na kojem levelu 6 golova?AnonymousBIH wrote:Hoće čovjek da aktivira PS+ Trial od 14 dana![]()
Nevezano za accounte, evo pucam par dana PES 16, igra je stvarno vrh, nisam do sada nijedan bug primijetio, eventualno bih malo golmane popravio iako solidno brane, najviše što sam postigao golova je bilo 6, a primio 4, što je normala.
Očekujem i FIFU ubrzo, po prvi put ću igrati obje simulacije zajedno.
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
febo_acm
#1176 Re: PlayStation 4 - all about
- Ivo Lola
#1177 Re: PlayStation 4 - all about
evo registrovao sam se na US, preko amazona...ili barem mislim da jesam
uzeo sam na amazonu ovo http://www.amazon.com/gp/product/B004RM ... 1_2&sr=8-2
onda tamo u PS Storeu ukucao broj vaucera (12 znakova) i mislim da sam sad PS+ korisnik ?
ali problem je kad otvorim Manage Membership, pise da je clanstvo startalo 10.06.2015, sto znaci da sam zijanio 4 mjeseca
i automatic renewal je postavljen za 10.05.2016 sto dodaje jos jedan mjesec zijana
jos jedno pitanje, negdje sam citao da taj automatic renewal treba iskljuciti ?
onda tamo u PS Storeu ukucao broj vaucera (12 znakova) i mislim da sam sad PS+ korisnik ?
ali problem je kad otvorim Manage Membership, pise da je clanstvo startalo 10.06.2015, sto znaci da sam zijanio 4 mjeseca
i automatic renewal je postavljen za 10.05.2016 sto dodaje jos jedan mjesec zijana
-
Mustang1
#1178 Re: PlayStation 4 - all about
E jbg fakat sam se nasmijao momackiIvo Lola wrote:evo registrovao sam se na US, preko amazona...ili barem mislim da jesam![]()
i automatic renewal je postavljen za 10.05.2016 sto dodaje jos jedan mjesec zijana![]()
Jarane kod amerikanaca datum ide obrnuto
-
AnonymousBIH
#1179 Re: PlayStation 4 - all about
Division 9, myClub, 30-ta utakmicafebo_acm wrote: na kojem levelu 6 golova?
Malo prije sam primio 14 komada, uzeo Moratu na posudbu, a trener nije mogao "podnijeti", Team Spirit 1, bukvalno stoje po terenu
A ne da mi se sa onim loptama, dobio De Rossija i DayOne bonus S.Ramosa, ostalo sve neke idiote, nijedan tupav igrač. Preko Scouta dobio još Caceresa, što mi je najbolje "okretanje", stvarno me ne ide.
A ovo za datum, i ja se baš ismijah, kažem ti ja pravi HR account
-
febo_acm
#1180 Re: PlayStation 4 - all about
ja sam na loptama dobio messija i odigrao samo jednu utakmicu... baš ću vereras probati još koju.AnonymousBIH wrote:Division 9, myClub, 30-ta utakmicafebo_acm wrote: na kojem levelu 6 golova?
Malo prije sam primio 14 komada, uzeo Moratu na posudbu, a trener nije mogao "podnijeti", Team Spirit 1, bukvalno stoje po terenuNakon angazovanja E.Reje sljedeća dobivena glatko 5:0 protiv tipa koji ima Messija, Neymara, Hulka i Iniestu npr. i ratio 580.
A ne da mi se sa onim loptama, dobio De Rossija i DayOne bonus S.Ramosa, ostalo sve neke idiote, nijedan tupav igrač. Preko Scouta dobio još Caceresa, što mi je najbolje "okretanje", stvarno me ne ide.
