Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1176 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

Ridjobrki wrote: Nemoj zajebavat' da je i toga bilo? :lol: :lol: :lol: Igrao sam ja mafiju vaktile ali nisam znao šta se u pozadini dešava :-)
s Consuelom za vratove :( :mrgreen: ništa mi nije vjerovala. pozdravljam je ovim putOm :mrgreen:
Capajebo

#1177 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

Ridjobrki wrote: Nemoj zajebavat' da je i toga bilo? :lol: :lol: :lol: Igrao sam ja mafiju vaktile ali nisam znao šta se u pozadini dešava :-)
E onda je nisi igr'o kako treba :mrgreen:
Messier

#1178 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Messier »

lejdi i burek ko dva murijaka
ovaj napadan,onaj ti raja.gud gaj i bed gaj

ono ko u stanici,ovaj je dobar,njemu cu reci :lol:
Capajebo

#1179 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas? :lol: :lol: :lol: :lol:
supercali

#1180 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

dale cooper wrote:
supercali wrote:
dale cooper wrote:
Griješiš, ona je samo imala nisku toleranciju na sranja. A znala se zezati. :)
ma znala se klinac zezati nikad nije znala primiti salu na svoj racun i odmah ide moderator mod
posebno kasnije kad sam joj vjerovatno postao mrzak

ti si samo potvrdio stvari da je imala problema
moderator ne moze biti neko ko ima nisku toleranciju u bilo cemu jer je takav posao moderatora posebno na ovako siroko obuhvatnim forumima
Nemoj se ljutiti, ali tvoje šale ponekad znaju biti poprilično prizemno vulgarne, posebice kada komuniciraš sa ženama.
To govorim onako kao neko ko čita sa strane.
vulgarno ne znaci i uvreda
tu dolazimo do ove teme sloboda govora sto je tu negdje na forumu
ako ne znas prihvatiti salu ili ti se ne svidja prekines komunikaciju i ne ides u dalju diskusiju
mnogo ljudi to ne zna i onda odgovara na nacin da vrijedja (tj pokusavaju vrijedjati) a kad vide da to ne uspjeva onda idu prijetnje prijavljivanje moderatorima i sl
ljudi moraju skontati da se svijet ne ravna prema njima
ni meni neke sale ne lijezu al nikad amabas nikad nisam niti se zalio na to niti odgovarao u stilu prijetnji ili sl

ja imam svoj neki smisao za humor i svjestan sam da ne odgovara svakome al ko nastavi sa salom onda moze i ocekivati takve sale a sve su znale kako se salim

kad smo kod zena ne dajem za pravo nikome na forumu da kaze da postuje zene vise od mene
Niemand

#1181 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Respo, prenijelo te. Probudi se.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1182 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

Capajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas? :lol: :lol: :lol: :lol:
zamisli, poklale se ko je šta kuh'o, teme se brisale, accounti se brisali, a kad im spomeneš pitu ne valjaš :roll: :mrgreen:
supercali

#1183 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

ako si spremila kafu dolazim
Messier

#1184 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Messier »

to ne znam..de tracajte :D
jao_situacije

#1185 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by jao_situacije »

Velkoski wrote:
Capajebo wrote:Joj ne znam jel' ko spomen'o onaj pokolj sto se desio dole na sta ste vi licno kuhali danas? :lol: :lol: :lol: :lol:
zamisli, poklale se ko je šta kuh'o, teme se brisale, accounti se brisali, a kad im spomeneš pitu ne valjaš :roll: :mrgreen:
nea šanse da se to desilo :lol:
Capajebo

#1186 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

Velkoski wrote:
Taj ban wave, i eurovizija Dino Merlin, kad je kamara ljudi dobilo ban, Neeelix trajni medju ostalima, BHF isto neki kvalitetan ban itd itd :lol: :lol: :lol:
Sutradan k'o iz rovova svi izlaze, da vide ko je prezivio :lol: :lol:
Capajebo

#1187 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

jao_situacije wrote:
Velkoski wrote:
nea šanse da se to desilo :lol:
sta ti je ba, do dan danas zle krvi ostalo :lol: :lol: :lol:
Niemand

#1188 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Pa sta su se posvadjale :-?
muz66

#1189 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by muz66 »

Sta bi sa Mracnjak-om, ili tako nesto?

Jedan nam se forumas ispalio u Luxemburg, kaze tesko mu, budi ga Lambov salon ispod prozora :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1190 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

ima šanse... :lol:

tu ih je lejdi pošamarala, neke joj ni do dan-danas nisu halalile :lol:

mrachni je aktivan na twitteru, piše i po klixu ponekad :mrgreen:
Ridjobrki

#1191 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Ridjobrki »

Ja bih se samo prije spavanja prisjetio legendarne teme o problemu sa vjevericama koje pojedoše orahe. :-) :lol:

I najzabavnije noći na forumu - kolektivno gledanje Milana Tarota na OBN-u! :lol: :lol: :lol:

U to vrijeme sam živio sam u BL i jednog forumaša koji nije imao OBN uključivao preko skajpa da može i on učestvovati na temi. Postavim njemu kameru pred TV i pojačam ton a ovamo forumam na računaru. :lol: :-) sjećam se loma na temi kad neki pozivatelj razbi jaje na glavi uživo u programu po Milanovim uputama... :-) :-) :-) Zbilja, gdje je @fixer, jel živ?

