Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
and

#1176 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by and »

Mračajski proto wrote:
and wrote:
Mračajski proto wrote:Nego, najavljuje li se grotlo na Bilinom? :oops:
4 boda su se spominjala.bod smo uzeli,sada 3 :mrgreen:
Mogla bi se ponoviti Grčka ili Mađarska, kao onda u Zenici. :D
nema spahe :D
Pismonosa

#1177 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Zmijuga loma wrote:Kako igrati stopera, brought to you by Germania Sportagentur:

Image

Kakva gluperda igra pored živog Zukanovića.
Izašao je da udupla blok i pomogne Luliću nakon što je vidio da se tom Velšaninu što vuče loptu u pomoć pridodaje još jedan crveni, i da na taj način spriječi da Lulić ostane u poziciji 2 na 1.

Ali neko je onda trebao preuzeti Bejla u 16. Očito nedostatak komunikacije i koordinacije.
incognito071

#1178 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by incognito071 »

groove wrote:
incognito071 wrote:Ima li sanse da se Spahic pridruzi selekciji ili je to gotovo skroz?

Jel moguce da idiot ne moze da shvati da ako bude igrao ovako protiv Belgije da nam ne ginu 4 komada??!!!!!
Jel moguce da mu to niko ne moze objasniti?!!

Potrebna su nam krila i bekovi Safete inace nas nema!!!
nama je potrebniji misimovic od spahica.
I ti se vidim "razumijes" u fudbal
pogledaj malo ove slike sto je Zmijuga loma stavio....
Pismonosa

#1179 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

BHF_Manijak wrote:
Pismonosa wrote::lol: :lol: :lol:

Edit, evo jesam pročitao. Nije sve ni toliko bilo neozbiljno. Dosta toga vezano za Tina stvarno mislim.

Niko me ne može ubjediti da smo u stanju i uprilici da otpišemo jednog takvog igrača. Al ljudi, stvarno.
Takav igrac, a krajnji domet mu je mrtvi Hajduk, uprkos silnom amidzinom guranju. Kad ode u kakvu jacu ligu, onda se moze na njega racunati. Dotad je sramota da mu igrac Werdera grije klupu ili Rennes-a.
Ma ok, to je tvoje mišljenje. Aferim

Samo upitaj upravu Werdera da li bi trenutno pristali na zamjenu Tino - Hajrović. Morebit da bi i rekli da ne bi. Ali jarane, hajmo bit ozbiljni ;-)
dnaxy

#1180 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by dnaxy »

i po ovim slikama se vidi kakav je amidza trener.nakon ovi slika se ne treba nista rec.na luckyevom mjestu bi se samobanovo.ove slike bi mi pokazale kako se ne razumijem u nogomet i otiso bi komentarisat lacros il cricket.
ljevoruki

#1181 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by ljevoruki »

Pismonosa wrote: Naravno da je Tino imao sinoć i nekih slabijih momenata. Kao i kompletna ekipa. Ali me upalila ta količina pljuvanja po momku, a o sebi pri sebi sinoć skontah da nam dečko ne samo da nije višak u ekipi, nego da nam je itekako potreban.
I tvrdim da smo svi ovdje kolektivno kukali i kmečali za mnogo manjim talentima nego što je Tino. Momak ima mjesto u ekipi.
Podebljano - nije i ne treba.
Djete je ni krivo ni duzno upalo u prvih 11 iako tu ne pripada. :(
Pape samo kopa sam sebi, i reprezentaciji BiH, rupu sve dublju iz koje cemo se tesko izvuci. :(
Sinoc mijenja Vedu, koji nije ni trebao igrati od pocetka, ubacuje Hajrovica i stavlja ga da igra u sredini dok je TSS gurnuo na lijevo krilo. :?
Da je igrao lijevo krilo od pocetka rasteretio bi Lulica, koji je prica za sebe, i ostavio vise prostora Pjanicu i Medi.
Pape odlazi.
:bih:
Pismonosa

#1182 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Kad smo već kod Hajrovića

http://www.klix.ba/sport/nogomet/schrod ... /141011023

Ne radujem se stagnaciji naših, makar se radilo o bilo kome. Ali neke stvari ne možeš ignorisati.
Pismonosa

#1183 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Svaki budući post koji u sebi sadrži riječ AMIDŽA hladno ignorišem.

