Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
-
didgeridoo
#1176 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
odmah nazovi upravitelja da ti dodju u toku dana. oni su duzni da to naprave. nazvace lika iz toplana koji ce ispustiti vodu iz podstanice i sve to traje nekih 5 minuta.
ne trebas placati nista za te popravke
ne trebas placati nista za te popravke
- holowey
#1177 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
kada skroz zavrnes ventil, da li ti i onda kapa? ako ventil funkcionise, onda bi mogao sam da to odradisjaxxx wrote:Evo ovdje kapa. Da li smijem zavrnuti ventil pa probati ovu spojnicu zavrnuti malo?holowey wrote: spojnici ili ventilu? imas li ventil prije te spojnice? ako imas, nema problema, to mozes i sam uraditi... ali ako nema ventila prije spojnice, moze li se zavrnuti ventil na ulazu u stan ili se mora zatvoriti cijela vertikala? u tom slucaju, mislim da moras kontakirati tehnicku sluzbu toplana jer bez njihovog znanja ne smijes zavrtati cijelu vertikalu... a bez zavrtanja nema skidanja/odspajanja radijatora kako bi zamijenio spojnicu ili ventil...
plasim se da bi moglo da bude da ventil ne radi kako treba a u tom slucaju bi trebao da zavrnes dovod
radije zovi upravitelja kao sto ti je savjetovano, imaju majstore koji se tim bave
- mayab
#1178 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Jutros samo 4 stepena, a smradovi nisu pustili grijanje
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1179 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
zato meni 154 racun struje za april
a plina 110
pa vi psujte toplane
a plina 110
pa vi psujte toplane
- GAU8
#1180 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Koliko to kvadrata griješBlack swan wrote:zato meni 154 racun struje za april
a plina 110
pa vi psujte toplane
- Truba
#1181 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
59, ali nema to mnogo veze s kvadratima koliko do izolacije, položaja zgrade i da li se stanovi oko tebe griju
tu je i kuhanje na plin i ostale stvari na šta se struja troši od mašine za veš do fena i laptopa
nego to uvijek ponavljam zbog ovih što bi se isključili s toplana...
tu je i kuhanje na plin i ostale stvari na šta se struja troši od mašine za veš do fena i laptopa
nego to uvijek ponavljam zbog ovih što bi se isključili s toplana...
- vješalica
#1182 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
kad toplane misle početi sa grijanjem?
možda za mjesec dana otprilike?
nije još dovoljno hladno ili???
-
quarterback
#1183 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
3 dana za redom temperatura od 12 Cvješalica wrote:kad toplane misle početi sa grijanjem?
- vješalica
#1184 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
jahquarterback wrote:3 dana za redom temperatura od 12 Cvješalica wrote:kad toplane misle početi sa grijanjem?
12 mjeseci zaredom stalno plaćam račune....
- Truba
#1185 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
uključiš fino grijalicu
- O'zone
- Globalni moderator
#1186 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Ako nema vode nema ni grijanja 
-
quarterback
#1187 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Reklamacije i primjedbe možete uputiti na tel. 033/ 678 145 radnim danom od 7:30-16:00 u CZK Džemala Bijedića do br.72vješalica wrote:jahquarterback wrote:3 dana za redom temperatura od 12 Cvješalica wrote:kad toplane misle početi sa grijanjem?
12 mjeseci zaredom stalno plaćam račune....
E-mail adresa: [email protected].
