Što svi voze u pogrešnom smjeruVelkoski wrote:
crna hronika
Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- zomri
#1176 Re: Crna hronika BH cesta
- vješalica
#1177 Re: Crna hronika BH cesta
Joj bogalja
Al jos veci je bogaljluk probijanje rokova izgradnje pothodnika pa pješaci ko ludi mlate po kružnom toku
Kakvi sve diletanti rade po firmama i nazivaju se strucnjacina
Al jos veci je bogaljluk probijanje rokova izgradnje pothodnika pa pješaci ko ludi mlate po kružnom toku
- vješalica
#1178 Re: Crna hronika BH cesta
Celstonplaningun1ted wrote:Aquaplaning?
-
Gray
#1180 Re: Crna hronika BH cesta
vješalica wrote:Joj bogalja
Tačno, ljdui stvarno nemaju gdje preći. Prije par dana stoji žena na onom srednjem dijelu gdje je kupola, pokušava da pređe na stranu gdje je pekara AS, trudna žena sa djetetom od 4-5 godina, niko neće da joj stane, svi samo prolaze. Ja kada sam se uključio u kružni tok sam stao ispred nje na sredinu između dvije trake i popriječio se da bi žena mogla proći, inače ko zna koliko bi stajala.
- vješalica
#1181 Re: Crna hronika BH cesta
Ispred ulaska u kruzni tok iz pravca Anexa stoji vertikalna signalizacija i sa lijeve i desne strane pješački prelaz
Tu je ograniceno i 30kmh brzina
Treba biti obazriv dok se ne rijesi taj problem
A vidjela sam da su imbecili imbecilski se sjetili da iprak vrate stajalište gdje je nekad bilo jer su skontali da komplikuju puno sa izmjestanjem
Ma stoka nevidjena
Znaju kakva se marva voza i opet kockaju tudjiđ zivotima
A kakvoj stoki je rijec je dovoljno pogledati kako se iz trake prema pekari AS sljeva poslije kiše tona šodera u kružni tok!!!!!!!
Inace stoka je osunetila i u kruznom toku Dobrinja komadić asvalta radi popravke vode
To su uradili i u novom na Mojmilu
Pa su osunetili oko 2 sahta kad se spuštaš iz Švrakina prema otoci,i ostavili debili rupe!
Zao mi bi neki dan sto nisam slikala te inzinjerske poduhvate
Sprcaju milione na ufžredjenje ceste i dodje lola i isjecka beton i povadi kockice i tako ostavi da krhaš točkovima
Tu je ograniceno i 30kmh brzina
Treba biti obazriv dok se ne rijesi taj problem
A vidjela sam da su imbecili imbecilski se sjetili da iprak vrate stajalište gdje je nekad bilo jer su skontali da komplikuju puno sa izmjestanjem
Ma stoka nevidjena
Znaju kakva se marva voza i opet kockaju tudjiđ zivotima
A kakvoj stoki je rijec je dovoljno pogledati kako se iz trake prema pekari AS sljeva poslije kiše tona šodera u kružni tok!!!!!!!
Inace stoka je osunetila i u kruznom toku Dobrinja komadić asvalta radi popravke vode
To su uradili i u novom na Mojmilu
Pa su osunetili oko 2 sahta kad se spuštaš iz Švrakina prema otoci,i ostavili debili rupe!
Zao mi bi neki dan sto nisam slikala te inzinjerske poduhvate
Sprcaju milione na ufžredjenje ceste i dodje lola i isjecka beton i povadi kockice i tako ostavi da krhaš točkovima
- vješalica
#1182 Re: Crna hronika BH cesta
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/39 ... ju-rujista
Svaki dan u BIH jedna osoba izgubi zivot na cestama
Svaki dan u BIH jedna osoba izgubi zivot na cestama
- commendatore
#1183 Re: Crna hronika BH cesta
minvajl about seljfic
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/39 ... ne-nesrece
prelezace on u pritvoru izgleda citavu kaznu koja mu se stavlja na teret - da izbjegne zen'cu....
perfidno do boga - u sarajevu je ima posjete - jos nije osudjen krivicno - i to je to
prelezace on u pritvoru izgleda citavu kaznu koja mu se stavlja na teret - da izbjegne zen'cu....
perfidno do boga - u sarajevu je ima posjete - jos nije osudjen krivicno - i to je to
- triconja
#1184 Re: Crna hronika BH cesta
Treba njeg u zenicu, kakvi ti zatvori kakvi bakracicommendatore wrote:minvajl about seljfic
prelezace on u pritvoru izgleda citavu kaznu koja mu se stavlja na teret - da izbjegne zen'cu....![]()
- commendatore
#1185 Re: Crna hronika BH cesta
u tome i jest stvar vec je odlezo u pritvoru a ne uzatvoru 2 g .... tako da nece on izgleda zenice ni vidjet.... u istraznom zatvoru ima sve privilegije koje nema u zenicitriconja wrote:Treba njeg u zenicu, kakvi ti zatvori kakvi bakracicommendatore wrote:minvajl about seljfic
prelezace on u pritvoru izgleda citavu kaznu koja mu se stavlja na teret - da izbjegne zen'cu....![]()
- vješalica
- Dope_Man
#1187 Re: Crna hronika BH cesta
Ta prica mi malko nedovrsena. Je li ona uopste imala vozacku ili ne? Iz ovo teksta kao da nije, a da to ne zele napisati:
Nakon punoljetstva, uspješno okončanog srednjeg školovanja i mature, došao je red i na vozački ispit. Sinoć je vozila svoju posljednju vožnju.
