Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neke od novosti su AFL LED prednja svjetla, IntelliLink sistem sa podrskom za Apple CarPlay i Android Auto, Opel Eye napredna kamera nove generacije i novi 1.4 Turbo motor sa 150KS.
Svaka slicnost je namjerna jer je cilj da se auto svidi kupcima koji inace kupuju njemacka auta. Vec sam citao da se ljubitelji zale da nije bas plisani medvjedic.
A šta te brine oko kvaliteta? Kakvih to problema imaju Renoovi modeli inače u zadnjim generacijama?
Jedina stvar koja se meni ne sviđa, a koju polako svi praktikuju jeste izvlačenje velike snage iz malih kubikaža, a da pri tom nema veće kubikaže u ponudi.
citroen xm wrote:A šta te brine oko kvaliteta? Kakvih to problema imaju Renoovi modeli inače u zadnjim generacijama?
Jedina stvar koja se meni ne sviđa, a koju polako svi praktikuju jeste izvlačenje velike snage iz malih kubikaža, a da pri tom nema veće kubikaže u ponudi.
meni se kod njih sve svidja,osim unutrasnjosti koja mi se gadi ,pogotvo ovaj zadnji megan prije novog
On je bio tanak kvalitetom i dizajnom. Megan 2 mi je sasvim dobar dizajnerski, a kvalitetom prosječan.
I pored ovoga novog, Megan 2 mi je ipak najbolje dizajniran Megan cjelokupno. Na novim je izgleda kvalitet unutrašnjosti odličan, bar tako testiranja kažu.
citroen xm wrote:A šta te brine oko kvaliteta? Kakvih to problema imaju Renoovi modeli inače u zadnjim generacijama?
Ne cini auto samo motor, materijali i kvalitet izrade su bez veze do dan danas, dzaba im sve ako se nisu dobro potrudili.
citroen xm wrote:On je bio tanak kvalitetom i dizajnom. Megan 2 mi je sasvim dobar dizajnerski, a kvalitetom prosječan.
I pored ovoga novog, Megan 2 mi je ipak najbolje dizajniran Megan cjelokupno. Na novim je izgleda kvalitet unutrašnjosti odličan, bar tako testiranja kažu.
Po statistici bihamk-a, auto koje se najvise slepa sa cesta u BiH je megane 2.
To ne praktikuju bas svi u tolikoj mjeri, iako jest trend.
konektovan wrote:
Po statistici bihamk-a, auto koje se najvise slepa sa cesta u BiH je megane 2.
Gdje ima bilo kakva njihova statistika?
Nema javna, samo njihova interna kroz knjige. To mi rece danas covjek koji vozi slepu. Dovukao danas, jedan C5 karavan prve generacije u servis, gdje sam i ja bio, i ja ga odmah, onako na prvu, upita za francuze, koliko ih je zaista na slepi. Kaze ciko, da je danas imao srecu da vozi 8 Francuza, od 10 ukupno vozila, a da u ukupnom broju, megane 2 dominira.
citroen xm wrote:Jake statistike. A i Jure ih podspješuje.
Ja sam pomenuo ove novije modele, a to Megane 2 svakako nije.
Ne znam sta si pomenuo, al' znam sa sigurnoscu, da je megane 3 daleko pouzdanije vozilo, ako se uporedi sa dvicom. Mozda mu dizajn nije jaca strana, ali mehanikom i elektronikom je daleko ispred, u odnosu na dvicu. Ja sam napravio dobar izbor, jer je malo falilo da kupim megana 2, al' sreca pa se citroen ukaz'o.