Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Thorgerson
#1176 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Meni nije jasno - je li Fahro optuzen ili je svjedok.
Jer pitanja koja mu je tuzilac postavio meni zvuce kao pitanja koja se postavljaju optuzenom.
Jer pitanja koja mu je tuzilac postavio meni zvuce kao pitanja koja se postavljaju optuzenom.
- Ridjobrki
#1177 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
I ako je svjedok, da li je svjedok optužbe ili obrane?
- Banksy
#1178 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Thorgerson wrote:Meni nije jasno - je li Fahro optuzen ili je svjedok.
Fahrudin Radončić, svjedok tužilaštva u slučaju Nasera Keljmendija, pred Osnovnim sudom u Prištini...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /161028083
- arzuhal
#1179 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Niko ne zna šta je Fahro, Jehova nam je svjedok.
- mO k3
#1180 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sade će ispasti da smo provocirali rat .....
- arzuhal
#1181 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
"Šta kažete, kako je počeo rat u BiH, jel znate?", upitao je novinar AVAZ-a Dževada Aličića iz Zenice.
- Kol'ko ja kužim to oni, kao, htjeli samo vjenčanje da obave na Čaršiji a mi im, kao, nismo dali..., odgovorio je Dževad.

- Kol'ko ja kužim to oni, kao, htjeli samo vjenčanje da obave na Čaršiji a mi im, kao, nismo dali..., odgovorio je Dževad.

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1182 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
arzuhal wrote:"Šta kažete, kako je počeo rat u BiH, jel znate?", upitao je novinar AVAZ-a Dževada Aličića iz Zenice.
Sinoć gledam gdje se oni da Discovery-ju otimaju za skladišta,a domaćin aukcije onaj obrijane glave što stalno daje nadimke onima koji
licitiraju.Kaže gologlavi:"Ricky Gervais daje 300 $!"Ja naglas komentarišem:"Nije Ricky bolan,Dževad iz Zenice!"Žena misli eno ga
otišo' od sebe skroz....
-
kakavdanakneiskustvu
#1183 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
arzuhal wrote:"Šta kažete, kako je počeo rat u BiH, jel znate?", upitao je novinar AVAZ-a Dževada Aličića iz Zenice.
- ultima_palabra
#1184 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bunar Bejdo = hizo ramidovic?Grupa TnT wrote:Imam održao lekciju SDA: Ili Radončić, ili mi!![]()
https://www.facebook.com/sadrudin.iseri ... 4409831879
boli ove iz sda neka stvar
- Banksy
#1185 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ultima_palabra wrote:Bunar Bejdo = hizo ramidovic?Grupa TnT wrote:Imam održao lekciju SDA: Ili Radončić, ili mi!![]()
- dobojlija81
#1186 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
jedva nađoh
Bunar Bejdo
Pa Hafize tomuje Bakir omigucio i mi koji gkasamo za njih
Like · Odgovori · 5 h
Dasmo bogdo svi ko nas Hafiz nebise ovako radilo ali steta nismo pa jasam dosao iz ftmrancuske na proteste daih amijenimo a biosam borac i dva puta ranjen otisao u njwmacku i vracaose
Bunar Bejdo
Pa Hafize tomuje Bakir omigucio i mi koji gkasamo za njih
Like · Odgovori · 5 h
Dasmo bogdo svi ko nas Hafiz nebise ovako radilo ali steta nismo pa jasam dosao iz ftmrancuske na proteste daih amijenimo a biosam borac i dva puta ranjen otisao u njwmacku i vracaose
Last edited by dobojlija81 on 31/10/2016 19:20, edited 1 time in total.
