LGBT parada
-
broj dva
#1176 Re: LGBT parada
I od toga se može najesti 
- triconja
#1177 Re: LGBT parada
Ni meni to nije jasno, a tice se i jevreja i roma. Ne razumijem da neko ima takvu mrznju prema nekom narodu nikako. Pa nisu oni vrsili agresiju x puta pa da ih se mrzi, ali dzaba, ne mozes ti to dogovorit.It_is_a_Leclerc wrote: Svi su po pitanju ljudskih i manjinskih prava bolji od BiH. Mi smo slijepo crijevo Evrope gdje vozač kaže Romkinji da ne može u autobus, iako ima kaartu, a na njeno - "Pa gdje za mene ima mjesta?", kaže -- "U Aushwitzu" i pola autobusa se odvali smijati. O čemu mi više pričamo.
- triconja
#1178 Re: LGBT parada
Jebo ti ovo naprdjivanje o pravima i ostalim sranjima, nego pravo pitanje je bil vi izasli danas sutra na taj prajd da se solidarisete a i da "zastitite" svojim tijelom ucesnike prajda (gejeve, i tako te)?
Na ovo se sve svodi, a taj nadri dobroluk (mislim jakost na rijecima) se more macku o rep okacit, nista nije bolji nego onaj dje selo godinama sutilo o masovnoj grobnici dok nije pocela tuknit.
Na ovo se sve svodi, a taj nadri dobroluk (mislim jakost na rijecima) se more macku o rep okacit, nista nije bolji nego onaj dje selo godinama sutilo o masovnoj grobnici dok nije pocela tuknit.
- It_is_a_Leclerc
#1179 Re: LGBT parada
Čitajući tvoje postove, zbilja je nemoguće oteti se dojmu da ste vi jedna tragično primitivna osoba s viškom vremena, a manjkom pameti zbog čega, ako ste uspratili, ovdje većina sagovornika od vas i vaših "djeda mraz" budalaština pravi smijuriju.sekerbay wrote:Ne, ne puštaš. Čitajući tvoje postove, nemoguće je oteti se misli da polupismena osoba ima problema sa viškom estrogena zbog čega se sagovornici, ako si upratio, odlučuju za laskanje.It_is_a_Leclerc wrote:Puštam te
Neki kako bi ismijali, drugi kako bi iskoristili.
Ako si uopšte imao vjere, ubijeđen sam da je opadala proporcionalno rastu kukova, s toga i ne čudi "izvrtanje ćurka" i bezrezervna podrška travestijama koje dolaze sa zapada i dio su velikog paketa zvani zapadne vrijednosti.
Uživaj u svom "progresivnom" razmišljanju, uživaoče u obilascima tajlandskih crvenih gradskih četvrti.
S poštovanjem,
Sekerbay
Ubijeđen sam da nikad i niste razmišljali drugačije od ovog, jer takav se, dakle primitivan i zaostao, čovjek rodi i čitav život živi ljudima na teretu, s toga ne čudi to što mislite da ikog, osim možda nesretnice koje ste zatočili, zanimaju vaše priče o razdvajanju mora i kamenoj kiši koja je pobila Lutov a.s. narod. To je to razmišljanje koje je stiglo s istoka, i to bliskog, pa ono...
Uživajte u sedmom stoljeću, uživaoče u kamenovanju žena i genitalnim mutilacijama.
- It_is_a_Leclerc
#1180 Re: LGBT parada
Opet ništa ne znate.Connaisseur Karlin wrote:cirkkus od gej paradi nikad u vlastitoj povijesti nije pomogao pravima gejs , ovo cirkziranje se pocelo prakticirati nakon dobijenih pravaIt_is_a_Leclerc wrote:Jedini cirkus ovdje je šačica homofobnih forumaša koji sve svode na proste brojeve jer jedino tako išta i mogu skopčati o temi.Connaisseur Karlin wrote:
cirkus od parade![]()
Gotovo je smiješno, da ne kažem bezobrazno postaviti pitanje - koja to pravo LGBTQI osobe nemaju u našem društvu, kad dobro znamo da nemaju nijedno i nikakvo. Nemaju pravo na slobodno okupljanje (MUP KS je već dvaput izdavao zabrane za Queer festival zbog - ugrožene sigurnosti učesnika) za početak, diskriminisani su svugdje - od javnog prostora do radnih mjesta i škola, suočeni s govorom mržnje, s nasiljem u porodicama, na fakultetima, u školama, na ulicama... U najkraćem, osobe LGBTQI orjentacije u BiH imaju pravo da o sebi i svojoj partnerici-partneru misle i govore samo u svojim sobama, jer ih svugdje drugo čeka nasilje i govor mržnje. To nisu ljudska prava i to nije jednakost i ravnopravnost. To su činjenice. Osnov od kojeg će ti ljudi morati početi da se bore za svoja prava, ako žele uskoro ostvariti i pravo na životno partnerstvo i ostalo.
