali da ih uzmem vise i drzim u frizideru jer ih cesto nema nigdje. U hitnoj mu dadose tetanus i ugodno se iznenadise da smo nasli jer dosta ljudi nakon ujeda ga jednostavno ne primi jer nema. Naoruzan tetanusima u frizideru,spreman cekam da psi ujedu jos nekog.
Sad su super bolnice, da vi'š kako je poslije rata bilo. Ja kao dijete slomio nos 1997. u nezgodi, iskrenuo se nos do obraza, stara nervni slom dobila kad me vidjela. Vodili me na Koševo, svaki dan kažu nema doktora, dođite sutradan. Deseti dan u čekaonici naiđe neki student medicine, pita jesmo li uz knjižicu i kovertu priložili. Nismo, jbg. nema se love nakon rata. On se sažali, kaže hajd' mali miran budi, uze nos prstima, krc lijevo, krc desno i ispravi ga nekako, kaže ne morate više dolaziti. Jest' da je malo uhero ostao, jest' da boli na promjene vremena, ali dobar je kakav je bio, hvala neznanom studentu :thumbup:
I kad kažu danas da ne valjaju bolnice :mrgreen:
HAVANA

#1189 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

Ih,trebo si ratnu probat. :shock: :cry: Ja bi im spomenik svima podigao sto su tad radili.Kako su dobre glave ostali,to samo oni znaju.
Gojeni H

#1190 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Gojeni H »

HAVANA wrote:Ih,trebo si ratnu probat. :shock: :cry: Ja bi im spomenik svima podigao sto su tad radili.Kako su dobre glave ostali,to samo oni znaju.

U nedostatku kadra, a usljed napustanja radnih mjesta jednog dijela kadra radi spajanja sa bratijom s brda, u Tuzli su pokupili masu raje koja je zavrsila medicinsku skolu samo godinu prije.
Kakve mlade cure su odmah bacene "u vatru" da deveraju sa ranjenicima ... za jedne dobre knjige nobelovskih razmjera.
Fudo387

#1191 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

Gojeni H wrote:
HAVANA wrote:Ih,trebo si ratnu probat. :shock: :cry: Ja bi im spomenik svima podigao sto su tad radili.Kako su dobre glave ostali,to samo oni znaju.

U nedostatku kadra, a usljed napustanja radnih mjesta jednog dijela kadra radi spajanja sa bratijom s brda, u Tuzli su pokupili masu raje koja je zavrsila medicinsku skolu samo godinu prije.
Kakve mlade cure su odmah bacene "u vatru" da deveraju sa ranjenicima ... za jedne dobre knjige nobelovskih razmjera.
Evo ga crnjak,

dje je onaj sto slike mece...
HAVANA

#1192 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

Evo,na.Dodji vodim te camcem na pivu. Image
pirmin

#1193 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by pirmin »

Sta bi na kraju sa osvajacem berlinskog Medvjeda?
Proda figuru, ode li iz BeIHa?
Bloo
Globalna šefica

#1194 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Bloo »

HAVANA wrote:Evo,na.Dodji vodim te camcem na pivu. Image
Jao :lol:
Fudo387

#1195 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

dje cemo tu janje okrenit?
jefferson

#1196 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by jefferson »

Seyfo wrote:Ako za sve lose u BiH ima isto ili skoro isto i na zapadu, BEAT THIS: a) doktor broj 1 u bolnici broj 1 ima seficu koja ga zlostavlja. Nema se kome obratiti nego hodzi broj 1 (tj.Reisu). Reis ga saslusa i dogovori kaHvu sa Prvim u Bosnjaka,tj.Predsjednikom. Ovaj ga saslusa i obeca da ce zamoliti hanumu da ga popusti. Predsjednik zavrsi sa stocem u glavu i tri samara i jos smatra da je dobro prosao, a doktor broj 1 bude jos vise nagazen,te biva prisiljen napustiti bolnicu broj 1 tj.promijeniti agregatno stanje. Mada putem medija napada seficu, ona se ne sekira jer zna ko dobija izbore. b) Psi mi napali i izgrizli starog,dok sam dosao , u hitnoj mu vec previli ranu i rekli da nema tetanusa i da ga nabavi sam;kazu ako nema u Sarajevu,valjda ima u Zenici. Ja sam krenuo redom po apotekama i nadjoh tetanus na Obali,gdje su mi sugerisali da ih uzmem vise i drzim u frizideru jer ih cesto nema nigdje. U hitnoj mu dadose tetanus i ugodno se iznenadise da smo nasli jer dosta ljudi nakon ujeda ga jednostavno ne primi jer nema. Naoruzan tetanusima u frizideru,spreman cekam da psi ujedu jos nekog.
Prije par godine:
Stari boestan, vadi nalaze, doktor kaze: pa eto, OK je. 15 dana poslije stari umro. Buraz kod doktora kaze doktor: ma slusaj nisu oni nalazi bili za zivota prije 15 dana. Buraz: pa jaro, ima on sina u Americi koji bi ga zelio jos jednom vidjeti. STa da ti kazem. Fakulteti se zavrsavaju samo da bi se pare uzimale ispod stola. Jebo nauku, drustvo itd.
Neki dan mali, godina i po, izvadio moju BH licnu iz novcanika i igra se s njom, kaze zena: de to skloni negdje. Ma reko nek se igra, svakako mi ne treba.
Bloo
Globalna šefica

#1197 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Bloo »

Fudo387 wrote:
Pa ispree Pravnog, ha ja.
Taman ima nadstresnica da ne.pokisne janje u slucaju kise.
Fudo387

#1198 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Fudo387 »

Bloo wrote:
Fudo387 wrote:
Pa ispree Pravnog, ha ja.
Taman ima nadstresnica da ne.pokisne janje u slucaju kise.
Ne pitam tebe.
muha_sa

#1199 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by muha_sa »

dokle ste :?
vazi

#1200 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by vazi »

Bila hevtu u Bosni, zaboravila eUropu, ko da i ne postoji :lol:

Mogla sam komforno ostati dole al moradoh se vrnuti na arbajt :P

Nezaposlenost je zaista velika i ko moze i koga srce vuce , nek ide, jasta ce. Dodji s nama, bice ti ko i nama :-D

A uvijek se moze vratiti , nece Bosna nigdje...

Edit: istina, vratila sam se malkice depresivna zbog stanja u drzavi, nezaposlenosti, vlade, budzetlija i td...
Post Reply