BAKIRE ODLAZI

Post Reply
sulejman1

#1176 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

almir90 wrote:
sulejman1 wrote: Ima za madnera veze, kada ne mogu dokazati Bakiru nijedan kriminal o kojima piše avaz, ostaje im da napadaju bratski odnos BiH sa Turskom koja nam je u ovom trenutku jedan od rijetkih prijatelja. Problem je što Turska želi istinski da pomogne BiH i što kao partnera na BiH političkoj sceni prepoznaje isključivo SDA, a ne SDP SBB i sl.Bakir I. je urado za BiH više nego cijela SDP i SBB zajedno. Čitam najavu velikih investicija iz arapskih zemalja, Turske, koji žele Bakira da vide na vlasti i u tome je sva poenta. Ne žele ljudi da rade sa Radončićem koji svakodnevno napada muslimanske zemlje i muslimane, to nigdje na svijetu nema, da jedan političar otvoreno napada onoga koga potencijalni birači poštuju
Stranka čiji se članovi za kratko vrijeme dobro namlate love, kao i SDP, i svi ostali u vlasti, sad ćeš ti nama pričati o Baketovom poštenju. Idi ubij se, poštedi nas sranja, taj čovjek ništa korisno za državu i narod nije uradio, osim što je sebi priuštio luksuzan život. Ono vozikanje u Audiju od 200.000, pa malo vozikanje u helikopteru, 20 specijalaca koji ga prate okolo kad izlazi sa ljubavnicama po restoranima, računi po 2000 KM za noć, na račun nas. Pusti se šuplje, da nije lopov, kriminalac kao i svi ostali koji vode ovu državu.
Ma odakle tebe poplava donese, gori si lažov nego ovi svi dosada :-)
Dozer

#1177 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

A joj...
Sule, ba...hajd' ti nama dokazi odakle Seki mecka od preko 100 milja... odakle i od cega Poljine... ekskluzivni ugovori cerkine firme sa, zamisli, drzavnim firmama...
I to sve za 18 (23) godina... A do prije 23 godine zivili u nekakvim spajzama, nisu imali ni za zvake kako treba...

Mozemo i prosiriti na ostalu SDA "raju" - npr. odakle Tihicu pare za 4 stana u Sarajevu?
Last edited by Dozer on 04/09/2014 12:19, edited 1 time in total.
sulejman1

#1178 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Dozer wrote:A joj...
Sule, ba...hajd' ti nama dokazi odakle Seki mecka od preko 100 milja... odakle i od cega Poljine... ekskluzivni ugovori cerkine firme sa, zamisli, drzavnim firmama...
Mozemo i prosiriti na ostalu SDA "raju" - npr. odakle Tihicu pare za 4 stana u Sarajevu?
Kada doneseš kopiju tih ugovora, ja ću ti prvi povjerovati, dotle....
almir90

#1179 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

Ovi zeleni i crveni, i sta ostala šarenila zasmrdila forum. Zato i jest Klix najposjećeniji, ko kad budžetski korisnici ništa ne rade, pa po cijeli dan vise po forumu. :lol:
Dozer

#1180 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Mila majko... odes fino na stranicu njene firme i sve vidis. AKo laze ona, lazem i ja. A sumnjam da ona laze s kim posluje ;)

Pretpostavljam da si zatvorio oci na stranici gdje je Sekina slika u spomenutoj mecki...?
A vjerovatno ne znas ni da imaju kucicu na Poljinama...? I, jos po neki stan u gradu...?
almir90

#1181 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

Dozer wrote:Mila majko... odes fino na stranicu njene firme i sve vidis. AKo laze ona, lazem i ja. A sumnjam da ona laze s kim posluje ;)

Pretpostavljam da si zatvorio oci na stranici gdje je Sekina slika u spomenutoj mecki...?
A vjerovatno ne znas ni da imaju kucicu na Poljinama...? I, jos po neki stan u gradu...?
Ma to je CIA slagala, vanzemaljci i ostala bagra, ovako dobre i poštene ljude hoće da naprave lopovima, sramota. :lol:
Hajvan

#1182 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hajvan »

almir90 wrote:Ovi zeleni i crveni, i sta ostala šarenila zasmrdila forum. Zato i jest Klix najposjećeniji, ko kad budžetski korisnici ništa ne rade, pa po cijeli dan vise po forumu. :lol:
Hajvan wrote:dok je još mir, mi (pre)ostali trebamo zadužiti svak po jednog buĐŽetliju te u slucaju lokalnih ili pak globalnih poremecaja zaduženog buĐŽetliju lišiti ovozemljskog…

ova misao možda zaslužuje i posebnu samostojeću temu :mrgreen:
sulejman1

#1183 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

almir90 wrote:Ovi zeleni i crveni, i sta ostala šarenila zasmrdila forum. Zato i jest Klix najposjećeniji, ko kad budžetski korisnici ništa ne rade, pa po cijeli dan vise po forumu. :lol:
Ne moraš prepisivati sa mojih postova, po godištu vidim da si mlad i da ti je avaz isprao mozak, misliš da mi ne znamo za šćepu i njegovu igru koju igra
Innovation

