Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KB9

#1176 Re: Bruka na Vlašiću

Post by KB9 »

nije govno vec se pas posro
It_is_a_Leclerc

#1177 Re: Bruka na Vlašiću

Post by It_is_a_Leclerc »

howdy wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Cherry-Cherry wrote:E čuj lešinarenje nad situacijom, koja je bila van njihove kontrole, a oni se našmrkali i pomarisali, gađali se flašama... A sami sebe doveli u takvo stanje upotrebom zabranjenih supstanci, da nisu mogli da upravljaju svojim postupcima...
Vi, naravno, pouzdano znate da se neko našmrkao, tako što ste, po silasku sa Vlašića, od rečenih uzeli uzorke krvi. :-)
Jednako tako su mogli i ograjisati, ali ovako - kad nekog optužite da je ovisnik - cijela ta hajka ima nekako simpatičniji, gordiji šmek.
I, da, niko se nije gađao flašama, nego je jedan neodgovorni pojedinac bacio flašu, ali i to "gađali se", "pomarisali se", koristite kako bi situacija zvučala ozbiljnije nego što jest.

Ovi opskurni likovi zasluzuju i vecu zajebanciju na njihov racun.
To je vaše pravo.

Ja kažem da to nisu opskurni likovi, da zaslužuju poštovanje i podršku.

Morali biste početi da živite s tom činjenicom.
dezurni_ucenik

#1178 Re: Bruka na Vlašiću

Post by dezurni_ucenik »

Leklerk je Tony Clifton klix foruma :lol:
Bodkin

#1179 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Bodkin »

Cherry-Cherry wrote:E čuj lešinarenje nad situacijom, koja je bila van njihove kontrole, a oni se našmrkali i pomarisali, gađali se flašama... A sami sebe doveli u takvo stanje upotrebom zabranjenih supstanci, da nisu mogli da upravljaju svojim postupcima...
I da jesu, kao javne licnosti imamo pravo da pisamo po njma. Koga boli kurac za nekakvim fudama i dalalima. A tek za don almirima i jalama braci :lol:
Bodkin

#1180 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Bodkin »

It_is_a_Leclerc wrote:
Bodkin wrote:Usro covjek temu totalno. Tema je bila da se ismijavaju ovi polupismeni debili i njihova ufuranost da su zvijezde jer su se uspjeli flasama udarati par dana prije takmicenja. Boli nas kurko ko je sta koliko platio
Tema je bila - Incident na Vlašiću. I ja sam napisao svoj stav o njemu. Al' pojedinci se ne mogu pomiriti s tim da neko i podržava naše predstavnike, a ne da im želi sve najgore u životu, pa su u zadnjih 20 stranica samo pisali o meni i pokušavali da isprovociraju neku moju reakciju zbog koje bih bio kažnjen.

U svakom slučaju, puna podrška našim predstavnicima :bih: Pa ako i ispadnu, nema veze. Bitno je da učestvujemo, da smo tamo gdje su sve evropske zemlje :thumbup:
Ti bas ne kontas. Boli nas kurko za fudinom karijerom i njegovim slagerima. Dalal isto. Don almir ne znam ko je ali garant italijan neki. Jala brat je neki seik sa alipasina? Dakle dogadjaj koji treba ismijavati kao i one sto su u njemu ucestvovali. Ti sto toliko podrzavas i branis fudu mi dodjes kao onaj sto se na youtube rasplakao da svijet ostavi brotney spears na miru kad se osisala na nularicu.
Mislim tvoje pravo ali ostalih 99% se ovim debilima sa vlasica samo smije
It_is_a_Leclerc

#1181 Re: Bruka na Vlašiću

Bodkin wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Bodkin wrote:Usro covjek temu totalno. Tema je bila da se ismijavaju ovi polupismeni debili i njihova ufuranost da su zvijezde jer su se uspjeli flasama udarati par dana prije takmicenja. Boli nas kurko ko je sta koliko platio
Tema je bila - Incident na Vlašiću. I ja sam napisao svoj stav o njemu. Al' pojedinci se ne mogu pomiriti s tim da neko i podržava naše predstavnike, a ne da im želi sve najgore u životu, pa su u zadnjih 20 stranica samo pisali o meni i pokušavali da isprovociraju neku moju reakciju zbog koje bih bio kažnjen.

