Tvoj problem i problem velike većine ljudi ovdje je što čitavu raspravu postavljaju u sebi zadane okvire gdje bi mogli napucavati loptu do mile volje.ultima_palabra wrote: Ko je rekao da su odlučujući?
Sam si rekao da prema ljiljanima osjećaš neku nelagodu... e pa većina Bošnjaka osjeća malo više od nelagode prema srpskoj trobojnici i ostalim simbolima, a dobar dio i prema šahovnici. Šta ćemo s tim?
Vaš problem je što mislite da je jedna strana osuđena na popuštanje.
Ti kažeš:
A samo par postova iznad tebe lijepo stoji što sam napisao:Sam si rekao da prema ljiljanima osjećaš neku nelagodu...
Uzalud sav moj trud naglašavanja, uzalud VELIKA SLOVA KOJA SAM NAMJERNO postavio...., ti vidiš samo ono što želiš vidjeti, a ono što ti se ne uklapa u shemu zanemaruješ, i na taj način potpuno mijenjaš koncept moje misli i nastavljaš raspravljati o nečemu što uopće nije rečeno. To te diskvalificira kao sugovornika, a pogotovo ovih 99% polupismenih likova....što tek od njih očekivati u raspravi.Moja sjećanja na tu zastavu (ALI I SVE OSTALE) prije svega su neprijatna, jer me podsjećaju na ona olovna vremena..i prvo što pomislim kada ih ugledam - to je raspad bivše države, ona olovna i napeta atmosfera, kaos, i na koncu rat.
Tako i ova šuplja priča o Raspudiću. Stotine se likova javilo a samo možda jedan ili dva su pokušali raspraviti meritum...a svi ostali onu šuplju i dosadnu socijalnu i ratnu tematiku