Nista se ti ne sekiraj!markomilanov wrote:Neće on izdržati ni tri utakmice,bolje mu je da gleda babka.hrasno38 wrote:Ma mozes ti dizati i obadvije ruke i obadvije noge ali novi selektor je AMAR OSIM!!!markomilanov wrote:Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1176 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Edin H.
#1177 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne zna Amar, al' mozda ce mu Ivica saptati. 
-
markomilanov
#1178 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Svaka čast Ivici na svemu učinjeno,ali godine i bolest,učinili su svoje,nisam siguran kolko je on sposoban da zdravo rasudjuje.Edin H. wrote:Ne zna Amar, al' mozda ce mu Ivica saptati.
-
dimitrov
#1179 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Edoardo Reja kandidat za klupu Slovenije.Strašan trener.
-
markomilanov
#1180 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Lotar Mateus,kandidat za selektora Kosova.
- luckylaka
#1181 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Lotar Mateus
a nas kandidat
markomilanov wrote:Lotar Mateus,kandidat za selektora Kosova.
Anceloti kandidat za Hrvatskudimitrov wrote:Edoardo Reja kandidat za klupu Slovenije.Strašan trener.
a nas kandidat
-
bjelave
#1182 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
U pravu je Hrasno.
Bosna je nasljedna monarhija gdje se i drzava i reprezentacija ostavlja sinovima.
Bezze raspravljate i mastate.
Bosna je nasljedna monarhija gdje se i drzava i reprezentacija ostavlja sinovima.
- hrasno38
#1183 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
rekao covjek da nece ni u mislima!!!!markomilanov wrote:Lotar Mateus,kandidat za selektora Kosova.
- hrasno38
#1184 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Da se ostavlja sinovima sin bi vec davno bio selektor jer je bio kandidat i u proslom izboru. Nego cisto onako da ti spomenem da su ljudi koji imaju veze sa bordo bojom reprezentaciju vodili od 96 ravno 12 godina a pogotovo u vrijeme Pusine kada je i proglasio Papeta najboljim igracem svih vremena. Tako da ti ta prica ali ono apsolutno ne pije vode a ako nema Gastala ne sekiraj se nabavit cemo mada smanji trebat ce ti vise kad Osima postave za selektora!!!!!bjelave wrote:U pravu je Hrasno.
-
bjelave
#1185 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mesa je bio tek ''tranzcioni'' selektor dok mali ne stasa. Posluzio je tek kao jedna vrsta Tihica S.hrasno38 wrote:Da se ostavlja sinovima sin bi vec davno bio selektor jer je bio kandidat i u proslom izboru. Nego cisto onako da ti spomenem da su ljudi koji imaju veze sa bordo bojom reprezentaciju vodili od 96 ravno 12 godina a pogotovo u vrijeme Pusine kada je i proglasio Papeta najboljim igracem svih vremena. Tako da ti ta prica ali ono apsolutno ne pije vode a ako nema Gastala ne sekiraj se nabavit cemo mada smanji trebat ce ti vise kad Osima postave za selektora!!!!!bjelave wrote:U pravu je Hrasno.
Isti je to recept.
- hrasno38
#1186 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dzaba places tvoja se fala bogu pa ne pita niti ce se ikada pitati.......bjelave wrote:Mesa je bio tek ''tranzcioni'' selektor dok mali ne stasa. Posluzio je tek kao jedna vrsta Tihica S.hrasno38 wrote:Da se ostavlja sinovima sin bi vec davno bio selektor jer je bio kandidat i u proslom izboru. Nego cisto onako da ti spomenem da su ljudi koji imaju veze sa bordo bojom reprezentaciju vodili od 96 ravno 12 godina a pogotovo u vrijeme Pusine kada je i proglasio Papeta najboljim igracem svih vremena. Tako da ti ta prica ali ono apsolutno ne pije vode a ako nema Gastala ne sekiraj se nabavit cemo mada smanji trebat ce ti vise kad Osima postave za selektora!!!!!bjelave wrote:U pravu je Hrasno.
Isti je to recept.
-
bjelave
#1187 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Naprotiv. Meni je sve ovo razgolicavanje zabavno.
Isti je to mentalni sklop. Monarhija. Pricevima se predaje tron.
I jedan i drugi, zuti, ruzno ih vidjet.
Sve je to u par deka.
Sve je to u par deka.
- hrasno38
#1188 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... ora/277806bjelave wrote:Naprotiv. Meni je sve ovo razgolicavanje zabavno.