-
PM72
#1187 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Cuku nahrani i neće te ugristi.Nahraniš čovjeka (čitaj - natrpaš mu bisage markama) pa će te ujesti prve prilike.Ljudski i moralni otpad iz Sandžaka došao je u Sarajevo bez pare i dinara .U ratu se prikučio Seferu (drugo sandžačko govno) pa se nametnuo kao novinarski stručnjak mada ni školu nije završio.U generalštabu pohvatao veze i prikučio se SDA.Ovi mu dali bar 5 miliona DM da napravio dnevni list po mjeri SDA što je ovaj objeručke dočekao.Primio je svakojako smeće od priučenih novinara (većinom zemljake i familiju) i blatio i lajao na sve ko nije uz SDA,Islam,Aliju,Reisa.Pa je postao i neimar (što ne bi kad nije plaćao poreza ni rente za zemljišta i parcele)jer kad izganja dozvole i napravio objekat preproda ga drugom za petoduplu lovu.Kad je pokupovao sve,od štamparije do vesele sveske krenuo je u "osamostaljenje".Vilu u Mlađenima izdavao američkom ambasadoru
znači davao guzice svakom ko je moćan.
Kad je zaimao dovoljno onda je odjebao SDA.Ako mu krene kakva inspekcija ili SIPA u pregled knjiga tako krene i haranga po toj instituciji.Novinare je primao i otpuštao kako mu ćeif (bez ikakve otpremine ili papira) a volonterima je davao po par stoja (lično znam takvih primjera).
U stvarnosti se predstavljao kao "dobrotvor" i građevinar što je naravno daleko od istine.Sa svim kriminalcima i vlastima je imao dodira i talova.Hašim Tači mu je prvi rođak a od Keljemendija kupovao džipove i placeve.
Osnovao je stranku u namjeri da uzme i vlast.narodu bio pun kufer SDA pa glasao za njega i zamalo ostvario dobar rezultat.Pošto se osilio SDA mu spremi igranku pa ga smjesti u zatvor.Nakon mjesec dana ga puste u kućni pritvor pa počeo kevtati.Onda mu zaprijete da neće zadugo napustiti pritvor pa naprasno okrene ćurak i Bakir mu postane bolji jaran od ikog.Počeše hvalospjevi o SDA,o Bakiru,o investicijama,putevima,borbi protiv korupcije.
Pošto je skontao da će ga skolesati iza rešetaka ako bude "samostalan" odlučio se za koaliciju sa SDA gdje ga je popušio do kraja.Nije imao načelničkih kandidata (jer nema sposobnog kadra) a u opštinskim vijećima je prepolovio ili neutralisao broj vijećnika SBB-a.Narod je prepoznao njegovo poltronstvo i kaznio ga žestoko a hudnici iz građanske i naše stranke ostali iznenađeni brojem glasača a u stvari to su razočarani glasači SBB-a.
Sad se džukac primakao Nikšiću pa glumi lijevu opciju.Sad će početi obračuni Avaza i SDA.Sad ćete vidjeti kakve će laži i poganluke iznjeti jedni prema drugima.
U svakom slučaju,SBB će prestati da postoji a govedo iz Gusinja će najvjerovatnije dići sidro i otići u zavičaj.
Kad je zaimao dovoljno onda je odjebao SDA.Ako mu krene kakva inspekcija ili SIPA u pregled knjiga tako krene i haranga po toj instituciji.Novinare je primao i otpuštao kako mu ćeif (bez ikakve otpremine ili papira) a volonterima je davao po par stoja (lično znam takvih primjera).
U stvarnosti se predstavljao kao "dobrotvor" i građevinar što je naravno daleko od istine.Sa svim kriminalcima i vlastima je imao dodira i talova.Hašim Tači mu je prvi rođak a od Keljemendija kupovao džipove i placeve.
Osnovao je stranku u namjeri da uzme i vlast.narodu bio pun kufer SDA pa glasao za njega i zamalo ostvario dobar rezultat.Pošto se osilio SDA mu spremi igranku pa ga smjesti u zatvor.Nakon mjesec dana ga puste u kućni pritvor pa počeo kevtati.Onda mu zaprijete da neće zadugo napustiti pritvor pa naprasno okrene ćurak i Bakir mu postane bolji jaran od ikog.Počeše hvalospjevi o SDA,o Bakiru,o investicijama,putevima,borbi protiv korupcije.
Pošto je skontao da će ga skolesati iza rešetaka ako bude "samostalan" odlučio se za koaliciju sa SDA gdje ga je popušio do kraja.Nije imao načelničkih kandidata (jer nema sposobnog kadra) a u opštinskim vijećima je prepolovio ili neutralisao broj vijećnika SBB-a.Narod je prepoznao njegovo poltronstvo i kaznio ga žestoko a hudnici iz građanske i naše stranke ostali iznenađeni brojem glasača a u stvari to su razočarani glasači SBB-a.