Nije ni malom lako. Toliko valjda možemo skontat.
Mustang1

#1184 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mustang1 »

Je'l to onaj sto je neki dan rekao da Hajrovic mora vise sutati prema golu ? Nek se odluci ne moze sutati od svog gola :D Ili ga hoce u napadu ili u odbrani a ne jedan ovako jedan onako
LSD

#1185 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by LSD »

Tino je bio izgubljen u vremenu i prostoru, ni sam nije znao šta sinoc igra na terenu....momku je Hajduk plafon karijere, a kod nas u prvih 11 u kljucnoj utakmici.
Naravno, nije on kriv što ne zna, vec je kriv koji ga poziva
Šteta što Zukanović i Arslanagić ne igraju za splitske bile - vjerovatno bi danas bili u selekciji.
Zmijuga loma

#1186 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Zmijuga loma »

groove wrote: koji je ovaj na prvoj slici lijevo kraj zutog?
Tino.
Pismonosa wrote: Izašao je da udupla blok i pomogne Luliću nakon što je vidio da se tom Velšaninu što vuče loptu u pomoć pridodaje još jedan crveni, i da na taj način spriječi da Lulić ostane u poziciji 2 na 1.

Ali neko je onda trebao preuzeti Bejla u 16. Očito nedostatak komunikacije i koordinacije.
Izašao da udupla igrača igrača haman na aut liniji ostavivši šesnaesterac i Garetha jebenog Balea koji je bio metar od njega kad je počela akcija? Hm da, igrač na liniji je ipak prioritet u odnosu na samog Balea u petercu. :oops:

Kako ga Mume i Šunjić naružiše nakon ovoga.
groove

#1187 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by groove »

incognito071 wrote:
groove wrote:
incognito071 wrote:Ima li sanse da se Spahic pridruzi selekciji ili je to gotovo skroz?

Jel moguce da idiot ne moze da shvati da ako bude igrao ovako protiv Belgije da nam ne ginu 4 komada??!!!!!
Jel moguce da mu to niko ne moze objasniti?!!

Potrebna su nam krila i bekovi Safete inace nas nema!!!
nama je potrebniji misimovic od spahica.
I ti se vidim "razumijes" u fudbal
pogledaj malo ove slike sto je Zmijuga loma stavio....
ja sam siguran da bi sinoc pobijedili da je misimovic bio na terenu.
Pismonosa

#1188 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Pismonosa wrote:Svaki budući post koji u sebi sadrži riječ AMIDŽA hladno ignorišem.

Nije ni malom lako. Toliko valjda možemo skontat.
Nemoj mi šta zamjerit, Alla'a ti :D

Image
luckylaka

#1189 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

Mračajski proto wrote:
and wrote:
Mračajski proto wrote:Nego, najavljuje li se grotlo na Bilinom? :oops:
4 boda su se spominjala.bod smo uzeli,sada 3 :mrgreen:
Mogla bi se ponoviti Grčka ili Mađarska, kao onda u Zenici. :D
Moze svsta biti moze se ponoviti i Genk i Grcka ko zna.Ja misli da bi selektor pod hitno trebao pozvati ovog forumasa Alfa(1,2,3,4,..)protiv Belgije.Kako se taj momak bori to je prosto nevjerovatno.Svaka cast Alfa :D O utakmici nema se sta pricati kako god 3 boda ili nam baraz ne gine niu kakvom slucaju,cak i baraz dolazi u pitanje.
svi u napad