- Truba
#1188 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
O'zone wrote:Ako nema vode nema ni grijanja
ne fakat
i ja sam bio na centralnom i kad je hladno upališ grijalicu
- vješalica
#1189 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
i dadnem ep-u koju markicu više
jbg
jbg
-
hizo ramidovic
#1190 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
sezona grianja pocinje 15 oktombra takodame cude pitanja pojedinaca kace grianje akovamje hladno moretese griat strujom il zdrvima ilse prigrnut kakim cebetom teska vremena dolaze krizaje svadze usvjetu treba stedit ina grianju
-
quarterback
#1191 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
djesi Rizo lavehizo ramidovic wrote:sezona grianja pocinje 15 oktombra takodame cude pitanja pojedinaca kace grianje akovamje hladno moretese griat strujom il zdrvima ilse prigrnut kakim cebetom teska vremena dolaze krizaje svadze usvjetu treba stedit ina grianju
a morese parket ili kaka knjiga nalozit stose mora griat vazdan zdrvma ili na cetralno
- Thorgerson
#1192 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
toplanovodovodelektroprivredni direktor hizo ramidovic!hizo ramidovic wrote:sezona grianja pocinje 15 oktombra takodame cude pitanja pojedinaca kace grianje akovamje hladno moretese griat strujom il zdrvima ilse prigrnut kakim cebetom teska vremena dolaze krizaje svadze usvjetu treba stedit ina grianju
- O'zone
- Globalni moderator
#1193 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Čovjek je samo realan i razmišlja logikom kakvom razmišljaju svi direktori javnih preduzeća.
hizo je možda jedina ličnost koja je na apsolutno istoj talasnoj duljini sa svim bitnim organima ove države i veoma mi je drago da mogu čitati njegova mišljenja jer znam da se ova Država brine za moje dobro
hizo je možda jedina ličnost koja je na apsolutno istoj talasnoj duljini sa svim bitnim organima ove države i veoma mi je drago da mogu čitati njegova mišljenja jer znam da se ova Država brine za moje dobro
- vjesticanametli
#1194 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Thorgerson wrote:toplanovodovodelektroprivredni direktor hizo ramidovic!hizo ramidovic wrote:sezona grianja pocinje 15 oktombra takodame cude pitanja pojedinaca kace grianje akovamje hladno moretese griat strujom il zdrvima ilse prigrnut kakim cebetom teska vremena dolaze krizaje svadze usvjetu treba stedit ina grianju
- Thorgerson
#1195 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
ja nekad mislim da je hizo glavom bradom i potbradkom esed radeljas...nekako mi vuce na njega...ne znam..mozda grijesim...jer ovakvo dobro zapazanja i analize situacija moze imati samo esed...O'zone wrote:Čovjek je samo realan i razmišlja logikom kakvom razmišljaju svi direktori javnih preduzeća.
-
quarterback
#1196 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
vidjeh hizu danas u bijelom x6 bmwu, morebit da si u pravuThorgerson wrote:ja nekad mislim da je hizo glavom bradom i potbradkom esed radeljas...nekako mi vuce na njega...ne znam..mozda grijesim...jer ovakvo dobro zapazanja i analize situacija moze imati samo esed...O'zone wrote:Čovjek je samo realan i razmišlja logikom kakvom razmišljaju svi direktori javnih preduzeća.
-
bumerangss
#1197 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Thorgerson wrote:ja nekad mislim da je hizo glavom bradom i potbradkom esed radeljas...nekako mi vuce na njega...ne znam..mozda grijesim...jer ovakvo dobro zapazanja i analize situacija moze imati samo esed...O'zone wrote:Čovjek je samo realan i razmišlja logikom kakvom razmišljaju svi direktori javnih preduzeća.
- karanana
#1198 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
nece da upale, zadnje dvije godine imali velike ustede na energiji zbog toplijih zima, cijena plina globalno pala - sarajevogas ce je pojeftiniti za 15%, a nase toplane odlucile da grijanje poskupi od 1.1.2016.
kakvo vodjenje i upravljanje.
kakvo vodjenje i upravljanje.
- Capajebo
#1199 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Koliko sam ja cuo, sutra se pali. Bumo vidjeli 
- vjesticanametli
#1200 Re: Toplane iskljucuju grijanje neplatisama
Hahhahaha a znamo svi na sta to grijanje lici.....sjetim im se matere
Jucer u sudu predajem neki papir kad hamsa se fali kolegi kako je mubarec vjest uvalila sina u sud kaze bice kofol i konkurs i tako mali radi.....taj moron joj cestita i sve to pred strankama
Lm takvi rade i u toplanama
Jucer u sudu predajem neki papir kad hamsa se fali kolegi kako je mubarec vjest uvalila sina u sud kaze bice kofol i konkurs i tako mali radi.....taj moron joj cestita i sve to pred strankama
Lm takvi rade i u toplanama