Sjooo, hvala za podsjećanje na hidranta/cikcangu, onda ona Melisa što je htjela ugasiti internet, pa Šero11... znalo je biti kvalitetne hajke. :-D
Messier

#1192 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Messier »

zato je neelix doceko na radio sarajevu prvu izbjegliku kolonu ,ono s pitanjem,sta cete jesti? :-D
Capajebo

#1193 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Capajebo »

Ridjobrki wrote:Ja bih se samo prije spavanja prisjetio legendarne teme o problemu sa vjevericama koje pojedoše orahe. :-) :lol:
Image

:lol: :lol: :lol: :lol:

a misevi u Sarajevu? :lol: :lol: :lol:
supercali

#1194 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by supercali »

a punta i slikanje nepravilno parkiranih dok nije uslikao neke iz agencije za koordinaciju pa otisao zbog toga na sud a kasnije se ispostavilo da on zauzima 2 mjesta na parkingu da ga ne bi neko zagrebao
jao_situacije

#1195 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by jao_situacije »

Capajebo wrote: sta ti je ba, do dan danas zle krvi ostalo :lol: :lol: :lol:
de link :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1196 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Velkoski »

Messier wrote:zato je neelix doceko na radio sarajevu prvu izbjegliku kolonu ,ono s pitanjem,sta cete jesti? :-D
šteta što onda nije uspjela migracija na Radio Sarajevo, njima samo fali forum da bi bili jači od Klixa :mrgreen:
Ridjobrki

#1197 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Ridjobrki »

muz66 wrote:Sta bi sa Mracnjak-om, ili tako nesto?
Mrachni je na twitteru jak, a među najjačim tamo je definitivno nellington za kojeg je neko na početku teme pitao.

Nosferatu je živ, oženio se - njega poznajem privatnim kanalima, oženio je moju dobru prijateljicu. Oboje su u USA, rade, dobili su nedavno dijete... sve pet. :)

A jest' i miševi su bili legendarni... :lol:
todd_smith

#1198 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by todd_smith »

to je bilo nesto najjace na ovom forumu ikada, jedina bolja noc na forumu je bila kada je ajfel pulsirao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Niemand

#1199 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Niemand »

Jao situacije, nemoj se molim te naljutiti il sta tako, al naumpade mi sad kad je neko na crnoj hronici postavio "link na fb profil" onog nekog kriminalca :D ti i sociolog mescini "nasjeli" :D :D

Umirala sam od smijeha :lol:
Last edited by Niemand on 05/10/2016 02:23, edited 1 time in total.
dale cooper

#1200 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dale cooper »

supercali wrote:
dale cooper wrote:
Nemoj se ljutiti, ali tvoje šale ponekad znaju biti poprilično prizemno vulgarne, posebice kada komuniciraš sa ženama.
To govorim onako kao neko ko čita sa strane.
vulgarno ne znaci i uvreda
tu dolazimo do ove teme sloboda govora sto je tu negdje na forumu
ako ne znas prihvatiti salu ili ti se ne svidja prekines komunikaciju i ne ides u dalju diskusiju
mnogo ljudi to ne zna i onda odgovara na nacin da vrijedja (tj pokusavaju vrijedjati) a kad vide da to ne uspjeva onda idu prijetnje prijavljivanje moderatorima i sl
ljudi moraju skontati da se svijet ne ravna prema njima
ni meni neke sale ne lijezu al nikad amabas nikad nisam niti se zalio na to niti odgovarao u stilu prijetnji ili sl

ja imam svoj neki smisao za humor i svjestan sam da ne odgovara svakome al ko nastavi sa salom onda moze i ocekivati takve sale a sve su znale kako se salim

kad smo kod zena ne dajem za pravo nikome na forumu da kaze da postuje zene vise od mene
Nije problem prihvatiti šalu, ali treba znati kada i kome možeš uputiti nešto malo recimo bezobraznije, a da se
taj ne uvrijedi i da to shvati kao šalu kao i što treba. Sve je do konteksta i procjene osobe i trenutka.
Znao sam se i ja šaliti na taj način, ali uvijek sam znao kada i do koje mjere to mogu.

U tebe mi se čini da je to sve random i bez osjećaja za mjeru. Opet kažem, nemoj ovo shvatati lično, ali mi se
tako čini. Ne možeš iste stvari reći nekom forumašu ili forumašici sa kojem si u redovnom kontaktu i nekome
sa kime prvi put komuniciraš.

Nemam stvarno ništa protiv tebe, čak naprotiv, znaš mi biti simpatičan sa tim svojim uletima i pričama.
Post Reply