Svi su po pitanju ljudskih i manjinskih prava bolji od BiH. Mi smo slijepo crijevo Evrope gdje vozač kaže Romkinji da ne može u autobus, iako ima kaartu, a na njeno - "Pa gdje za mene ima mjesta?", kaže -- "U Aushwitzu" i pola autobusa se odvali smijati. O čemu mi više pričamo.
Dajte molim vas podsjetite se na odluku Vrhovnog suda SAD-a o homoseksualnim brakovima i koliko je napora i lobiranja LGBTQ zajednica uložila u tu priču.
- basicm
#1181 Re: LGBT parada
Ovaj leclerc je stvarno dobro ostecen.
Ne propusta priliku da pored licnog vrijedjanja zakaci malo i po vjeri, ali naravno ne svakoj, samo se jedne drzi.
Ne propusta priliku da pored licnog vrijedjanja zakaci malo i po vjeri, ali naravno ne svakoj, samo se jedne drzi.
- Connaisseur Karlin
#1182 Re: LGBT parada
a kakve to veze ima sa klovnovskim paradamaIt_is_a_Leclerc wrote:Connaisseur Karlin wrote:Opet ništa ne znate.It_is_a_Leclerc wrote: cirkkus od gej paradi nikad u vlastitoj povijesti nije pomogao pravima gejs , ovo cirkziranje se pocelo prakticirati nakon dobijenih prava
Dajte molim vas podsjetite se na odluku Vrhovnog suda SAD-a o homoseksualnim brakovima i koliko je napora i lobiranja LGBTQ zajednica uložila u tu priču.
-
sekerbay
#1183 Re: LGBT parada
Pa dobro, majka mu stara, hoš persirat il neš

Dobar, dobar.
Pa dobro, bem mu miša, ne moraš spuštat na lični nivo i ko odgovor na moje argumentovano izbijanje iz cipela koristit uvrede.
Msm, od čeg je meni da se spuštam na tvoj dječiji nivo i da ti odgovaram?!
Ma hajte molim vas
It_is_a_Leclerc wrote:osoba s viškom vremena, a manjkom pameti
Dobar, dobar.
Pa dobro, bem mu miša, ne moraš spuštat na lični nivo i ko odgovor na moje argumentovano izbijanje iz cipela koristit uvrede.
Ma hajte molim vas
- It_is_a_Leclerc
#1184 Re: LGBT parada
Ne uvijek. Samo kad mi neko vjerovanje hoće nametnuti kao egzaktnu činjenicu. E onda moram objasniti zašto to ne može.basicm wrote:Ovaj leclerc je stvarno dobro ostecen.
Ako ste tako silno mudri, obratite pažnju na to da ja nisam prvi koji je vjeru spomenuo već ovaj ljubitelj kamenovanja i genitalnih mutilacija. Njemu se žalite.
-
kakavdanakneiskustvu
#1185 Re: LGBT parada
I po hrvatsskim a rjedje i po srbijanskim spirtskim reprezentacijama,ne mozes ga nigdje smjestiti,ni u jednu grupu ljudi,da ga covjek posteno,sve argumentovano ispljuje,izvrijedjabasicm wrote:Ovaj leclerc je stvarno dobro ostecen.
- It_is_a_Leclerc
#1186 Re: LGBT parada
Ja spuštam na lični nivo samo kad me neko svede dolje. Pa šta košta, da se plati. Znači, doslovno pošto kupio, po to prodao.sekerbay wrote:Pa dobro, majka mu stara, hoš persirat il neš
It_is_a_Leclerc wrote:osoba s viškom vremena, a manjkom pameti
Dobar, dobar.
Ma hajte molim vas
- It_is_a_Leclerc
#1187 Re: LGBT parada
Beskrajno mudro.kakavdanakneiskustvu wrote:I po hrvatsskim a rjedje i po srbijanskim spirtskim reprezentacijama,ne mozes ga nigdje smjestiti,ni u jednu grupu ljudi,da ga covjek posteno,sve argumentovano ispljuje,izvrijedjabasicm wrote:Ovaj leclerc je stvarno dobro ostecen.
-
kakavdanakneiskustvu
#1188 Re: LGBT parada
It_is_a_Leclerc wrote:Beskrajno mudro.kakavdanakneiskustvu wrote:I po hrvatsskim a rjedje i po srbijanskim spirtskim reprezentacijama,ne mozes ga nigdje smjestiti,ni u jednu grupu ljudi,da ga covjek posteno,sve argumentovano ispljuje,izvrijedjabasicm wrote:Ovaj leclerc je stvarno dobro ostecen.