Sad se džukac primakao Nikšiću pa glumi lijevu opciju.Sad će početi obračuni Avaza i SDA.Sad ćete vidjeti kakve će laži i poganluke iznjeti jedni prema drugima.
U svakom slučaju,SBB će prestati da postoji a govedo iz Gusinja će najvjerovatnije dići sidro i otići u zavičaj.
- Danguba
-
Lug
#1189 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
PM72 wrote:Ovi mu dali bar 5 miliona DM da napravio dnevni list po mjeri SDA što je ovaj objeručke dočekao.
ovo mi nikad nije bilo jasno, sto njemu, ako se zna da nije nikakve skole zavrsio...zar SDA nije imala nikom drugom, sa skolom, da da 5 miliona da napravi Avaz, zasto njemu odjednom toliku moc dati? Ako je Radoncic peta kolona, mora biti neko i insajder onda? Stvarno ne kontam, zasto njemu?
- JThomas
#1190 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
odlično pitanje, pošto je SDA od početaka pa do danas uvijek jako cijenila školu, struku i nauku... 
-
Zgoljo
#1191 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Svako zna ko je i ciji igrac Fahro Radoncic samo niko ne zna kako je moguce da se kao takav uspio uvuci u sami vrh bosnjacke politike,i u najtezim vremenima,pa cak i za malo postati bosnjacki politicki lider
Znaci pored oba Izetbegovica a ovaj mladji ga,i pored svega sto je uradio da obezvrijedi pravednu borbu protiv agresije i popljuje simbol te borbe Aliju Izetbegovica,po svaku cijenu zeli zadrzati u koaliciji
Jesu li i Izetbegovici kao i Fahro spremni uvaziti sufliranje velikosrpske politike i hoce li Bosnjaci ikad imati lidere koji su autonomni,nisu kupljeni niti ucjenjeni?
Znaci pored oba Izetbegovica a ovaj mladji ga,i pored svega sto je uradio da obezvrijedi pravednu borbu protiv agresije i popljuje simbol te borbe Aliju Izetbegovica,po svaku cijenu zeli zadrzati u koaliciji
Jesu li i Izetbegovici kao i Fahro spremni uvaziti sufliranje velikosrpske politike i hoce li Bosnjaci ikad imati lidere koji su autonomni,nisu kupljeni niti ucjenjeni?
- JThomas
#1192 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
familija vizionara i genijalaca, pa to ti je.
-
PM72
#1193 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Lug wrote:PM72 wrote:Ovi mu dali bar 5 miliona DM da napravio dnevni list po mjeri SDA što je ovaj objeručke dočekao.
ovo mi nikad nije bilo jasno, sto njemu, ako se zna da nije nikakve skole zavrsio...zar SDA nije imala nikom drugom, sa skolom, da da 5 miliona da napravi Avaz, zasto njemu odjednom toliku moc dati? Ako je Radoncic peta kolona, mora biti neko i insajder onda? Stvarno ne kontam, zasto njemu?
On jeste završio školu ali srednju.Možda je završio i visočku ali visoku nije.I šta te čudi?
Čovjek koji je u Sarajevu drmao Zavodom za zdravstvenu zaštitu do rata je bio portir u Zraku.Znači - osnovna škola i vatrogasni kurs.Zove se Esed Radeljaš.U ratu bio logističar u Drugoj viteškoj a sad je i magistrirao.Gdje? Pa bezbeli u Travniku jal Kiseljaku.Kažu da je ,nakon primljene diplome VSS rekao "Da sam znao da je ovako lako završiti fakultet - završio bi i srednju".Drma milionima.
Primjer dva.Načelnik opštine Novo Sarajevo.Sa diplomom srednje škole postavljen za načelnika.Na brzinu završio fakultet.Medicinu,elektrotehniku ili mašinstvo nije garant!
Primjer tri.Sudija ustavnog suda BiH Palavrlić Suada.Do rata bila čistačica u termoelektrani u Tuzli.Dobro čistila,jal kancelarije jal duge cijevi.
