Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:
Ova kriminalna Celta je danas dosla na Old Traford , uzela loptu i 17 puta pùcala prema golu od toga 8 u okvir.
Celta je izgubila utakmicu u Vigu jer su se prepali imena ekipe protiv koje igraju.
Da je bio malo hrabriji trener bilo bi kao protiv Atlethic Cluba sa Bielsom kada su ih natamburali.
United zasluzeno, to stoji, ali ne znam da li navijaci mogu biti zadovoljni.
Realno ni jedan sut Celte nije bio opasan osim ovog gdje je gol pao
Pa samo u prvom poluvremenu Romero je izvadio dvije, Guidetti glavom itd,
Ali ok, ako stvarno mislis da je ovo bilo "rutinski" nisam ja tak koji ce pokusati da ti dokaze da je United bio na rubu ne samo ispadanja vec i blama,
NajdraziVodjaa wrote:Zasluzeno prosli, ne znam samo kako je ova kriminalna Celta poslije ovakve dvije utakmice uopste dosla u situaciju da joj gol fali za finale. Znaci u prvom mecu nisu osutali na gol, u drugom jalovi napadi, udje krompir ubacen u sesnesterac, United tradicionalno fuli nekoliko sansi i belaj. Srecom bolja ekipa ide dalje.
Ova kriminalna Celta je danas dosla na Old Traford , uzela loptu i 17 puta pùcala prema golu od toga 8 u okvir.
Celta je izgubila utakmicu u Vigu jer su se prepali imena ekipe protiv koje igraju.
Da je bio malo hrabriji trener bilo bi kao protiv Atlethic Cluba sa Bielsom kada su ih natamburali.
United zasluzeno, to stoji, ali ne znam da li navijaci mogu biti zadovoljni.
Jesi gledao tekmu ili samo statistiku? Ja ne znam mozda sam spavao ali da me yebes nisam primjetio da je Celta sedam puta osutala prema golu a kamoli 17. Nitsa nisu napravili do gola, United jes igrao ziheraski samo da ne primi bez ambicije da napada ali Celta jalovo napadala u obje utakmice sve do ovog gola. Eto sta ti je fudbal od 180 minuta 170 ne napravis nista udje jedan ubacaj i eto te imas gol do finala i jos deset minuta i dobisejos sansu u zadnjem napadu i to dobru
United nema ekipu za Mourinhovu igru, ova odbrana citavu sezonu ne moze da cuva jedan gol razlike ni protiv koga, pa oni se nisu borili za titulu jer su jedno deset utakmica ovako vodili i deset puta je protivnik uzimao bod i to uglavnom na OT.
Last edited by NajdraziVodjaa on 11/05/2017 23:45, edited 1 time in total.
Bilo je rutinski do zadnjih 10 min ali trener je trebao prepoznati da ce ovi cekati pred kraj da pokusaju sta jer onda nema vise vracanja ali previse su bili samouvjereni i dobro im je doslo ovo malo frke na kraju da se opamete. Lose odigrano ali i ovako katastrofalno odigrano trebao je United minimum iz ovih sansi koje je imao bar jos 1 gol da da. Felaini Pogba Rasho ovaj ponisteni gol trebali su rijesit to al eto bili su umrtvljeni i meni je trener kriv za ovo.
NajdraziVodjaa wrote:
Jesi gledao tekmu ili samo statistiku? Ja ne znam mozda sam spavao ali da me yebes nisam primjetio da je Celta sedam puta osutala prema golu a kamoli 17. Nitsa nisu napravili do gola, United jes igrao ziheraski samo da ne primi bez ambicije da napada ali Celta jalovo napadala u obje utakmice sve do ovog gola. Eto sta ti je fudbal od 180 minuta 170 ne napravis nista udje jedan ubacaj i eto te imas gol do finala i jos deset minuta i dobisejos sansu u zadnjem napadu i to dobru
Naravno da sam gledao, i moj utisak je bio da je bilo samo pitanje trenutka kada ce Celta postici gol. U trenutku kada je nestalo straha odigrali su skroz dobro. Na kraju je i Berizzo koji je izdao sam sebe, ostavio Wassa i Radoju i ubacio Jozebeda i Bongondu ( zakasnio bar pola sata sa drugom izmjenom) i dobio je ono sto je htio...nakom 140 minuta !!!!
Evo vidim i Mourinho kaze da je Celta u vecem dijelu meca bila bolja ekipa.
Ajax neozbiljna ekipa, ne znaju se branit. I sinoc su opasno visili, samo da su Fekir i Lakazete biti bolje skoncentrisani. Ovo ce Mou uzet kao od sale
Kakve su prognoze za večeras. Šteta bi bila gledat LP iduće sezone bez MU-a, kad su već tako blizu (a i Chelsea i vjerovatno Liverpool su opet tu), ali s druge strane. ne možeš navijat protiv one holandske mladeži. Biće gusto i neizvjesno vjerujem. Nek ode u produžetke pa kud puklo
Ne znam on je meni simpatican iako sam deklarisani Guardiola fan. Ni u ludilu ne bih navijao za Manchester United, a ovako bas zbog njega imaju moje simpatije