s Consuelom za vratoveRidjobrki wrote: Nemoj zajebavat' da je i toga bilo?![]()
![]()
Igrao sam ja mafiju vaktile ali nisam znao šta se u pozadini dešava
![]()
Leksikon foruma sax i klix
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1176 Re: Leksikon foruma sax i klix
- Capajebo
#1177 Re: Leksikon foruma sax i klix
E onda je nisi igr'o kako trebaRidjobrki wrote: Nemoj zajebavat' da je i toga bilo?![]()
![]()
Igrao sam ja mafiju vaktile ali nisam znao šta se u pozadini dešava
![]()
-
Messier
#1178 Re: Leksikon foruma sax i klix
lejdi i burek ko dva murijaka
ovaj napadan,onaj ti raja.gud gaj i bed gaj
ono ko u stanici,ovaj je dobar,njemu cu reci
ovaj napadan,onaj ti raja.gud gaj i bed gaj
ono ko u stanici,ovaj je dobar,njemu cu reci
- Capajebo
#1179 Re: Leksikon foruma sax i klix
Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?

- supercali
#1180 Re: Leksikon foruma sax i klix
vulgarno ne znaci i uvredadale cooper wrote:Nemoj se ljutiti, ali tvoje šale ponekad znaju biti poprilično prizemno vulgarne, posebice kada komuniciraš sa ženama.supercali wrote:ma znala se klinac zezati nikad nije znala primiti salu na svoj racun i odmah ide moderator moddale cooper wrote:
Griješiš, ona je samo imala nisku toleranciju na sranja. A znala se zezati.
posebno kasnije kad sam joj vjerovatno postao mrzak
ti si samo potvrdio stvari da je imala problema
moderator ne moze biti neko ko ima nisku toleranciju u bilo cemu jer je takav posao moderatora posebno na ovako siroko obuhvatnim forumima
To govorim onako kao neko ko čita sa strane.
tu dolazimo do ove teme sloboda govora sto je tu negdje na forumu
ako ne znas prihvatiti salu ili ti se ne svidja prekines komunikaciju i ne ides u dalju diskusiju
mnogo ljudi to ne zna i onda odgovara na nacin da vrijedja (tj pokusavaju vrijedjati) a kad vide da to ne uspjeva onda idu prijetnje prijavljivanje moderatorima i sl
ljudi moraju skontati da se svijet ne ravna prema njima
ni meni neke sale ne lijezu al nikad amabas nikad nisam niti se zalio na to niti odgovarao u stilu prijetnji ili sl
ja imam svoj neki smisao za humor i svjestan sam da ne odgovara svakome al ko nastavi sa salom onda moze i ocekivati takve sale a sve su znale kako se salim
kad smo kod zena ne dajem za pravo nikome na forumu da kaze da postuje zene vise od mene
-
Niemand
#1181 Re: Leksikon foruma sax i klix
Respo, prenijelo te. Probudi se.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1182 Re: Leksikon foruma sax i klix
zamisli, poklale se ko je šta kuh'o, teme se brisale, accounti se brisali, a kad im spomeneš pitu ne valjašCapajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?![]()
![]()
![]()
- supercali
#1183 Re: Leksikon foruma sax i klix
ako si spremila kafu dolazim
-
Messier
#1184 Re: Leksikon foruma sax i klix
to ne znam..de tracajte 
- jao_situacije
#1185 Re: Leksikon foruma sax i klix
nea šanse da se to desiloVelkoski wrote:zamisli, poklale se ko je šta kuh'o, teme se brisale, accounti se brisali, a kad im spomeneš pitu ne valjašCapajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?![]()
![]()
![]()
![]()
- Capajebo
#1186 Re: Leksikon foruma sax i klix
Taj ban wave, i eurovizija Dino Merlin, kad je kamara ljudi dobilo ban, Neeelix trajni medju ostalima, BHF isto neki kvalitetan ban itd itdVelkoski wrote:zamisli, poklale se ko je šta kuh'o, teme se brisale, accounti se brisali, a kad im spomeneš pitu ne valjašCapajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?![]()
![]()
![]()
![]()
Sutradan k'o iz rovova svi izlaze, da vide ko je prezivio
- Capajebo
#1187 Re: Leksikon foruma sax i klix
sta ti je ba, do dan danas zle krvi ostalojao_situacije wrote:nea šanse da se to desiloVelkoski wrote:zamisli, poklale se ko je šta kuh'o, teme se brisale, accounti se brisali, a kad im spomeneš pitu ne valjašCapajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?![]()
![]()
![]()
![]()
-
Niemand
#1188 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa sta su se posvadjale 
- muz66
#1189 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sta bi sa Mracnjak-om, ili tako nesto?
Jedan nam se forumas ispalio u Luxemburg, kaze tesko mu, budi ga Lambov salon ispod prozora
Jedan nam se forumas ispalio u Luxemburg, kaze tesko mu, budi ga Lambov salon ispod prozora
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1190 Re: Leksikon foruma sax i klix
ima šanse...
tu ih je lejdi pošamarala, neke joj ni do dan-danas nisu halalile
mrachni je aktivan na twitteru, piše i po klixu ponekad
tu ih je lejdi pošamarala, neke joj ni do dan-danas nisu halalile
mrachni je aktivan na twitteru, piše i po klixu ponekad
- Ridjobrki
#1191 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja bih se samo prije spavanja prisjetio legendarne teme o problemu sa vjevericama koje pojedoše orahe.