U svakom slučaju, puna podrška našim predstavnicima :bih: Pa ako i ispadnu, nema veze. Bitno je da učestvujemo, da smo tamo gdje su sve evropske zemlje :thumbup:
Ti bas ne kontas. Boli nas kurko za fudinom karijerom i njegovim slagerima. Dalal isto. Don almir ne znam ko je ali garant italijan neki. Jala brat je neki seik sa alipasina? Dakle dogadjaj koji treba ismijavati kao i one sto su u njemu ucestvovali. Ti sto toliko podrzavas i branis fudu mi dodjes kao onaj sto se na youtube rasplakao da svijet ostavi brotney spears na miru kad se osisala na nularicu.
Mislim tvoje pravo ali ostalih 99% se ovim debilima sa vlasica samo smije
To je vaš stav, i ništa više. Stav kojeg ja lično smatram pogrešnim i malograđanskim, tim više jer se bazira na apsolutnom neznanju, netačnostima i generalno predrasudama o ljudima koje ne pratite, ne slušate i ne znate ko su (ili bar tako tvrdite) i koji idu na takmičenje koje ne pratite, o kojem ništa ne znate, i kojeg ne volite (ili barem samo tako tvrdite).

To je malo previše emotivne i svake druge investicije za ljude koje apsolutno ništa na ovoj temi ne zanima, al' dobro... Klasična bosanska posla.

No, to je vaše pravo. Kao što je moje pravo da podržavam predstavnike Bosne i Hercegovine, u svakoj prilici. :bih:
mario001

#1182 Re: Bruka na Vlašiću

Post by mario001 »

To je vaše pravo.

Ja bi njih zaista postovao da su oni proizvod ozbiljnih analiza, konkurska, da je neki strucni tim oducio da je to najbolje sto imamo, i da je najbolje za nasu zemlju da nas oni prestavljaju, ali na zalost nista od ovoga nije tacno, oni su zeljeli da idu tamo i to je bilo dovoljno da odu, javnost niko nista nije pitao, istu tu javnost od koje ti ocekujes da podrzi tu ekipu.
Podsjecam te da se ti likovi bave muzikom desetinama godina, bez ikakvog rezultata, bez koncerata, bez hitova, bez para i bilo cega sto ide sa tim.
Zamisli da jednom naletis na loseg automehanicara koji uzano radi svoj posao, jel bi mu i dalje vozio auto i podrzavao njegov rad???
krater

#1183 Re: Bruka na Vlašiću

Post by krater »

howdy wrote:Image

moralista leklerk kad se uhvati jednog posta...i pocne pricat price koje s temom nemaju ama bas nikakve veze..
:mrgreen: :evil:
howdy

#1184 Re: Bruka na Vlašiću

Post by howdy »

Tema nije podrska reprezentaciji :mrgreen: BiH na Euroviziji nego zajebancija na racun iste. Bicu slobodan da ti predlozim otvaranje iste na kojoj mozes do mile volje obrazlagati svoju neupitnu podrsku istoj.
Moralisanje apsolutno nije potrebno na ovoj temi.
Dosta laprdanja kao i model ponasanja na ovoj temi si pokupio od velepostovanog forumskog a mozda ti i stranackog kolege HM 2011.
Cherry-Cherry

#1185 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Cherry-Cherry »

Bodkin wrote:
I da jesu, kao javne licnosti imamo pravo da pisamo po njma. Koga boli kurac za nekakvim fudama i dalalima. A tek za don almirima i jalama braci :lol:
Pa što si mene citirao?
It_is_a_Leclerc

#1186 Re: Bruka na Vlašiću

howdy wrote:Tema nije podrska reprezentaciji :mrgreen: BiH na Euroviziji nego zajebancija na racun iste. Bicu slobodan da ti predlozim otvaranje iste na kojoj mozes do mile volje obrazlagati svoju neupitnu podrsku istoj.
Moralisanje apsolutno nije potrebno na ovoj temi.
Dosta laprdanja kao i model ponasanja na ovoj temi si pokupio od velepostovanog forumskog a mozda ti i stranackog kolege HM 2011.
Tema nije nikakva za**ncija, niti to igdje piše. Tema je šta se desilo na Vlašiću i reakcije javnosti na isto.
I naravno, apsolutno me ne zanima čega je tebi dosta i šta je tebi potrebno, ili nije potrebno.
Želje i pozdravi su na Radio Glas Drine od 4 i 15.
Patriotska_Liga

#1187 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Patriotska_Liga »

It_is_a_Leclerc wrote: Tema je bila - Incident na Vlašiću. I ja sam napisao svoj stav o njemu. Al' pojedinci se ne mogu pomiriti s tim da neko i podržava naše predstavnike, a ne da im želi sve najgore u životu, pa su u zadnjih 20 stranica samo pisali o meni i pokušavali da isprovociraju neku moju reakciju zbog koje bih bio kažnjen.

