ja jednom iznesem argumente i nemam potrebe ih ponavljat,nisam ja ko ti.Dzevy wrote:zar si izgubio argumente pa si se usutio, ili kontas sta si mogao kupiti za razliku koju si preplatio svoj iP6.? ili ces jednostavnoradiša wrote:inzinjer mi smo se davno pozdravili ne vidim svrhu pisanja daljegDzevy wrote: jesi ti uporan i pritom dosadan lik, ko je rekao da neki uređaj nema mana, pored svih vrlina u toj cijeni te sitnice su zanemarive, da se zapali ili pukne staklo, skripi i slicno to su mane koje su neoprostive ovo su sitnice, pritom svako pola godine ako hoces zamjenis telefon svejedno ti jer si platio normalnu cijenu, a ne kupis iPhone pa ga nosis 2-3 god jer valja 1600KM opravdati, nema svrhe svako 6mj bacati toliko loveili preplatiti ip5 700KM kao sto neko nedavno rece
![]()
Xiaomi mobiteli
Moderator: Benq
- radiša
#1176 Re: Xiaomi mobiteli
- zlo zlo
#1177 Re: Xiaomi mobiteli
apple svakako nije
to je preplačena kršina za amere, oni barem kupuju domaće pa imaju izgovor
a dajte mi u ruke samsunga i šaomija koji isto dođu , najbolje da mi mixa i s7 edge pošaljete i dajem časnu pionirsku da ću ih pošteno usporedit
a dajte mi u ruke samsunga i šaomija koji isto dođu , najbolje da mi mixa i s7 edge pošaljete i dajem časnu pionirsku da ću ih pošteno usporedit
- AhmetShabo
#1178 Re: Xiaomi mobiteli
Evo ko su kupci Iphone-a
I dobro neko napisa, kupuju nekakva sklonista i spremaju se za zombije i invaziju vanzemaljaca.

Ma ne, nisu oni idioti, ovo treba da su nam uzori u zivotu
I dobro neko napisa, kupuju nekakva sklonista i spremaju se za zombije i invaziju vanzemaljaca.

Ma ne, nisu oni idioti, ovo treba da su nam uzori u zivotu
-
Dzevy
#1179 Re: Xiaomi mobiteli
Nakon sto smo te demantovali u svakom aspektu vise puta ti i dalje nastavljas sa istim, tako da valjda nekad budes gledao u ostale karakteristike osim imena. Zali Boze vremena provedenog pojasnjavajuci ti neke stvari.radiša wrote:
ja jednom iznesem argumente i nemam potrebe ih ponavljat,nisam ja ko ti.
- radiša
#1180 Re: Xiaomi mobiteli
koga si ba demantovo davno se pozdravio jer si vidio da nisi u pravu a sad opet pokusavas nesto misleci da ces nesto postici.Dzevy wrote: zar si izgubio argumente pa si se usutio, ili kontas sta si mogao kupiti za razliku koju si preplatio svoj iP6.? ili ces jednostavno
ja jednom iznesem argumente i nemam potrebe ih ponavljat,nisam ja ko ti.
Nakon sto smo te demantovali u svakom aspektu vise puta ti i dalje nastavljas sa istim, tako da valjda nekad budes gledao u ostale karakteristike osim imena. Zali Boze vremena provedenog pojasnjavajuci ti neke stvari
Last edited by radiša on 03/01/2017 18:35, edited 1 time in total.
- radiša
#1181 Re: Xiaomi mobiteli
izvoza al cega,garant ne šajomija 
-
Dzevy
#1183 Re: Xiaomi mobiteli
Demantovao te Ja pa i svi ostali, a ti uporan definitivno dilejin blizanac, nema ko drugi biti.radiša wrote: koga si ba demantovo davno se pozdravio jer si vidio da nisi u pravu a sad opet pokusavas nesto misleci da ces nesto postici.
uostalom uhvati se svog preplacenog apple-a, ovo je tema o xiaomi-u tako da nema potrebe da budes tu osim ako nemas komplex nazvan xiaomi, gdje je ucenik nadmasio profesora.
