rece jedna lijepa dama: - Da znas da su ocekivanja mnogo zeznuta stvar.nuovavita wrote: Eno opet me proziva...ja obećanje ispunjavam![]()
![]()
ja znam samo.... da nisam nocas spavao nikako
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
rece jedna lijepa dama: - Da znas da su ocekivanja mnogo zeznuta stvar.nuovavita wrote: Eno opet me proziva...ja obećanje ispunjavam![]()
![]()
Euridika wrote: Pa nisam ti mogla ni prići, s jedne strane riđa, s druge strane tvoj momak... niste mi dali ni da prisluškujem vaš ljubavni razgovor...
profesorica ?djevojka bez imena wrote:Ko u inat, 15-oro doslo. Bit ce prilike svakako, bar na raspustu. A tad se plavuse mogu pozdraviti s pobjedomEuridika wrote:Idući put...djevojka bez imena wrote:Ja jos u skoli![]()
Ucenicaheat wrote:profesorica ?djevojka bez imena wrote: Ko u inat, 15-oro doslo. Bit ce prilike svakako, bar na raspustu. A tad se plavuse mogu pozdraviti s pobjedom![]()
Greška, obojica...supercali wrote:Ucenicaheat wrote:profesorica ?djevojka bez imena wrote: Ko u inat, 15-oro doslo. Bit ce prilike svakako, bar na raspustu. A tad se plavuse mogu pozdraviti s pobjedom![]()
2 u 1 .supercali wrote:Ucenicaheat wrote:profesorica ?djevojka bez imena wrote: Ko u inat, 15-oro doslo. Bit ce prilike svakako, bar na raspustu. A tad se plavuse mogu pozdraviti s pobjedom![]()
domar ?Euridika wrote: Greška, obojica...
Nije greska kad sa mnom bude na kafi naucit ce pa makar bilo staEuridika wrote: Greška, obojica...
Ja sam naprijed a vi se dogovarajteing-ecc wrote: 2 u 1 .
Prije crnac...heat wrote:domar ?Euridika wrote: Greška, obojica...
to samo mozete gledati na xhamsteruing-ecc wrote:2 u 1 .supercali wrote:Ucenicaheat wrote: profesorica ?
Mislis crnkinja?Euridika wrote:Prije crnac...heat wrote:domar ?Euridika wrote: Greška, obojica...
ipak cu sjediti do Rmz za svaki slucaj ako budem morao fasovatiEuridika wrote:Prije crnac...heat wrote:domar ?Euridika wrote: Greška, obojica...
Onda ces ici na xhamster kafu i gledatiheat wrote:
to samo mozete gledati na xhamsteru
jok, ja ne prizeljkujem ucenice kao visupercali wrote:Onda ces ici na xhamster kafu i gledatiheat wrote:
to samo mozete gledati na xhamsteru
Onda je dezurna !Euridika wrote: Greška, obojica...
plavke nikad nece biti bolje od nas crnkiEuridika wrote:Respo nije došao, navodno nije mogao, a možda ga je i Inžinjer otjerao (on je bio kontakt osoba) ...vesela_sveska wrote:Euridika,zelim pomoć,objasnjenje![]()
A na kafi smo Nuovavita i ja čule da su plavke bolje cure, pristupačnije, vedrije ... teško smo se razočarale, ona riđa, ja crnka, nema nas ni na mapi...
ja sam sinoc ispod hastala dobio lekcijusupercali wrote:Ja mogu i ucenice i profesorice
Da nesto poducim a da nesto i naucim
Na mladjima svijet ostaje a uci se dok si ziv
Dodji i dokazivesela_sveska wrote:plavke nikad nece biti bolje od nas crnkiEuridika wrote:Respo nije došao, navodno nije mogao, a možda ga je i Inžinjer otjerao (on je bio kontakt osoba) ...vesela_sveska wrote:Euridika,zelim pomoć,objasnjenje![]()
A na kafi smo Nuovavita i ja čule da su plavke bolje cure, pristupačnije, vedrije ... teško smo se razočarale, ona riđa, ja crnka, nema nas ni na mapi...![]()
A veceras ti njoj daj lekciju na hastaluheat wrote:ja sam sinoc ispod hastala dobio lekcijusupercali wrote:Ja mogu i ucenice i profesorice
Da nesto poducim a da nesto i naucim
Na mladjima svijet ostaje a uci se dok si ziv
vjeruj da hocusupercali wrote: Dodji i dokazi
Sad cemo mi na ppvesela_sveska wrote:vjeruj da hocusupercali wrote: Dodji i dokazi
nemoj ziv bio na pp ,bices obavjesten kad budem stiglasupercali wrote:Sad cemo mi na ppvesela_sveska wrote:vjeruj da hocusupercali wrote: Dodji i dokazi