A ovo za datum, i ja se baš ismijah, kažem ti ja pravi HR account![]()
![]()
mogli smo odigrati koju i online
- Ivo Lola
#1181 Re: PlayStation 4 - all about
haha, e jesam ispo ko iz vozaMustang1 wrote:E jbg fakat sam se nasmijao momackiIvo Lola wrote:evo registrovao sam se na US, preko amazona...ili barem mislim da jesam![]()
i automatic renewal je postavljen za 10.05.2016 sto dodaje jos jedan mjesec zijana![]()
jos jedno pitanje, negdje sam citao da taj automatic renewal treba iskljuciti ?![]()
![]()
![]()
Jarane kod amerikanaca datum ide obrnutoNije 6. mjesec nego 10. mjesec
![]()
![]()
al haj bolje da sam se provalio nego da sam izgubio tih 5 mjeseci
sad idem u pokusaj kupovine ovog gift carda pa onda nadam se i neke igre nakon toga...
-
Mustang1
#1182 Re: PlayStation 4 - all about
Ma ne mozes izgubiti 5 mjeseci
I sad vidi ima li iko na forumu da se uvezes sa njim
I sad vidi ima li iko na forumu da se uvezes sa njim
-
clopex
#1183 Re: PlayStation 4 - all about
Mustang ti rece da si skinuo NFS demo, sinoc sam trazio i nisam nasao nigdje, US store??
Imam jedan account koji je na hr posto sve su cijene na hr (dosao uz PS kad sam kupi) i mogu reci da je store na hr dosta ljepsi i funckionalniji i vise snizenja ima nego US store, posto moj glavni account je na US store, nez sto je tako
Imam jedan account koji je na hr posto sve su cijene na hr (dosao uz PS kad sam kupi) i mogu reci da je store na hr dosta ljepsi i funckionalniji i vise snizenja ima nego US store, posto moj glavni account je na US store, nez sto je tako
-
AnonymousBIH
#1184 Re: PlayStation 4 - all about
Moze jarane, dodaj me ili pošalji svoj id, moj je: BHLazio.febo_acm wrote:ja sam na loptama dobio messija i odigrao samo jednu utakmicu... baš ću vereras probati još koju.AnonymousBIH wrote:Division 9, myClub, 30-ta utakmicafebo_acm wrote: na kojem levelu 6 golova?
Malo prije sam primio 14 komada, uzeo Moratu na posudbu, a trener nije mogao "podnijeti", Team Spirit 1, bukvalno stoje po terenuNakon angazovanja E.Reje sljedeća dobivena glatko 5:0 protiv tipa koji ima Messija, Neymara, Hulka i Iniestu npr. i ratio 580.
A ovo za datum, i ja se baš ismijah, kažem ti ja pravi HR account![]()
![]()
mogli smo odigrati koju i online
-
AnonymousBIH
#1185 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam to isto primijetio prilikom odlučivanja koji account odabrati, čak i na normalnim cijenama razlika je do 10 KM, a akcije znaju biti bolje nego na US. Onda kada mi je prošla adresa i bankovna kartica nije bilo dileme. Ide normalno punjenje walleta itd., bez zabajancija oko kupovine vouchera i ostalog.clopex wrote:Mustang ti rece da si skinuo NFS demo, sinoc sam trazio i nisam nasao nigdje, US store??
-
Mustang1
#1186 Re: PlayStation 4 - all about
Nema akcija puno na US storu. Zato uvijek kazem da se ima i njemacki za akcije jer je on najbolji koliko sam upratio sto se toga tice.
I nije demo NFS.a nego beta. Dobio key na mai. Nije jos dostupna za skidanje masovno
I nije demo NFS.a nego beta. Dobio key na mai. Nije jos dostupna za skidanje masovno
-
r_faruk
#1187 Re: PlayStation 4 - all about
Al je lud ovaj amazon, samo te prvi put pita za karticu, a svaku sljedecu kupovinu ne pita nista, samo kliknes kupi i gotovo... na ebay-u svaki put pises ponovno detalje kartice...