Hajd zdravo jos jednom
- radiša
#1184 Re: Xiaomi mobiteli
neka te ba da se jos pozdravimo koji putDzevy wrote:Demantovao te Ja pa i svi ostali, a ti uporan definitivno dilejin blizanac, nema ko drugi biti.radiša wrote: koga si ba demantovo davno se pozdravio jer si vidio da nisi u pravu a sad opet pokusavas nesto misleci da ces nesto postici.
uostalom uhvati se svog preplacenog apple-a, ovo je tema o xiaomi-u tako da nema potrebe da budes tu osim ako nemas komplex nazvan xiaomi, gdje je ucenik nadmasio profesora.
Hajd zdravo jos jednom![]()
- radiša
#1185 Re: Xiaomi mobiteli
jes a vidi dje šajomiazrailxxl wrote:radiša wrote:izvoza al cega,garant ne šajomija
- zlo zlo
#1186 Re: Xiaomi mobiteli
žalosno da tako velika firma kao apple nije bar 10 puta veća u tržištu od šaomija ipak imaju 10puta više zaposlenih 
-
Dzevy
#1187 Re: Xiaomi mobiteli
To je jedino sto imas reciradiša wrote: neka te ba da se jos pozdravimo koji put
Znas li postaviti mp3 pjesmu kao ton zvona ili ipak koristis one po defaultu.?
PS, Xiaomi je među mlađim kompanijama koje su tu na listi, sa x puta manje uposlenika u odnosu na ostale tako da ne znam sta ocekujes.
- radiša
#1188 Re: Xiaomi mobiteli
jest al ih ne moze imat svako,nije aple 300 marakazlo zlo wrote:žalosno da tako velika firma kao apple nije bar 10 puta veća u tržištu od šaomija ipak imaju 10puta više zaposlenih
- radiša
#1189 Re: Xiaomi mobiteli
čao čaoooDzevy wrote:To je jedino sto imas reciradiša wrote: neka te ba da se jos pozdravimo koji put![]()
nisam vise ni ocekivao.
Znas li postaviti mp3 pjesmu kao ton zvona ili ipak koristis one po defaultu.?
PS, Xiaomi je među mlađim kompanijama koje su tu na listi, sa x puta manje uposlenika u odnosu na ostale tako da ne znam sta ocekujes.![]()
koji si ti car
- radiša
#1190 Re: Xiaomi mobiteli
kako necu znat,inace nemam iphon lozim vas malo jer znam na sta ste alergicniazrailxxl wrote:de ti nama reci znaš li ti postavit mp3 pjesmu za zvonoradiša wrote:jest al ih ne moze imat svako,nije aple 300 marakazlo zlo wrote:žalosno da tako velika firma kao apple nije bar 10 puta veća u tržištu od šaomija ipak imaju 10puta više zaposlenih![]()
dođe li kad delivery report na tom govnetu kad pošalješ SMS
eno neko plaće na ajfun temi da ga jebe ta "sitnica"
-
Dzevy
#1191 Re: Xiaomi mobiteli
Ne postavljaj mu tako teska pitanja, odgovorit ce ti sa cao hahaha, sta ce software im ogranicen kao balkon, a dizu ga u nebo, msm sta reci za takve korisnike kojima software dozvoljava samo koristenje ne i prilagođavanje svojim potrebama...azrailxxl wrote:de ti nama reci znaš li ti postavit mp3 pjesmu za zvonoradiša wrote:jest al ih ne moze imat svako,nije aple 300 marakazlo zlo wrote:žalosno da tako velika firma kao apple nije bar 10 puta veća u tržištu od šaomija ipak imaju 10puta više zaposlenih![]()
dođe li kad delivery report na tom govnetu kad pošalješ SMS
- zlo zlo
#1192 Re: Xiaomi mobiteli
Pa ne vrijedi više od 300, u tome je stvar
da daju neku stvar koja vrijedi svojih para onda bi bilo ok,.... ovako ih ti moraš branit i klet se u njih da ne ispadneš budala pred drugima što si dao toliko para 
- radiša
#1193 Re: Xiaomi mobiteli
pitanje nije tesko,nemam iphon kao sto rekoh,lozim vas gospon ingineruDzevy wrote:
Ne postavljaj mu tako teska pitanja, odgovorit ce ti sa cao hahaha, sta ce software im ogranicen kao balkon, a dizu ga u nebo, msm sta reci za takve korisnike kojima software dozvoljava samo koristenje ne i prilagođavanje svojim potrebama...
