Uhapšen Naser Orić!
-
Biene Maya
#1176 Re: Uhapšen Naser Orić!
.
Last edited by Biene Maya on 27/06/2015 01:37, edited 1 time in total.
- Danguba
-
Biene Maya
#1178 Re: Uhapšen Naser Orić!
.
Last edited by Biene Maya on 27/06/2015 13:33, edited 1 time in total.
- Danguba
#1179 Re: Uhapšen Naser Orić!
gdje je moj gore post?Biene Maya wrote:Probala sam nekoliko puta, kliknula sam na olovku, ali post je i dalje tu. Ne znam kako se ovo dogodilo.Danguba wrote:edituj svoje postove. stavi tacku i nece biti teksta.
imas gore desno onu olovku.
Ne znam zasto se vlastiti post ne moze izbrisati. Ali hvala Ti! Probacu ponovo dok se moderator ne probudi...
Pritisni olovku, izbrisi sva slova i stavi tacku.
-
Biene Maya
#1180 Re: Uhapšen Naser Orić!
.
Last edited by Biene Maya on 28/06/2015 13:46, edited 1 time in total.
- Better Man
#1181 Re: Uhapšen Naser Orić!
Njemu je dobro plaćeno da bude lutka na koncu.SmokingMan wrote:Ako ništa,zavšena je "velika igra" sa Naserom.Preživio je rat,ali je zato postao "lutka na koncu".
-
sumirprimus
#1182 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pa normala vojna penzija.sta bi mu sad i to ukidali jel?Better Man wrote:Njemu je dobro plaćeno da bude lutka na koncu.SmokingMan wrote:Ako ništa,zavšena je "velika igra" sa Naserom.Preživio je rat,ali je zato postao "lutka na koncu".
- Better Man
#1183 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ne mislim na vojnu penziju, već drugo. Ne može se na pošten način vozati skupocjena auta tipa Hummer isl, a pogotovo ako uzmemo u obzir da prije rata je bio niko i ništa i da je odjednom nakon rata postao lovator.sumirprimus wrote:Pa normala vojna penzija.sta bi mu sad i to ukidali jel?Better Man wrote:Njemu je dobro plaćeno da bude lutka na koncu.SmokingMan wrote:Ako ništa,zavšena je "velika igra" sa Naserom.Preživio je rat,ali je zato postao "lutka na koncu".
- Not My Idea
#1184 Re: Uhapšen Naser Orić!
Svaka cast covjeku za "prosli" zivot ali vjerovati da je sad cist i posten, smijesno...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1185 Re: Uhapšen Naser Orić!
Not My Idea wrote:Svaka cast covjeku za "prosli" zivot ali vjerovati da je sad cist i posten, smijesno...
Šta ko vjeruje, vrlo je lično , pa skoro i intimno. Ljudi vjeruju u duhove, vještice, u svašta. Ovdje nije riječ o tome. Nego o sudskim odlukama, ne samo ovdje, nego u svakoj pravnoj državi. Ne sude se i osuđuju ljudi zato što netko nešto vjeruje
Jednako, zbog postratnog kriminala, Srbija ga nije tražila niti ih se tiče. I time se bavimo ovdje. Jer, cijeli je slučaj nastao oko ratnog, a ne postratnog perioda.
A u postratnom periodu, je odgovrao pred sudom za reket i još neke kriminalne radnje. Oslobođen. Vasvija Vidvocić je dobar odvjetnik.
A ti sad , fino, olovku u ruke, ovaj snimak i piši
"Dragi Sude, prilažem vam kao dokaz ovaj you tube isječak, jer ja ne vjerujem ".. i nbastavi kako želiš
Šta sve čovjek neće pročitati i kakve rezone imaju pojedini na nivou djece od 9 godina
- Not My Idea
#1186 Re: Uhapšen Naser Orić!
uhvatila se za rijec u mom postu i blaaabllaaaablaaaahhhhhhhhhhhhh. e tako ja vidim tvoje postove.
ubuduce cu se cesce javljat na forum, da se mozes istrest, sigurna sam da ima ljudi kojima bi to znacilo
15 forumasha pise o nj postratnom zivotu, a ti se uhvatis mene kao oftopichara, joj kato kato, simpaticna si
hit!Šta ko vjeruje, vrlo je lično , pa skoro i intimno. Ljudi vjeruju u duhove, vještice, u svašta.