#1184 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

almir90 wrote: Ono vozikanje u Audiju od 200.000, pa malo vozikanje u helikopteru, 20 specijalaca koji ga prate okolo kad izlazi sa ljubavnicama po restoranima, računi po 2000 KM za noć, na račun nas.
:jbt: :hihihi: :pisnula:
sulejman1

#1185 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Dozer wrote:Mila majko... odes fino na stranicu njene firme i sve vidis. AKo laze ona, lazem i ja. A sumnjam da ona laze s kim posluje ;)

Majmune glupi u bosni svi imaju kuće, šta bi da Bakir bude pod šatorom
almir90

#1186 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

Innovation wrote:
almir90 wrote: Ono vozikanje u Audiju od 200.000, pa malo vozikanje u helikopteru, 20 specijalaca koji ga prate okolo kad izlazi sa ljubavnicama po restoranima, računi po 2000 KM za noć, na račun nas.
Koje ispiranje mozga, znači čovjek vidi svojim očima šta se radi, i onda dođe neki SDA-ovac da te ubijedi kako to nije istina, gori su od hodža.
sulejman1

#1187 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Innovation wrote:
Čuj Bakir i ljubavnica, da ga nisi možda zamijenio sa Suljagićem ili Radončićem
almir90

#1188 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

sulejman1 wrote:
Ne moraš prepisivati sa mojih postova, po godištu vidim da si mlad i da ti je avaz isprao mozak, misliš da mi ne znamo za šćepu i njegovu igru koju igra
U opšte ne čitam avaz, ako je to bitno za šta, a i nisam neki branilac SBB-a. Već obični čovjek koji radi u privredi, za razliku od većine ovdje budžetlija, tako da mrzim sve i jednog na vlasti.
sulejman1

#1189 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

almir90 wrote:
Innovation wrote:
Koje ispiranje mozga, znači čovjek vidi svojim očima šta se radi, i onda dođe neki SDA-ovac da te ubijedi kako to nije istina, gori su od hodža.
Moj jadničak, definitivno radončićeva škola, pa to ni avazu nije palo na pamet da objavi, ne bi me čudilo da te stave za urednika u narednom periodu
shibonja

#1190 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by shibonja »

Bakir nece otici,mora ga se otjerati :)
sulejman1

#1191 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

almir90 wrote:
sulejman1 wrote:
U opšte ne čitam avaz, ako je to bitno za šta, a i nisam neki branilac SBB-a. Već obični čovjek koji radi u privredi, za razliku od većine ovdje budžetlija, tako da mrzim sve i jednog na vlasti.
Ma daj smučimi se od tvoje prozirnosti, što ne napadaš sve političate, nego izabrao čovjek Bakira, kako te nije sramota iznositi laži, ovako će nama biti i dalje dok budemo imali lažove koji će stvarati sumnju i zbunjenost građana
Innovation

#1192 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

almir90 wrote:
Innovation wrote:
znači čovjek vidi svojim očima šta se radi,gori su od hodža.
:pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula:
Dozer

#1193 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

sulejman1 wrote:

Majmune glupi u bosni svi imaju kuće, šta bi da Bakir bude pod šatorom
Auuu...
Klasicni nacin ponasanja nadobudnih SDA-OVACA kad se nadju pred necim sto ne mogu opravdati. A ni sakriti. Vrijedjanje...

C,c,c... Haj, cao. Zrakni sta ima u Banovicima, ovdje si ionako dodijao svima (a vjerovatno i sebi, mada sumnjam, jer se sigurno ispod oka gledas u o gledalo) ;)
Innovation

#1194 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

sulejman1 wrote: Čuj Bakir i ljubavnica, da ga nisi možda zamijenio sa Suljagićem ili Radončićem
Mozda sa Halilovicem? :oops:
sulejman1

#1195 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

shibonja wrote:Bakir nece otici,mora ga se otjerati :)
Radončiću kada nisi uspio u februaru kada si iskoristio građane i zapalio predsjedništvo da ga otjeraš,vjeruj sada je to ne moguće, jer te je narod provalio, a smiješiti se i zatvor
Dozer

#1196 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Papak, "nemoguce" je jedna rijec... "Smijesi ti" su dvije rijeci.
almir90

#1197 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

sulejman1 wrote: Ma daj smučimi se od tvoje prozirnosti, što ne napadaš sve političate, nego izabrao čovjek Bakira, kako te nije sramota iznositi laži, ovako će nama biti i dalje dok budemo imali lažove koji će stvarati sumnju i zbunjenost građana
Ako ti nije mrsko čitati moje stare postove, otvori profil i listaj. Budući da radim svaki dan, nemam vremena kako neki da tipkam po čitav dan, a nekad mi bude mrsko kad imam vremena, jer samo sebi više pokvarim dan, kad vidim kako nehljebovci sa kupljenim školama i poslovima žive na tuđi račun.

