Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1176 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

nemam_ideje wrote:
LSD wrote:Ne može se više trpiti ova majorizacija, nabijanje kompleksa i postavljanje standarda po nevinim manijacima...zovite Inzka da sprijeci to bonskim ovlastima....krajnje je vrijeme.
I da, hocemo i mi da imamo tu jezgru i da udomimo te povjerljive momke sa zapada....da imaju i oni gdje navijati.
Ispravka krivog navoda. Nisu to bezveze momci sa Zapada, to su bitniji momci sa Zapada koji bojkotuju :dance:

Oni bi navijali da mogu, al nemaju vremena od čestitanja hordama na nabijanju kompleksa i postavljanju standarda. Teška srca oni to priznaju al jebiga, ljudi dominiraju. Moraš to da shvatiš. Kad shvatiš, biće ti lakše da prihvatiš neminovnost :dance:

Usput, repertoar TM-a nije dobar. O čemu to mi onda pričamo ? Ako nije Azra ode sve u hendek :dance:
Dobro si, to su vrlo bitni momci i prije svega realni sa zapada koji odmah cestitaju na nabijanju kompleksa.
Krivi navod, do mene je.
Last edited by LSD on 09/05/2011 01:18, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1177 Re: Sarajevski derbi

Post by bordo gandalf »

187 wrote:
rashtiman wrote:Sta vi to pjevate salalal zeljeznicar i jebem jebem jebem saraj'vo
Eto vidis vec napredujemo vi ste culi sta mi pjevamo , a mi smo culi samo neko neartikulisano mumljanje , fali ritma fali :) a i grbavicki plafon bgm :)
pa kako ne bi cuo stavili ste 1000 puta jedan klip na kojem se cujete i jedini vam argument a niko od vas ne zeli pogledati snimak utakmice i realno reci
smoki_choko

#1178 Re: Sarajevski derbi

Post by smoki_choko »

evo ja sam pogledao i realno najvise mi se svidio izraz kisele face na licu zalizanog dok mu se skandiralo sa sjevera mirza odlazi, pa onda cijeli stadion :D
ganjeta

#1179 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

LSD wrote:
rashtiman wrote:Sta vi to pjevate salalal zeljeznicar i jebem jebem jebem saraj'vo
A Žerina obrada kao špica sa stihovima Željo Željo pušiš nam ga ti i Željo yebemo te mi....to je cool i ultra, jel :-)
Ne smijes njemu tako on je moderator :lol:
samo_ovaj_put

#1180 Re: Sarajevski derbi

Post by samo_ovaj_put »

LSD wrote:
A Žerina obrada kao špica sa stihovima Željo Željo pušiš nam ga ti i Željo yebemo te mi....to je cool i ultra, jel :-)
a zasto su manijaci obradili tu pjesmu malo poslije nas?
isto pitanje se odnosi i za pjesmu gdje jebete i sarajevo i horde zla kao klub i kao skupinu?
lord blackadder

#1181 Re: Sarajevski derbi

Post by lord blackadder »

Na Kosevu se vidi koliko fali...natkrovlje. Ni blizu.

Koreografija je bezvezna. Jel ono treba biti simpaticno... ili? Helem, bolje da budete tiho, ove godine su vas i lesinari i ultarsi degenecili. Vi ste samo za akcije sa smrdljivom ribom.
ganjeta

#1182 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

lord blackadder wrote:Na Kosevu se vidi koliko fali...natkrovlje. Ni blizu.