Na Rujište je krenula po svoju nenu...
-
Throttle
#1188 Re: Crna hronika BH cesta
Pa zavrsila skolu, polozila vozacki. Tuga kako god, zavrsi mladi zivot
- Sodom1
#1189 Re: Crna hronika BH cesta
Koje ? Nisam nikad bio zatvoren pa ne znam.commendatore wrote:u tome i jest stvar vec je odlezo u pritvoru a ne uzatvoru 2 g .... tako da nece on izgleda zenice ni vidjet.... u istraznom zatvoru ima sve privilegije koje nema u zenicitriconja wrote:Treba njeg u zenicu, kakvi ti zatvori kakvi bakracicommendatore wrote:minvajl about seljfic
Mislim da je to sve isto , zatvoren si, cuo sam da u Zenici ako si finog ponasanja ides za vikend vanka , ovde ne verujem da ga puscaju za vikend
- O'zone
- Globalni moderator
- vješalica
-
zrakomlat
#1192 Re: Crna hronika BH cesta
Znači lik pošaljite poruku advokatu da ga bole sinusi, ne može doći jer je kod doktora i jbg, šta ćeš, moramo odgoditi suđenje, ne može čovjek doći, vjerujem i da mu je jako žao što propušta suđenje.commendatore wrote:u tome i jest stvar vec je odlezo u pritvoru a ne uzatvoru 2 g .... tako da nece on izgleda zenice ni vidjet.... u istraznom zatvoru ima sve privilegije koje nema u zenicitriconja wrote:Treba njeg u zenicu, kakvi ti zatvori kakvi bakracicommendatore wrote:minvajl about seljfic
Da je normalna država otišla bi policija i po njega i po toga doktora što mu pravda odsustvo pa i doktora u haps uz suspenziju, oduzimanje dozvole za rad jer ga 99 % štiti, tj liku nije ništa vjerovatno. Ccc
- commendatore
#1193 Re: Crna hronika BH cesta
htjeli smo demokraciju dobili idiokraciju
meni samo roditelji nisu jasni meni klosar da ubije dijete ostatak zivota bih proveo u razmisljanju o osveti....
meni samo roditelji nisu jasni meni klosar da ubije dijete ostatak zivota bih proveo u razmisljanju o osveti....
- amar1994
#1194 Re: Crna hronika BH cesta
Demokratija je ubleha za budale , ideologija je dobra al u izvornkm obliku nigdje primjenjena nije
- O'zone
- Globalni moderator
- O'zone
- Globalni moderator
-
Throttle
#1197 Re: Crna hronika BH cesta
Dočepaju se lole isprekidane linije
- commendatore
#1198 Re: Crna hronika BH cesta
pa se fino katapultiraju na onim grbama od Vraca do Pecuja - poslije se pitaju ša ono bi.....Throttle wrote:Dočepaju se lole isprekidane linije
PS na citavom M17 nema opasnijeg dijela ceste..... sve ono od kamera do janjica treba isfrezat i asfaltirat kako bog zapovijeda.....
- kloniran
#1199 Re: Crna hronika BH cesta
Ja juce prolazio tom dionicom, ja horora od ceste, ovi s romanije su mala macaO'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180714057
Samo tjeraj rođaće.....
Vise sam policije vidio tamo na dionici puta od 30km nego na kompletnoj dionici od nekih 400km što sam odvezao.
Stoji patrola i umjesto da bude ko kod nas 2 policajca njih 8 stoji i svraca, nanizu po 6-6 auta odmah
- славянин
#1200 Re: Crna hronika BH cesta
Ja jos ne kontam koje je ogranicenje od Zenice do Doboja.... svakih 50 metara drugo ogranicenje - vise gledam u znakove nego u cestukloniran wrote:Ja juce prolazio tom dionicom, ja horora od ceste, ovi s romanije su mala macaO'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180714057
Samo tjeraj rođaće.....![]()
Vise sam policije vidio tamo na dionici puta od 30km nego na kompletnoj dionici od nekih 400km što sam odvezao.
Stoji patrola i umjesto da bude ko kod nas 2 policajca njih 8 stoji i svraca, nanizu po 6-6 auta odmah