Al' eto, ako ti smatraš da sam ja u krivu, ti meni navedi šta je Bakir korisno za narod uradio za 8 godina zadnjih? Jel' onih 200 000 000 turskog kredita za krave i ovce, koje su se stranački raspodijelile? Gdje su primjeri da je neki obični poljoprivrednik dobio nešto korisno?
Novak20

#1198 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

sulejman1 wrote:
Novak20 wrote:Kakve veze ima sva ova priča o aneksiji Bosne sa Bakirovim odlaskom ?
Ima za madnera veze, kada ne mogu dokazati Bakiru nijedan kriminal o kojima piše avaz, ostaje im da napadaju bratski odnos BiH sa Turskom koja nam je u ovom trenutku jedan od rijetkih prijatelja. Problem je što Turska želi istinski da pomogne BiH i što kao partnera na BiH političkoj sceni prepoznaje isključivo SDA, a ne SDP SBB i sl.Bakir I. je urado za BiH više nego cijela SDP i SBB zajedno. Čitam najavu velikih investicija iz arapskih zemalja, Turske, koji žele Bakira da vide na vlasti i u tome je sva poenta. Ne žele ljudi da rade sa Radončićem koji svakodnevno napada muslimanske zemlje i muslimane, to nigdje na svijetu nema, da jedan političar otvoreno napada onoga koga potencijalni birači poštuju
Ja dvadeset godina slušam najave investicija, pogotovo pred izbore. Pa gdje su više te investicije? Koliko vidim od Arapa i Turaka više koristi u investicijama ima Srbija nego mi. Ono što do nas dođe je isključivo vezano za gradnju trgovačkih centara gdje se i ono malo "zdravih" para, jednosmjernom trgovinom, ispumpa iz države. A Bakir tu pomaže oko lokacija na najboljim mjestima i ništa više.
Tvoje tvrdnje da Turska kao partnera u BiH prepoznaje isključivo SDA jednostavno ne stoje. A sve i da je tako šta mi imamo od toga? Popust na turske serije ili sadaku za poplavljene, možda?
Od sadake i zaduživanja BiH ne može i ne bi trebalo da živi. Prosjak nije partner nikome. Može biti samo sluga. Rezultati vladavine i vizije SDA su vidljivi i mjerljivi. Ako ne po kriterijima razvijenosti po kojima smo na dnu dna Evrope onda po vlastitom džepu.
To što raja redovno pada na ublehe i ublehaše koji se ovako jave pred izbore, moj je problem u onoj mjeri u kojoj prepoznajem da će mi i naredne četiri godine biti gore umjesto bolje.
sulejman1

#1199 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

almir90 wrote:
sulejman1 wrote: Ma daj smučimi se od tvoje prozirnosti, što ne napadaš sve političate, nego izabrao čovjek Bakira, kako te nije sramota iznositi laži, ovako će nama biti i dalje dok budemo imali lažove koji će stvarati sumnju i zbunjenost građana
Ako ti nije mrsko čitati moje stare postove, otvori profil i listaj. Budući da radim svaki dan, nemam vremena kako neki da tipkam po čitav dan, a nekad mi bude mrsko kad imam vremena, jer samo sebi više pokvarim dan, kad vidim kako nehljebovci sa kupljenim školama i poslovima žive na tuđi račun.

Al' eto, ako ti smatraš da sam ja u krivu, ti meni navedi šta je Bakir korisno za narod uradio za 8 godina zadnjih? Jel' onih 200 000 000 turskog kredita za krave i ovce, koje su se stranački raspodijelile? Gdje su primjeri da je neki obični poljoprivrednik dobio nešto korisno?
I dalje šuplja priča, kažeš da imaju obični i neobični poljoprivrednici (SDA-ovc). Nemožeš ti vidjeti šta je BAkir uradio jer ne znaš prvo za šta je nadležan, i ne možeš očekivati od njegovog rivala radončića da piše nešto pozitivno o njemu. Ja tebe pitam šta je Željko Komšić uradio za 8 godina u predsjedništvu.
joint union

#1200 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by joint union »

sulejman1 wrote:
almir90 wrote:

I dalje šuplja priča, kažeš da imaju obični i neobični poljoprivrednici (SDA-ovc). Nemožeš ti vidjeti šta je BAkir uradio jer ne znaš prvo za šta je nadležan, i ne možeš očekivati od njegovog rivala radončića da piše nešto pozitivno o njemu. Ja tebe pitam šta je Željko Komšić uradio za 8 godina u predsjedništvu.
Naravno da imaju, kao sto imaju i obicni i neobicni doktori, obicni i neobicni inzenjeri, taksisti, prodavaci. Jedne drzava tusi, druge gura. Pogodi koji su ovi drugi?
Hajd' sto ne moze vidjeti almir90, nego niko normalan. Osim uhljebljenih koje je fakat najlakse prepoznati po pravopisu.
Post Reply