- KatarinaKosaca
#1187 Re: Uhapšen Naser Orić!
Nije, bona, tema ni vjerovanje, ni KataNot My Idea wrote:jel ti sad lakse?
![]()
uhvatila se za rijec u mom postu i blaaabllaaaablaaaahhhhhhhhhhhhh. e tako ja vidim tvoje postove.
ubuduce cu se cesce javljat na forum, da se mozes istrest, sigurna sam da ima ljudi kojima bi to znacilo![]()
15 forumasha pise o nj postratnom zivotu, a ti se uhvatis mene kao oftopichara, joj kato kato, simpaticna si![]()
hit!Šta ko vjeruje, vrlo je lično , pa skoro i intimno. Ljudi vjeruju u duhove, vještice, u svašta.
- Putnik ali stvarno
#1188 Re: Uhapšen Naser Orić!
Kako svi znamo, Naser Oric je izrucen BiH, jer BiH zeli da mu sudi. Steta je da se BiH setila ovog slucaja tek kada je doslo do mogucnosti da budeUraaa wrote:Kako nezvanično saznaje B92, po poternici Republike Srbije u Bernu je uhapšen Naser Orić
IZVOR: B92 SREDA, 10.06.2015. | 16:23
izrucen Srbiji. Ali to vise nije bitno.
Pitanje je samo moze li BiH smoci snage da sudi Naseru Oricu. Ako smogne snage da to ucini, 90% problema izmedju Bosnjaka I Srba bice otklonjeno,
s obzirom da je Srbima za Srebrenicu sudjeno I presudjeno.
Ako BiH to ne uspe, nastavlja se silovanje ova dva naroda do daljnjeg, vise Bosnjaka nego Srba, jer im ostaje teska hipoteka koje ih niko nece
osloboditi osim njih samih.
Naravno bilo bi sjajno videti I Holandiju pred nekim sudom ali to je iluzorno, njihova prava na rat I u ratu su neprikosnovena, a bilo kakva
odgovornost je unapred iskljucena. Od XVI veka pa do danas.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1189 Re: Uhapšen Naser Orić!
sHo se ne roknu djenerale iz pistolja kad si vidio sta uradise srebrenicanima, kad si tako castan i posten... jos da si i aliju poveo su sobom sad bi te u citankama pominjali...
- Gojeni H
#1190 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ko vam je predsjednik drzave? Smrdi li vam vise iz jame Tomasica?Putnik ali stvarno wrote:Kako svi znamo, Naser Oric je izrucen BiH, jer BiH zeli da mu sudi. Steta je da se BiH setila ovog slucaja tek kada je doslo do mogucnosti da budeUraaa wrote:Kako nezvanično saznaje B92, po poternici Republike Srbije u Bernu je uhapšen Naser Orić
Pitanje je samo moze li BiH smoci snage da sudi Naseru Oricu. Ako smogne snage da to ucini, 90% problema izmedju Bosnjaka I Srba bice otklonjeno,
Ako BiH to ne uspe, nastavlja se silovanje ova dva naroda do daljnjeg, vise Bosnjaka nego Srba, jer im ostaje teska hipoteka koje ih niko nece
Naravno bilo bi sjajno videti I Holandiju pred nekim sudom ali to je iluzorno, njihova prava na rat I u ratu su neprikosnovena, a bilo kakva
Cuj "90% problema izmedju Srba i Bosnjaka bi bilo otklonjeno"?
Ima nas koji nismo prespavali 90-e niti smo rat gledali na CNN-u. Idemo dalje pa ko kome uchera.
- agnostic_front
#1191 Re: Uhapšen Naser Orić!
- mO k3
#1192 Re: Uhapšen Naser Orić!
Samo jednu stvar , Kata voli da provocira i ne obraćaj pažnju na nju ....Not My Idea wrote:jel ti sad lakse?