Koreografija je bezvezna. Jel ono treba biti simpaticno... ili? Helem, bolje da budete tiho, ove godine su vas i lesinari i ultarsi degenecili. Vi ste samo za akcije sa smrdljivom ribom.
:thumbup:
KPNCTNJAH

#1183 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Ista stvar kao i na onom videu s coska Istoka prema jugu s kojim se toliko hvalite... vasa bakljada u krupnom planu, a cujes nasu pjesmu... logicno kad skontas da je tesko odrzati kvalitet navijanja u tolikom dimu, ne vidis momka koji vodi navijanje, slabije cujes i vidis sta rade ljudi oko tebe, a i naravno tesko dises... (plus sto je nasa bakljada bila puno veca :D )

Evo jedan video gdje se ne moze ni naslutiti da je neka druga navijacka skupina s druge strane ... (i nije se cekalo 3 dana da se sve montira kao vas video na Grbavici :razz: )

nemam_ideje

#1184 Re: Sarajevski derbi

Post by nemam_ideje »

KPNCTNJAH wrote:

Ista stvar kao i na onom videu s coska Istoka prema jugu s kojim se toliko hvalite... vasa bakljada u krupnom planu, a cujes nasu pjesmu... logicno kad skontas da je tesko odrzati kvalitet navijanja u tolikom dimu, ne vidis momka koji vodi navijanje, slabije cujes i vidis sta rade ljudi oko tebe, a i naravno tesko dises... (plus sto je nasa bakljada bila puno veca :D )

Evo jedan video gdje se ne moze ni naslutiti da je neka druga navijacka skupina s druge strane ... (i nije se cekalo 3 dana da se sve montira kao vas video na Grbavici :razz: )

Ovaj, taj klip do 8.30 minute je zapravo prvih 15-ak minuta, ako je i toliko, utakmice(prilika Arsenijevića, koga li već, kada se zabio u stativu) :D i to se vidi tamo na 7 minuti klipa. Poslije toga je ista pjesma još malo, skandiranje Vedranu, Bijelku i Pintolu.

Znači, sve objasnili, a ? :skoljka: Nabijanje kompleksa, postavljanje standarda :D

Ostatak utakmice nije ni postojao, šta li već :skoljka:

Net promocija, net grupe :skoljka:

Sad nastavite da se lažete kako ste moćni, super, ultra cool, vrh, nema dalje, prekucali ligu, sami sebe proglasili najboljim, dodijelili nagradu i pride potapšali po leđima :dance: :skoljka:

Nema krova = 0 bodova :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1185 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

ne pada ti na pamet da ce biti jos dijelova ? :lol:

previse smo dominirali da bi sve stalo u jedan klip ;-) :dance:

ocigledno je da smo ti nabili kompleks koji toliko spominjes :run:
nemam_ideje

#1186 Re: Sarajevski derbi

Post by nemam_ideje »

Pa ljudi su vam se smijali na tribini kada ste postavljali po nekoliko klipova od deset minuta.

Doduše, to vam je jedina aktivnost, ako ne smeta vama, ne smeta ni meni :skoljka:

Net je čudo :dance:
Baltazar_khan

#1187 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

nikad_izvini u svom elementu :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1188 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

nemam_ideje wrote:Pa ljudi su vam se smijali na tribini kada ste postavljali po nekoliko klipova od deset minuta.
ne mogu nikako da skontam na koju tribinu mislis :-) ako mislis na nasu, onda pretpostavljam da si svaku tekmu na njoj pa znas sta se prica, ko se smije itd. :-? ako mislis na sr. tribinu, onda me cisto zaboli neka stvar sta oni misle o nasim klipovima :wink:

inace, nastavi pratiti nas rad, dobro ti ide :mrgreen:
Bordolini

#1189 Re: Sarajevski derbi

Post by Bordolini »

Baltazar_khan wrote:nikad_izvini u svom elementu :mrgreen:
preofiran je. mala djeca znaju ko je iza nicka.

kad je vec tu, da ga upitam :D : gdje je taj vas 10-minutni klip? Nasih ce biti jos a ti bujrum nakaci vas. Zagrmili (bolje reci zasalalalalalali) ste u 90-toj jer ste skontali da cete ipak osvojiti bobu. Vasoj sreci nigdje kraja. :lol:
TECHNO-FUTURA

#1190 Re: Sarajevski derbi

Post by TECHNO-FUTURA »

Mi SMO ŽELJINI,DERBI JE NAŠ !!!

ale,alea Željo, ja tebe VOlim LUDOOOOO...!!!!!
Richard Wagner

#1191 Re: Sarajevski derbi

Post by Richard Wagner »