#1190 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by svi u napad »

:D :-D :-D :D
Edit: Kad sam pisao komentar nisam imao mogucnosti da procitam Pismonosino priznanje da se zajebavao. Drago mi je da sam pogodio i to ne znajuci za priznanje to isto napisao. kao sto napisah on je stari forumas i nikakav bezobrazni trol kao ova 3-4 pojedinca koja ne trebam imenovati zar ne? Pismonosa :thumbup:
zetareticula

#1191 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zetareticula »

Jeli jos neko misli da ce nam belgija vratiti za onih 2:4 :D ljudi slave bod protiv Velsa :lol: zemljo otvori se :run:
BHF_Manijak

#1192 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by BHF_Manijak »

Pismonosa wrote:

Samo upitaj upravu Werdera da li bi trenutno pristali na zamjenu Tino - Hajrović. Morebit da bi i rekli da ne bi. Ali jarane, hajmo bit ozbiljni ;-)
Pa klubovi barem imaju mogucnost da trguju, zasto se ne odlucise za Susica onda isperd Hajrovica, jos bi im bio jeftinija opcija, siguran sam? Zato sto valjda ozbiljni klubovi imaju skauting sisteme, izanaliziraju igraca dobro prije kupovine. Za Susica se jos uvijek niko nije uspio zajebati i vjerovatno i nece. Te Verona, te Serija A ovo ono i na kraju ostade u mrtvom Hajduku.
Ne pomaze ni SP kad si odron! :oops:
Pismonosa

#1193 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

Sve su to činjenice. Ali ja sam pratio Hajrovićev kompletan put kroz ovih par transfera koje je ostvario. Momak je propao ko žeton, nažalost. Već je zakovan za klupu Werdera, a kakva će mu biti dalja sudbina, to ne neizvjesno. Po igrama koje pružaju obojica trenutno, moj izbor bi uvijek bio Tino.

Vjerujem da će Sven pronaći dobar klub.
hillbill

#1194 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hillbill »

wannabe_ultra wrote:ps. malo po malo, ustali se tino u prvih 11 :D
malo pomalo ustali se bih na prezadnjem mjestu
AcaLukas

#1195 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by AcaLukas »

BHF_Manijak wrote:
Pismonosa wrote:

Pa klubovi barem imaju mogucnost da trguju, zasto se ne odlucise za Susica onda isperd Hajrovica, jos bi im bio jeftinija opcija, siguran sam? Zato sto valjda ozbiljni klubovi imaju skauting sisteme, izanaliziraju igraca dobro prije kupovine. Za Susica se jos uvijek niko nije uspio zajebati i vjerovatno i nece. Te Verona, te Serija A ovo ono i na kraju ostade u mrtvom Hajduku.
Ne pomaze ni SP kad si odron! :oops:
Tino je bio na probi u Hajduku u januaru 2012. Ni telefonski razgovor nije dobio i 6 mjeseci je sam suto loptu kod vikendice. Medjutim, Vrsajevic postade reprezetnativac u julu 2012. godine i TIncek dobi ugovor. Slucajnost ili ne, sve ostalo je historija.
Frankyee

#1196 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Frankyee »

Zmijuga loma wrote:
groove wrote: koji je ovaj na prvoj slici lijevo kraj zutog?
Tino.
Pismonosa wrote: Izašao je da udupla blok i pomogne Luliću nakon što je vidio da se tom Velšaninu što vuče loptu u pomoć pridodaje još jedan crveni, i da na taj način spriječi da Lulić ostane u poziciji 2 na 1.

Izašao da udupla igrača igrača haman na aut liniji ostavivši šesnaesterac i Garetha jebenog Balea koji je bio metar od njega kad je počela akcija? Hm da, igrač na liniji je ipak prioritet u odnosu na samog Balea u petercu. :oops:

Kako ga Mume i Šunjić naružiše nakon ovoga.

