To jos moraju dokazati svojim politickim znanjem i vojnom moci.
Onda ce i ovih 0.5% ostalih , ispocetka sa nelagodom a kasnije sa razumjevanjem, objerucke prihvatiti drzavu u kojoj su Bosnjaci u liderskoj poziciji. Ovako to jos ne ide.
Ne nego onu. ...."digni ruke, ma digni obadve. ...nemas kartu ni do Pristine " ......dezurni_ucenik wrote:Ko misli da su Bosnjaci najveci nacionalisti predlazem da skoknete do Banja Luke,i da na onom trgu kod Boske, sa gitarom u ruci krenete pjevat: ".... slusamo ploce i sviramo rok...".
Tako jeprog321 wrote:Bosnjaci jos nisu drzavotvoran narod.
To jos moraju dokazati svojim politickim znanjem i vojnom moci.
Onda ce i ovih 0.5% ostalih , ispocetka sa nelagodom a kasnije sa razumjevanjem, objerucke prihvatiti drzavu u kojoj su Bosnjaci u liderskoj poziciji. Ovako to jos ne ide.![]()
GeeTnT wrote:Ne nego onu. ...."digni ruke, ma digni obadve. ...nemas kartu ni do Pristine " ......dezurni_ucenik wrote:Ko misli da su Bosnjaci najveci nacionalisti predlazem da skoknete do Banja Luke,i da na onom trgu kod Boske, sa gitarom u ruci krenete pjevat: ".... slusamo ploce i sviramo rok...".
Ko je podijeljen?Connaisseur Karlin wrote:ali vi ste vec podjeljeni,zato vas pitam,zasto bi poceli novi ratABH017 wrote:A na kojem teritoriju žele da sprovedu referendum?Connaisseur Karlin wrote: od koga ce te se braniti ? pa ne pocinju Srbi iz RS rat ? O cemu vi pisete![]()
Srbi samo rade referendum mirnim putem
Gdje su Srbi ovih dana rekli da pokrecu rat? Ja vas citam na forumu,i zkaljucila sma da se Bosanjci pripremaju za rat . Ko ce poceti taj rat?
![]()
Na teritoriju koji su etnički očistili zločinima, masovnim ubijanjima, klanjima, silovanjima, pljačkom, genocidom. Sve dokumentovano i presuđeno na sudu u Hagu. Projekat koji je stvorio taj teritorij, pravno je nazvan UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT. I na tom teritoriju bi da sprovode referendum. Ma hajde, MIRNIM PUTEM?![]()
![]()
Jel se praviš mutava ili samo provociraš?
To bi bilo slično kao da ti pobiješ svoju braću i sestre, a onda kažeš svojim roditeljima "ja bih da mirno podijelimo imovinu".![]()
Bradafilozof wrote:Da ti slikovito objasnim. Zamisli rmpaliju, ruznog i nikakvog, i kaze ti "karlin, sad cu da ti smjestim belegiju, a ti se ne opiri i budi mirna jer nemas se od koga braniti." Uzgred budi receno belegiju nije oprao 10ak dana. Eh sad pitanje za tebe. Da li bi mirno primila tu belegiju ili bi ga fizicki napala i zapocela spiralu nasilja?Connaisseur Karlin wrote:
od koga ce te se braniti ? pa ne pocinju Srbi iz RS rat ? O cemu vi pisete![]()
Gdje su Srbi ovih dana rekli da pokrecu rat? Ja vas citam na forumu,i zkaljucila sma da se Bosanjci pripremaju za rat . Ko ce poceti taj rat?
ubijedjen,a ateistaMyTao wrote:Ne znam za rat... ali sa sigurnoscu mogu reci da je C.K. onaj hinjski i podli provokator koji se veoma lukavo krije iza lazne fasade koja je za demokratiju, mir, slobodu, Europu, bla bla bla...
Ubjedjen sam da se proziva kao agnostic samo da moze pljuvati po islamu, s obzirom da nema pojma ni sta je to agnostic.
Sa druge strane, Cyprus je iskren u svojim stavovima, i potpuno ga razumijem.