Sve je to u par deka.
Vrlo jasno ali pojedinim bolesnicima sa Koseva nece biti dovoljno ni kada vide Ivicinu ruku podignutu protiv Amara jer to je ono sto se zove bezobrazluk ali i cista bolesna zavist prema sve sto potice iz starijeg i uspjesnijeg sarajevskog kluba!!!!!
-
bjelave
#1189 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Malo suplja, malo sala. Sprema se teren i miri se konsekvencama.
http://www.bhfudbal.ba/bh-fudbal/ivica- ... /23102017/
Nije lako ali gore je gledati dijete od pet banki, bez posla kako se zguza na guz vrti po kaucu i ne pusta daljinski iz ruku. A glava mu sve veca i veca.
http://www.bhfudbal.ba/bh-fudbal/ivica- ... /23102017/
Nije lako ali gore je gledati dijete od pet banki, bez posla kako se zguza na guz vrti po kaucu i ne pusta daljinski iz ruku. A glava mu sve veca i veca.
- leškarenje
#1190 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakvo zamajavanje javnosti....i onda ce biti ode Zuti u Turkiye ,nismo mogli ispoštovati njegove zahtjeve i eto seika od Novog Sarajeva 
Deda,bolesnik si
Deda,bolesnik si
-
bjelave
#1191 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sve mi diraj samo mi dedu ne diraj. On je moja razbibrigaleškarenje wrote:Kakvo zamajavanje javnosti....i onda ce biti ode Zuti u Turkiye ,nismo mogli ispoštovati njegove zahtjeve i eto seika od Novog Sarajeva
Deda,bolesnik si
- leškarenje
#1192 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eto ti gabjelave wrote:Sve mi diraj samo mi dedu ne diraj. On je moja razbibrigaleškarenje wrote:Kakvo zamajavanje javnosti....i onda ce biti ode Zuti u Turkiye ,nismo mogli ispoštovati njegove zahtjeve i eto seika od Novog Sarajeva
Deda,bolesnik si
-
bjelave
#1193 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ponekad ga malo prenese ali je generalno deda legenda. 
- hrasno38
#1194 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vidi ja takve kao sto ste vas dvojica jedem za dorucak ilibjelave wrote:Sve mi diraj samo mi dedu ne diraj. On je moja razbibrigaleškarenje wrote:Kakvo zamajavanje javnosti....i onda ce biti ode Zuti u Turkiye ,nismo mogli ispoštovati njegove zahtjeve i eto seika od Novog Sarajeva
Deda,bolesnik si
- leškarenje
#1195 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma jedes da ti ne kazem šta....jadan ne bio,tebi 6 banki,spavas na forumu i dodjes pricas kako ti je žao nekoga
izvrsi samoubistvo iz zasjede 
- stakasa
#1196 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Edin H. wrote:Ne zna Amar, al' mozda ce mu Ivica saptati.
- hrasno38
#1197 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
heheheheheeh da mi je i 7 banki takve kao ti imam kad hocu!leškarenje wrote:Ma jedes da ti ne kazem šta....jadan ne bio,tebi 6 banki,spavas na forumu i dodjes pricas kako ti je žao nekogaizvrsi samoubistvo iz zasjede
-
bjelave
#1198 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dobro-drzeci za jednog starca mada je ovo gore malo nastrano.hrasno38 wrote:heheheheheeh da mi je i 7 banki takve kao ti imam kad hocu!leškarenje wrote:Ma jedes da ti ne kazem šta....jadan ne bio,tebi 6 banki,spavas na forumu i dodjes pricas kako ti je žao nekogaizvrsi samoubistvo iz zasjede
- hrasno38
#1199 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vidis kako ti imas pokvarenu mastu....pravi pubertetlija......a nista se ti ne sekiraj BRKO dolazi i porucuje ti budi dobar....bjelave wrote:Dobro-drzeci za jednog starca mada je ovo gore malo nastrano.hrasno38 wrote:heheheheheeh da mi je i 7 banki takve kao ti imam kad hocu!leškarenje wrote:Ma jedes da ti ne kazem šta....jadan ne bio,tebi 6 banki,spavas na forumu i dodjes pricas kako ti je žao nekogaizvrsi samoubistvo iz zasjede

-
bjelave
#1200 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Isti onaj drugi Princ, samo malo neuredniji, deblji i generalno zapusteniji.