Ne znam kako je kada narucujes na kucnu adresu... s tim da mi je kuca u Alabami ili bog zna gdje ne sjecam se
Ne znam kako je kada narucujes na kucnu adresu... s tim da mi je kuca u Alabami ili bog zna gdje ne sjecam se
- Ivo Lola
#1188 Re: PlayStation 4 - all about
ej ljudi pitanje
imam dva Usera
na jednom mi je PES instaliran i tu su mi uradjeni transferi, dresovi, grbovi... sredjeno sve kompletno
a na drugom Useru kad otvorim PES dolazi onaj orginalni, znaci bez transfera, engleska liga nema licencu...
e kako sadda ucitam da i na ovom drugom imam sredjeno sve to
i smije li se mijenjati USER dok traje download igre ?
imam dva Usera
na jednom mi je PES instaliran i tu su mi uradjeni transferi, dresovi, grbovi... sredjeno sve kompletno
a na drugom Useru kad otvorim PES dolazi onaj orginalni, znaci bez transfera, engleska liga nema licencu...
e kako sadda ucitam da i na ovom drugom imam sredjeno sve to
i smije li se mijenjati USER dok traje download igre ?
-
rayman90
#1189 Re: PlayStation 4 - all about
hm jel za njemacku i france ista psna radnja, EU radnja
jel oni kupuju jednu karticu EU oznake samo
ne znate sta propustate kad imate paypal americki, ne moram se premjestat i guzvat na laptopu uz amazon, vec direktno sa plejke kupujem
napravite samo paypal sa americkom adresom umjesto amazona, preporuka
kupio sportsfriends za drustvo, nezz, meni je ono teski shit
ko i towerfall 
ne znate sta propustate kad imate paypal americki, ne moram se premjestat i guzvat na laptopu uz amazon, vec direktno sa plejke kupujem
kupio sportsfriends za drustvo, nezz, meni je ono teski shit
-
AnonymousBIH
#1190 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam unio svoju bankovnu karticu i kupujem direkt sa PS4 na PS Store.rayman90 wrote:hm jel za njemacku i france ista psna radnja, EU radnjajel oni kupuju jednu karticu EU oznake samo
![]()
ne znate sta propustate kad imate paypal americki, ne moram se premjestat i guzvat na laptopu uz amazon, vec direktno sa plejke kupujemnapravite samo paypal sa americkom adresom umjesto amazona, preporuka
![]()
kupio sportsfriends za drustvo, nezz, meni je ono teski shitko i towerfall
-
Mustang1
#1191 Re: PlayStation 4 - all about
U sta se pretvori tema jbt
Rasprava o tome ko kupuje direktno sa kartice a ko kupuje vouchere
Razlika nekih pola minute u nacinima placanja
Star Wars Beta bi trebala prekosutra biti dostupna svima. Imam igrica ko u prici novih, ne znam gdje cu prije
Fifa konacno proradila sa serverima pa toga najvise. Malo i NBA. Malo i UFC i DriveClub. Pes obrisan 
Star Wars Beta bi trebala prekosutra biti dostupna svima. Imam igrica ko u prici novih, ne znam gdje cu prije
-
Vertig0
#1192 Re: PlayStation 4 - all about
Jel jos uvijek dostupan taj nfs beta?
-
Mustang1
#1193 Re: PlayStation 4 - all about
E ne znam Bgm vidi google. Ja imam na twitteru gamespot,ign i slicno. I kad bude tako nesto izbaci mi i ako je zanimljivo prijavim se. Ne sjecam se ni da sam se prijavio za ovo ali eto dosao key 
-
febo_acm
#1194 Re: PlayStation 4 - all about
Bas sam veceras igrao malo PES... Fakat, ali fakat, ja ne mogu da vjerujem kako su losi golmani. Sve ostalo moze proci, ali golmani su cirkus. Od 10 suteva koji idu po golu 9 ce uci. Ne znam o cemu su mislili. Samo da to rijese i bice ok. Nadam se nekim patchom ili od iduceg izdanja. I FIFA nije mnoogo bolja. Minorne razlike u odnosu na proslu FIFU. Uglavnom razocaran sam bas fudbalom za sada.