-
sekerbay
#1189 Re: LGBT parada
Što se tiče kamenovanja, o ti vrli presipaču iz šupljeg u prazno, isto je zabranjeno. Barem u mojoj vjeri 
Samo ne znam zašto pristajem na tvoju trol igru koju poturas jer nemaš argumente za ono o čemu vaziš.
Plačeniće!
Samo ne znam zašto pristajem na tvoju trol igru koju poturas jer nemaš argumente za ono o čemu vaziš.
Plačeniće!
Last edited by sekerbay on 26/06/2018 22:35, edited 1 time in total.
- Edin H.
#1190 Re: LGBT parada
Leclerc je selektivan, mrzi migrante, a a gotivi LGBT
Ne funkcionise tako Konvencija o ljudskim pravima.
- triconja
#1191 Re: LGBT parada
Izgleda ovdje svi jaki na rijecima a kad treba pokazat djelima kurko. Jebo ti ova raspredanja o pravima ako se nece nista konkretno poduzeti.
- Krokodajl
#1192 Re: LGBT parada
Čuj BiH slijepo crijevo, kod nas migranti najbolje prošli.
Mislim da su od Turske pa na ovamo jedino u BiH dobili bolji status nego domicilno stanovništvo što ima.
Treba ih primit još jedno 10 000, ma 20 000, ako im je lijepo ovdje, što da ne
A što se vraćanja u sedmo stoljeće tiče... podsjeti me na lijepu pjesmu Dražena Zanke...
"Tko na tvrdoj stini svoju povist piše... tom ne može nitko, prošlost da izbriše ..." čestite Rvati na pobjedi
Mislim da su od Turske pa na ovamo jedino u BiH dobili bolji status nego domicilno stanovništvo što ima.
Treba ih primit još jedno 10 000, ma 20 000, ako im je lijepo ovdje, što da ne
A što se vraćanja u sedmo stoljeće tiče... podsjeti me na lijepu pjesmu Dražena Zanke...
"Tko na tvrdoj stini svoju povist piše... tom ne može nitko, prošlost da izbriše ..." čestite Rvati na pobjedi
- ¤ jelena ¤
#1193 Re: LGBT parada
'nači...plač...ćddžž

- It_is_a_Leclerc
#1194 Re: LGBT parada
Da sam maliciozan, kao što nisam, ispostavio bih ti ovo "plaČeniĆe" kao argument za polu-pismenost za koju sam optužen, ali neću. Ja prihvatam da si ti rođen u dijelu BiH gdje se afrikati miješaju. To je nešto što si ti dobio rođenjem. Možda mi malo i smeta da to vidim javno, ali eto...Prihvatam te kao takvog - nepoznavatelja pravopisa bosanskog jezika. I ne bih ti npr. uskratio slobodu da budeš to što jesi na ovom forumu.sekerbay wrote:Što se tiče kamenovanja, o ti vrli presipaču iz šupljeg u prazno, isto je zabranjeno. Barem u mojoj vjeri
Plačeniće!
(Btw. Argumente ćeš dobiti kad ih ti prvo daš meni. Ili misliš da je hiperestrogenemija i široki kukovi ikakav argument čak i u kamenlandu)
- It_is_a_Leclerc
#1195 Re: LGBT parada
Gdje sam ja rekao da bilo koga mrzim?Edin H. wrote:Leclerc je selektivan, mrzi migrante, a a gotivi LGBT
Ja sam samo za primjenu zakona i ograničavanje broja ulaska ilegalnih ekonomskih migranata kao i valjda svako, osim šačice "Refugees welcome" hipija.
Sva moguća ljudska prava bih im dao istog momenta.
- It_is_a_Leclerc
#1197 Re: LGBT parada
Opet padobranci.Idemedosumom wrote:
Čovjek mi rekao da sam "polupismen", pa hajde, rekoh, da primjetim i ja koju greškicu, i to povežem sa naslovom teme pokazujući svu ljepotu prihvatanja različitosti, pa i jezičke
Nije baš ni bilo teško skontati, al' eto.
- Idemedosumom
#1198 Re: LGBT parada
Nego, treba se vratiti temi.
Mene iritira kako mnogi tvrde da LGBTXYZ+ pojedinci traže "jednaka prava," kada se u većini slučajeva radi o posebnim pravima koja su prilagođena njihovim preferencama.
Na stranu sada, da li im ta prava treba dati ili ne, samo treba u startu pravilno stvari definisati.
Mene iritira kako mnogi tvrde da LGBTXYZ+ pojedinci traže "jednaka prava," kada se u većini slučajeva radi o posebnim pravima koja su prilagođena njihovim preferencama.