Primjer četiri.Ahmetović iz Srebrenice.Završio nekakav "defektološki fakultet" u Tuzli da bi ga postavilo za ministra.Kažu - završio ga za rekordno vrijeme.
Primje pet.Premijer Kantona Sarajevo.Propali košarkaš.Propali menadžer.Završio DIF za dvije godine
Ima toga još...a šta je zajedničko svima njima? Pa SDA.
- JThomas
#1194 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
moraš biti priučen da bi kandidovao za iole istaknutiju funkciju. to piše u statutu u fusnoti 
-
aratet
#1195 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Da bi bio politicar ili da bi bio uspjesan ne treba ti skola, primjeri su mnogi, ali neko ko je bio propalitet citav zivot i na brzaka sredio neku skolu kako bi u ocima naroda izgledao uspjesan nece garant ostvariti neki uspjeh, bar ne postenim putem.
-
Mirza007
#1196 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Osim osobnih uvreda, kojim nije mjesto u postu, hronoloski je ok ovo sto si napisao - tako je to odprilike islo.PM72 wrote:Cuku nahrani i neće te ugristi.Nahraniš čovjeka (čitaj - natrpaš mu bisage markama) pa će te ujesti prve prilike.Ljudski i moralni otpad iz Sandžaka došao je u Sarajevo bez pare i dinara .U ratu se prikučio Seferu (drugo sandžačko govno) pa se nametnuo kao novinarski stručnjak mada ni školu nije završio.U generalštabu pohvatao veze i prikučio se SDA.Ovi mu dali bar 5 miliona DM da napravio dnevni list po mjeri SDA što je ovaj objeručke dočekao.Primio je svakojako smeće od priučenih novinara (većinom zemljake i familiju) i blatio i lajao na sve ko nije uz SDA,Islam,Aliju,Reisa.Pa je postao i neimar (što ne bi kad nije plaćao poreza ni rente za zemljišta i parcele)jer kad izganja dozvole i napravio objekat preproda ga drugom za petoduplu lovu.Kad je pokupovao sve,od štamparije do vesele sveske krenuo je u "osamostaljenje".Vilu u Mlađenima izdavao američkom ambasadoruznači davao guzice svakom ko je moćan.
Stim da bih ja dodao da je Radoncic I prije rata bio relativno poznat i solidan novinar. Pisao je recimo za zagrebacki Danas koji je uz Kurspahicevu Nedelju mozda bio najbolji tjednik tih godina (period nakon sto je Milosevic unistio Politiku I njena izdanja).
No ja mislim da je on svoj inicijalni utjecaj crpio od lokalnih KOS-ovskih kolega kojih u tim visim SDA krugovima tih godina nije nedostajalo. Njegovo je bilo samo da sipa vodu na mlin I to mu je dobro islo.
-
Lug
#1197 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
PM72 wrote:On jeste završio školu ali srednju.Možda je završio i visočku ali visoku nije.I šta te čudi?
Pa svejedno imao skolu ne imao, novinar bezbeli nije bio.. kad je Radoncic dosao u Sa a kad su mu date pare za Avaz.. pa nije ih mogao omandjijati za godinu-dvije da dobije tolike pare i moc od njih. Niko ga ne spominje prije ni u kakvom kontekstu, znaci nepoznat. Eto , to me cudi..
-
kolegione
#1198 Re: RE: Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Taci bez uslova drzavu Alija sa uslovima protektoratPM72 wrote:Radončić i Hašim Tači su prvi rođaci.Tačijeva majka je rođena tetka Fahrudina Radončića.Zato nikad nećete naći niti jedan tekst protiv Tačija koji je kriminalac,profiter i švercer.
-
kolegione
#1199 Re: RE: Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovaj post treba da zapamte svi vrlo dobro jer je bitan ako ne i najbitniji, jer da znate da je IZ jedna ispostava SDAGrupa TnT wrote:Imam održao lekciju SDA: Ili Radončić, ili mi! [emoji38]
- bosan
#1200 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Svaki dan se pitam zasto izgide onoliki narod , picka li im materina profiterska . Gade mi se svi , nema tu postena covjeka da ga jebes , od predsjednika stranaka do seoskih efendijica.