-
AnonymousBIH
#1195 Re: PlayStation 4 - all about
Golmani su loši, ali kako je veća razina sve su bolji. Mene iritira odbrana, evo nakon 50 mečeva u MyClub ne mogu da igram čvrsto odbranu, jednostavno je teško iznijeti loptu i napucavanjem, pressing kockom je smiješan za igrače tipa Ronaldo, Neymar, Messi koje je gotovo nemoguće zaustaviti. Imam odlične stopere Ramos-De Rossi-Gurpegi-Ferdinand-Caceres ..., ali ne ide pa ne ide, makar jedan gol po utakmici primam.
Danas sam zavrtio 2 crne lopte i koji sam baksuz dobio Gomeza i Destra, dva invalida
Danas sam zavrtio 2 crne lopte i koji sam baksuz dobio Gomeza i Destra, dva invalida
- prototype
#1196 Re: PlayStation 4 - all about
jeste li postavljali već svoje PSN Id-eve? De da se dodamo u roju
i ja igram PES, i NBA 2K16.. Star Wars Battlefront će se igrati također..
PSN ID: Enigmatrikz
PSN ID: Enigmatrikz
-
AnonymousBIH
#1197 Re: PlayStation 4 - all about
PSN ID: BHLazio
Ko želi PES-a, bujrum
Ko želi PES-a, bujrum
-
AnonymousBIH
#1198 Re: PlayStation 4 - all about
Ima li ko da umjesto mene okreće one loptice
Koji sam ja baksuz, odradim challenges danas, dobijem Special Agenta i povučem Harta i Akinfejeva, oba golmani
P.S. Evo i trećeg, Oblak. Nevjerovatno.

Koji sam ja baksuz, odradim challenges danas, dobijem Special Agenta i povučem Harta i Akinfejeva, oba golmani
P.S. Evo i trećeg, Oblak. Nevjerovatno.
- Ivo Lola
#1199 Re: PlayStation 4 - all about
pricajte vi sta hocete nije ovo placanje tako jednostavno za nas iz ove male i nebitne bosne
imam VISU iz sberbanke
i prosla mi je na amazonu, kupim PS+, jedan gift card od 20 dolara
i danas cijeli dan pokusavam kupit ponovo gift card, ne moze
"your order is being procesed..."
"Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 2 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account." i tako 5-6 puta danas
Krenem na paypalu da napravim racun, i on ne prihvata broj kartice
samo ne znam sta se amazonu desilo od juce kad sam zadnji put kupovo, tad je islo bez problema sad ne moze
jedino sto se u medjuvremenu promjenilo je stanje na kartici, sad je 90 KM, a pokusavam kupiti vaucer od 20 dolara
jel moze to biti neki razlog ?
imam VISU iz sberbanke
i prosla mi je na amazonu, kupim PS+, jedan gift card od 20 dolara
i danas cijeli dan pokusavam kupit ponovo gift card, ne moze
"your order is being procesed..."
"Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 2 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account." i tako 5-6 puta danas
Krenem na paypalu da napravim racun, i on ne prihvata broj kartice
samo ne znam sta se amazonu desilo od juce kad sam zadnji put kupovo, tad je islo bez problema sad ne moze
jedino sto se u medjuvremenu promjenilo je stanje na kartici, sad je 90 KM, a pokusavam kupiti vaucer od 20 dolara
jel moze to biti neki razlog ?
-
febo_acm
#1200 Re: PlayStation 4 - all about
Nazovi banku i vidi da nema kakav problem sa njihovim karticama.
@edit
Banke inace blokiraju transakcije nakon par neuspjelih pokusaja i onda ih odblokiraju nakon poziva
@edit
Banke inace blokiraju transakcije nakon par neuspjelih pokusaja i onda ih odblokiraju nakon poziva
Last edited by febo_acm on 08/10/2015 23:36, edited 1 time in total.