![]()
ubuduce cu se cesce javljat na forum, da se mozes istrest, sigurna sam da ima ljudi kojima bi to znacilo![]()
15 forumasha pise o nj postratnom zivotu, a ti se uhvatis mene kao oftopichara, joj kato kato, simpaticna si![]()
- mO k3
#1193 Re: Uhapšen Naser Orić!
luckylaka wrote:Mjenjaj naslov teme,,Pusten Naser Oric,,ne bi li nazor pocrkali misevi
Dobro došao Nazad Oriću
- JohnnyS
#1194 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pa pretpostavljamo da su Putniku sve one tisuće pobijenih od strane srpskih snaga (teško ih je i nazvati snagama, kad su se "snažili" na babama, djeci i nemoćnima) čije se kosti još traže od Prijedora do Srebrenice, od Posavine do Trebinja, tisuće silovanih za koje je rijetko tko odgovarao, šteta uništene imovine, industrije i ljudskih života, toliko emigracije - sve je to čak 10% "problema" između Bošnjaka i Srba. Zato je neriješeno pitanje jednog ubojstva u koje možde jest ili nije upleten Naser Orić - 90%Gojeni H wrote:Ko vam je predsjednik drzave? Smrdi li vam vise iz jame Tomasica?Putnik ali stvarno wrote:Kako svi znamo, Naser Oric je izrucen BiH, jer BiH zeli da mu sudi. Steta je da se BiH setila ovog slucaja tek kada je doslo do mogucnosti da budeUraaa wrote:Kako nezvanično saznaje B92, po poternici Republike Srbije u Bernu je uhapšen Naser Orić
Cuj "90% problema izmedju Srba i Bosnjaka bi bilo otklonjeno"?![]()
![]()
![]()
Ima nas koji nismo prespavali 90-e niti smo rat gledali na CNN-u. Idemo dalje pa ko kome uchera.
-
Paul F.
#1195 Re: Uhapšen Naser Orić!
Šteta je da ti ne možeš da se setiš da ovdje ima i pametnih ljudi kojima ne možeš prosipati te jeftine folove. Gospodin Orić, za razliku od vaših se ne krije od sudova. Oslobođen u Hagu i sada se Srbija setila novih dokaza...Putnik ali stvarno wrote: Kako svi znamo, Naser Oric je izrucen BiH, jer BiH zeli da mu sudi. Steta je da se BiH setila ovog slucaja tek kada je doslo do mogucnosti da bude izrucen Srbiji. Ali to vise nije bitno.
EDIT. Kako izračuna to 90 da mi je znati.
Last edited by Paul F. on 27/06/2015 12:55, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1196 Re: Uhapšen Naser Orić!
srednje ime nasera orića je - čist ko suza
a vi plačite i kmečite
a vi plačite i kmečite
-
krater
#1197 Re: Uhapšen Naser Orić!
Paul F. wrote:Šteta je da ti ne možeš da se setiš da ovdje ima i pametnih ljudi kojima ne možeš prosipati te jeftine folove. Gospodin Orić, za razliku od vaših se ne krije od sudova. Oslobođen u Hagu i sada se Srbija setila novih dokaza...Putnik ali stvarno wrote: Kako svi znamo, Naser Oric je izrucen BiH, jer BiH zeli da mu sudi. Steta je da se BiH setila ovog slucaja tek kada je doslo do mogucnosti da bude izrucen Srbiji. Ali to vise nije bitno.
- KatarinaKosaca
#1198 Re: Uhapšen Naser Orić!
Paul F. wrote:Šteta je da ti ne možeš da se setiš da ovdje ima i pametnih ljudi kojima ne možeš prosipati te jeftine folove. Gospodin Orić, za razliku od vaših se ne krije od sudova. Oslobođen u Hagu i sada se Srbija setila novih dokaza...Putnik ali stvarno wrote: Kako svi znamo, Naser Oric je izrucen BiH, jer BiH zeli da mu sudi. Steta je da se BiH setila ovog slucaja tek kada je doslo do mogucnosti da bude izrucen Srbiji. Ali to vise nije bitno.
- Edin H.
#1199 Re: Uhapšen Naser Orić!
Zoves sa Ciglana LakiNot My Idea wrote:Svaka cast covjeku za "prosli" zivot ali vjerovati da je sad cist i posten, smijesno...
-
Paul F.
#1200 Re: Uhapšen Naser Orić!
Može l više detalja ?Edin H. wrote: Zoves sa Ciglana Laki, mozes misliti panike