Da ti slikovito objasnim. Zamisli rmpaliju, ruznog i nikakvog, i kaze ti "karlin, sad cu da ti smjestim belegiju, a ti se ne opiri i budi mirna jer nemas se od koga braniti." Uzgred budi receno belegiju nije oprao 10ak dana. Eh sad pitanje za tebe. Da li bi mirno primila tu belegiju ili bi ga fizicki napala i zapocela spiralu nasilja?Connaisseur Karlin wrote:
od koga ce te se braniti ? pa ne pocinju Srbi iz RS rat ? O cemu vi pisete![]()
Svi ste podljeni,plus interne podjele medju svim etnickim grupamaABH017 wrote:Ko je podijeljen?Connaisseur Karlin wrote: ali vi ste vec podjeljeni,zato vas pitam,zasto bi poceli novi rat
Priupitah te nestoConnaisseur Karlin wrote:Svi ste podljeni,plus interne podjele medju svim etnickim grupamaABH017 wrote:Ko je podijeljen?Connaisseur Karlin wrote: ali vi ste vec podjeljeni,zato vas pitam,zasto bi poceli novi rat
trebas to malo bolje sakriti... ili jednostavno nisi dorasla da budes troll... provaljena si ba.Connaisseur Karlin wrote:ubijedjen,a ateistaMyTao wrote:Ne znam za rat... ali sa sigurnoscu mogu reci da je C.K. onaj hinjski i podli provokator koji se veoma lukavo krije iza lazne fasade koja je za demokratiju, mir, slobodu, Europu, bla bla bla...
Ubjedjen sam da se proziva kao agnostic samo da moze pljuvati po islamu, s obzirom da nema pojma ni sta je to agnostic.
Sa druge strane, Cyprus je iskren u svojim stavovima, i potpuno ga razumijem.a vidi,ateista ima emociju ubjedjnosti,parodn vjerovanja da sma takva osoba
![]()
samo ti vjeruj u svoje ubjedjenje
[/quote]Bradafilozof wrote: Priupitah te nesto
ti pljujes po abrhamskom Bogu,a meni pises da pisem protiv relgijaMyTao wrote:trebas to malo bolje sakriti... ili jednostavno nisi dorasla da budes troll... provaljena si ba.Connaisseur Karlin wrote:ubijedjen,a ateistaMyTao wrote:Ne znam za rat... ali sa sigurnoscu mogu reci da je C.K. onaj hinjski i podli provokator koji se veoma lukavo krije iza lazne fasade koja je za demokratiju, mir, slobodu, Europu, bla bla bla...
Sa druge strane, Cyprus je iskren u svojim stavovima, i potpuno ga razumijem.a vidi,ateista ima emociju ubjedjnosti,parodn vjerovanja da sma takva osoba
![]()
samo ti vjeruj u svoje ubjedjenje
Znao sam odma da nesto lazes, jos kada si pokusala proturiti pricu da si agnostic pa da tako mozes pljuvati po islamu. Slijedeci put malo vise research.
Ja pljujem po svim religijama/ideologijama iz razloga sto ne prihvatam dokaze za boga koje ta religija/ideologija nudi.Connaisseur Karlin wrote:
ti pljujes po abrhamskom Bogu,a meni pises da pisem protiv relgijaJa pisem protiv nelogicnosti u religijama,a ti pises protiv Boga,o kojem niko nista ne zna
![]()
ako ti se ne dopadaju moji stavovi,ne moras ni regirati
Ja ne mrzim osobe bilo koje relgijeMyTao wrote:Ja pljujem po svim religijama/ideologijama iz razloga sto ne prihvatam dokaze za boga koje ta religija/ideologija nudi.Connaisseur Karlin wrote:
ti pljujes po abrhamskom Bogu,a meni pises da pisem protiv relgijaJa pisem protiv nelogicnosti u religijama,a ti pises protiv Boga,o kojem niko nista ne zna
![]()
Ti se lazno prestavljas kao agnostic da pljujes po islamu iz razloga sto mrzis muslimane i islam...
VELIKA je to razlika...
Mlada se raspojasala. Sexala bi se al da joj ne udje.Danguba wrote:ova smjena hebena...