Kakvi ba pojedinci, niko normalan se ne može pomiriti s tim da neko podržava ovu grupu šarlatana. Mene bi bilo stid reć' da podržavam ono, al' kao da ti znaš šta je sramota.

Normalno da se ljudi ibrete na tvoje postove gdje pišeš da podržavaš Phudu 'zaslužnog kantonalnog umjetnika'. Hajde se uslikaj sa papirom na kojem piše ja volim Phudu i postavi da se i tebi smijemo.
Cherry-Cherry

#1188 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Cherry-Cherry »

It_is_a_Leclerc wrote:
Vi, naravno, pouzdano znate da se neko našmrkao, tako što ste, po silasku sa Vlašića, od rečenih uzeli uzorke krvi. :-)
Jednako tako su mogli i ograjisati, ali ovako - kad nekog optužite da je ovisnik - cijela ta hajka ima nekako simpatičniji, gordiji šmek.
I, da, niko se nije gađao flašama, nego je jedan neodgovorni pojedinac bacio flašu, ali i to "gađali se", "pomarisali se", koristite kako bi situacija zvučala ozbiljnije nego što jest.
Još je gore, ako nisu šmrkali, pa se svjesno pomarisali, seoski đilkoši :mrgreen: :lol: taj neodgovorni pojedinac je član tima, koji će nas predstavljati, a ne neko sa strane :mrgreen:
Cherry-Cherry

#1189 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Cherry-Cherry »

Joj, majko mila, čovjek 'ladno podržava Fudu :lol: :lol: :mrgreen:
bumerangss

#1190 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

It_is_a_Leclerc wrote:
BHT-u je fakturisano 40.000 maraka od strane Ajanovićeve produkcije za usluge "cirkusa" u Vijećnici (2 000 000 pregleda snimaka Vijećnice diljem Evrope)

I opet, naravno, ne znate ništa i opet, naravno, hoćete da raspravljate, a ne znate i ne razumijete.
odakle ti ta informacija? Mislim da je Almir rekao na facetv da ih je nastup u Vijecnici kostao, tako 40 ili 50 hiljada KM
Bodkin

#1191 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Bodkin »

Cherry-Cherry wrote:
Bodkin wrote:
Pa što si mene citirao?
Pa da dodam na tvoj post
Cherry-Cherry

#1192 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Cherry-Cherry »

Ja u prvi mah kontala, Leklerku se obraćaš sorry :)
It_is_a_Leclerc

#1193 Re: Bruka na Vlašiću

Patriotska_Liga wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Tema je bila - Incident na Vlašiću. I ja sam napisao svoj stav o njemu. Al' pojedinci se ne mogu pomiriti s tim da neko i podržava naše predstavnike, a ne da im želi sve najgore u životu, pa su u zadnjih 20 stranica samo pisali o meni i pokušavali da isprovociraju neku moju reakciju zbog koje bih bio kažnjen.

Kakvi ba pojedinci, niko normalan se ne može pomiriti s tim da neko podržava ovu grupu šarlatana. Mene bi bilo stid reć' da podržavam ono, al' kao da ti znaš šta je sramota.

Normalno da se ljudi ibrete na tvoje postove gdje pišeš da podržavaš Phudu 'zaslužnog kantonalnog umjetnika'. Hajde se uslikaj sa papirom na kojem piše ja volim Phudu i postavi da se i tebi smijemo.
Opet vi da vam saljem svoje slike. Sudeci po tome da je ovo treca javna molba od strane raznih forumasa da vam posaljem svoju sliku, cini se da ja nisam taj koji bi trebao reci da voli Fudu :D. No, dobro. I to je za ljude.

