joj ja sam slavila po gradu, cak sam pregorila i sirenu na autu, jaranice sjedile na prozorima, na siberu
sejlo, to si upravu, ima ih da mogu bas zahatarit
Mandzukic je fasovo crveni i ovu tekmu ce da gleda sa klupe, a Simunic, to je prica za sebe, on ce SP da gleda doma.šatirana_ljubičica wrote:
a kako im fale, k vragu??
lua wrote:Plakala sam od huje i kad je Spaha napravio penal na onom šmoklji Nasriju. I dan-danas kad Nasrijevu facu vidim dođe mi da šakom tučem ekran
Pu! Smrdo!
say_cheese wrote:Mandzukic je fasovo crveni i ovu tekmu ce da gleda sa klupe, a Simunic, to je prica za sebe, on ce SP da gleda doma.šatirana_ljubičica wrote:
a kako im fale, k vragu??
Milloni wrote:Dobro ste me napomenuleHtjela sam da poderem njegovu Panini slicicu i zaboravila
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Znaci nisam jedina ?krvava wrote:+1WildRedRose wrote:![]()
i neka kazu da nismo vatrene u fudbalu
joj ja sam slavila po gradu, cak sam pregorila i sirenu na autu, jaranice sjedile na prozorima, na siberu![]()
sejlo, to si upravu, ima ih da mogu bas zahatarit
Joj da vi znate šta sam uradila sa C. Ronaldove duple sličice. Reći ću samo: zalijepljen je tamo, gdje mu je mjestoMilloni wrote:Dobro ste me napomenuleHtjela sam da poderem njegovu Panini slicicu i zaboravila
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
KRALJICE hahahahhahahahahEurosa wrote:Poznato je da stvarno volim sport,ali brate rodjeni kad igra Salke(Salihovic),ja sam sva ko na iglama.Kad puca slobodnjak, ustanem blize tv-u , iako je veliiiiki, ko bajagi da bolje vidim. A kad zavrne iz kornera pa je gruhne u cosak????!!!! Ko da me struja opali.![]()
![]()
lua wrote:Joj da vi znate šta sam uradila sa C. Ronaldove duple sličice. Reći ću samo: zalijepljen je tamo, gdje mu je mjestoMilloni wrote:Dobro ste me napomenuleHtjela sam da poderem njegovu Panini slicicu i zaboravila
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkhahahahahhaha
lua wrote:Joj da vi znate šta sam uradila sa C. Ronaldove duple sličice. Reći ću samo: zalijepljen je tamo, gdje mu je mjestoMilloni wrote:Dobro ste me napomenuleHtjela sam da poderem njegovu Panini slicicu i zaboravila
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkhahahahahhaha
šatirana_ljubičica wrote: ovo se može dvosmisleno shvatiti pa ti vidi

šatirana_ljubičica wrote:Ja kad Begović brani....khm....još kad ODBRANI !
WildRedRose wrote:jedina tema koju imamo za sebe, i naravno, krenemo o fudbalu![]()
![]()