Šalalalalalalala.
nazarenko

#1192 Re: Sarajevski derbi

Post by nazarenko »

smoki_choko wrote:
chsk wrote:Ja se pitam kol'ko vi godina imate? :roll:

Tebi smoki gledam postove, pises danas od pola 1 konstantno, ugasite malo racunar da nije derbija ne biste stadiona ni vidjeli.
ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmice
A i zadaće se nagomilalo u prošloj hefti... Te matematika, te rad iz likovnog, te herbar iz domaćinstva... Opravdano si odsutan bio do 1, oprošteno ti je!
smurf

#1193 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

Americka vlada je objavila detalje gdje se skrivao Osama. Prostorija je mracna i zapustena, godinama u nju niko usao nije. Na vratima je natpis "Trofejna sala FK Sarajevo"

:D
nazarenko

#1194 Re: Sarajevski derbi

Post by nazarenko »

smurf wrote:Americka vlada je objavila detalje gdje se skrivao Osama. Prostorija je mracna i zapustena, godinama u nju niko usao nije. Na vratima je natpis "Trofejna sala FK Sarajevo"

:D
10-ak stranica prije ove, za istu šalalalalalu ili pošalalalalicu već je uručen pehar za glupost... Vi osvajate srebro. Čestitam!
Charuga
Globalni moderator

#1195 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Horde zla i Manijaci – veličanstven derbi na tribinama

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/687870253521/sport/Horde%20zla%20i%20Manijaci%20%E2%80%93%20veli%C4%8Danstven%20derbi%20na%20tribinama/?ref=tiker
Dialer

#1196 Re: Sarajevski derbi

Post by Dialer »

ganjeta wrote:
LSD wrote:
Ne smijes njemu tako on je moderator :lol:
Pa normalno da je bolje, nego leteci medvjedici, maslacak sam ili ovog. Mogli ste ko ljudi nesto obradit a ne uzet cjelu pjesmu :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=GtLxpMyh ... re=related :dance: :dance: :dance: ŠŠŠŠŠŠ
smurf

#1197 Re: Sarajevski derbi

Post by smurf »

Ah, nisam upratio, hvala, hvala :kravata: :D
tazmaniaBAN4

#1198 Re: Sarajevski derbi

Post by tazmaniaBAN4 »

Baltazar_khan wrote:
parole na sjeveru su vrhunske bile, kao i ono ludilo sa papirima. manijaci ko manijaci, više pjesama posvetili hordama i sarajevu, nego svom klubu :roll: a vjetar im je munjevitom brzinom otpuhao onu bakljadu ode u nepovrat.
haj sve, ali ovo ti nikako neide! Kod vas nigdje nisam vidio ni jedan natpis za koji klub navijate! Koreografija, parole, ograda, navijanje.... sve vam je bilo posveceno ŽELJEZNIČARU! Nigdje nisam vidio nesto posveceno klubu za koji navijate! Koji KOMPLEKS !!!
elSaik

#1199 Re: Sarajevski derbi

Post by elSaik »

tazmaniaBAN4 wrote:
Baltazar_khan wrote:
parole na sjeveru su vrhunske bile, kao i ono ludilo sa papirima. manijaci ko manijaci, više pjesama posvetili hordama i sarajevu, nego svom klubu :roll: a vjetar im je munjevitom brzinom otpuhao onu bakljadu ode u nepovrat.
haj sve, ali ovo ti nikako neide! Kod vas nigdje nisam vidio ni jedan natpis za koji klub navijate! Koreografija, parole, ograda, navijanje.... sve vam je bilo posveceno ŽELJEZNIČARU! Nigdje nisam vidio nesto posveceno klubu za koji navijate! Koji KOMPLEKS !!!
Đe ćeš mu to reći. Pa njemu je na sjeveru uvijek špica: "šalalala Željezničar!"
chsk

#1200 Re: Sarajevski derbi

Post by chsk »

Šta ima šalalalatani :D

p.s. Imamo komplekse :dance:
Post Reply