Naravno da podrzavam i podrzavat cu sve koji se trude i rade nesto da ovu zemlju odvedu tamo gdje su sve ostale evropske zemlje. Pa ako vam smeta i ako imate probleme bilo kakve prirode zbog toga, ja vam mogu samo preporuciti da me ignorisete. Taj ibret "ljudi" (peterice forumasa) je ocekivan jer su to anti- protivni ljudi po definiciji kojima niko na svijetu ne valja.
hizo ramidovic

#1194 Re: Bruka na Vlašiću

Post by hizo ramidovic »

svaki normalan covijek patrijota koise imalko razumie umuziku dace podrzku diinu i dalali uovom proektu idaje srece svibi uplatili barem popedeset kaemova naracun ovije umietnika dase mogu ljepo obuc pro veselit osijecat u sveckoi
bumerangss

#1195 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

japin_mutapi wrote:ja samo dalal podržavam, i vazda ću je podržati
i meni je ona ok cura. I molim vas da je ne zezate za visak kila, jer ima zdravstvenih problema i ne jede gluten, glukozu i jos nesta je rekla a gledao sam nju i Deena prije 15-ak dana na Hayatu u emisiji Super recept i cura je prirodna, kulturna... ne nametljiva za razliku od Deena koji mi vadi zivce cim ga vidim a tek kad progovori i pocne se uvijati ja odmah prebacim na drugi kanal.

Dalal :thumbup:
bumerangss

#1196 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

L u c i f e r wrote:exkluzivan snimak sa vlašića

http://www.liveleak.com/view?i=e1b_1460856230

zezas raju bez veze a ja se obradovao da vidim kako leti flaša :D cudi me da to nije snimila ni jedna kamera hayata jer i Hana je tu bila i kaza da su snimali prilog za hayat produkciju. Je li ko gledao tu emisiju? Treba gledati sad glam blam jer mislim da ce Mirzeta (Mirza je musko ime :-) ) nesta izvaditi iz naftalina :run:
sheilak

#1197 Re: Bruka na Vlašiću

Post by sheilak »

Mirza moze biti i musko ime

Nego sto se tice teme bezveze dajete znacaj kretenima kad vec tema nije otisla u temu zezancije (r)
bumerangss

#1198 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

It_is_a_Leclerc wrote:
Niko nije rekao da je iko od njih ovisnik, ali da bi onakav Almir kako ga svi hvale da je ok, gadjao flašm nekoga i ta flaša kao kolateralna šteta pogodila Šacira a i Jali odnekud razbijen nos, morao je biti ili mortus pijan ili se tu vece našmrkao a to je medju selebriti populacijom popularno na tim privatnim partijima, rodjendanskim proslavama....
It_is_a_Leclerc

#1199 Re: Bruka na Vlašiću

bumerangss wrote:
japin_mutapi wrote:ja samo dalal podržavam, i vazda ću je podržati
i meni je ona ok cura. I molim vas da je ne zezate za visak kila, jer ima zdravstvenih problema i ne jede gluten, glukozu i jos nesta je rekla a gledao sam nju i Deena prije 15-ak dana na Hayatu u emisiji Super recept i cura je prirodna, kulturna... ne nametljiva za razliku od Deena koji mi vadi zivce cim ga vidim a tek kad progovori i pocne se uvijati ja odmah prebacim na drugi kanal.

Dalal :thumbup:
Dalal je krasna talentirana zena koja nije kriva sto pjeva zabavnu muziku u zemlji gdje Selma Bajrami predstavlja meritum uspjeha pjevacice, pa nije dosad napunila 3 put Kosevo i prodala milione CD-ova. I plus, pokusava karijeru izgraditi na glasu, a ne na skandalima, Farmama i sponzorasima.

Sigurno nije zasluzila sve ono sto joj se, samo na ovoj temi napisalo(od grupnog silovanja do samaranja da joj spadne sminka). O drugima da i ne govorim.
bumerangss

#1200 Re: Bruka na Vlašiću

Post by bumerangss »

It_is_a_Leclerc wrote:

Deen zasluzuje poštovanje?!! :-) Navedi mi razlog zasto da ga postujem?! Zato sto je zavrsio neku akademiju u Milanu u 30-oj kad je skontao da mu je karijera solo pjevaca propala ili zato sto mu mi placamo doprinose iz kantonalnog budjeta kao ISTAKNUTOM UMJETNIKU dok novca nema za pomoc demobilisanim borcima oboljelim od karcinoma??!!
Post Reply