Na stranu sada, da li im ta prava treba dati ili ne, samo treba u startu pravilno stvari definisati.
- Hajvan
#1199 Re: LGBT parada
1. nije tursko, vec otomansko carstvosekerbay wrote:Ako govoriš o ovima što zagovaraju održavanje parada, onda se slažem.Hajvan wrote:Problem sa osobama naucenih identiteta (religija je jedan od njih), je sto taj prihvaceni (a ne vlastiti) identitet zele nametnuti i drugima…
Ali, ako govoriš o nama muslimanima, znaj da griješiš.
U toliko dugoj vladavini 1.turskog carstva 2.nije zabilježeno niti jedno jedino nasilno prevođenje u vjeru ili 3.kršenje nekih prava.
Ovaj vam spominje njakog šoferčinu koji će nakon odrađene smjene zasjes na neku gajbu ispred granapa i oborit pivu. I on mi je pokazatelj stanja u društvu![]()
Ovdje govorimo o pokušajima zanemarljive manjine da svoje u našim očima izopacene sisteme i koncepte nametne ko neš sasvim normalno.
Hej, apsolutna većina je protiv!
Ma dajte molim vas
Podržavam.Hajvan wrote:sta mislis da pocnemo preispitivati i religijske skupine i njihova prava i slobode koja trenutno uzivaju??
Uglavnom, kad većina ne bude protiv toga, slobodno mogu šetat. Što se mene tiče, mogu i gologuzi
Svakako ne vjerujem u pravdu na ovom svijetu, nego na apsolutnu pravdu koja će se dijelit na sudnjem danu.
Ako postoji to tam, ima da gorii to u svakom smislu te riječi
2. i 3. su moguce tacni, ali nedokazivi.
no to je sve nebitno... ja upoce nisam to spomenuo, niti se iz mojeg pisanja moze naslutiti ovo sto ste vi odgovrili na moju tvrdnju.
religija je nauceni identitet. niste ga sami spoznali. neko vam ga je prenio- roditelji, rodbina, okolina.. to nije iskljucivo vas identitet, vec vam je nametnut od okoline u kojoj zivite i kao takav je krhak, podlozan izmjena a nerijetko i manipulacijama...
- triconja
#1200 Re: LGBT parada
Eee, kad sam procito ono da su turci (otomani belesi) uzimali djecu iz nemuslimanskih porodica i od njiha pravili nake jedinice (poturcivali ih, sto bi srbi rekli) pali su mi u ocima da nije normalno. Ali jebiga, to se ne moze cut od pristalica nake misli koja se ovdje vrti, nego se mora istrazivat i tako toHajvan wrote:1. nije tursko, vec otomansko carstvosekerbay wrote:Ako govoriš o ovima što zagovaraju održavanje parada, onda se slažem.Hajvan wrote:Problem sa osobama naucenih identiteta (religija je jedan od njih), je sto taj prihvaceni (a ne vlastiti) identitet zele nametnuti i drugima…
Ali, ako govoriš o nama muslimanima, znaj da griješiš.
U toliko dugoj vladavini 1.turskog carstva 2.nije zabilježeno niti jedno jedino nasilno prevođenje u vjeru ili 3.kršenje nekih prava.
Ovaj vam spominje njakog šoferčinu koji će nakon odrađene smjene zasjes na neku gajbu ispred granapa i oborit pivu. I on mi je pokazatelj stanja u društvu![]()
Ovdje govorimo o pokušajima zanemarljive manjine da svoje u našim očima izopacene sisteme i koncepte nametne ko neš sasvim normalno.
Hej, apsolutna većina je protiv!
Ma dajte molim vas
Podržavam.Hajvan wrote:sta mislis da pocnemo preispitivati i religijske skupine i njihova prava i slobode koja trenutno uzivaju??
Uglavnom, kad većina ne bude protiv toga, slobodno mogu šetat. Što se mene tiče, mogu i gologuzi
Svakako ne vjerujem u pravdu na ovom svijetu, nego na apsolutnu pravdu koja će se dijelit na sudnjem danu.
Ako postoji to tam, ima da gorii to u svakom smislu te riječi
( mozda jedini osvajci u istoriji covjecanstva koji su primili vjeru od porazenog)
2. i 3. su moguce tacni, ali nedokazivi.
no to je sve nebitno... ja upoce nisam to spomenuo, niti se iz mojeg pisanja moze naslutiti ovo sto ste vi odgovrili na moju tvrdnju.
religija je nauceni identitet. niste ga sami spoznali. neko vam ga je prenio- roditelji, rodbina, okolina.. to nije iskljucivo vas identitet, vec vam je nametnut od okoline u kojoj zivite i kao takav je krhak, podlozan izmjena a nerijetko i manipulacijama...