I najzabavnije noći na forumu - kolektivno gledanje Milana Tarota na OBN-u!
U to vrijeme sam živio sam u BL i jednog forumaša koji nije imao OBN uključivao preko skajpa da može i on učestvovati na temi. Postavim njemu kameru pred TV i pojačam ton a ovamo forumam na računaru.
sjećam se loma na temi kad neki pozivatelj razbi jaje na glavi uživo u programu po Milanovim uputama...
Zbilja, gdje je @fixer, jel živ?
Sjooo, hvala za podsjećanje na hidranta/cikcangu, onda ona Melisa što je htjela ugasiti internet, pa Šero11... znalo je biti kvalitetne hajke.
I najzabavnije noći na forumu - kolektivno gledanje Milana Tarota na OBN-u!
U to vrijeme sam živio sam u BL i jednog forumaša koji nije imao OBN uključivao preko skajpa da može i on učestvovati na temi. Postavim njemu kameru pred TV i pojačam ton a ovamo forumam na računaru.
Sjooo, hvala za podsjećanje na hidranta/cikcangu, onda ona Melisa što je htjela ugasiti internet, pa Šero11... znalo je biti kvalitetne hajke.
-
Messier
#1192 Re: Leksikon foruma sax i klix
zato je neelix doceko na radio sarajevu prvu izbjegliku kolonu ,ono s pitanjem,sta cete jesti? 
- Capajebo
#1193 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ridjobrki wrote:Ja bih se samo prije spavanja prisjetio legendarne teme o problemu sa vjevericama koje pojedoše orahe.![]()
![]()

a misevi u Sarajevu?
- supercali
#1194 Re: Leksikon foruma sax i klix
a punta i slikanje nepravilno parkiranih dok nije uslikao neke iz agencije za koordinaciju pa otisao zbog toga na sud a kasnije se ispostavilo da on zauzima 2 mjesta na parkingu da ga ne bi neko zagrebao
- jao_situacije
#1195 Re: Leksikon foruma sax i klix
de linkCapajebo wrote: sta ti je ba, do dan danas zle krvi ostalo![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1196 Re: Leksikon foruma sax i klix
šteta što onda nije uspjela migracija na Radio Sarajevo, njima samo fali forum da bi bili jači od KlixaMessier wrote:zato je neelix doceko na radio sarajevu prvu izbjegliku kolonu ,ono s pitanjem,sta cete jesti?
- Ridjobrki
#1197 Re: Leksikon foruma sax i klix
Mrachni je na twitteru jak, a među najjačim tamo je definitivno nellington za kojeg je neko na početku teme pitao.muz66 wrote:Sta bi sa Mracnjak-om, ili tako nesto?
Nosferatu je živ, oženio se - njega poznajem privatnim kanalima, oženio je moju dobru prijateljicu. Oboje su u USA, rade, dobili su nedavno dijete... sve pet.
A jest' i miševi su bili legendarni...
-
todd_smith
#1198 Re: Leksikon foruma sax i klix
to je bilo nesto najjace na ovom forumu ikada, jedina bolja noc na forumu je bila kada je ajfel pulsiraoCapajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas?![]()
![]()
![]()
-
Niemand
#1199 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jao situacije, nemoj se molim te naljutiti il sta tako, al naumpade mi sad kad je neko na crnoj hronici postavio "link na fb profil" onog nekog kriminalca
ti i sociolog mescini "nasjeli"
Umirala sam od smijeha
Umirala sam od smijeha
Last edited by Niemand on 05/10/2016 02:23, edited 1 time in total.
- dale cooper
#1200 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nije problem prihvatiti šalu, ali treba znati kada i kome možeš uputiti nešto malo recimo bezobraznije, a da sesupercali wrote:vulgarno ne znaci i uvredadale cooper wrote:
Nemoj se ljutiti, ali tvoje šale ponekad znaju biti poprilično prizemno vulgarne, posebice kada komuniciraš sa ženama.
To govorim onako kao neko ko čita sa strane.
tu dolazimo do ove teme sloboda govora sto je tu negdje na forumu
ako ne znas prihvatiti salu ili ti se ne svidja prekines komunikaciju i ne ides u dalju diskusiju
mnogo ljudi to ne zna i onda odgovara na nacin da vrijedja (tj pokusavaju vrijedjati) a kad vide da to ne uspjeva onda idu prijetnje prijavljivanje moderatorima i sl
ljudi moraju skontati da se svijet ne ravna prema njima
ni meni neke sale ne lijezu al nikad amabas nikad nisam niti se zalio na to niti odgovarao u stilu prijetnji ili sl
ja imam svoj neki smisao za humor i svjestan sam da ne odgovara svakome al ko nastavi sa salom onda moze i ocekivati takve sale a sve su znale kako se salim
kad smo kod zena ne dajem za pravo nikome na forumu da kaze da postuje zene vise od mene
taj ne uvrijedi i da to shvati kao šalu kao i što treba. Sve je do konteksta i procjene osobe i trenutka.
Znao sam se i ja šaliti na taj način, ali uvijek sam znao kada i do koje mjere to mogu.
U tebe mi se čini da je to sve random i bez osjećaja za mjeru. Opet kažem, nemoj ovo shvatati lično, ali mi se
tako čini. Ne možeš iste stvari reći nekom forumašu ili forumašici sa kojem si u redovnom kontaktu i nekome
sa kime prvi put komuniciraš.
Nemam stvarno ništa protiv tebe, čak naprotiv, znaš mi biti simpatičan sa tim svojim uletima i pričama.