Da li je ovo onaj momenat iz drugog poluvremena kada je Begovic dobro zagalamio poslije na odbranu ali nisam vidio na koga ?
5 0 5

#1197 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

Pismonosa wrote:Sve su to činjenice. Ali ja sam pratio Hajrovićev kompletan put kroz ovih par transfera koje je ostvario. Momak je propao ko žeton, nažalost. Već je zakovan za klupu Werdera, a kakva će mu biti dalja sudbina, to ne neizvjesno. Po igrama koje pružaju obojica trenutno, moj izbor bi uvijek bio Tino.

buraz, da bi odbranio svoju tezu da je sinoc tino bio nas najbolji igrac, danas si popljuvao pjanica, ibisevica i sad hajrovica. ne moze to tako. pokazi malo postovanja. na kraju krajeva, sva trojica su izborila mjesto u jakim timovima. niko ne brani susicu da igra za werder. sto ga ne kupe? ili roma, jos bolje.
BHF_Manijak

#1198 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by BHF_Manijak »

Pismonosa wrote:Sve su to činjenice. Ali ja sam pratio Hajrovićev kompletan put kroz ovih par transfera koje je ostvario. Momak je propao ko žeton, nažalost. Već je zakovan za klupu Werdera, a kakva će mu biti dalja sudbina, to ne neizvjesno. Po igrama koje pružaju obojica trenutno, moj izbor bi uvijek bio Tino.

Ma jebo sad ba Hajrovica, nebitan je, slazem se da stagnira u Werderu, no ja govorim ako se vodimo onim ko igra u bolje klubu. Da Bog da Susic zaigr'o u Realu k'o Modric, pa i mi hajrovali, ali daj Boze... Mene ne nervira malac, vec njegov amidza, koji je nedosljedan i prevarant. Imas i primjer u Vranjesu, za kojeg ne vaze ista pravila kao za ostale igrace, tj. da igra redovno, a donedavno nije im'o ni kluba... Imas milion primjeraSafetove nedosljednosti, a to me nervira, ne Tino kao Tino!
bingov buraz

#1199 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by bingov buraz »

Pismonosa wrote:
bingov buraz wrote: Tino je disao na skrge,nakon 70.min nije potrcao vise,pogledaj snimak ali ga strucnjak nije zamjenio,niske zamjene kaze,valjda se to odnosi i na Prcica sa 181 cm :-)
Očekivao sam da će barem forumaši ko što si ti shvatiti da se dobrim dijelom zajebavam :D

Naravno da je Tino imao sinoć i nekih slabijih momenata. Kao i kompletna ekipa. Ali me upalila ta količina pljuvanja po momku, a o sebi pri sebi sinoć skontah da nam dečko ne samo da nije višak u ekipi, nego da nam je itekako potreban.

I tvrdim da smo svi ovdje kolektivno kukali i kmečali za mnogo manjim talentima nego što je Tino. Momak ima mjesto u ekipi.

E sad, da li bi ga bolji selektor znao bolje iskoristiti. Pa vjerovatno da bi. I pritom ne mislim na seks :D

Nisam stekao utisak da se zajebavas.

Sto se Tine tice,dobar je za klupe,Medunjaninu i Pjanicu da veze pertle a da se bori sa Prcicem za to mjesto kad se jedan od prvonavedenih umori.
5 0 5

#1200 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

BHF_Manijak wrote: Ma jebo sad ba Hajrovica, nebitan je, slazem se da stagnira u Werderu, no ja govorim ako se vodimo onim ko igra u bolje klubu. Da Bog da Susic zaigr'o u Realu k'o Modric, pa i mi hajrovali, ali daj Boze...
da zabije jedno 4 gola protiv belgije i da je malo zgodniji, vjerujem da bi ga florentino odmah kupio. mozda bi cak dao i 100 miliona za njega. :D
Locked