Ja se vratio na temu al ti ne saradjujes. Nikako da mi odgovorisConnaisseur Karlin wrote:[
Ja ne mrzim osobe bilo koje relgijeglupo je da pises da se lazno predstavljam da sma agnostik,a mi se ne poznjaemo,nema potrebe pisati takve besmislene zakljucke
![]()
Ako ne prihvatas dokaze za Boga,to je tvoj problem,ali biti ateista je jako ekstreman i negativan stav ,narocito je nelogicno traziti nekakve dokaze u vezi Boga![]()
da se vratimo na temu: rat nije rijesenje u BiH !
Da da...Connaisseur Karlin wrote:Ja ne mrzim osobe bilo koje relgijeMyTao wrote:Ja pljujem po svim religijama/ideologijama iz razloga sto ne prihvatam dokaze za boga koje ta religija/ideologija nudi.Connaisseur Karlin wrote:
![]()
Ti se lazno prestavljas kao agnostic da pljujes po islamu iz razloga sto mrzis muslimane i islam...
VELIKA je to razlika...glupo je da pises da se lazno predstavljam da sma agnostik,a mi se ne poznjaemo,nema potrebe pisati takve besmislene zakljucke
![]()
Ako ne prihvatas dokaze za Boga,to je tvoj problem,ali biti ateista je jako ekstreman i negativan stav ,narocito je nelogicno traziti nekakve dokaze u vezi Boga![]()
STa predlazes, da stanovnicima PiSija ovo kazemo prije ili poslije referenduma?edo_79 wrote:Doklegod vi, rata i krvi žedne, nacionalizmom opterećene, rathnohuškačke zvijeri budete polemisali ovdje i prizivali rat, nama hajra nema.
KO VAM JE DAO PRAVO da privatizirate državu Bosnu i Hercegovinu i njenu teritoriju kao babovinu Bošnjaka, Hrvata ili Srba?? Nije niko i zato prestanite da serete, ovo je država svih njenih građana, bez obzira na vjeru i nacionalnost, i umjesto što zveckate oružjem ovdje po forumu, o vi sajber ratnici i junaci, bolje uključite te moždane ćelije malo i razmišljajte kako da se riješimo ratnih profitera NA SVIM STRANAMA i u OBA ENTITETA, te da napokon počnemo živjeti k'o ljudi ovo malo života što nam je ostalo. Stopa nataliteta ispod nivoa mora, jad, bijeda, nezaposlenost, mladi sve više i više odlaze. KO će ratovati i ZA KOGA?
KOJI STE VI IDIOTI NARODI MOJI. Namjerno sam rekao narodi moji, jer oni koji igraju na kartu nacionalizma i prijetnji ratom sada sjede negdje uz jagnjetinu i smiju vam se, kontaju ''gle'aj sad kad zakuhamo, sad ćeš vidjet kad se budale upale''. Oni jedu meso a vi ni za kostiju nemate u grah da stavite, šta ba pa nemate ni za graha BIJEDE jedne a vi bi ratovali. Ratujte za svoje vođe, oni nek jedu meso i nek čorbe kusaju ZLATNIM KAŠIKAMA, nek puše RONHILL i nek se časte novcem od KLADIONICA, a vi rovite po kontejnerima, idite protestujte i dižite šatorska naselja, i kontajte kako ćete kraj s krajem sastaviti, jer bitniji je AUDI od 200 milja maraka, parlamentarna otpremnina od 28 milja maraka, naknade za odvojeni život poslanika parlamenta od vas ......
znam vlro dobro da pisem istinu ,a ti se ne dopada takva cinjenica,i zato imas neku cudnu potrebu da mi se uopste obracas na temi i pises da sma provaljenaMyTao wrote:Da da...Connaisseur Karlin wrote:Ja ne mrzim osobe bilo koje relgijeMyTao wrote:
Ja pljujem po svim religijama/ideologijama iz razloga sto ne prihvatam dokaze za boga koje ta religija/ideologija nudi.
VELIKA je to razlika...glupo je da pises da se lazno predstavljam da sma agnostik,a mi se ne poznjaemo,nema potrebe pisati takve besmislene zakljucke
![]()
Nemoj pricati o stvarima koje ne znas... nije to za ovu temu...
Poenta je da si provaljena.