-
jarobot
#1194 Re: Xiaomi mobiteli
Haj da ja završim da se ne svađate. Moj je ipak najbolji.
Usput gkedam test za onaj keramički. Čini se da je rađen za ljude sa slabom kičmom kad ispane netreba se saginjati plus neznam kako koristiti osim drżati na otvorenom dlanu. I skup je.
Da se ne svađate moj je najbolji.
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Usput gkedam test za onaj keramički. Čini se da je rađen za ljude sa slabom kičmom kad ispane netreba se saginjati plus neznam kako koristiti osim drżati na otvorenom dlanu. I skup je.
Da se ne svađate moj je najbolji.
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
-
Dzevy
#1195 Re: Xiaomi mobiteli
Neces vjerovati znao sam to bez da si rekao, vec sam ti to i napisao. Sigurno koristis UMI, OUKITEL sta nezz neki NO Name kinez pa ti Xiaomi pusta zelja.radiša wrote:pitanje nije tesko,nemam iphon kao sto rekoh,lozim vas gospon ingineruDzevy wrote:
Ne postavljaj mu tako teska pitanja, odgovorit ce ti sa cao hahaha, sta ce software im ogranicen kao balkon, a dizu ga u nebo, msm sta reci za takve korisnike kojima software dozvoljava samo koristenje ne i prilagođavanje svojim potrebama...
Savjetovao bih te da ucis i da se uhvatis knjige ali raspust je pa odmori malo
- radiša
#1196 Re: Xiaomi mobiteli
Imam s7 edge,ozbiljno a knjigu sam ostavio davno,procitam koju sa vremena na vrijeme.Dzevy wrote:Neces vjerovati znao sam to bez da si rekao, vec sam ti to i napisao. Sigurno koristis UMI, OUKITEL sta nezz neki NO Name kinez pa ti Xiaomi pusta zelja.radiša wrote:pitanje nije tesko,nemam iphon kao sto rekoh,lozim vas gospon ingineruDzevy wrote:
Savjetovao bih te da ucis i da se uhvatis knjige ali raspust je pa odmori malo
-
Dzevy
#1197 Re: Xiaomi mobiteli
Odlicno onda, ako si ozenjen uhvati se zene, ako nisi onda djevojke pa potrosi taj visak energije, pusti se foruma ima pametnijih stvari od trolanja.radiša wrote: Imam s7 edge,ozbiljno a knjigu sam ostavio davno,procitam koju sa vremena na vrijeme.
- radiša
#1198 Re: Xiaomi mobiteli
radim,stvaram pare a usput se i zabavljamDzevy wrote:Odlicno onda, ako si ozenjen uhvati se zene, ili djevojke pa potrosi taj visak energije, pusti se foruma ima pametnijih stvari od trolanja.radiša wrote: Imam s7 edge,ozbiljno a knjigu sam ostavio davno,procitam koju sa vremena na vrijeme.
zena kad kuci dodjem.
Last edited by radiša on 03/01/2017 19:00, edited 1 time in total.
- zlo zlo
#1199 Re: Xiaomi mobiteli
sad ti ne vjerujemo da imaš s7 edge
postaj nam tu par selfija onako u zrcalu s njim, obavezno u kožnim tangama, da znamo sigurno da si to ti a ne netko drugi 
-
febo_acm
#1200 Re: Xiaomi mobiteli
Moram prodati iPhone 7 plus da kupim Xiaomi, neki koji se Dileji i njegovim klonovima svidja. Stvarno sto se nacitah nebuloza to nije normalno... Evo ja nemam Mercedes, ali ne pada mi napamet da pisem da pricam kako je to sranje i kako svi treba da vozimo Golfa jer je Golf ipak Golf.
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk